ARMATIX
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ARMATIX
בדיוק מה שאמר
הוא רחמן ויחוס עלינו, אבל מהיום אין הנחות,,
תבחין חדש נולד, תת תבחין "עד היום"
שועל בלול תרמגולות אמרתי..

פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:בדיוק מה שאמר![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הבחור נמצא שם כדי למכור את מרכולתו ויהי מה.
זו הפרנסה שלו כל עוד הוא עובד בשביל ARMATIX, אז מבחינתו כל הדרכים כשרות.
לזכותו יאמר שהוא שם את זה על השולחן בשקיפות מלאה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אין לי טענות לבחור,
אנחנו מספיק מומחים בלהזיק לעצמנו, עצוב אבל זה המצב.
פחות -לרוב זה יותר,,
GA1 כתב:Armatix כתב:
מה שבטוח שאנסה לא להכיל רטרואקטיבית אלה העכשיו ואילך.
למה אתה מתכוון?
GUSS כתב:אין לי טענות לבחור,
argra11 כתב:סיורניק כתב:באופן כללי אני לא אוהב שום מנגנון שמפריע לפעולתו התקינה של הנשק, אבל שכל אחד יתקין מה שנראה לו על הנשק שלו. אולי לארגוני שמירה / מפעל ראוי זה רלוונטי.
הבעייה העיקרית שלי עם מוצר מהסוג הזה היא שהוא עלול להגיע אלינו "בדלת האחורית" של חקיקה ורגולציה, בדומה למערכות של "מובילאיי" שמכריחים יצרני/יבואני רכב להתקין אותן על רכב מסחרי, אני חושש שאיזה שר/פקיד/לוביסט יוציא הנחיה שתחייב את כולנו להתקין דבר כזה, כמובן בשם הבטיחות, נגד גניבות נשק, נגד פגיעה בנשים וכו' וכו'
מקווה שאתבדה
1. מה שמגיע לארגוני השמירה\מפעל ראוי עולה לדיון לגבי כלי יריה פרטי.
2. הוותיקים פה יודעים שתמיד יש את אלו שמקבלים מוצר\גזרה כזו או אחרת של הבט"פ לגבי כלי יריה ארגוני מתוך תקווה שזה לא יגיע לכיוון הכלי יריה הפרטי.
3. זה יגיע , השאלה מתי......
4. חיפשת לוביסט ? מצאת ....:Armatix כתב:סיורניק,
אני מקווה הפוך ממך שתהייה הסדרה, אבל...........
argra11 כתב:ניר ל כתב:דיגו, יכול מאד להיות שאתה לא פרנואיד...
http://mops.gov.il/about/openpositions/ ... 51116.aspx
מישהו רוצה להגיש מועמדות ? מחר נסגרת ההרשמה
נא להתחיל לשמן ישבנים ולמלא את הארנק , רק שאלה של זמן.
ומומלץ לכולם לשים לב לחתימה של הבחור ( ARMATIX )
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
נו זה סטארט אפ - מעכשיו לא צריך להציע מוצר ששוק הצרכנים רוצה, אלא להגיע ל"הסדרה" עם איזה פקיד ממשלתי שידחוף את זה לגרון, לטובת כולנו הטמבלים
באתי ללמוד
סיורניק כתב:נו זה סטארט אפ - מעכשיו לא צריך להציע מוצר ששוק הצרכנים רוצה, אלא להגיע ל"הסדרה" עם איזה פקיד ממשלתי שידחוף את זה לגרון, לטובת כולנו הטמבלים
קסדות לאופנועים ואופניים, משולש אזהרה, אפוד זוהר, פח אשפה לרכב הם מוצרים שהציבור לא בדיוק רצה אבל נכפו עליו על ידי רגולציה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:סיורניק כתב:נו זה סטארט אפ - מעכשיו לא צריך להציע מוצר ששוק הצרכנים רוצה, אלא להגיע ל"הסדרה" עם איזה פקיד ממשלתי שידחוף את זה לגרון, לטובת כולנו הטמבלים
קסדות לאופנועים ואופניים, משולש אזהרה, אפוד זוהר, פח אשפה לרכב הם מוצרים שהציבור לא בדיוק רצה אבל נכפו עליו על ידי רגולציה.
א.
זה בדיוק הטיעון שלי. כל נושא האפוד הזוהר היה מופת של מכרז תפור ויחסי הון-שלטון בלתי תקינים.
תגיד שאפוד זוהר מציל חיים בכביש, אין בעיה, אבל מחר ימציא מישהו כובע טבמל עם צ'קלקה מסתובבת, וישכנע את שר התחבורה לחייב את הנהגים בחוק לרכוש את כובע הטמבל המאיר, כמובן למען הבטיחות של כולנו.
יש כמובן דברים שהממשלה מחייבת בחוק כגון חיסונים וכו' או תקנים לביוב או לפינוי פסולת, אל יש גם דרישות כמו המחיקון משנות ה-50 או המאגר הביומטרי, שאין להם מקום בחברה חופשית, והם משקפים יחס של זלזול בנתינים, בעוד הלוביסטים והמקורבים חוגגים.
קצת סטיתי מהנושא, שום דבר מהנ"ל לא מכוון באופן אישי אל ARMATIX אלא רק משקף את חששותי על הכיוון שהנושא הזה הולך בו.
באתי ללמוד
itamar כתב:סיורניק כתב:נו זה סטארט אפ - מעכשיו לא צריך להציע מוצר ששוק הצרכנים רוצה, אלא להגיע ל"הסדרה" עם איזה פקיד ממשלתי שידחוף את זה לגרון, לטובת כולנו הטמבלים
א.
אם איזה מעכר יצליח לדחוף את המוצר הזה בכפיה לשוק הפרטי אני משער ,שאחרי
תקלה ראשונה ,(שכמובן תקרה במצב קריטי ) יהיו בטח ממורמרים, שיחפשו את האחראי למחדל הזה
כדי "למקם " לו את פין האבטחה הזה במקום הנכון.

כל מוצר, שנכפה בניגוד לרצון יגרום לפרסומת שלילית לחברה, שתספק אותו. גם אם תתחבה תחת שמות אחרים.
- סליקאי זהב
סיורניק כתב:תגיד שאפוד זוהר מציל חיים בכביש, אין בעיה, אבל מחר ימציא מישהו כובע טמבל [מצחיה] עם צ'קלקה מסתובבת [בכתום זוהר], וישכנע את שר התחבורה [הבט"פ] לחייב את הנהגים [נושאי הנשק] בחוק לרכוש את כובע הטמבל המאיר [הזוהר], כמובן למען הבטיחות של כולנו.
רק שם את זה כאן
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
קצת סטיתי מהנושא, שום דבר מהנ"ל לא מכוון באופן אישי אל ARMATIX אלא רק משקף את חששותי על הכיוון שהנושא הזה הולך בו
זו דרכו של עולם...
אני לא מכיר שום דרך אחרת פרט לרגולציה לדחוף לגרון של הציבור מוצר שהוא לא מעוניין בו ועוד לגרום לו לשלם עליו יותר.
הבחור מבחינתו עובד נכון. במדינה מתוקנת הוא היה נתקל בלובי מספיק חזק שמנסה להשיב מלחמה, כאן בארץ הקודש כנראה שזה לא הולך לקרות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
Boltik כתב:yuval כתב:ברכב הכל אוטומטי / אלקטרוני למעט ............ הבלמים.
...וההגה. גם בכשל מלא של מנוע או הספקת חשמל ברכב, עדיין ניתן לשלוט ברכב.
"בסופו של דבר לא יהיה הגה במכונית"
לפני 40 שנה הרעיון של מכונית ללא נהג נשמע כמו מדע בדיוני ולפני עשור הורמו גבות כשדיברו על עתיד ללא תאונות, אבל סגן נשיא ג'נרל מוטורס, מייקל אבלסון, מסביר מדוע המכוניות האוטונומיות כבר כמעט כאן
http://www.themarker.com/markerweek/1.3147484
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אולי לא יהיה הגה במכונית (אני נוטה לחשוב שזו אכן תחזית שתתממש) אך לרכב ולאקדח יעודים שונים.
Armatix - מקווה שלא תיקח את זה אישית אבל המוצר הוא אחד המיותרים (לעניות דעתי).
אף אדם (סביר) לא יתלה את חייו וחיי משפחתו בטכנולוגיה שאמינותה טרם הוכחה.
אותי למדו שמה שיכול להשתבש ישתבש.
ציבור המשתמשים בנשק (ולראיה רבים מהדיונים כאן בפורום ולא רק כאן אלא worldwide) מקדיש אנרגיה רבה ומשאבים על מנת להגביר את אמינות הנשק שבידו ולא ההיפך. מבחינתי אמינותו של האקדח ויכולת המשתמש להסתמך עליו בשעת הצורך הם קריטיים ביותר וזו משוואה שכוחה בפשטותה. ככל שיש פחות רכיבים ומשתנים יש פחות מה שיתקלקל.
Armatix - מקווה שלא תיקח את זה אישית אבל המוצר הוא אחד המיותרים (לעניות דעתי).
אף אדם (סביר) לא יתלה את חייו וחיי משפחתו בטכנולוגיה שאמינותה טרם הוכחה.
אותי למדו שמה שיכול להשתבש ישתבש.
ציבור המשתמשים בנשק (ולראיה רבים מהדיונים כאן בפורום ולא רק כאן אלא worldwide) מקדיש אנרגיה רבה ומשאבים על מנת להגביר את אמינות הנשק שבידו ולא ההיפך. מבחינתי אמינותו של האקדח ויכולת המשתמש להסתמך עליו בשעת הצורך הם קריטיים ביותר וזו משוואה שכוחה בפשטותה. ככל שיש פחות רכיבים ומשתנים יש פחות מה שיתקלקל.
WARLORD
- סליקאי זהב
itamar כתב:Boltik כתב:yuval כתב:ברכב הכל אוטומטי / אלקטרוני למעט ............ הבלמים.
...וההגה. גם בכשל מלא של מנוע או הספקת חשמל ברכב, עדיין ניתן לשלוט ברכב.
"בסופו של דבר לא יהיה הגה במכונית"
לפני 40 שנה הרעיון של מכונית ללא נהג נשמע כמו מדע בדיוני ולפני עשור הורמו גבות כשדיברו על עתיד ללא תאונות, אבל סגן נשיא ג'נרל מוטורס, מייקל אבלסון, מסביר מדוע המכוניות האוטונומיות כבר כמעט כאן
http://www.themarker.com/markerweek/1.3147484
א.
כיום "מכוניות אוטונומיות" זה לא יותר מ-BUZZ WORD. אני יכול לתת לך רשימה של בעיות או סיכונים שיצרני רכב יצטרכו להתמודד לפני שרכב כזה יכול לעלות לכביש, אבל מעדיפים לא להזכיר אותם כרגע. כל הפירסומים של הנהלה בכירה שחברה X מאמינה ומשקיע בתחום חדשני Y נועדו למשוך משקיעים ולא יותר מזה.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
כיום "מכוניות אוטונומיות" זה לא יותר מ-BUZZ WORD. אני יכול לתת לך רשימה של בעיות או סיכונים שיצרני רכב יצטרכו להתמודד לפני שרכב כזה יכול לעלות לכביש, אבל מעדיפים לא להזכיר אותם כרגע. כל הפירסומים של הנהלה בכירה שחברה X מאמינה ומשקיע בתחום חדשני Y נועדו למשוך משקיעים ולא יותר מזה.
הרבה מהמוצרים שמשמשים אותנו ביום יום היו פעם BUZZ WORDS עד שהפכו למציאות.
אני לא יודע באיזו שנה נולדת, אבל בשנות ה-70 של המאה שעברה סמארטפונים נחשבו למדע בדיוני.
מחשבי העל שהיו אז תפסו קומה שלמה והיה להם אלפית מעוצמת החישוב, הזיכרון ושטח האכסון שיש לך היום בטלפון הנייד.
גם תחנח חלל נחשבה אז למדע בדיוני, ועל חלליות לא מאויישות שמביאות לה אספקה מהארץ אף אחד בכלל לא חשב.
אין ספק שהטכנולוגיה הזו של רכב אוטונומי נמצאת היום בחיתוליה.
יש עוד הרבה פיתוחים שצריכים לעשות כדי להפוך את זה מ-PROTOTYPE למוצר מדף.
ויש עוד הרבה חקיקה ורגולציה שצריכה לעבור בנושא, וגם תקנים בינלאומיים שישמשו את יצרני הרכב השונים.
אבל אין ספק שזה יקרה ובעוד 30 שנה מהיום הילדים שיוולדו לא ידעו בכלל שלמכונית היה פעם הגה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
וגם לא יהיו עוד מלחמות ....
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד