המלצה לנרתיק פנימי עם נעילה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה לנרתיק פנימי עם נעילה
כיום אני מסתובב עם נרתיק של פרונטליין שאני מאוד מרוצה ממנו.
מאוד נוח ואיכותי.
אשמח לקבל המלצות לנרתיק פנימי דומה אך עם נעילה של הנשק.
נשק: CZ P07
מאוד נוח ואיכותי.
אשמח לקבל המלצות לנרתיק פנימי דומה אך עם נעילה של הנשק.
נשק: CZ P07
- סליקאי זהב
Re: המלצה לנרתיק פנימי עם נעילה
שמע, אתה חייב להיות יותר ספציפי.
פרונטליין מייצרים מגוון די רחב של נרתיקים, מעור, בד, ואפילו מקיידקס- קודם תבחר חומר, ואז אתה יכול לבחור כל סוג, ואם אין בחנות כלשהי תבקש שיזמינו לך מפרונטליין. בגדול בנרתיקי עור יש 2 סוגי נעילות- יש רצועה שפותחים עם האצבעות ויש thumb break שנפתח ברגע שאתה מפעיל עליו לחץ עם האגודל, ממש בתנועה הטבעית שהיית שולף איתה.
לטעמי בנרתיק פנימי, אם הכוונה שלך היא ללכת מוסלק, אין צורך בנעילה אלא רק ברמת חיכוך מספקת שתקבע את הנשק למקום.
אתם אתה הולך גלוי אז הייתי משקיע בנרתיק חיצוני עם נעילה כלשהי, ופה באמת יש מגוון עצום.
עוד שיקול- איפה אתה נושא את האקדח על הגוף? נרתיקים באים על כל מיני זויות שונות כדי להקל על השליפה (למשל- אם אתה שם אותו מאחורה , נרתיק עם זוית של 25 מעלות יעזור לך לשלוף- ואם אתה שם אותו בצד, נרתיק עם זוית של 10 מעלות יעזור להסליק את הידית)
קיצר נרתיק זה לא משהו כזה פשוט.
פרונטליין מייצרים מגוון די רחב של נרתיקים, מעור, בד, ואפילו מקיידקס- קודם תבחר חומר, ואז אתה יכול לבחור כל סוג, ואם אין בחנות כלשהי תבקש שיזמינו לך מפרונטליין. בגדול בנרתיקי עור יש 2 סוגי נעילות- יש רצועה שפותחים עם האצבעות ויש thumb break שנפתח ברגע שאתה מפעיל עליו לחץ עם האגודל, ממש בתנועה הטבעית שהיית שולף איתה.
לטעמי בנרתיק פנימי, אם הכוונה שלך היא ללכת מוסלק, אין צורך בנעילה אלא רק ברמת חיכוך מספקת שתקבע את הנשק למקום.
אתם אתה הולך גלוי אז הייתי משקיע בנרתיק חיצוני עם נעילה כלשהי, ופה באמת יש מגוון עצום.
עוד שיקול- איפה אתה נושא את האקדח על הגוף? נרתיקים באים על כל מיני זויות שונות כדי להקל על השליפה (למשל- אם אתה שם אותו מאחורה , נרתיק עם זוית של 25 מעלות יעזור לך לשלוף- ואם אתה שם אותו בצד, נרתיק עם זוית של 10 מעלות יעזור להסליק את הידית)
קיצר נרתיק זה לא משהו כזה פשוט.
- סליקאי ארד
הנרתיק שיש לי זה פרונטליין אלפא.
- סליקאי זהב
להבנתי חיפשת נרתיק פנימי עם נעילה. לא בהכרח של פרונטליין.
חברה ידועה בתחום נרתיקי נעילה היא SafariLand. לרוב נרתיקי נעילה הם חיצוניים. וברמת נעילה כזו הם עשויים פולימר (כגון קיידקס).
לנרתיקי עור יש את הנעילות שהזכיר גיא.
הפולימריים מגיעים לדרגות נעילה שמקשות על חטיפה.
במידה שהנשק מוסלק היטב, אכן אין צורך בנעילה.
אבל כדי לאפשר גם הליכה ללא הסלקה מיטבית - מבלי צורך להחליף נרתיק - יש גם פנימיים עם נעילה. מעטים, אבל יש.
דוגמא מבית ספארילנד:
http://www.safariland.com/products/hols ... ml#start=1

עריכה: תוספת הסבר -
כאן לחצן השחרור נמצא מתחת לשמורת ההדק - למעשה האצבעות שאוחזות בקת דוחקות את מנוף הנעילה ומאפשרות שחרור הנשק.
למי שמתרגל זה אינטואיטיבי.
למי שלא מכיר, ויש כאלה, כי לרוב הנעילה הנפוצה היא באמצעות לחצן מהצד החיצוני (שמוסתר בעת הסלקה) - זה עלול להקשות על החטיפה.
ולכן הפיתרון הזה אפקטיבי.
אם כי העסק כולו לא כ"כ "רזה". אבל - זה עונה בדיוק למה שהגדרת.
חברה ידועה בתחום נרתיקי נעילה היא SafariLand. לרוב נרתיקי נעילה הם חיצוניים. וברמת נעילה כזו הם עשויים פולימר (כגון קיידקס).
לנרתיקי עור יש את הנעילות שהזכיר גיא.
הפולימריים מגיעים לדרגות נעילה שמקשות על חטיפה.
במידה שהנשק מוסלק היטב, אכן אין צורך בנעילה.
אבל כדי לאפשר גם הליכה ללא הסלקה מיטבית - מבלי צורך להחליף נרתיק - יש גם פנימיים עם נעילה. מעטים, אבל יש.
דוגמא מבית ספארילנד:
http://www.safariland.com/products/hols ... ml#start=1

עריכה: תוספת הסבר -
כאן לחצן השחרור נמצא מתחת לשמורת ההדק - למעשה האצבעות שאוחזות בקת דוחקות את מנוף הנעילה ומאפשרות שחרור הנשק.
למי שמתרגל זה אינטואיטיבי.
למי שלא מכיר, ויש כאלה, כי לרוב הנעילה הנפוצה היא באמצעות לחצן מהצד החיצוני (שמוסתר בעת הסלקה) - זה עלול להקשות על החטיפה.
ולכן הפיתרון הזה אפקטיבי.
אם כי העסק כולו לא כ"כ "רזה". אבל - זה עונה בדיוק למה שהגדרת.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
גיל, קלעת בול.
תודה.
אני מבין שאין אלטרנטיבות כל כך, למעט מה ששלחת (שאיננו מתאים לאקדח שיש לי).
אינני מעוניין בנעילה עם רצועת העור כמו שהיו שמים פעם.
תודה.
אני מבין שאין אלטרנטיבות כל כך, למעט מה ששלחת (שאיננו מתאים לאקדח שיש לי).
אינני מעוניין בנעילה עם רצועת העור כמו שהיו שמים פעם.
- סליקאי זהב
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד