משלוח של נרתיק מחול
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
משלוח של נרתיק מחול
פעם ראשונה שהזמנתי נרתיק מחו"ל ויש משהו שאני לא מבין וקיוויתי שתוכלו לעזור לי
כשאני עושה מעקב על המשלוח באתר של USPS, אני מקבל
September 19, 2016 5:15 am Departed ISRAEL TEL AVIV YAFO
אבל באתר של דואר ישראל הם לא מכירים את מספר המעקב
מה זה אומר, איפה הנרתיק ?
תודה מראש לעוזרים
כשאני עושה מעקב על המשלוח באתר של USPS, אני מקבל
September 19, 2016 5:15 am Departed ISRAEL TEL AVIV YAFO
אבל באתר של דואר ישראל הם לא מכירים את מספר המעקב
מה זה אומר, איפה הנרתיק ?
תודה מראש לעוזרים
- סליקאי ארד

Re: משלוח של נרתיק מחול
הם לא יכירו את המספר עד שהוא יקלט במחשבים שלהם, וגם זה כנראה יקרה אחרי שתקבל את הנרתיק.
תנסה ליצור קשר עם המכס לבדוק אם יש שמהו שממתין לך שם ולא קיבלת עליו הודעה.
תנסה ליצור קשר עם המכס לבדוק אם יש שמהו שממתין לך שם ולא קיבלת עליו הודעה.
CZ P07
- סליקאי ארד

אם אינני טועה ומטעה,
המשלוחים של USPS מגיעים על משטח, קונטיינר או שק ממוספר ודרך המספר הזה הם יודעים לשייך אותו לחבילה שלך.
ככה הם יודעים שהחבילה הגיעה לארץ.
אחרי שהשק שבו נמצאת החבילה נפתח והחבילה נסרקת בדואר ישראל רק אז הם מעדכנים את מספר המעקב במערכת שלהם.
המשלוחים של USPS מגיעים על משטח, קונטיינר או שק ממוספר ודרך המספר הזה הם יודעים לשייך אותו לחבילה שלך.
ככה הם יודעים שהחבילה הגיעה לארץ.
אחרי שהשק שבו נמצאת החבילה נפתח והחבילה נסרקת בדואר ישראל רק אז הם מעדכנים את מספר המעקב במערכת שלהם.
Walther PPQ M2
לפי מיטב הבנתי, כאשר החבילה במצב כזה היא תקועה במכס.
אין צורך להתקשר. לוקח להם לפעמים כמה שבועות, אך בסוף הם שולחים את החבילה ליעדה.
אין צורך להתקשר. לוקח להם לפעמים כמה שבועות, אך בסוף הם שולחים את החבילה ליעדה.
- סליקאי זהב

גם שם המעקב נעצר בנתבג לפני כמעט חודשיים
נקווה שבאמת זה מעוכב במכס ושישתחרר ויגיע אלי (במהרה בימינו אמן)
נקווה שבאמת זה מעוכב במכס ושישתחרר ויגיע אלי (במהרה בימינו אמן)
- סליקאי ארד

מניסיון של שנים עם חבילות מחו"ל , כאשר זה מגיע לארץ זה מעוכב כמה ימים במכס ואחר כך זה "מעוכב" דואר ישראל.
ממוצע הזמן לחבילות מחו"ל אלי הוא 28-30 יום כאשר בערך ביום ה 9 זה כבר בארץ.
בנוסף (בחבילות מחו"ל), כשאני מקבל את ההודעת איסוף מדואר ישראל אני נכנס למעקב משלוחים ובודק איפה החבילה , עוד לא היה פעם אחת שקיבלתי תשובה מהאתר שלהם ,תמיד הופיע הודעה שלא ידוע על דבר דואר עם מספר המשלוח שהקלדתי מההודעה שלהם!.
כמה פעמים הגעתי לאיסוף חבילה והכנסתי את השאילתה בסמרטפון וקיבלתי תשובה שלילית , שניה לאחר החתימה שלי על קבלת החבילה ורענון הדף מתקבלת ההודעה שהחבילה הגיעה ליעדה ונמסרה בתאריך ושעה ככה וככה , פשוט מצחיק.
ו"חוויה" של קניה בארץ , קניתי משחק מחשב לילד עם משלוח בדואר רשום מחנות בראשל"צ לעפולה , כעבור 16 יום החבילה הגיעה מראשל"צ לתחנת איסוף ברמת השרון , משם עוד 9 יום לעפולה ,,,,, כבר יכולתי ללכת ברגל.....
ממוצע הזמן לחבילות מחו"ל אלי הוא 28-30 יום כאשר בערך ביום ה 9 זה כבר בארץ.
בנוסף (בחבילות מחו"ל), כשאני מקבל את ההודעת איסוף מדואר ישראל אני נכנס למעקב משלוחים ובודק איפה החבילה , עוד לא היה פעם אחת שקיבלתי תשובה מהאתר שלהם ,תמיד הופיע הודעה שלא ידוע על דבר דואר עם מספר המשלוח שהקלדתי מההודעה שלהם!.
כמה פעמים הגעתי לאיסוף חבילה והכנסתי את השאילתה בסמרטפון וקיבלתי תשובה שלילית , שניה לאחר החתימה שלי על קבלת החבילה ורענון הדף מתקבלת ההודעה שהחבילה הגיעה ליעדה ונמסרה בתאריך ושעה ככה וככה , פשוט מצחיק.
ו"חוויה" של קניה בארץ , קניתי משחק מחשב לילד עם משלוח בדואר רשום מחנות בראשל"צ לעפולה , כעבור 16 יום החבילה הגיעה מראשל"צ לתחנת איסוף ברמת השרון , משם עוד 9 יום לעפולה ,,,,, כבר יכולתי ללכת ברגל.....
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
תודה על המידע - אכן היום זה הגיע אלי
רכשתי מאיביי, ועברו 60 הימים, אז היתה לי התלבטות אם לדווח שהפריט לא הגיע או לא. החלטתי (גם בהתבסס על מה שאמרתם) שזה לא יהיה הוגן כלפי המוכר להגיד שלא קיבלתי ולקבל החזר, אז רק יעצתי להם להדגיש שהמשלוח לישראל ארוך מ-60 יום.
לשמחתי, היום הסתבר שאכן צדקתם ואקבל בסוף את הנרתיק
אגב, זה הלינק למוצר
http://www.ebay.com/itm/331623193765?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
רכשתי מאיביי, ועברו 60 הימים, אז היתה לי התלבטות אם לדווח שהפריט לא הגיע או לא. החלטתי (גם בהתבסס על מה שאמרתם) שזה לא יהיה הוגן כלפי המוכר להגיד שלא קיבלתי ולקבל החזר, אז רק יעצתי להם להדגיש שהמשלוח לישראל ארוך מ-60 יום.
לשמחתי, היום הסתבר שאכן צדקתם ואקבל בסוף את הנרתיק
אגב, זה הלינק למוצר
http://www.ebay.com/itm/331623193765?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
- סליקאי ארד

לגבי הזמנות מדאבל אלפא, אני מוסיף כמה יורו בודדים והכל מגיע עם שליח UPS ללא ייסורים מהסוג המתואר כאן.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד