נשיאת גלוק

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נשיאת גלוק

על ידי יובל20 » 09 מאי 2003, 22:53

אני עכשיו קיבלתי גלוק 19C ואיתו נרתיק בד הכי פשוט שיש (לצערי הרב הנרתיק מכסה את כל האקדח עד סוף הכוונות), הדרך נשיאה הכי נוחה (נטו נוחות בלי קשר למבצעיות) הייתה בגב בין המכנס לגוף, מס' בעיות שהיו לי איתו (הנרתיק):
1) בעת שליפה הנרתיק יכול לצאת עם האדקח
2) קליפס די מעקב את השליפה
3) תנועת היד מאחורי הגב היא לא טבעית ואז האחיזה הראשונה היא לא נכונה וצריך לתקן אותה

רציתי את הצעתכם על הדרך הכי נכונה לשאת את האקדח (מטעמי מבצעיות ונוחות) בהנחה שאני מעדיף שלא ייראו שיש עלי נשק ועם איזה נרתיק יהיה הכי נוח לבצע את זה....
בתודה מראש.... אני....
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אביG19 » 09 מאי 2003, 23:19

יובל
בנושא נרתיקים, יש אשכול בנושא נרתיקים המיועדים להסתרה. החסרון, צריך להזמין מחו"ל.
לגבי סוגי נרתיקים אחרים , אני משתמש בנרתיק פנימי עם לולאות שמתחברות לחגורה במכנס, החולצה מכסה את הנרתיק.

בכל מקרה, לא מומלץ לשאת נשק מאחורי הגב, הן בגלל שניתן לחטוף אותו ממך ביתר קלות והן בגלל שחלילה בזמן תאונת דרכים או אם תפול על הגב, אתה יכול לפגוע בחוליות של העמוד שדרה.

בהצלחה
:)
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי JOSH » 09 מאי 2003, 23:24

נרתיק פנימי עשוי עור עם לולאות לאחיזה בחגורה כשאני על מדים ( אין צורך להסליק כשאתה במדים וישנה הפרדה בין המדים לנרתיק , דבר המונע מההזעה להציק ) .
נרתיק ירך כשאני בפעילות מבצעית / נהיגה .
נרתיק פלסטי של פובוס מוסתר ע"י החולצה כשאני בחופשה .

בהצלחה :lol:
נערך לאחרונה על ידי JOSH בתאריך 11 מאי 2003, 03:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי pilot » 09 מאי 2003, 23:52

שים לב !!!
אם אתה נוהג ברכב ואתה חלילה עובר תאונה/מקבל מכה בדיוק בחלק האחורי היכן שהאקדח נימצא, אתה עלול להפוך למשותק !!!
החוליות בעמוד השדרה עלולות להשבר ולהשאיר אותך נכה.

ראה הוזהרת מנשיאת אקדח בחריץ האינסטלטורים !!!
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מה לגבי נרתיקי צד

על ידי יובל20 » 10 מאי 2003, 08:09

אני יודע שהם פחות מוסתרים אבל מה אתם אומרים עליהם:
1) נרתיק פלסטיק רגיל
2) נרתיק פלסטיק עם לחצן על ההדק (שצריך ללחוץ עליו כדי לשחרר את הנשק)
3) נרתיק עור
ועוד שאלה? נהוג ללכת כם שתי מחסניות? בהנחה שאני מסתובב עם מחסנית מוגדלת של גלוק (17 כדורים). ושוב תודה...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי amnon » 10 מאי 2003, 08:28

נרתיקי הפלסטיק מצויינים ונוחים לטעמי, אם לך בעיה ללכת עם חולצה בחוץ אז הם יכולים להתאים.
קיימים עוד שלל נרתיקים חיצוניים/פנימיים עם/בלי סגירה לאקדח. אם אתה מתכוון לרכוש נרתיק עם סגירה, הרשה לי להמליץ על סגירה שנפתחת באמצעות האגודל (מאפשרת שליפה מהירה) וכזו שסוגרת על הצינה ולא על קת הנשק (כדי לאפשר אחיזה נכונה כבר בשלב השליפה). בייחוד בימי הקיץ, אני מוצא את הנרתיקים החיצוניים נוחים יותר.
לגבי מיקום הנשק - בצד הגוף באיזור תפר האורך של המכנס.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אישגדול » 10 מאי 2003, 09:03

קודם כל - תרשה לי לגחך על מי שקונה אקדח במחיר של כמעט 4000 ש"ח, ושם אותו בנרתיק של כמעט 40 ש"ח... (האמת - זה ציטוט מתוך ירחון אמריקני).
נרתיקי הפלסטיק החיצוניים (יש תוצרת ישראל - של פובוס ופרונטליין) מוצלחים מאד, אך מחייבים ולצה יותר ארוכה, ואם אתה קצת רחב - יש להם נטיה להתפס בדברים. לגבי הדגם של פובוס עם כפתור הנעילה - אישית אני לא אוהב אותו, זה עוד מקור לטעות בזמן לחץ. בכל מרקה הייתי משתמש בו רק אם אני הולך עם אקדח חשוף.
לגבי נרתיקים פנימיים - הטובים יותר הם הצורתיים - אלה שמיועדים לאקדח הספציםי. יש לא מעט חברות שמייצרות כאלה - פרונטליין, פובוס, עור היוצר, ירי מבצעי ועוד. אפשר למצוא את הנרתיקים עם קליפס מתכת (צריך לבדוק שמדובר בקליפס חזק ואיכותי - אחרת בפעם הראשונה שהוא נתפס במסעד של כסא הוא מאבד את הקפיציות) או עם לולאות שתופסות את החגורה.
המיקום הנכון לשים אקדח - באופן עקרוני זמיקום הנוח לך ושממנו אתה יכול להגיע לאקדח בעת הצורך. וכן - אסור לשים אותו על חוליות עמוד השדרה כשאתה נוהג בכרב, ובכל מקרה זה מקום לא נוח להגעה לאקדח
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי baraks78 » 10 מאי 2003, 09:55

אני הולך עם נרתיק פובוס חיצוני, חולצה בחוץ מעליו ( בקיץ תמיד נעים יותר ללכת עם חולצה בחוץ, יותר מאוורר), הכי נוח ומוסלק שיש.
לגבי נרתיקים פנימיים, בקיץ הם מאד לא נוחים כי גם ככה אתה מזיע כמו חמור, נרתיק עור רק מגביר את הזיעה, סופג אותה ודבר זה גורם לו להפריש חומציות שפוגעת בכמה סוגי נשקים ( לא בגלוק :lol: ).
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

היתי הולך על פנימי

על ידי eld453 » 10 מאי 2003, 10:41

לי יש גם נרתיק עור, שנתפס בלולאות על החגורה, הוא די שמן..
ונרתיק פנימי נוסף של "דולפין" והוא רזה ונוח.
לא הייתי סוגר את האקדח בקליפס, כי במוחי תמיד מנקרת המחשבה ש "מה יקרה אם עכשיו אני צריך לשלוף"..וזה "מתבחבש" לי.. זה אחד.
שתים, לא הייתי שם מאחור מאותה סיבה, זה לא "שליף".
לדעתי אתה צריך לשים אותו בצד, והמיקום המדוייק הוא זה שתבחר רק לאחר שתעשה מטווח עם אותו הנרתיק באותו המיקום. כמובן ממולץ לא לבוא בבגדי "קרב"
אלא בבגדים הרגילים שלך ולתרגל איך מרימים את החולצה וכו..
בקיצור, סימולציה של המציאות.
(ואם האקדח שקוע מידי בתוך הנרתיק, יהיה קשה לשלוף אותו באחיזה טובה, תעשה איזה הגבהה או תחליף נרתיק)
שלומות.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

כל הסוגים...

על ידי יובל20 » 10 מאי 2003, 10:49

מכיוון שאני לא מכיר כל-כך אפילו את חלק מהדברים שאתם מציאים... מישהו מוכן למנות את סוגי הנרתיקים (לא מתכוון לחברות רק איזה סוגים) ודרכי הנשיאה של כל אחד מהם? (אגב זה נוח ללכת עם נרתיק פנימי בצד? זה נשמע בלתי אפשרי...). ואם מישהו יודע פחות או יותר מחירים זה בכלל יהיה מדהים...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי baraks78 » 10 מאי 2003, 11:33

סוגי נרתיקים:

עור חיצוני:
תמונה

נרתיק חיצוני ( פדל) של פובוס ( אני ממליץ) :
תמונה

נרתיק חיצוני לנשק עם פנס/ציין ליזר:
תמונה
נרתיק כתף מעור:
[/img]http://www.lonewolfdist.com/photos/DE-11D-2021.jpg[img]

פלסטי חיצוני לחגורה:
תמונה

קליפס לנשיאה פנימית:
תמונה
תמונה

נרתיק עור פנימי:
תמונה

נרתיק קרסול:
תמונה

ולסיום, פאוץ':
תמונה

רשימה ארוכה ולא מלאה.
אתה יכול למצוא עוד סוגים בכל אתר של ציוד לנשק.
לגבי מחירים, אתה יכול להזמין מחו"ל ( לא תמיד כדאי), אבל הכי פשוט, תיגש לכמה מטווחים , תמדוד איזה נרתיק נוח לך ואז תעשה השוואת מחירים ותקנה.
בהצלחה,
ברק.
נערך לאחרונה על ידי baraks78 בתאריך 10 מאי 2003, 11:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הכי אידיאלי

על ידי יובל20 » 10 מאי 2003, 11:41

מבחינת איך שהייתי רוצה, נראה לי שהעור הפנימי הכי מתאים אבל לצערי אני אדם קצ תרחב ולא נראה לי שהמכנסיים יואהבו את הרעיון שעוד משהו ייכנס לכן סביר להניח שאני כנראה יקשיב לעצתך בקשר לנרתיק החיצוני
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי baraks78 » 10 מאי 2003, 11:44

יש טעות נפוצה שהרבה אנשים עושים בכדי ללכת עם נרתיק פנימי.
קונים מכנסיים במידה גדולה יותר על מנת שיהיה מקום לנרתיק.
הבעיה היא שכשיש מקום הכרס נוטה למלא אותו, וכך כל חצי שנה צריך לקנות מכנסיים חדשים במידה גדולה יותר וחוזר חלילה... :lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

עור ופלסטיק

על ידי baracuda » 10 מאי 2003, 13:05

חיצוני פלסטי של פובוס ללא נעילת הדק לתקופת הקיץ ופובוס עור פנימי לחורף , יש כאלה שבקיץ משתמשים בנרתיק קורדורה .
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי talr » 10 מאי 2003, 15:14

ליובל והחברים האחרים,

1. הנרתיקים הנתפסים ע"י קליפס לחגורה נחמדים אך מסוכנים מהבחינה שבעת שליפה עלול גם אותו נרתיק שקליפסו :) קצת עייף להשלף... ואז כמו שידידי ומורי הטוב אומר "האוייב/הגנב/הטורף מת מצחוק"... ולא נרצה שזה יקרה לנו כך שעדיף נרתיק התפוס בצורה בטוחה למכנס/חגורה בעת התעסקות עם נרתיקים פנימיים.

2. יובל שאל לעניין כמות מחסניות בעת נשיאת הגלוק... אם אינני טועה (ואני לא) התנהל דיון ארוך מעמיק ורב מילים בעניין זה במקום הולדתנו (שוק הנשק).
ניתן לשאת מחסנית נוספת וגם שלוש נוספות (כל עוד עמוד שדרתך עומד בכך) השאלה בשביל מה זה טוב... הרי אם תמצא צידוק לנשיאת 3 מחסניות תוכל למצוא
צידוק גם ל- 5... לפיכך לדעתי בחר את דרך הביניים של מקסימום 2 מחסניות.
טל
------------------------------------
לאדם יש זכות להביט כלפי מטה בזולת
רק כאשר הוא עומד לעזור לו להתרומם
Gabriel Jose Garcia Marquez
------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד