ARMATIX
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ARMATIX
Neon Golden כתב:ניר ל כתב: אבל לא קובע סטנדרט מינימלי לכזו כספת
כדאי ורצוי לבלות קצת יותר באתר הבט"פ
http://mops.gov.il/Fire_Arms/Pages/Fire ... ences.aspx
ראה מפרט מפורט לכספת כאן:
http://mops.gov.il/Fire_Arms/FAStorageG ... fault.aspx
http://mops.gov.il/Fire_Arms/FAStorageG ... _Safe.aspx
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
כשבט״פ דורש כספת תקנית, אתה צריך להראות לו אישור התקנה ממתקין מורשה, ומעל 5 כלים גם מקצין משטרה שביצע ביקורת.
מתחת לשלושה כלים לא נדרש אישור או תקן, הלינק באתר מטעה, אני מסכים עם ניאון שהכוונה כאן היא מניעת שימוש לא מורשה ותאונות, לא מניעת גניבה.
מתחת לשלושה כלים לא נדרש אישור או תקן, הלינק באתר מטעה, אני מסכים עם ניאון שהכוונה כאן היא מניעת שימוש לא מורשה ותאונות, לא מניעת גניבה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:מתחת לשלושה כלים לא נדרש אישור או תקן, הלינק באתר מטעה, אני מסכים עם ניאון שהכוונה כאן היא מניעת שימוש לא מורשה ותאונות, לא מניעת גניבה.
תודה - זה מה שזכרתי.
עריכה: זה המסמך המעודכן שמצאתי לבנתיים - מחפש משהו עם תאריך וחותמת בעל תפקיד (באדיבות ath1979)
http://imagizer.imageshack.us/a/img922/220/rvI5Kt.jpg
ומוגדר:"לצורך מניעת גישה לנשק" לא גניבה ולא תרחישים מורכבים יותר.
נערך לאחרונה על ידי Neon Golden בתאריך 22 נובמבר 2016, 15:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
ניר ל כתב:כשבט״פ דורש כספת תקנית, אתה צריך להראות לו אישור התקנה ממתקין מורשה, ומעל 5 כלים גם מקצין משטרה שביצע ביקורת.
תראה , זה שלכולם נוח לעצום עיניים (כולל הבט"פ) זה לא אומר שאין הנחייה.
בלינק המצורף יש מפרט מלא והכותרת שלו היא "הנחיות להתקנת כספת ביתית - כספת ביתית להחסנת כלי ירייה - עד 5 כלים"
הנחייה , מחר יוחלט שזה הוראה , אז?
ההנחיה בזמן שאני קיבלתי רישיון היתה שהכלי באחסנה יהיה במגירה נעולה מופרד מהתחמושת.
כיום כספת. (וכדרך אגב , לפי מה שהבנתי כל בעלי הרישיונות החדשים חותמים על מסמך שיש להם כספת , נכון?)
אף אחד לא בא אליך הביתה לבדוק.
מצידי שים 4 ברגי ג'מבו בקיר ותעקור אותם , כשיבוא שוטר לבדוק למה גנבו לך את הכלי יריה ששמת מתחת לכרית תראה לו את הקיר הריק ותגיד לו שהגנב עקר את "הכספת שלא הייתה" ולקח אותה איתו.
גם אני מסכים שהמטרה העיקרית היא מניעת שימוש לא מורשה ותאונות ולדעתי בגלל מחיר "הכאילו כספות" הללו יצאה ההנחיה הזו.
שנינו יודעים שהכספת הזו שווה לתחת , אני אישית "פרצתי" מעל 4 כספות כאלו שאנשים שכחו את הקוד\הסוללה נגמרה והם לא זוכרים איפה המפתח גיבוי.
אפשר לחזור לנושא השרשור?
נשק חכם , לא בבית סיפרי.
נעילה חכמה , מי שרוצה , אהלן וסהלן , נא לא לחייב אותי , תודה מראש.
וכן אני יודע , "ואף על פי נוע תנוע" , בסוף נקבל בישבן.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
ניר ל כתב:כשבט״פ דורש כספת תקנית, אתה צריך להראות לו אישור התקנה ממתקין מורשה, ומעל 5 כלים גם מקצין משטרה שביצע ביקורת.
הכל בחיים מתסובב סביב ניהול נכון של משאבים וסדרי עדיפויות.
הדרישה לכספת תיקנית היא דרישה.
המשטרה החליטה וכנראה שבצדק לתעדף את האכיפה (שימוש במשאבים שלה) למקרים בהם גנב יכול לעשות "מכה" של 5 כלים ומעלה.
לא הגיוני לשלוח קצין משטרה לעשות ביקורת אצל כל בעל רשיון...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
argra11 כתב:וכן אני יודע , "ואף על פי נוע תנוע" , בסוף נקבל בישבן.
לא נכון, מערכת חכמה לא תאפשר ירי על ישבן, כלומר אתה blocked.
תפעול מעצור:
1. חייג לסיסאדמין שיכל לפתור את הבעיה.
2. חייג למוקד תמיכה, כדי לפתוח קריאה.
2. הודע לסיסאדמין שפתחת קריאה.
4. חכה להגעתו.
5. בהגעתו, גש הכן לו קפה. בכל זאת מדובר בנשק
6. גש ופתח קריאה לפיתוח, כי מדובר בבאג.
7. סטטיסטית בישראל, סיכוי גבוהה שאתה בכלל המפתח של המוצר.
8. פתח קונסול והתחל לדבג. מזל שניתן לפתוח gdb מעל ה-RF. טוב אולי לא...
זהו פשוט.
עכשיו צריך לדמיין את זה בשבוע יבשים על אקדח. חחח
itamar כתב:ניר ל כתב:כשבט״פ דורש כספת תקנית, אתה צריך להראות לו אישור התקנה ממתקין מורשה, ומעל 5 כלים גם מקצין משטרה שביצע ביקורת.
הכל בחיים מתסובב סביב ניהול נכון של משאבים וסדרי עדיפויות.
הדרישה לכספת תיקנית היא דרישה.
המשטרה החליטה וכנראה שבצדק לתעדף את האכיפה (שימוש במשאבים שלה) למקרים בהם גנב יכול לעשות "מכה" של 5 כלים ומעלה.
לא הגיוני לשלוח קצין משטרה לעשות ביקורת אצל כל בעל רשיון...
א.
לא קשור,
חברים רבים סביבי מוציאים רשיונות נוספים והדרישה היא זהה - החל מכלי שלישי כספת תקנית , מעל 5 כלים גם חדר נשק. המשטרה מאשרת על סמך הצגת מסמכים עד 5 כלים ולא מבצעת ביקור בית בהגדרה. התיעדוף הזה הוא מדיניות רשמית.
כשהוצאתי רשיון שני זה היה אחרי שנכתבו כל ההנחיות האלו והוחתמתי על הצהרה להחזיק את כלי הנשק בכספת מקובעת. בפירוש לא דובר על כספת תקנית והפקידה אפילו בדקה את זה כדי להיות בטוחה.
אין להם שום סיבה לא לבקש ממך הוכחה להתקנת כספת תקנית אם זה מה שהם דורשים, עובדה שלא שמעתי על אדם אחד שנדרש לכך עם פחות משלושה כלים.
קראו לי פרנואיד, אבל לא מתאים לי להכניס מתקין כספות הבייתה, שאולי מקבל כסף מעבריינים כדי לספק להם מידע איפה לעשות את המכה הבאה. מי שרוצה להגדיל ראש ולעשות את זה - שיהנה.
- סליקאי טיטניום
אתחיל בזה שאני מודה מאוד על השיח פה, עוזר הרבה להבין מה החשיבה של משתמש הקצה.
תודה רבה!!!
בהמשך.....
1. לדעתי חייב להיות תמיד שיח כזה שקשור לבטיחות על כל מרקיביה במיוחד לתחום הנשק,שכידוע לכולם פה קיים בו סיכון(לא קובע אם גבוה או נמוך מובן שדיי תלוי במשתשמש).
אך רק משיח על הכספות אפשר להבין כמה חורים גאמבו יש במציאות!
2. ממליץ למנהלי הפורום לשקול שילוב הבטיחות בשיח הכולל שקשור לנשק.
תודה רבה!!!
בהמשך.....
1. לדעתי חייב להיות תמיד שיח כזה שקשור לבטיחות על כל מרקיביה במיוחד לתחום הנשק,שכידוע לכולם פה קיים בו סיכון(לא קובע אם גבוה או נמוך מובן שדיי תלוי במשתשמש).
אך רק משיח על הכספות אפשר להבין כמה חורים גאמבו יש במציאות!
2. ממליץ למנהלי הפורום לשקול שילוב הבטיחות בשיח הכולל שקשור לנשק.
שי
- סליקאי ארד
לחבר הפורום ששאל על הסטנדארטים של המוצרים של ARMATIX ,על פיהם פותחו הפתרונות,
ציתות תשובת החברה ARMATIX לשאלה:
Our company ARMATIX is listed in the NATO NCAGE CD472.
Kind regards
Helmut Brandtner
Managing Director
(All ARMATIX products have the relevant national ,i. e. CE certificate and European Norms (EN
and international certificates ,i. e. iP1 the gun is certificate of the Bureau of Alcohol Tobacco and Firearms (ATF) in the US, FCC in the US, of the responsible government agencies.
In addition we are currently running the application process for a Nato Supply Number (NSN) for our Quicklock system.
Kind regards
Helmut Brandtner
Managing Director
תן לזמן זמן!!
Armatix כתב:לחבר הפורום ששאל על הסטנדארטים של המוצרים של ARMATIX ,על פיהם פותחו הפתרונות,
Kind regards
Helmut Brandtner
Managing Director
לגבי מוצרי הנעילה של החברה, לדעתי יש להם בהחלט מקום ואולי גם הייתי שוקל לרכוש אחד כזה בשביל עצמי.
לגבי האקדח החכם עם השעון... אולי עוד 15 שנה כשהטכנולוגיה הזו תבשיל ונראה לאן הולך השוק.
בנתיים, אני אסתפק באקדח טיפש שיורה כל פעם שאני לוחץ על ההדק ועם כמה שפחות נצרות בדרך.
אני פחות מתלהב מכל ATF ודומיהם. אלו הם גופים ממשלתיים בירוקרטיים שכל תפקידם הוא לייצר לעצמם עבודה.
ראיתי את זה כבר בשיטת הניקוד של הATF ליבואני נשק.
ליצר ולמכור בארה"ב אקדח SLIM בקוטר 9קצר אפשר, ליבא אסור (ראה מקרה גלוק 28).
בשורה התחתונה הם יאמצו בחדווה רבה כל מוצר או יוזמה שתשבית לך את הנשק - כי זה תפקידם עלי אדמות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אני מאמין בפשוט זה טוב.בכל מה שנוגע לנשק.
בתור אחד שמתפרנס ממערכות חכמות אני יודע מתי לוותר על מערכת חכמה וכאן המקום.
לאיכסון עדיפה כספת.
לאיכסון עדיפה כספת.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ArikB כתב:אני מאמין בפשוט זה טוב.בכל מה שנוגע לנשק.
לאיכסון עדיפה כספת.
אריק אני מסכים איתך.
אבל אי אפשר לברוח מהטכנולוגיה.
בשנות ה-70 וה-80 של המאה שעברה, מי בכלל חשב על כוונת אופטית לכל חייל?
צייני לייזר באותה התקופה היו נחלת סרטי מדע בדיוני.
היום כל ש.ג בקרייה מצוייד בנשק עם כוונת הולוגרפית.
אני מניח בשלב מסויים כל החידושים האלה שהם כרגע בחזקת סטארטאפים יהיו חלק בלתי נפרד מה-MAIN STREAM,
והדורות הבאים לא בכלל לא יכירו משהו אחר.
כמו שהטירונים שמתגייסים עכשיו לגבעתי או גולני לא מכירים בכלל כוונות ברזל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
Armatix כתב:לחבר הפורום ששאל על הסטנדארטים של המוצרים של ARMATIX ,על פיהם פותחו הפתרונות,
Kind regards
Helmut Brandtner
Managing Director
לא ברור לפי אילו פרקים בכל המסמכים הללו נבדק המוצר. ה- FCC למשל, בודק הפרעות למוצרי תקשורת סמוכים ומהם. CE יבדוק בטיחות. השאלה האם מישהו ביצע חישוב אמינות, ניתוח מנגנוני כשל והקריטיות שלהם, ועוד כל מיני בדיקות וחישובים שלא כאן המקום לפרטם. דוגמאות נוספות: לפי איזו רמת אמינות מיוצר המעגל האלקטרוני? אזרחי? צבאי? חלל? מהי ההגנה נגד פגעי מזג אויר? חשיפה לטמפרטורות קיצוניות?
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
עזוב, תשובה של איש מכירות, שקיבל קצת סיוע PreSale. לא תשובה טכנית מלאה.
וזה בסדר לפורום. זה לא שמחר כולנו נרוץ לקנות או שכאן זה מענה למכרז... שי, ברוך הבא, אנחנו נשמור על פתיחות בנושא התיאוריה לפחות ונשמח לשמוע ממך ככל שזה יתקדם.
וזה בסדר לפורום. זה לא שמחר כולנו נרוץ לקנות או שכאן זה מענה למכרז... שי, ברוך הבא, אנחנו נשמור על פתיחות בנושא התיאוריה לפחות ונשמח לשמוע ממך ככל שזה יתקדם.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
תודה מראש,
בזכות הפתיחות והשיח בפורום, מכוון תחילה ללקוחות בתחום חברות השמירה, יש עניין מאחת החברות הגדולות!!!
בזכות הפתיחות והשיח בפורום, מכוון תחילה ללקוחות בתחום חברות השמירה, יש עניין מאחת החברות הגדולות!!!
שי
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד