חשד: בכיר במועצה מקומית ג'וליס ירה למוות בקבלן שאיים עליו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חשד: בכיר במועצה מקומית ג'וליס ירה למוות בקבלן שאיים עלי
היום בביהמ״ש, התביעה מבקשת להאשימו ברצח(!!), טענתו להגנה עצמית נדחתה
- סליקאי ארד
Asi414 כתב:היום בביהמ״ש, התביעה מבקשת להאשימו ברצח(!!), טענתו להגנה עצמית נדחתה
קשה לי להאמין שהתיק הזה יסתיים בהרשעה על רצח כי חסר פה האלמנט של התיכנון מראש.
מצד שני זיכוי על הגנה עצמית גם לא יהיה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
גם אני לא מאמין שהוא יורשע ברצח. בשביל להרשיע ברצח צריך להוכיח תכנון מוקדם, כוונה להמית והיעדר קינטור, וכמעט הכל לא מתקיים כאן. אני מניח שזה שלב פתיחה במו"מ לקראת עיסקת טיעון - הריגה בנסיבות מקילות או משהו כזה.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
לא ניכנס כאן לקורס בדיני עונשין ולימוד הפסיקה (העניפה) שדנה בעבירת הרצח (סעיף 300 לחוה"ע).
אומר רק זאת - הפסיקה קבעה, זה מכבר, כי כל יסודות העבירה יכולים להתגבש גם בשבריר שניה ולא צריך להוכיח "כוונה תחילה" (כוונה להמית והכנת כלי ההרג) זמן מראש לפני בצוע אקט הקטילה (סעיף 301 לחוה"ע).
בהתייחס לסרטון שכולנו ראינו (מקרה נדיר לכשעצמו) - יש הבדל עצום בין הירי הראשון אשר בוצע מתוך הרכב, פגע והפיל את התוקף - לבין המשך ההתנהלות אשר היא כבר ארוע אחר לחלוטין ...
ודי לחכימא ברמיזא.
אומר רק זאת - הפסיקה קבעה, זה מכבר, כי כל יסודות העבירה יכולים להתגבש גם בשבריר שניה ולא צריך להוכיח "כוונה תחילה" (כוונה להמית והכנת כלי ההרג) זמן מראש לפני בצוע אקט הקטילה (סעיף 301 לחוה"ע).
בהתייחס לסרטון שכולנו ראינו (מקרה נדיר לכשעצמו) - יש הבדל עצום בין הירי הראשון אשר בוצע מתוך הרכב, פגע והפיל את התוקף - לבין המשך ההתנהלות אשר היא כבר ארוע אחר לחלוטין ...
ודי לחכימא ברמיזא.
asherme כתב:לא ניכנס כאן לקורס בדיני עונשין ולימוד הפסיקה (העניפה) שדנה בעבירת הרצח (סעיף 300 לחוה"ע).
ודי לחכימא ברמיזא.
נאה דרשת ידידי המלומד.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
נראה לי שחלק מההסמכה של שופטים ותובעים צריכה להיות בשטח.
הם צריכים לחוות קבלת החלטות בתנאי לחץ או סכנת חיים, הם כמו אלו שצופים בשעשועוני טריוויה בטלוויזיה ומשוכנעים שהיו מצליחים לענות בקלות ....
הם צריכים לחוות קבלת החלטות בתנאי לחץ או סכנת חיים, הם כמו אלו שצופים בשעשועוני טריוויה בטלוויזיה ומשוכנעים שהיו מצליחים לענות בקלות ....
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:נראה לי שחלק מההסמכה של שופטים ותובעים צריכה להיות בשטח.
אני מבין את הראציונל של האמירה הזאת - אבל היא עומדת בניגוד מוחלט לתפיסה של שיטת המשפט שלנו (האדברסרית).
רק במה שמובא בפני השופט באולם בית המשפט (ראיות) הוא יכול להשתמש בפסיקה שלו.
הייתי מקצין ואומר - לשופט אסור להשתמש בידע אישי שלו בבואו לחרוץ דין (עד כמה שניתן).
תחשוב על זה - השופט לא יכול / אסור לו להיות עד "מומחה" בכל תיק שמובא בפניו.
"האדם הסביר"/ "החייל הסביר"/ "המפקד הסביר" וכו' - נקבע ויקבע תמיד - תחת אורות הניאון והמזגן של אולם בית המשפט.
חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום !
הגישו היום כתב אישום על רצח בכוונת תחילה. אישום מאוד קשה שנראה אם יחזיק מים.
יש פה התפתחות לא צפויה, לפחות עבורי, ויתכן כי התבסס קשר ארוך טווח (?) בין ראש המועצה לבין התוקף.
למיטב הבנתי, כרגע יש צו איסור פרסום על פרטים הקשורים לקשר שקיים בין השניים.
יש פה התפתחות לא צפויה, לפחות עבורי, ויתכן כי התבסס קשר ארוך טווח (?) בין ראש המועצה לבין התוקף.
למיטב הבנתי, כרגע יש צו איסור פרסום על פרטים הקשורים לקשר שקיים בין השניים.
- סליקאי זהב
ראיתי את הסרטון דעתי היא שהכדור הראשון היה מוצדק ואם הוא היה נהרג כתוצאה מהכדור הראשון אף אחד לא היה אומר לבחור מילה.
בסרטון רואים עוד 2 כדורים שהשלישי מכוון לראשו(איזור עליון של הגוף כשהוא כבר על הרצפה) וגם ירי בתצורת 2pac
שמעיד על כוונה/כעס/איבוד עשתונות לפי דעתי,רצח כן,כוונה תחילה? אני בספק,הרי התוקף הגיע אל המותקף איך קמה כאן כוונה תחילה?
בסרטון רואים עוד 2 כדורים שהשלישי מכוון לראשו(איזור עליון של הגוף כשהוא כבר על הרצפה) וגם ירי בתצורת 2pac

אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד