תמונות - איתור אמל"ח ובתי מלאכה לייצור נשק עצמי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תמונות - איתור אמל"ח ובתי מלאכה לייצור נשק עצמי
קצת מהכתבה:
(הובא מרוטר)
(תחילת ציטוט)
"הלילה, התקיים מבצע רחב היקף לאיתור אמל״ח ובתי מלאכה לייצור נשק עצמי של כוחות צה"ל בשיתוף עם מג״ב ושב״כ בעיר ג'נין שבחטיבה המרחבית "מנשה". במבצע נסגרו שני בתי מלאכה לייצור נשק עצמי, נתפסו 4 אקדחים, מחסניות, תחמושת וחלקי נשקים אשר הועברו לידי כוהב״ט.
בנוסף, במהלך הלילה סגרו כוחות צה"ל ושוטרי מחוז ש"י בית מלאכה לייצור נשק עצמי בדהרייה שבגזרת החטיבה המרחבית ״יהודה״, הממצאים הועברו לידי כוהב״ט.
כמו כן, במהלך פעילות לאיתור אמל״ח בחטיבה המרחבית "עציון" תפסו כוחות צה״ל ושוטרי מחוז ש"י כלי נשק מסוג "קרלו" אשר הועבר לידי כוהב״ט."
(סוף ציטוט)
קצת מחשישה היכולת שלהם (ימ"ש) לייצור נשק עצמי, כל מוסך או מסגריה מתחת לבית פתאום נראה לי מחרטה בפוטנציה...
בכל אופן, הממצאים:
https://cdn-media.web-view.net/i/ww3xwccasc/12.jpeg
תקנו אותי אם אני טועה, אבל האקדח הראשון מימין בפינה העליונה, הוא לא זיג מהפולימרים החדשים ?
אם כן, איך לעזאזל הצליחו להניח ידם על אחד כזה חדש יחסית ??
(הובא מרוטר)
(תחילת ציטוט)
"הלילה, התקיים מבצע רחב היקף לאיתור אמל״ח ובתי מלאכה לייצור נשק עצמי של כוחות צה"ל בשיתוף עם מג״ב ושב״כ בעיר ג'נין שבחטיבה המרחבית "מנשה". במבצע נסגרו שני בתי מלאכה לייצור נשק עצמי, נתפסו 4 אקדחים, מחסניות, תחמושת וחלקי נשקים אשר הועברו לידי כוהב״ט.
בנוסף, במהלך הלילה סגרו כוחות צה"ל ושוטרי מחוז ש"י בית מלאכה לייצור נשק עצמי בדהרייה שבגזרת החטיבה המרחבית ״יהודה״, הממצאים הועברו לידי כוהב״ט.
כמו כן, במהלך פעילות לאיתור אמל״ח בחטיבה המרחבית "עציון" תפסו כוחות צה״ל ושוטרי מחוז ש"י כלי נשק מסוג "קרלו" אשר הועבר לידי כוהב״ט."
(סוף ציטוט)
קצת מחשישה היכולת שלהם (ימ"ש) לייצור נשק עצמי, כל מוסך או מסגריה מתחת לבית פתאום נראה לי מחרטה בפוטנציה...
בכל אופן, הממצאים:
https://cdn-media.web-view.net/i/ww3xwccasc/12.jpeg
תקנו אותי אם אני טועה, אבל האקדח הראשון מימין בפינה העליונה, הוא לא זיג מהפולימרים החדשים ?

אם כן, איך לעזאזל הצליחו להניח ידם על אחד כזה חדש יחסית ??
Re: תמונות - איתור אמל"ח ובתי מלאכה לייצור נשק עצמי
מצד אחד מדאיג, מצד שני זה די מנחם לדעת שזה מסובך לארגוני הטרור להשיג נשק תקני והם נאלצים להסתפק בנשק מאולתר.
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
כל הכלים ה"ארוכים", ללא יוצא מן הכלל, הם רובי פיינטבול/איירסופט (שימו לב לקנה של המיני עוזי ולצינוריות לחץ האויר שברובים).
לא אהיה מופתע אם אותו הדבר תופס גם לגבי האקדחים.
לא אהיה מופתע אם אותו הדבר תופס גם לגבי האקדחים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לא מסובך להם להשיג נשק תקני, פשוט הרבה יותר יקר.
לארגונים המסודרים יש נשק תקני בשפע, פשוטי העם מסתפקים בנשק מאולתר שהרבה יותר זול לרכישה ולצערנו גם מקשה על עבודת שירותי הבטחון לחשוף התארגנויות קטנות או כוונה לבצע פיגוע ע״י בודדים.
עובדה מצערת היא שהזבל המאולתר הזה יותר יעיל ממה שהוא נראה, הדיוק והטווח לא כ״כ חשובים כשאתה מרסס בתוך מסעדה צפופה...
סה״כ השימוש בציוד איירסופט הוא לצורך אסתטי, אין בכלי איירסופט חלקים שיכולים לשמש לייצור נשק חם.
לארגונים המסודרים יש נשק תקני בשפע, פשוטי העם מסתפקים בנשק מאולתר שהרבה יותר זול לרכישה ולצערנו גם מקשה על עבודת שירותי הבטחון לחשוף התארגנויות קטנות או כוונה לבצע פיגוע ע״י בודדים.
עובדה מצערת היא שהזבל המאולתר הזה יותר יעיל ממה שהוא נראה, הדיוק והטווח לא כ״כ חשובים כשאתה מרסס בתוך מסעדה צפופה...
סה״כ השימוש בציוד איירסופט הוא לצורך אסתטי, אין בכלי איירסופט חלקים שיכולים לשמש לייצור נשק חם.
- סליקאי טיטניום
עוזון, בפינה השמאלית רואים זיג לא פולימרי, אלא פשוט אחד עם מסילה. יש זיגים בצה"ל וכמו שיש להם רובים צה"ליים, בין אם שלל או גניבה מבסיס - גם אקדחים יש.
זיגים פולימריים יש שניים:
הראשון P250 שכולל פטיש שטוח עם מנגנון DAO, משמע הפטיש לא נשאר דרוך לאחור. לעומת זאת בתמונה רואים פטיש זויתי "רגיל" דרוך.
השני הוא ה-320 החדש שנטול פטיש, ואינו בתמונה.
הראשון P250 שכולל פטיש שטוח עם מנגנון DAO, משמע הפטיש לא נשאר דרוך לאחור. לעומת זאת בתמונה רואים פטיש זויתי "רגיל" דרוך.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
יש גם זיגים פולימרים מסדרת SP שהם כמו הסיגים ה"רגילים" אבל עם גוף פלסטיק (פטיש, משמיט והדק SA\DA).
- סליקאי כסף
כמו שדביר אומר, יש מצב שמדובר באקדחי איירסופט,
לי הם נראים שחורים מדי, במיוחד ה fn ים
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:כמו שדביר אומר, יש מצב שמדובר באקדחי איירסופט,
הייתה כתבה בטלביזיה לא מזמן שהם מבצעים הסבה כל שהיא לאיירסופטים כך שיוכלו לירות תחמושת רגילה (התקנת מערכת הדק , קנה וכו… ) אנסה להביא קישור לכתבה.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
ראיתי את הכתבה בזמנו, סתם בולשיט.
הם אכן משתמשים בחלקי איירסופט, אבל לקישוט,
מה שהם מייצרים זה כלים פשוטים שיורים 9 מ״מ ממכנס פתוח, משתמשים בכל מיני גרוטאות, חלקי איירסופט, מחסניות מוסבות מסוגים שונים, כל מיני פלסטיקים שאפשר לקנות בריקושט.
המומחה שמתראיין בכתבה מציין שיותר קשה להסב איירסופט לנשק חם מאשר לייצר מכלום... אבל למה לתת לעובדות לבלבל ...
הם אכן משתמשים בחלקי איירסופט, אבל לקישוט,
מה שהם מייצרים זה כלים פשוטים שיורים 9 מ״מ ממכנס פתוח, משתמשים בכל מיני גרוטאות, חלקי איירסופט, מחסניות מוסבות מסוגים שונים, כל מיני פלסטיקים שאפשר לקנות בריקושט.
המומחה שמתראיין בכתבה מציין שיותר קשה להסב איירסופט לנשק חם מאשר לייצר מכלום... אבל למה לתת לעובדות לבלבל ...
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:לא מסובך להם להשיג נשק תקני, פשוט הרבה יותר יקר.
.
יקר = מסובך.
הכל עניין של הצע וביקוש.
אם היה שפע של כלים תקניים אז המחיר שלהם היה נמוך ולא היה צורך לייצר כלים מאולתרים מגרוטאות.
כלכלת שוק פשוטה.
להזכירך שבאינתיפדה השניה שנגמרה במבצע חומת מגן היה בחוץ שפע של כלי נשק תקניים, תחמושת וחומרי נפץ למטענים.
כנראה שכוחות הביטחון עושים עבודה טובה כדי לנקות את השטח.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
10 הודעות