שלום לכולם משאול קירש

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

שלום לכולם משאול קירש

על ידי Saul kirsch » 09 מאי 2003, 11:35

שלום חברי הסליק,
כבר מזמן שאני רוצה להצטרף לחגיגה הזאת, אך משום מה לא יצא.
כמו שחלקכם יודעים, אני שוהה בהולנד רוב השנה, ובהחלט מתגעגע לעברית, ולחבר'ה הישראלים. אני גם מתעסק (קצת :wink: ) בירי מעשי, וחשבתי שאוכל לתרום קצת מהידע והניסיון שלי לפורם הזה.
אז, אל תהססו לפנות אלי בכל שאלה או בקשה.

כל הכבוד לצוות הסליק על האתר היפייפה הזה. הלואי שיכולתי להביא את האתר שלי לרמה זו...

נ.ב. - למה כל הכינויים? מדוע לא להזדהות בשמכם האמיתי? אני אוהב לדעת אם אני מכיר את האדם איתו אני מתכתב - מה יש לנו להסתיר?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ליאור45 » 09 מאי 2003, 11:37

שאול, ברוך בואך לסליק. הכבוד כולו שלנו.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי HKpro » 09 מאי 2003, 13:02

אהלן שאול, ברוך הבא לסליק ! :D

שמי עומר, והכבוד כולו שלי !
האמת שהכינויים הם חלק משגרת האינטרנט, ויש גם אנשים בינינו שלא מעוניינים להזדהות בשמם הפרטי ממגוון סיבות, שונות ומשונות.

יום נהדר ושבוע טוב,
עומר.

(כנראה שאני נוכחתי באירוע נדיר, כי יצא לי לראות אותך בבול בפסח, ולא בהולנד....) :roll:
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי trail_g19c » 09 מאי 2003, 14:08

לכבוד הוא להתכתב ולהתדיין עם מי שנמצא בראש היורים המקצועיים בארץ, ומייצג בכבוד את המדינה בארועים תחרותיים ומקצועיים בעולם.

אשמח לקבל כל הערה והארה שתוכל להביא אל קהל היורים ומחזיקי הנשק בארץ החברים ב"סליק או אלו שיקראו ויצטרפו גם הם. מיורה ליורה כוחנו עולה.

הכינוים אכן מורשת מעולם האינטרנט ככלל והפורומים בפרט, אך במפגשים, בשיחות פרטיות כולם מכירים את כולם. הנהלת הסליק ממילא מכירה אותנו אישית לאור הוצאת התעודות.

בזכות הנהלת הסליק והחברים השונים, ובזכות לא מעטה של הסירטונים והסיכומים של התחרויות שלך, החלטתי להצטרף לקורס ירי מעשי ועוד מעט מסיים את הקורס וקווה להתחיל לפעול במסגרת של ירי מעשי. מצאתי לנכון להעביר לחברי הסליק, כפי שהעברתי להם במספר דיונים שונים, כי ההשתתפות בקורס סייעה לי רבות בכל הקשור לשימוש נכון ובטוח בנשק, שליטה בו, פגיעה מהירה וטובה יותר במטרות ועוד.

מקווה כי תוכל להגיע למפגשי הסליק כמרצה, מנחה ואורח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

תודה חבר'ה!

על ידי Saul kirsch » 09 מאי 2003, 16:05

:D
תודה על הברכות והמחמאות. אני מאד שמח לשמוע שההשגים והדוחות שאני כותב מגיעים אליכם ומשפיעים. שמח להביא עוד יורים לספורט שלנו...

בעניין הכינויים: כמובן שאני מודע לזה שזה הנוהל באינטרנט - אני לא חדש לתחום הזה, ואני משמש webmaster לשני אתרים מסחריים. וכמובן שיש מקומות ואתרים בהם לא נרצה להזדהות.... (לא שאני מגיע אליהם לעולם 8)

אבל כאן, בן חברים ?! :shock:

בכל מקרה, שמח להיות חלק מהסליק - ואני מזמין כל שאלה בתחום הירי המעשי.

סוף שבוע נעים לכולם!
שאול
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 09 מאי 2003, 20:42

שלום שאול וברוך הבא.
עדיין זכורה הרצאתך המאלפת שערכת לחברי הסליק, ואינני שוכח את הטיפים באתר שלך (כולל המדור החדש שהוספת - "טיפים קודמים" :wink: ).
עכשיו נוכל להנות כולנו מנסיונך ומהידע אותו רכשת בשנים רבות של נסיון בתחום הירי המעשי , לא נותר לי אלא לברך על הצטרפותך למשפחת הסליק.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי רפתן » 10 מאי 2003, 09:36

חברים תתחילו לחסוך כסף וסעו להולנד ללמוד אצל שאול, יותר טוב מכל עצה באתר. (אגב את קורס המאמנים שלו עשה שאול דווקא בוינגייט ישראל וכמובן גם בקורס הוא הצטיין)

אילן בן נון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד