התקנת כספת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: התקנת כספת
ניר ל כתב:המסמך הזה נראה לי כמו תשובה לשאלת קיטבג. הוא מציין מפרט כלשהו לכספת ביתית עפ״י משטרת ישראל, בעוד שבשום מקום לא נכתב שצריכה להיות מותקנת כספת עפ״י מפרט משטרת ישראל (למעט כאמור מי שמחזיק 3 כלים ואז יידרש להביא אישורים לכך טרם קבלת הרשיון השלישי).
אבל- לכו על זה!
אני באופן אישי מאד לא מעוניין שיגנבו ממני נשק ואני נוקט באמצעים הרבה יותר מחמירים ממה שהחוק דורש, לא בשביל כסת״ח.
נראה לי שהכוונה היא בכספת שהייצור שלה תואם לתקן משטרת ישראל , יש תקן משטרה גם לסורגים לגדרות לחדרי אוצר ומה שלא תרצו…
הבעייה במדינה שהרשויות לוחשים לך את ההנחיות וכשקורה משהו הם צועקים עליך…
עדיף להיות עם כספת תקנית ולא עם קופסאת ברזל…
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
הם אשכרה מתכוננים למלחמה. לא יאמן.
אצלנו יש מלחמה, ואף אחד לא מתכונן לכלום.
Boltik כתב:נשמע מאוד מגניב ויצירתי ממבט ראשון....אבל:
1. כדי להיות יצירתי עד הסוף תזרוק חתיחת ברזל ( או פלסטיק בהתאם לסוג האקדח) לתוך כספת פתיון.
2. להפריד חלקי נשק יעזור כדי למנוע גישה של ילדים לכלי קטלני. במקרה של פריצה אתה פשוט מכפיל את הסיכוי לפורץ להגיע לחלקי נשק.
מה היתרון מבחינתך שיגנב חצי נשק ולא נשק שלם?...שום יתרון. דבר יחיד שתרוויח זה להסביר במשטרה ובבט''פ למה החזקת את הנשק שלא בכספת ותאמין לי שעדיף מבחינתך שיגנבו נשק שלם מכספת/עם כספת מאשר חלק הנשק ממקום אחר.
אגב, אל תשלה את עצמך שפורץ לא ימצא את הסליק הסודי שלך. בגניבות מסוג כזה לא מדובר באיזה נרקומן שמחפש משהו שכיר לגנוב, אלא בבעל מקצוע שמתפרנס מזה. אל תזלזל.
1. יש...

2. צודק. חבר שלי אמר לי משהו דומה. התבססתי על ניסיון שלו. פרצו לו לבית לא מזמן, ועקרו כספת קטנה שהייתה שם... התפוצצתי מצחוק כשהוא אמר לי מה היה בפנים... ערב קודם הילדים שלו רבו על צעצוע, ואחרי שלא הושגה פשרה, הוא נעל אותו... בכספת...

ההרגל לפרק נדבק מהצבא, ואחרי שאמרו בדיוק את מה שאמרת, חדלתי אותו...
3. אינני מזלזל באדם שמקצועו הוא גניבה, ואני עדיין חושב שעליתי על רעיון מעניין... בשביל להשאיר אותו כזה, אני לא חולק אותו... אני בטוח שאתם מבינים למה...
גם ככה אני לא משתמש בו יותר מידי... כמו שאמרתי, אני נושא את הנשק 24/7, ומפקיד אותו במקרה של היעדרות ממושכת...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
carver כתב:
הארסנל של הבחור בסרטון הראשון...

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Digo כתב:carver כתב:
הארסנל של הבחור בסרטון הראשון...מספיק כדי לפלוש למדינה...
האמריקאים לא מתכוננים למלחמה מבחוץ למי שלא הבין. הם מתכוננים למלחמה מבפנים, כלומר נגד השילטון הפדרלי.
אנחנו פה בארץ לא מסוגלים בכלל לקלוט רעיון כזה, אבל בארה"ב המלחמה קודם כל היא על חופש הפרט מול השילטון, זה מה שמטריד את האמריקאי הממוצע - לפחות את הרפובליקנים. מלחמה נגד גורמים מחוץ? אם זה טוב לכלכלה- קדימה. אם זה מעלה להם את המיסים בדולר- הם נגד.
- סליקאי כסף
האמריקאים לא מתכוננים למלחמה מבחוץ למי שלא הבין. הם מתכוננים למלחמה מבפנים, כלומר נגד השילטון הפדרלי.
וזהו בדיוק המשמעות של התיקון השני לחוקה , אין שום קשר ליכולת הגנה עצמית ביום יום.
ישראלי , יתקשה מאד עד לא יבין זאת לעולם.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
נסה בכל זאת להסביר.
זה בנראה אחד הרעיונות ה"ביזאריים" שטוען שהשילטון אמור לפעול לטובת האזרח , לא לפגוע בו ,
ולאזרח תהיה אפשרות להגנה עצמית מול שילטון עויין ומתעמר.
עם מוזר ביותר..
ולאזרח תהיה אפשרות להגנה עצמית מול שילטון עויין ומתעמר.
עם מוזר ביותר..
פחות -לרוב זה יותר,,
בהתחשב במשאבים בהם מחזיק הממשל בימינו... התיקון הזה לא רלוונטי... כל הרובים האלה...
Bringing guns to a Drone fight...
Bringing guns to a Drone fight...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
התיקון השני לחוקה נכתב קצת אחרי הקמת ארה"ב. המטרה העיקרית שלו הייתה באמת לאפשר לכל מדינה להתגונן מפני עריצות השלטון הפדרלי או מפני הפיכה צבאית.
כמובן שבתקופה שזה נכתב הנשק העיקרי של צבא ארה"ב היה גם הוא רובים ונשק קל.
אפשר היה לפרש את התיקון השני בכמה צורות. לדוגמה, החזקת מחסני נשק מרכזיים בבעלות המדינות, מוכנים לשעת הצורך, ולא מתן נשק לאזרחים. גם זה תואם לתיקון השני.
מצד שני, כבר מעל 200 שנה שבית המשפט העליון בוחר לפרש את התיקון השני כזכותו של כל אזרח להיות בעל נשק.
אפשר היה לפרש את התיקון השני בכמה צורות. לדוגמה, החזקת מחסני נשק מרכזיים בבעלות המדינות, מוכנים לשעת הצורך, ולא מתן נשק לאזרחים. גם זה תואם לתיקון השני.
מצד שני, כבר מעל 200 שנה שבית המשפט העליון בוחר לפרש את התיקון השני כזכותו של כל אזרח להיות בעל נשק.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
carver כתב:נסה בכל זאת להסביר.
אין אפשרות בצורת הודעות בסליק אבל:
עד גיל 18 מערכת החינוך בישראל מפמפמת לך "ערכים מוסדיים" .
בגיל 18 אתה מתגייס ,עד שאתה משתחרר , אתה הופך ל"ממוסד מדופלם".
(תראה איך כל חדש שמגיע מדקלם הוראות פתיחה של הצבא ולא עוצר לרגע להבין שעכשיו הוא עם כלי יריה פרטי.)
חן ארצי כתב:התיקון השני לחוקה נכתב קצת אחרי הקמת ארה"ב. המטרה העיקרית שלו הייתה באמת לאפשר לכל מדינה להתגונן מפני עריצות השלטון הפדרלי או מפני הפיכה צבאית.
המושבות התקוממו נגד עריצות השלטון הבריטי.
ההסטוריה מלמדת שלאחר התקוממות בדרך כלל מגיע משטר עריצות אחר.
לא היה שום רצון להחליף משטר עריצות אחד בשני.
נושא הפרשנות עולה כל פעם מחדש , ובית המשפט העליון מפרש כמו שאמרת.
יש איזורים גדולים בארה"ב שלא תראה שום "משטר פדראלי" במקום ואין סיכוי שמישהו ינסה לכפות את הרגולציה הפדראלית באיזורים אלו.
מי שלא מאמין , מוזמן ליערות בצפון מרכז ארה"ב ואני מקווה בשבילו שלא ירגיז אף אחד.
החוקה של ארה"ב היא חוקה מדהימה בראיה שלה לעתיד.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
כנושא נשק חדש יש לי התלבטות לגבי אחסון הנשק בעת שינה, כספת הופכת אותו לבלתי נגיש והמגירה לנגיש מדיי עבור הילדים מה אתם ממליצים?
- סליקאי ארד
מהי רמת האיום הביטחוני?
מהו גילם של הילדים?
מהו גילם של הילדים?
- סליקאי טיטניום
חן ארצי כתב:התיקון השני לחוקה נכתב קצת אחרי הקמת ארה"ב.
החוקה ניתנה לאזרחי ארה"ב ולא למדינות.
החוקה מדברת על right to bear arms.
בתקופת קלינטון בית המשפט העליון פירש את המושג bear בצורה יצירתית ובכך התפלגו המדינות של ארה"ב בין shall issue ל may issue.
הכוונה מדינות שמאפשרות לכל אזרח לקנות ולשאת נשק מול מדינות שמאפשרות לקנות נשק אבל מתנות נשיאת נשק בציבור ברשיון כמו בישראל.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק