אבטחת האקדח מפני חטיפתן!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אבטחת האקדח מפני חטיפתן!
[quote="גדעון מצגר"]מודה לכולכם על התגובות ..אז ככה.
גם בתרגול שעשינו אני ועוד שוטר שאחז סכים חדה מאוד בידו האקדח היה מונח בתוך נרתיק "ונעול" ע'י המרתק עם הכפתור. לשון העור המוכרת.
זה לא נותן פתרון בכלל אין כאן נעילה מוחלטת.וקל מאוד לפתוח בשימוש בשתי ידיים.
אני נוטה לקבל את מי שאמר שאימון. וחבר נוסף שמאבטח אותך למרות שכולנו יודעים שזה לא כך.לפחות בזמני.. כל אחד מהשוטרים בנייידת.עסוק בשלו.. כי יש מכסת דוחו'ת למלא.
גידי מצגר סליקאי וותיק[/quote
למלא מכסת דוחות. במשטרה?
אם באמת זה כך הנוהלים אז בושה וחרפה למי, שנותן הוראות כאלה.
ואני חשבתי ,שתפקיד המשטרה זה לשרת את האזרח ולא לדפוק אותו (לרשום דוח על זה, שנסע 55 קמ"ש במקום 50?) בשביל לעמוד במכסה.
הפשע בארץ חוגג כולל גניבות נשק ועבירות רכוש -בתחום הזה תמלאו את המכסות.!
גם בתרגול שעשינו אני ועוד שוטר שאחז סכים חדה מאוד בידו האקדח היה מונח בתוך נרתיק "ונעול" ע'י המרתק עם הכפתור. לשון העור המוכרת.
זה לא נותן פתרון בכלל אין כאן נעילה מוחלטת.וקל מאוד לפתוח בשימוש בשתי ידיים.
אני נוטה לקבל את מי שאמר שאימון. וחבר נוסף שמאבטח אותך למרות שכולנו יודעים שזה לא כך.לפחות בזמני.. כל אחד מהשוטרים בנייידת.עסוק בשלו.. כי יש מכסת דוחו'ת למלא.
גידי מצגר סליקאי וותיק[/quote
למלא מכסת דוחות. במשטרה?
ואני חשבתי ,שתפקיד המשטרה זה לשרת את האזרח ולא לדפוק אותו (לרשום דוח על זה, שנסע 55 קמ"ש במקום 50?) בשביל לעמוד במכסה.
- סליקאי זהב

גדעון מצגר כתב:למי זה חדש????
בטח לא לעם ישראל..................ואם עזרתי לך במשפט תעבורה לצאת מאישום.....אז אני חש כשליח מצווה
לי זה חדש , והייתי בשרות מספיק זמן בשביל לדעת שזה לא נכון.
הרי אם יש לך מכסת דוחות , יש לך "אינטרס" לשקר בכדי למלא את המכסה.
אני לא תמים , ראיתי מספיק שוטרים שרושמים "דוחות הצמדה*" לאזרחים.
אבל אף פעם לא שמעתי או ראיתי קצין משמרת שאומר לשוטר שהוא לא הביא כמות דוחות מספקת או שציין כמות נדרשת בסוף משמרת.
מבחינתי , מה שכתבת (אם הוא נכון בתחנה שלך , מה שנשמע לי הזוי) עצוב עד בכי במיוחד שאני בטוח שאם זה היה הנוהג ביחידתך אז הינך שותף לו וכנראה רשמת גם רשמת דוחות כאלו , אז אם אתה רוצה להיות שליח מצווה , בקש סליחה ומחילה ממי שרשמת לו דוח כזה.
* "דוח הצמדה" ,מצמידים באונס עבירת תנועה לאזרח.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
זה נוהג שבכירים במשטרה כבר הודו בו למעשה, כולל מפקד אגף התנועה בזמנו ברונו שטיין שהצהיר שהוא מבטל אותו.
- סליקאי טיטניום

ysd כתב:למלא מכסת דוחות. במשטרה?
קודם כל תפקיד של המשטרה זה אכיפת חוק וזה מהות השרות לאזרח שהמשטרה נותנת - שרותי אכיפה.
נמשיך בכך שעבודה של שוטר זאת עבודה רגילה לכל דבר. בכל אירגון גדול יש מדדי ביצועים כאלו ואחרים. במשטרה השוטרים והמפקדים גם נמדדים ומקבלים דירוגי ביצועים, כמו בכל מקום אחר.
בתוך משטרה קיים גוף ששמו "משטרת תנועה" ותפקידו (הפתעה!) לאכוף עבירות תנועה. לא רכוש, לא נשק...תנועה. גם בגוף זה יש מדדי ביצועים וסביר להניח (וסביר באופן כללי) שהמדדים האלו ימדדו גם כמות דו''חות תנועה שחילק שוטר בודד או יחידת תנועה או תחנה או מרחב.
גם פשע בכבישים חוגג ואני לא הייתי רץ וקובע שטיפול בעבירות רכוש יותר חשוב מטיפול בנהגים עבריינים. תקרא בחדשות של היום על תאונה בצומת פורדיס.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
BOLTIK הכל בסדר עד היום שגם בעבירות נשק יתחילו "למלא מכסות". מבטיח לך שהן לא ימולאו בפזורה הבדואית או בארגוני הפשע, אלא איפה שקל לחפש.
באתי ללמוד
המכסות האלו גורמות לשוטרים לשקר בלי להתבלבל וגם שומטות את הבסיס לכך שבית המשפט נותן משקל יתר לדברי השוטר כיוון שהוא ״נטול אינטרס״.
חוויתי את זה בעצמי - חטפתי דו״ח תנועה על עבירה שלא ביצעתי משוטר שהיה צריך למלא מכסה באחד מ״מבצעי האכיפה״ שהמשטרה עורכת מפעם לפעם ומוציאה על זה הודעה לתקשורת. השוטר לא טעה ולא התבלבל - הוא פשוט שיקר והתנהג כמו אחרון העבריינים. מעבר לכך שמאז אני רואה במשטרה גוף מושחת ולא מועיל וגם סולד מכל מני מתנדבים שמסייעים לה (בינהם כמה מחבריי הטובים) - אני מקפיד לצלם את נסיעותיי.
בתי המשפט לתעבורה הם אגב יותר גרועים - השופטים הם סה״כ פקידי ציבור מתוסכלים ועמוסים לעייפה בעבודה.
רוצה לצאת זכאי במשפט תעבורה ? תמצא לך מעאכר מקושר שיודע לשמן תובעים ושופטים, זה שתביא ציטוטים ועובדות לא יעזור לך, שופט לא יסתכל עליך בכלל.
חוויתי את זה בעצמי - חטפתי דו״ח תנועה על עבירה שלא ביצעתי משוטר שהיה צריך למלא מכסה באחד מ״מבצעי האכיפה״ שהמשטרה עורכת מפעם לפעם ומוציאה על זה הודעה לתקשורת. השוטר לא טעה ולא התבלבל - הוא פשוט שיקר והתנהג כמו אחרון העבריינים. מעבר לכך שמאז אני רואה במשטרה גוף מושחת ולא מועיל וגם סולד מכל מני מתנדבים שמסייעים לה (בינהם כמה מחבריי הטובים) - אני מקפיד לצלם את נסיעותיי.
בתי המשפט לתעבורה הם אגב יותר גרועים - השופטים הם סה״כ פקידי ציבור מתוסכלים ועמוסים לעייפה בעבודה.
רוצה לצאת זכאי במשפט תעבורה ? תמצא לך מעאכר מקושר שיודע לשמן תובעים ושופטים, זה שתביא ציטוטים ועובדות לא יעזור לך, שופט לא יסתכל עליך בכלל.
- סליקאי טיטניום

ניר, אין מה לעשות. משטרה זה גוף חיוני שהמדינה לא תתפקד בלעדיו ובמשטרה עובדים אנשים רגילים שבמצב של חוסר יעדים, חלקם פשוט יגיע לעבודה להעביר את הזמן ולא לחפש עבירות תנועה, כי לרשום דוחות זה כאב ראש מהרבה בחינות.
Boltik כתב:ניר, אין מה לעשות. משטרה זה גוף חיוני שהמדינה לא תתפקד בלעדיו ובמשטרה עובדים אנשים רגילים שבמצב של חוסר יעדים, חלקם פשוט יגיע לעבודה להעביר את הזמן ולא לחפש עבירות תנועה, כי לרשום דוחות זה כאב ראש מהרבה בחינות.
טעות קשה לתגמל בשיטה של מכסות ובונוסים על כמות דו"חות שניתנים.
לעומת זאת אפשר לתגמל על איכות דוחות וחומרת העבירות שנתפסו, איכות כתיבת הדו"ח כדי שיעמוד בבית משפט וכו' כלומר על עבודה משטרתית נכונה ולא על המצאת דוחות יש מאין, או ויתור על עבירות באמת מסוכנות שקשה לתפוס ולהוכיח (חציית קו הפרדה רציף, אי מתן זכות קדימה) בשביל לשבת בכביש הפתוח ולפנק בדוחות על מהירות. בשביל זה כבר יש מצלמות
גם עובדי רשות השידור היו צריכים לעמוד ביעדי גביית אגרה. לצורך זה מיררו את החיים להרבה אזרחים שלא לצורך דרך שיחות הטרדה, מכתבי איומים ופניות מעורכי דין המאיימים בתביעות, חובות פיגורים וכו'.
ההבדל היחיד הוא שבמשטרה הקשר בין השוטר לאזרח הוא ישיר וקיימת א-סימטריה מוחלטת ביחסי הכוחות.
באתי ללמוד
Boltik:
קודם כל תפקיד של המשטרה זה אכיפת חוק וזה מהות השרות לאזרח שהמשטרה נותנת - שרותי אכיפה.
נמשיך בכך שעבודה של שוטר זאת עבודה רגילה לכל דבר. בכל אירגון גדול יש מדדי ביצועים כאלו ואחרים. במשטרה השוטרים והמפקדים גם נמדדים ומקבלים דירוגי ביצועים, כמו בכל מקום אחר.
בתוך משטרה קיים גוף ששמו "משטרת תנועה" ותפקידו (הפתעה!) לאכוף עבירות תנועה. לא רכוש, לא נשק...תנועה. גם בגוף זה יש מדדי ביצועים וסביר להניח (וסביר באופן כללי) שהמדדים האלו ימדדו גם כמות דו''חות תנועה שחילק שוטר בודד או יחידת תנועה או תחנה או מרחב.
גם פשע בכבישים חוגג ואני לא הייתי רץ וקובע שטיפול בעבירות רכוש יותר חשוב מטיפול בנהגים עבריינים. תקרא בחדשות של היום על תאונה בצומת פורדיס.
1. גם כשאני שירתתי במשטרה היו מדדי ביצוע ונבדק כמות הדוחות ששוטר כותב במשמרת. אבל , לא היה אף פעם הוראה למכסת דוחות , יום עסל יום בסל , היו ימים שחזרתי עם מספר דוחות קטן בעליל והיו ימים עם מספר דוחות גבוה , הכל בהתאם למספר העבירות שהבחנתי בהם. היו לחצים והרבה שוטרים כמוני עמדו יפה בלחצי הפיקוד לאכיפה מוגברת.
2. הפיקוד תמיד בדק את מספר הדוחות הנרשמים בשנה ככיסוי תחת מבצעי (אם מספר ההרוגים עלה , הפיקוד : "אנו עושים ככל יכולתינו למיגור מכת תאונות הדרכים , לראיה השנה נכתבו יותר דוחות משנה שעברה" , אם מספר ההרוגים ירד , הפיקוד: " אנו עושים עבודת קודש ורשמנו השנה יותר דוחות משנה שעברה ולכן מספר ההרוגים ירד") , אבל שוב , אני חוזר , לעולם לא הייתה "מכסת דוחות" שעל שוטר להביא בסיום משמרת.
3. הפשע בכבישים חוגג מסיבה פשוטה , אין אכיפה . לפני שלוש שנים היו בסביבות 300-350 ניידות תנועה , כיום פחות ממאה.
4. האכיפה היחידה הקיימת היום היא בעזרת מצלמות המהירות. (ולא , אין תקנה כזו (ולא היה מעולם) של לרדת ל70 קמ"ש בצומת!!! , שמועה זו - סכנת חיים !!!)
5. המשטרה (וגם הרבה אזרחים) בטוחה שתפקידה היחיד הוא "אכיפת חוק" (enforce the law) , לאמונה שלי תפקידה שונה , בשלב הראשוני יש צורך ב"ויסות התנהגות" ,כשהוא לא מצליח מגיע השלב הכוחני של "אכיפת חוק".
6 . החוק הוא "הקו האדום" ממנו אדם נורמטיבי הפך לעבריין , המוסר הוא "הגדר" הרבה לפני החוק. תפקיד המשטרה לטפל בכל סוגי העבירות ולהביא אותם לרמת שליטה כזו שלא "איש הישר בעיניו יעשה" דבר המביא לאי סדר. עבירת תנועה "מעבירה" את המבצע אותה מסטטוס של "מקבל שרות" מהמשטרה לסטטוס של "מטופל" ע"י המשטרה ודינו כדין כל עבריין ולכן הוא נקרא "עבריין תנועה".
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
אין במשטרה "מכסת דו"חות". זה פשוט לא נכון. מה שברונו שטיין אמר היה שהוא מעדיף להתמקד בסוגים מסוימים של עבירות, ולתת פחות דו"חות.
ועוד טעות נפוצה המשטרה לא מקבלת שקל מהדו"חות. הכל הולך לאוצר.
ועוד טעות נפוצה המשטרה לא מקבלת שקל מהדו"חות. הכל הולך לאוצר.
argra11, אני לא רוצה להגיב בפורום. אשמח להמשיך את הדיון הזה בהזדמנות באחד המפגשים.
ארגרא לא יעזור לך אגב
אני מוכן לתת לך את העניין כתצהיר רשמי חתום כדת וכדין.. מנסיון שלי..
זה לא מסייע. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואתה עוד מוסיף וכותב
על ידי argra11 » 03 אוגוסט 2016, 07:54
גדעון מצגר כתב:
למי זה חדש????
בטח לא לעם ישראל..................ואם עזרתי לך במשפט תעבורה לצאת מאישום.....אז אני חש כשליח מצווה
ואתה עוד מוסיף וכותב?
אבל אף פעם לא שמעתי או ראיתי קצין משמרת שאומר לשוטר שהוא לא הביא כמות דוחות מספקת או שציין כמות נדרשת בסוף משמרת.
מבחינתי , מה שכתבת (אם הוא נכון בתחנה שלך , מה שנשמע לי הזוי) עצוב עד בכי במיוחד שאני בטוח שאם זה היה הנוהג ביחידתך אז הינך שותף לו וכנראה רשמת גם רשמת דוחות כאלו , אז אם אתה רוצה להיות שליח מצווה , בקש סליחה ומחילה ממי שרשמת לו דוח כזה.
אז ידידי היקר. כנראה שלא שירתת במתנ'א .ובטח לא בלשכת תנועה כלשהיא. אתה ממש נאיבי או שאתה מנסה להיות לויאלי
אז בוא נצא מתמימות או איך שלא נקרא לזה.. ואגיד לך בפה מלא..
אילו יצאתי לסיור מתנ'א בן עשר שעות ויותר יחיד בניידת או עם עמית למקצוע.ולא הבאתי לפחות דו'ח לשעה....נינזפתי.לא הדבקתי דו'ח אלא במקרה אחד או שניים וזה היה נדיר אצלי.בכל שנות שירותי במתנ'א.ולאמר לך את האמת אולי להשתחצן קצת.הבאתי הרבה יותר .כי ידעתי לקרוא את הכביש ובעיקר את הנהג הישראלי הטיפוסי.ומעולם לא רשמתי דו'ח על חנייה או על עבירה כמו חגורה או איתות... שחיתי בחומר.קראתי ושיננתי את חוקי התעבורה.אהבתי את העבודה .וידעתי לזהות עבירה תוך כדי נסיעה.ברור שאני שותף לנוהג אם נהגתי לפי הנוהל.ורשמתי דוחו'ת .לשקר מעולם לא שיקרתי בבית משפט מעולם...ועצוב מאוד לקרוא שאתה כאיש ששירת לדבריך במשטרה חושב כך בכלל.שחייבים לשקר. אבוי לשוטר תנועה שמשקר בבימ'ש שופטי התעבורה הם אנשים פקחים מאוד. וחכמים פי שניים.אם הייתי משקר.והייתי נתפס בקלקלתי מול עו'ד של נאשם כזה או אחר. הייתי נזרק מהמשטרה כמו טיל.אבל כנראה שאתה מדבר מתוך נסיון שלך ביחידה שלך.וזה עצוב...אם מתוך כך אתה משליך...כללית אם יבוא אלי שוטר תנועה. בהווה או לשעבר.ויגיד לי שזה לא נכון עניין המכסה.אגיד לו בפרצופו שהוא שקרן.במצפון נקי..לדאבוני .בזמני אינני יודע היום ואני רוצה להאמין שהעניין לא ממשיך.נמדדת כשוטר תנועה לפי כמות .ולא תמיד לפי איכות...
ועוד הערה "קטנטונת לסיום" כמו שכתבתי למעלה..אני מוכן בכיף לתת לך תצהיר רק "תצפצף"
אבל אתה צודק בוא ונעזוב את העניין לא שייך לכאן ובכיף אני מוכן לשוחח אתך בארבע עיניים או יותר ולהוכיח לך את הנ'ל.איך עניין נשק ואבטחתו הופך לויכוח על מכסת דוחו'ת .אני סוגר כאן בזאת את השרשור
אני מוכן לתת לך את העניין כתצהיר רשמי חתום כדת וכדין.. מנסיון שלי..
זה לא מסייע. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואתה עוד מוסיף וכותב
על ידי argra11 » 03 אוגוסט 2016, 07:54
גדעון מצגר כתב:
למי זה חדש????
ואתה עוד מוסיף וכותב?
אז ידידי היקר. כנראה שלא שירתת במתנ'א .ובטח לא בלשכת תנועה כלשהיא. אתה ממש נאיבי או שאתה מנסה להיות לויאלי
אז בוא נצא מתמימות או איך שלא נקרא לזה.. ואגיד לך בפה מלא..
אילו יצאתי לסיור מתנ'א בן עשר שעות ויותר יחיד בניידת או עם עמית למקצוע.ולא הבאתי לפחות דו'ח לשעה....נינזפתי.לא הדבקתי דו'ח אלא במקרה אחד או שניים וזה היה נדיר אצלי.בכל שנות שירותי במתנ'א.ולאמר לך את האמת אולי להשתחצן קצת.הבאתי הרבה יותר .כי ידעתי לקרוא את הכביש ובעיקר את הנהג הישראלי הטיפוסי.ומעולם לא רשמתי דו'ח על חנייה או על עבירה כמו חגורה או איתות... שחיתי בחומר.קראתי ושיננתי את חוקי התעבורה.אהבתי את העבודה .וידעתי לזהות עבירה תוך כדי נסיעה.ברור שאני שותף לנוהג אם נהגתי לפי הנוהל.ורשמתי דוחו'ת .לשקר מעולם לא שיקרתי בבית משפט מעולם...ועצוב מאוד לקרוא שאתה כאיש ששירת לדבריך במשטרה חושב כך בכלל.שחייבים לשקר. אבוי לשוטר תנועה שמשקר בבימ'ש שופטי התעבורה הם אנשים פקחים מאוד. וחכמים פי שניים.אם הייתי משקר.והייתי נתפס בקלקלתי מול עו'ד של נאשם כזה או אחר. הייתי נזרק מהמשטרה כמו טיל.אבל כנראה שאתה מדבר מתוך נסיון שלך ביחידה שלך.וזה עצוב...אם מתוך כך אתה משליך...כללית אם יבוא אלי שוטר תנועה. בהווה או לשעבר.ויגיד לי שזה לא נכון עניין המכסה.אגיד לו בפרצופו שהוא שקרן.במצפון נקי..לדאבוני .בזמני אינני יודע היום ואני רוצה להאמין שהעניין לא ממשיך.נמדדת כשוטר תנועה לפי כמות .ולא תמיד לפי איכות...
ועוד הערה "קטנטונת לסיום" כמו שכתבתי למעלה..אני מוכן בכיף לתת לך תצהיר רק "תצפצף"
אבל אתה צודק בוא ונעזוב את העניין לא שייך לכאן ובכיף אני מוכן לשוחח אתך בארבע עיניים או יותר ולהוכיח לך את הנ'ל.איך עניין נשק ואבטחתו הופך לויכוח על מכסת דוחו'ת .אני סוגר כאן בזאת את השרשור
- סליקאי כסף

אני רואה שהדיון כבר מזמן סטה לכיוון מדיניות הדו"חות...
לגבי אבטחת האקדח, לא ראיתי עדיין, לצערי הרב, אף שוטר עם נרתיק אבטחה רמה 2/3 איכותי. לא כל נרתיק עם לחצן זה נרתיק מאובטח. נעילות thumbreak ממש לא נחשבות לאבטחה. חוטי אבטחה וסלילי אבטחה מיועדים לאבטוח למניעת נפילה בלבד ולא למניעת חטיפה. אז הגיע זמן שארגון שמגדיר את עצמי מקצועי יפסיק לאלתר ויתחיל להשתמש בציוד מקצועי. כן, הוא יקר. ליבי ליבי.
וכמובן, שום נרתיק לא מחליף חיפוי הדדי ומודעות סביבתית.
לגבי אבטחת האקדח, לא ראיתי עדיין, לצערי הרב, אף שוטר עם נרתיק אבטחה רמה 2/3 איכותי. לא כל נרתיק עם לחצן זה נרתיק מאובטח. נעילות thumbreak ממש לא נחשבות לאבטחה. חוטי אבטחה וסלילי אבטחה מיועדים לאבטוח למניעת נפילה בלבד ולא למניעת חטיפה. אז הגיע זמן שארגון שמגדיר את עצמי מקצועי יפסיק לאלתר ויתחיל להשתמש בציוד מקצועי. כן, הוא יקר. ליבי ליבי.
וכמובן, שום נרתיק לא מחליף חיפוי הדדי ומודעות סביבתית.
- סליקאי טיטניום

* "דוח הצמדה" ,מצמידים באונס עבירת תנועה לאזרח.
כנראה שזה לא סתם שבישראל יש מספר שיא של מצלמות דשבורד ברכבים.
המצלמות האלה מבטאות בדיוק רב את מידת חוסר האמון שיש לציבור ברשויות אכיפת החוק.
חזרתי לפני שבועיים מגרמניה ואני נוסע די הרבה באירופה - כמעט לאף אחד אין מצלמת דשבורד באוטו.
וזו ההזדמנות להודות:
- לעלי אקספרסס ולדיל אקטרים שמאפשרים לנו לקנות את המצלמות האלה במחיר אפסי ולהנצל "מדוחו"ת הצמדה" של שוטרים מושחתים.
- למי שהעביר את מח"ש למשרד המשפטים ונתן לה שיניים..(לא צריך לוותר לשוטר מושחת, צריך להתלונן)
- לפייסבוק שמאפשרת להעלות את הסירטונים האלה ולעשות שיימיג למי שמנצל את הסמכויות שלו לרעה
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

סגרנו עניין ושרשור. השוטרים לא מושחתים מי שמושחת הוא מי שנותן למי מהם להיות כאלו.כולל חלק מסויים מהמתלוננים והמצלמים את השוטרים שסורחים. שוטר ישר ואמין לא יפול למלכודת צילום ומצידו שיצלמו כמה למה מתי...
ודי לכתוב על שוטרים מושחתים. כתבו על "שוטר מסויים" ולוו בצילום והוכחות חותכות.שאם לא כן .יהיה זה בסיס לתביעת דיבה..והיום כל שוטר ש/יוצא זכאי מתביעה כזו תובע את המלין ובצדק. ועפ''י רוב גם מקבל.
לגבי חוט או שרוך האבטחה.. מאז שפרשתי.. את אקדחי אני נושא בחגורה מוסלק. לא רואים שיש עליי נשק. וכתב מי שכתב שזו אחת מן הדרכים ונכון .לפני כחודש קיבלתי עלון של פרסום לנרתיקים מארצות הברית.וראיתי נרתיק מעניין שאנשים בקנה המידה שלי(נמוך ובעל כרס ענקית)נושאים נרתיק ממש מתחת לכרס ימין או שמאל בצורה ממש מוסלקת.וזוית השליפה לירי מותאמת בצורה מושלמת. אז אם לא אספיק להוריד את הכרס עד אז(בנתיים היא ירדה... -8 ס'מ כלפי מטה)אזמין אחד שכזה...
שיהיה לכולכם סופ''ש נפלא ומקסים...
ובזה נעלנו....
ודי לכתוב על שוטרים מושחתים. כתבו על "שוטר מסויים" ולוו בצילום והוכחות חותכות.שאם לא כן .יהיה זה בסיס לתביעת דיבה..והיום כל שוטר ש/יוצא זכאי מתביעה כזו תובע את המלין ובצדק. ועפ''י רוב גם מקבל.
לגבי חוט או שרוך האבטחה.. מאז שפרשתי.. את אקדחי אני נושא בחגורה מוסלק. לא רואים שיש עליי נשק. וכתב מי שכתב שזו אחת מן הדרכים ונכון .לפני כחודש קיבלתי עלון של פרסום לנרתיקים מארצות הברית.וראיתי נרתיק מעניין שאנשים בקנה המידה שלי(נמוך ובעל כרס ענקית)נושאים נרתיק ממש מתחת לכרס ימין או שמאל בצורה ממש מוסלקת.וזוית השליפה לירי מותאמת בצורה מושלמת. אז אם לא אספיק להוריד את הכרס עד אז(בנתיים היא ירדה... -8 ס'מ כלפי מטה)אזמין אחד שכזה...
שיהיה לכולכם סופ''ש נפלא ומקסים...
ובזה נעלנו....
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד