נשיאת גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נשיאת גלוק
יובל20 כתב:1) בעת שליפה הנרתיק יכול לצאת עם האדקח
הסיבה לכך - שבמקום לשים את הנרתיק במכנסיים ורק אז להשחיל את החגורה בנרתיק ובלולאות המכנסיים - שמים את הנרתיק בזמן יחד עם החגורה והמכנסים.
יובל,
הכי פשוט והכי חכם והכי נבון, בקר באחת מחנויות הנשק בסביבת מגוריך, ראה את מגוון הנרתיקים, מדוד אותם על גופך, בחן כל אחד ואחד מהם, ובחר את המתאים לך.
אם לאותה חנות אין מגוון רחב של נרתיקים, פנה לחנות אחרת.
אלף תמונות ומאות יועצים לא יעשו את מה שיעשה הנסיון האישי.
יום נעים
הכי פשוט והכי חכם והכי נבון, בקר באחת מחנויות הנשק בסביבת מגוריך, ראה את מגוון הנרתיקים, מדוד אותם על גופך, בחן כל אחד ואחד מהם, ובחר את המתאים לך.
אם לאותה חנות אין מגוון רחב של נרתיקים, פנה לחנות אחרת.
אלף תמונות ומאות יועצים לא יעשו את מה שיעשה הנסיון האישי.
יום נעים
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
BARAKS-הייתי רוצה לציין שנרתיק הפלסטיק היצוק אינו בטוח.בחנתי אותו לפי בטיחות-משיכה (הצלחתי לעקור אותו מהמותן של מי שנשא אותו, בלי מאמץ רב) ולפי בטיחות-מאמץ (בריצה מהירה הוא נופל לאחר כעשרים מטרים).
יובל20 - בלתי אפשרי להמליץ על נרתיק זה או אחר, בהנחה שהאיכות קבועה, שכן הכל תלוי בנוחות שלך עצמך.עד לפני כחצי שנה יכולתי להישבע שנרתיק פנימי הוא צורת הנשיה המועדפת, ובהמלצת אחד החברים כאן (צר לי שאינני זוכר את שמו) עברתי לנרתיק כתף, וההבדל מדהים.
יובל20 - בלתי אפשרי להמליץ על נרתיק זה או אחר, בהנחה שהאיכות קבועה, שכן הכל תלוי בנוחות שלך עצמך.עד לפני כחצי שנה יכולתי להישבע שנרתיק פנימי הוא צורת הנשיה המועדפת, ובהמלצת אחד החברים כאן (צר לי שאינני זוכר את שמו) עברתי לנרתיק כתף, וההבדל מדהים.
- סליקאי זהב
BARAKS-הייתי רוצה לציין שנרתיק הפלסטיק היצוק אינו בטוח.בחנתי אותו לפי בטיחות-משיכה (הצלחתי לעקור אותו מהמותן של מי שנשא אותו, בלי מאמץ רב) ולפי בטיחות-מאמץ (בריצה מהירה הוא נופל לאחר כעשרים מטרים).
יובל20 - בלתי אפשרי להמליץ על נרתיק זה או אחר, בהנחה שהאיכות קבועה, שכן הכל תלוי בנוחות שלך עצמך.עד לפני כחצי שנה יכולתי להישבע שנרתיק פנימי הוא צורת הנשיאה המועדפת, ובהמלצת אחד החברים כאן (צר לי שאינני זוכר את שמו) עברתי לנרתיק כתף, וההבדל מדהים.
יובל20 - בלתי אפשרי להמליץ על נרתיק זה או אחר, בהנחה שהאיכות קבועה, שכן הכל תלוי בנוחות שלך עצמך.עד לפני כחצי שנה יכולתי להישבע שנרתיק פנימי הוא צורת הנשיאה המועדפת, ובהמלצת אחד החברים כאן (צר לי שאינני זוכר את שמו) עברתי לנרתיק כתף, וההבדל מדהים.
- סליקאי זהב
יובל כתב:BARAKS-הייתי רוצה לציין שנרתיק הפלסטיק היצוק אינו בטוח.בחנתי אותו לפי בטיחות-משיכה (הצלחתי לעקור אותו מהמותן של מי שנשא אותו, בלי מאמץ רב) ולפי בטיחות-מאמץ (בריצה מהירה הוא נופל לאחר כעשרים מטרים).
כפי שציינת בעצמך הבחינה היא סוביקטיבית ותלויה במשתמש.
פלסטיק או לא פלסטי

לי למשל נרתיק הפובוס לא נופל גם בזמן ריצה. כנל לגבי שליה- אולי בגלל מימדי גופי הגדולים שמהדקים את האקדח חזק לגוף וחגורת הנשק העבה שתופסת את נרתיק ה- "פדל" טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד