אקדח חדש מבית CZ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אקדח חדש מבית CZ
הצתה מאוחרת הייתי אומר אבל הוציאו בסוף, אקדח Striker fire הראשון של cz:
CZ P10 C
https://youtu.be/h-ptLPmSdL4
אין ספק שהבחור בסרטון אולי קיבל מימון קל מ CZUSA מה שיסביר את התלהבותו המוגזמת מהאקדח, אבל בכל זאת יש באקדח כמה נק' מעניינות כמו הדק ישירות מהמפעל, מנגנון בטיחות נוקר שונה מהנפוץ (שכנראה משפיע על הסחיטה), תומך מוצרים היקפיים של קודמיו... מעניין.... שוקל להחשיבו כאופציה לאקדח הבא.
CZ P10 C
https://youtu.be/h-ptLPmSdL4
אין ספק שהבחור בסרטון אולי קיבל מימון קל מ CZUSA מה שיסביר את התלהבותו המוגזמת מהאקדח, אבל בכל זאת יש באקדח כמה נק' מעניינות כמו הדק ישירות מהמפעל, מנגנון בטיחות נוקר שונה מהנפוץ (שכנראה משפיע על הסחיטה), תומך מוצרים היקפיים של קודמיו... מעניין.... שוקל להחשיבו כאופציה לאקדח הבא.
Re: אקדח חדש מבית CZ
אחד מהבלוגרים המובילים, היצרנים מחזרים אחריו ולא להיפך ... סייר גם בארץ בהזמנת IWI.
האקדח יהיה כנראה האלטרנטיבה הראוייה לגלוק בארץ, להיט מכירות אני מניח, העובדה שיש לו כאן אבא בוודאי תעזור.
האקדח יהיה כנראה האלטרנטיבה הראוייה לגלוק בארץ, להיט מכירות אני מניח, העובדה שיש לו כאן אבא בוודאי תעזור.
- סליקאי טיטניום

בהתחשב שמחירו דומה למחיר גלוק "המקורי" ובהתחשב שמדובר בתכנון חדש לגמרי, הייתי מעדיף לקנות גלוק ולא P10, עם כל האהבה וכבוד ל-CZ.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
המחיר בארה״ב אולי זהה, אבל כאן אני מנחש שיעלה הרבה פחות מגלוק וגם לא יצריך החלפת כוונות ושיפורי הדק.
יתרון מאד משמעותי הוא שהוא מתאים לנרתיקי גלוק.
אני חושב שכאן בדיוק ההזדמנות להתנסות בכלי חדש, בהינתן היבואן והיצרן הספציפי, לא רואה מצב שבעוד מספר שנים אנשים מחפשים גב מתחלף לקת, מחסנית או קפיץ ברשת כי אין להשיג אצל הסוחרים.
יתרון מאד משמעותי הוא שהוא מתאים לנרתיקי גלוק.
אני חושב שכאן בדיוק ההזדמנות להתנסות בכלי חדש, בהינתן היבואן והיצרן הספציפי, לא רואה מצב שבעוד מספר שנים אנשים מחפשים גב מתחלף לקת, מחסנית או קפיץ ברשת כי אין להשיג אצל הסוחרים.
- סליקאי טיטניום

בדיוק ניר !
נראה שהאקדח הזה תוכנן היטב, וכבר ישירות מהקופסא נמצא בנק' פתיחה מצויינת הייתי אומר, והוא דורש פשוט 0 שיפורים. חוצמזה, מדווחים על חוויית ירי טובה במיוחד ורתע שמנותב היטב.
אגב, גלוק לא רשמו פטנט על אופן הפירוק הראשוני ? אתם רוצים להגיד לי ש CZ משלמים לגלוק אחוז מסויים על כל P10C שהם מוציאים ?
נראה שהאקדח הזה תוכנן היטב, וכבר ישירות מהקופסא נמצא בנק' פתיחה מצויינת הייתי אומר, והוא דורש פשוט 0 שיפורים. חוצמזה, מדווחים על חוויית ירי טובה במיוחד ורתע שמנותב היטב.
אגב, גלוק לא רשמו פטנט על אופן הפירוק הראשוני ? אתם רוצים להגיד לי ש CZ משלמים לגלוק אחוז מסויים על כל P10C שהם מוציאים ?
דיוטי א' , דיוטי ב'
גם בזמנו שקניתי את השטייר קניתי את "דור ב'" (מסת"ב 20000 ומעלה)
בקיצור , אני מעדיף שמישהו אחר יתגלח עליו.
גם בזמנו שקניתי את השטייר קניתי את "דור ב'" (מסת"ב 20000 ומעלה)
בקיצור , אני מעדיף שמישהו אחר יתגלח עליו.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
חחח נכווית פעם אחת ולא נותן סיכוי לפעם שנייה... טוב, הגיוני !
למרות שהפעם דווקא נראה שיישמו את לקחי דיוטי ב' ו"רק" שינו את המנגנון לסטרייקר...
למרות שהפעם דווקא נראה שיישמו את לקחי דיוטי ב' ו"רק" שינו את המנגנון לסטרייקר...
פטנטים לא חיים לנצח, ספק אם משהו מהפטנטים שרשם גלוק עדיין בתוקף.
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:פטנטים לא חיים לנצח, ספק אם משהו מהפטנטים שרשם גלוק עדיין בתוקף.
גסטון גלוק לא המציא שום דבר חדש ,פשוט לקח מכמה כלים טובים את המנגנונים וטיפה עשה אותם יותר ידידותיים למשתמש.
דווקא היחידים ,שניסו דברים מהפחניים היו הקלר ושטייר.
גלוק היה מפעל ליציקות פלסטיק, שיצרו גופים פולימריים גם עבור שטייר וכנראה גם להקלר ,שהיה בין הראשונים ,שהכניס גוף פולימרי לאקדח.
כולם מעתיקים מכולם.
אבל חלק גם לא למדו להעתיק טוב.
- סליקאי זהב

עוזון כתב:חחח נכווית פעם אחת ולא נותן סיכוי לפעם שנייה... טוב, הגיוני !
במקומם הייתי מתחיל מקפיצים אמינים יותר...
לדעתי באקדחים (כמו במחשבים עם ווינדוס) עדיף להמתין לשיחרור גירסת תיקונים ראשונה ולא לרוץ לרכוש את הדגם החדש מייד עם היציאה לשוק.
Heavy is good...heavy is reliable.
Boltik כתב:לדעתי באקדחים (כמו במחשבים עם ווינדוס) עדיף להמתין לשיחרור גירסת תיקונים ראשונה ולא לרוץ לרכוש את הדגם החדש מייד עם היציאה לשוק.
+1
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
טוב, כנראה שאקשיב לותיקים ולא אקפוץ עליו ...
בכל אופן, נראה לי שיקח עוד הרבה זמן עד שאשחרר מידיי את האקדח הנוכחי :)
רק לחדד משהו קטן, כשאמרתי פטנט של גלוק התכוונתי לכאילו "Blocking lever" שלהם....
בכל אופן, נראה לי שיקח עוד הרבה זמן עד שאשחרר מידיי את האקדח הנוכחי :)
רק לחדד משהו קטן, כשאמרתי פטנט של גלוק התכוונתי לכאילו "Blocking lever" שלהם....
עוזון כתב:רק לחדד משהו קטן, כשאמרתי פטנט של גלוק התכוונתי לכאילו "Blocking lever" שלהם....
בתור קורבנות של פרסומות של יצרני נשק, לפעמים קשה לנו להתאפק ולא לרכוש אקדח חדש.
בשבוע שעבר יצא לי לירות בשאדו 2, אותו הכתרתי מכבר כאקדח הכי סקסי שאי פעם יוצר. היה לי קשה ביותר לא לומר לאנשים הטובים במאיר רוט "shut up and take my money" במקום.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:עוזון כתב:רק לחדד משהו קטן, כשאמרתי פטנט של גלוק התכוונתי לכאילו "Blocking lever" שלהם....
בתור קורבנות של פרסומות של יצרני נשק, לפעמים קשה לנו להתאפק ולא לרכוש אקדח חדש.
בשבוע שעבר יצא לי לירות בשאדו 2, אותו הכתרתי מכבר כאקדח הכי סקסי שאי פעם יוצר. היה לי קשה ביותר לא לומר לאנשים הטובים במאיר רוט "shut up and take my money" במקום.
רק כדי שנכין את המזומנים - אם בכל זאת תחליט לקנות, את איזה אקדח תשחרר ?
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד