ARMATIX

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ARMATIX

על ידי Armatix » 20 נובמבר 2016, 08:48

שלום לפורום הנשק,

כפי שידוע לכולם , שוק הנשק הקל ,מנסה בכל כוחו לשמור על המבנה העתיק ופתרונות טכנולוגיים בתחום נתקעים בכוחות פוליטיים עצומים במיוחד ב ארה"ב.

1. אשמח עזרתכם והצעות מנסיונכם לקידום טכנולוגיות ה iGUN לשוק שלנו.
אתחיל בגילוי נאות אני מייצג את חברת ARMATIX הגרמנית שפיתחה וייצרה אקדח חכם המאפשר ירי מבוקר ומונע שימוש שלא לצורך בנשק כאשר לא נדרש. http://www.armatix.de/iP1-Pistol.779.0.html?&L=1
את הטכנולוגיה של ARMATIX אפשר להתמיע גם בנשקים ישנים(לא בכל הנשקים) ולכל נשק חדש אשר מעוניין בהתמאת טכנולוגיה חכמה בנשקו.
ל ARMATIX שנים של ניסיון ומכירות בתחום.
2. בנוסף לחברה פתרון נעילת נשק אשר מבטיח חוסר יכולת שימוש בנשק בזמנים שבהם הנשק לא נדרש ללא שיחרור נעילה חכמה.
במצב של גנבה או כל דבר שלא מאושר לשימוש נשק, לא ניתן להשתמש בנשק (ללא שיחרור השנק הוא ברזל ללא יכולת ירי).
http://www.armatix.us/Quicklock.144.0.html?&L=7

אשמח לשמוע הצעות ובמיוחד לקדם את הטכנולוגיות המדהימות של החברה בארץ לטובת שוק נשק בטוח יעיל והרבה פחות מסוכן, מה שיכול להגדיל בביטחון את שוק הנשק הקל המקומי.

תודה מראש,
שי גליקמן
0549151947
שי

Re: ARMATIX

על ידי ליאור45 » 20 נובמבר 2016, 09:43

ברוך הבא שי.

לדעתי אין ולא יהיה עניין בטכנולוגיה זו. הבעייתיות היא שככל שטכנולוגיה זו תהיה מדהימה, אף אחד לא ירצה אותה. אפשר לחלק את האוכלוסייה הרלוונטית לשתי קבוצות:
1. אנשים שחושבים שכלי הירייה שלהם לא צריכים להיות תלויים במנגנוני אבטחה אלקטרוניים כלשהם.
2. אנשים שמתנגדים לכלי ירייה בכל צורה שהיא, ככל שיש להם שליטה בדבר.

קיימנו דיון בנושא בעבר.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Neon Golden » 20 נובמבר 2016, 10:02

שי שלום,

דבר ראשון וחשוב - אני מקווה שההודעה שלך היא בתיאום עם מנהלי הפורום - לגופים מסחריים יש מגבלות פרסום בפורום.

דבר שני וחשוב - לפחות מהתרשמותי, הגעת למקום שבו רבים מאוד מאוד אוהבים את המבנה העתיק - טביעות אצבע וזיהוי ביומטרי ביום פקודה - לי אישית לא עושה טוב. לתפעל מעצורים באקדח אני יודע - כל עוד זה ברמה של הזנה כפולה - כאשר זה מגיע לסנסור מפת חום... קצת פחות.

לגבי מערכת האבטחה - לפני שנתיים חיפש חבר פורום בשם rel מערכת אבטחה לאקדח שלו - וחיפשנו יחד חיבור לארמטיקס - דרך הזמנה מארה"ב או גרמניה. לא פשוט. טוב שבאתם אבל קצת באיחור.
http://haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=18519

אספקט נוסף שבהקשר שלו עלתה המערכת - בזמנו עלתה הדרישה שמאבטחים של מוסדות חינוך לא יקחו את הנשק הביתה - ועלו המון הצעות מאחסנת הנשקים בבתי ספר ועד ניידות חלוקת נשקים של חברות האבטחה. המוצר של ארמטיקס מאפשר למאבטחים לקחת נשק נעול הביתה - ושנציג של חברת האבטחה יבצע את השחרור בתחילת המשמרת. ושוב - טוב שבאתם - אבל עכשיו נזכרים? (אני לא נכנס לשאלה הלוגית אם מאבטח צריך לשאת נשק מחוץ לשעות העבודה - יש פה מספיק חברי פורום שישמחו לעלות על העגלה הזו).

בכל מקרה - הייתי מציע לך קודם כל לבדוק מול הבט"פ האם היחידה הזו יכולה להוות תחליף לכספת - אני הייתי מעדיף פתרון כמו שלכם - במיוחד כמי שעובר מדירה שכורה אחת לשניה. ובכל מקרה הייתי משוחח עם העמותה לקידום תרבות הנשק ולראות האם תוכלו לשלב הדגמה של המוצר שלכם בדלפק בצד כינוס העמותה בתחילת דצמבר.

אבל בוודאי שהפעולה הראשונה שלך חייבת לודא שלא הסגת גבול בפורום ושהפניה שלך מתואמת עם מנהלי הפורום. קח בחשבון שהפורום הזה מפוצץ באנשי מקצוע - עדיף שלשאלות הטכניות שתשאל - תביא תשובות של הגורמים הטכנים מגרמניה בעיכוב קל מאשר תשובות של איש מכירות מידיית.

בהצלחה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Armatix » 20 נובמבר 2016, 10:15

תודה רבה,

הודעתי לא משמשת לשיווק, אין מחירים ואין כל ציביון פרסום, עובדה שישנה הכרות של החברה.
הטכנולוגיה מאפשרת שימוש בנשק בדיוק כפי שאיפינת.
1. שימוש בנשק כולל הגבלה חכמה.
2.שימוש רציף כולל ביטול השימוש בהגבלה החכמה.

במידה ויהיו שאלות טכניות עניניות כמובן שהתשובת יתקבלו מהנדסת ARMATIX
שי

על ידי itamar » 20 נובמבר 2016, 10:22

בנוסף למה שאמרו פה חברי על סוג כזה של פתרונות (אקדחים חכמים), אני אתייחס לפן הטכנולוגי של ההמצאה הזו.
אני לעולם לא אקנה, ואני מקווה שגם אף אחד שיש לו קצת שכל בקודקוד פתרון שמבוסס על רדיו או תקשורת אלחוטית כלשהי.
כל סיגנל אלקטרוני ניתן לחסימה ושיבוש.
חודש אחרי שיצא כלי כזה לשוק, תוכל למצוא בעלי אקספרס מכשיר שחוסם אותו והופף את הנשק לגוש ברזל חסר תועלת ב-2$ + משלוח חינם.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Armatix » 20 נובמבר 2016, 10:34

איתמר,

אל חשש, הנשק שמיש במידה וישנה הפרעה.
להבנה הטווח שידור הוא של פחות מ 20 ס"מ , מה שמגדיל במאות אחוזים את ה Reliability של הפתרון.

הנשק תמיד זמין לירי,תלוי בהגדרה וצורת השימוש של המשתמש.
שי

על ידי ניר ל » 20 נובמבר 2016, 10:57

הסתכלתי על תותב הנעילה שמוכנס לתוך הקנה, מנסה להבין את היתרונות שלו על מוצרים טפשים,
נתקלתי בסרטון הזה :
https://video.search.yahoo.com/video/pl ... =ipad&tt=b

לגבי הטמעת הטכנולוגיה החכמה באקדח קיים, אשמח לקבל לינקים להסבר שיחסוך לי חיפוש.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ניר ל » 20 נובמבר 2016, 11:07

צריך לענוד שעון כדי להשתמש באקדח?
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Armatix » 20 נובמבר 2016, 11:37

לגבי יתרון הנעילה ככה:
1. הגנב לא יכול בשום אופן לשחרר את הנעילה ללא הרס של הנשק, מוצרים אחרים מאבטחים את הנשק מילדים ובני משפחה לא מנעילה אסולוטית של שימוש.
2. כן לירי חכם נדרש השעון, אך שוב, ההגדרות ניתנות לשינוי של בעל הנשק ממצב חכם למצב שימוש רציף בתלות ובמצב שבעל הנשק מתכנן.
שי

על ידי Armatix » 20 נובמבר 2016, 11:54

לגבי התמעה בנשק קיים , היות ולא ניתן לבצע בכל סוגי הנשק, שלח לי את סוג הנשק ואחזור אליך בתשובה.
שי

על ידי ניר ל » 20 נובמבר 2016, 12:44

גלוק 19
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי טריגר » 20 נובמבר 2016, 13:02

ברוך הבא.

נשמח לנסות לסייע וללמוד גם מה מוצע.

כמו קודמיי אני מאמין שאין למערכות הללו זכות חיים בשוק הפרטי.
ברגע שהכנסת סוללה או חיישן או מנגנון נוסף לנשק- הוא בהגדרה הופך להיות פגיעה ולא אמין.

אבל לעומת זאת בשוק האבטחה המוסדית אולי יש מקום למערכת זו.
כמו שאמרו- שומרים. מאבטחים למניהם.
אפילו אולי שוטרים.

איך מקדמים?
כמו צוללות...
צריך לעניין את הגורמים בבטפ במערכת.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Armatix » 20 נובמבר 2016, 13:15

[זה כיוון שאנחנו עובדים עליו , אנחנו כבר בקשר עם חברות שמירה , תודה רבה על תגובתך ואשמח לקבל עוד רעיונות לכשיבשילו.
לגבי השוק הפרטי , הנקודה לגבי הגדלת סיכוי לכשל בשילוב של תוספת לנשק, מסכים אך כשל יכול להיות מסיבות ידועות גם ללא מערכת חכמה, החברה מוכרת ומתחייבת לזמינות שוות ערך , כך ש........ , בכל זאת בחשיבה הגיונית, הרי כל משתמשי הנשק הקל הם אנשים מנוסים אחראים וכ"ו אך המחשבה שיקרא משהו פליטה שימוש לא נכון ושיכול לעלות בחיי אדם, והמקרים הזכורים לי במקרים כאלו לגבי חיי אדם , הנפגעים הם קרובים מאוד לבעל הנשק, ילדים אחים וכ"ו כאב עצום !!!

ולכן הסיבה שהעלתי את נושא הנשק החכם בפורום על מנת לקבל מהמנוסים תגובות ורעיונות.
quote="טריגר"]ברוך הבא.

נשמח לנסות לסייע וללמוד גם מה מוצע.

כמו קודמיי אני מאמין שאין למערכות הללו זכות חיים בשוק הפרטי.
ברגע שהכנסת סוללה או חיישן או מנגנון נוסף לנשק- הוא בהגדרה הופך להיות פגיעה ולא אמין.

אבל לעומת זאת בשוק האבטחה המוסדית אולי יש מקום למערכת זו.
כמו שאמרו- שומרים. מאבטחים למניהם.
אפילו אולי שוטרים.

איך מקדמים?
כמו צוללות...
צריך לעניין את הגורמים בבטפ במערכת.[/quote]
שי

על ידי ניר ל » 20 נובמבר 2016, 13:24

את ה NRA והרדנק האמריקאי אין סיכוי לעבור גם עם מוצרים הרבה פחות מאיימים. לנסות למכור את זה לאמריקאי יאפי שיש לו זכות ונמנע כיום מלהחזיק בבית נשק - מאתגר לנסות, זה כמו רכב חשמלי, יכול לתפוס נישה לא רעה.
אתה ממוקד דווקא בישראל? עם כל ההקלות ,עדיין אין כאן בכלל התחלה של שוק אזרחי לכלי נשק, אז ליצור נישה בתוך נישה ?
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Armatix » 20 נובמבר 2016, 13:32

ARMATIX היא החברה שבעקבות כניסתה לשוק האמריקאי פתחה חזית מול יצרני הנשק הסטנדרטי, ובעקבות זאת מפיץ נשק אמריקאי התבקש לא להפיץ את מוצריה ופתרונותיה אחרת יצרני הנשק יפסיקו לעבוד איתו!! , במצב כזה ברור מה תהייה בחירתו.

לא אנחנו לא ממוקדים על השוק המקומי , רק ליצרנים מקומיים , הפרויקט יכול להיות סביב העולם.
שי

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד