כניסה למלונות עם נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כניסה למלונות עם נשק
שאלה שעולה מיידי פעם...
אני צריך להגיע לכנס בבית מלון. האם תהיה לי בעיה להיות עם הנשק? זכור לי משהוא ממלונות באילת לגבי נשקים ארוכים (מלפני כעשור, הייתי בסדיר).
תודה.
אני צריך להגיע לכנס בבית מלון. האם תהיה לי בעיה להיות עם הנשק? זכור לי משהוא ממלונות באילת לגבי נשקים ארוכים (מלפני כעשור, הייתי בסדיר).
תודה.
- סליקאי ארד

Re: כניסה למלונות עם נשק
עם נשק ארוך הבעיה שלך תהיה לאפסן אותו. לא תוכל להיפרד ממנו. תחשוב בריכה, סאונה וכו'. ויכול להיות שבגלל זה עשו לך אז בעיה. עם אקדח אתה יכול להגיע ואף אחד לא אמור בכלל לדעת שיש לך.
כמובן שגם אותו אני ממליץ לך לא לאפסן בכספת שבחדר. יש על זה שרשור שלם, אתה מוזמן לאתר אותו בחיפוש.
כמובן שגם אותו אני ממליץ לך לא לאפסן בכספת שבחדר. יש על זה שרשור שלם, אתה מוזמן לאתר אותו בחיפוש.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
ליאור אמרתי לך כבר שאני צריך ללמוד ממך לתמצת?

-------
הדיון לגבי הכספת במלון:
viewtopic.php?f=1&t=19516&
viewtopic.php?f=1&t=19516&
-------
ובנימה זו, ברוך הבא לסליק שמעון!
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ואני תוהה לעצמי, איך הפריצים חינכו את הנתינים שאדם ממוצע חושש בכניסה עם נשקו במעט לכל מקום לא שגרתי שמה יגידו לו: נתין זול, אין כאן כניסה עם נשק חוקי, אין אפשרות גם להפקיד. באת עם נשק - זבש"ך.
טפו, בליאד
טפו, בליאד
- סליקאי טיטניום

תודה.
לא בא לי להפקיד נשק, ויש מקומות שדורשים הפקדה גם אם אין להם אישור כזה.
פשוט לא באלי להכנס לדיון מיותר עם בעלי המקום. וכן, אני מסכים שזה מגוכח עצם המצב שא י נאלץ לחשוב על זה אפילו שאני הולך עם נשק בהסלקה עמוקה ראיתי את הדיון על המלון ולא מצאתי שם תשובה לשאלה הזו.
לא בא לי להפקיד נשק, ויש מקומות שדורשים הפקדה גם אם אין להם אישור כזה.
פשוט לא באלי להכנס לדיון מיותר עם בעלי המקום. וכן, אני מסכים שזה מגוכח עצם המצב שא י נאלץ לחשוב על זה אפילו שאני הולך עם נשק בהסלקה עמוקה ראיתי את הדיון על המלון ולא מצאתי שם תשובה לשאלה הזו.
- סליקאי ארד

פשוט תלך איתו.
אם הוא מוסלק אז אני גם לא רואה בעיה.
אתה רוצה שקט נפשי לפני הנופש? אפילו אם תשאל שאלת קיטבג הם לא יידעו שאתה שאלת (תשאל מטלפון של מישהו אחר, בסדר....?)
אני לא הייתי דואג. זה לא אולם קונצרטים מאובטח. אתה לא היחיד עם נשק, וגם ככה לא רואים אותו. סע לשלום.
אם הוא מוסלק אז אני גם לא רואה בעיה.
אתה רוצה שקט נפשי לפני הנופש? אפילו אם תשאל שאלת קיטבג הם לא יידעו שאתה שאלת (תשאל מטלפון של מישהו אחר, בסדר....?)
אני לא הייתי דואג. זה לא אולם קונצרטים מאובטח. אתה לא היחיד עם נשק, וגם ככה לא רואים אותו. סע לשלום.
-------
לעניין השאלה,
עוד לא נתקלתי באף בית מלון, בארץ או בחו"ל, שמנעו את הכניסה שלי עם נשק מוסלק. בין אם הגעתי כאורח המלון, כמלווה של אורח או לכנס כלשהו. פשוט להסליק את האקדח כמו שצריך על מנת לא לעורר תגובות פרוידיאניות.
עוד לא נתקלתי באף בית מלון, בארץ או בחו"ל, שמנעו את הכניסה שלי עם נשק מוסלק. בין אם הגעתי כאורח המלון, כמלווה של אורח או לכנס כלשהו. פשוט להסליק את האקדח כמו שצריך על מנת לא לעורר תגובות פרוידיאניות.
- סליקאי טיטניום

spy כתב:לעניין השאלה,
אף הסלקה לא עוברת מגנומטר
וסתם נטו מהתעניינות "נשק בחו"ל"? מאמין שזה לא על הרישיון הישראלי?
- סליקאי ארד

לא פגשתי מגנומטרים פעילים בכניסה למלונות. ואלה שלא פעילים לא ממש מגלים נשק.
נשק בחו"ל - במסגרת תחרות ירי מעשי. יש תהליך מסוים שעושים עם המשרד לבט"פ, השגרירות, המכס הישראלי והמקומי והמשטרה המקומית ומקבלים אישור להיות עם נשק שם.
נשק בחו"ל - במסגרת תחרות ירי מעשי. יש תהליך מסוים שעושים עם המשרד לבט"פ, השגרירות, המכס הישראלי והמקומי והמשטרה המקומית ומקבלים אישור להיות עם נשק שם.
- סליקאי טיטניום

גלוק 17 כתב:spy כתב:לעניין השאלה,
אף הסלקה לא עוברת מגנומטר %%$0077 %%$0077
וסתם נטו מהתעניינות "נשק בחו"ל"? מאמין שזה לא על הרישיון הישראלי?
איזה מגניטומטר במלונות?? זה שבידי המאבטח?הוא מפספס ברוב המקרים
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד