בקשת עזרה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בקשת עזרה
אז Warlord איך אתה מצליח להסליק P227 TacOps בסביבה עסקית ... ?
או שזה אקדח הספורט שלך וביום-יום אתה מסתובב עם משהו פחות גדול?
עריכה: ואגב - תתחדש
או שזה אקדח הספורט שלך וביום-יום אתה מסתובב עם משהו פחות גדול?
עריכה: ואגב - תתחדש

-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
תודה רבה גיל.
את ה tacops p227 קשה מאוד להסליק אבל יש לי שיטות. דבר איתי בפרטי אם מעניין אותך. אני גם בחור גדול ורחב (100 ק״ג והרוב שרירים) ככה שאולי לי זה קצת יותר קל.
זה לא ממש אקדח לספורט (אקדח לחימה טהור) ואגב, אני גם לא הייתי עושה ספורט עם 045. חבל על הכסף.
לספורט אני משתמש בסמית׳ קנה 5״ ובינתיים מרוצה מאוד, גם מהאקדח עצמו וגם מהשירות המשובח שאני מקבל בלהב.
היום הייתי בלהב לסדר כוונת שהשתחררה בסמית׳ ולירן הפליא כרגיל.
את ה tacops p227 קשה מאוד להסליק אבל יש לי שיטות. דבר איתי בפרטי אם מעניין אותך. אני גם בחור גדול ורחב (100 ק״ג והרוב שרירים) ככה שאולי לי זה קצת יותר קל.
זה לא ממש אקדח לספורט (אקדח לחימה טהור) ואגב, אני גם לא הייתי עושה ספורט עם 045. חבל על הכסף.
לספורט אני משתמש בסמית׳ קנה 5״ ובינתיים מרוצה מאוד, גם מהאקדח עצמו וגם מהשירות המשובח שאני מקבל בלהב.
היום הייתי בלהב לסדר כוונת שהשתחררה בסמית׳ ולירן הפליא כרגיל.
WARLORD
- סליקאי זהב
קנית אצל אפיק? ומה קרה ל-226? לא הספיק?
או שלהגנה עצמית הלכת על המקסימום?

-------
חיובי. אצל אפיק. מי עוד מוכר בארצנו זיג?
בלי קשר למבחר הכלים והציוד המשלים המרשים שיש לו בחנות, שמי שמכיר את התחום יודע שאין עוד חנות בארץ שמתקרבת אליו מהבחינה הזו, אני גם מאוד מחבב אותו. אדם חיובי ביותר
לגבי ה 226:
אקדח מדהים ולכן בחרתי ב 227 שמבוסס על פלטפורמה זהה, בקליבר גדול יותר ועם כמה שדרוגים מקוריים מעניינים בדגם ה tacops. מאז שהשתחררתי החלפתי לא מעט כלים. נהנה לגוון ומהחופש לבחור. ה 227 מאוד דומה ל 226. בינתיים אני על הפלטפורמה הזו וסבבה לי.
מניח שלא יעברו שנים רבות בטרם אחליף שוב. זה כיף כל פעם אקדח חדש. לי לפחות.
בלי קשר למבחר הכלים והציוד המשלים המרשים שיש לו בחנות, שמי שמכיר את התחום יודע שאין עוד חנות בארץ שמתקרבת אליו מהבחינה הזו, אני גם מאוד מחבב אותו. אדם חיובי ביותר
לגבי ה 226:
אקדח מדהים ולכן בחרתי ב 227 שמבוסס על פלטפורמה זהה, בקליבר גדול יותר ועם כמה שדרוגים מקוריים מעניינים בדגם ה tacops. מאז שהשתחררתי החלפתי לא מעט כלים. נהנה לגוון ומהחופש לבחור. ה 227 מאוד דומה ל 226. בינתיים אני על הפלטפורמה הזו וסבבה לי.
מניח שלא יעברו שנים רבות בטרם אחליף שוב. זה כיף כל פעם אקדח חדש. לי לפחות.
WARLORD
- סליקאי זהב
אני מעולם לא הייתי חסיד נרתיקי מפשעה עד שגיליתי את SG.
היום אני מסתובב עם 19 הנרתיק מפשעה נוח ומוסלק.
אם תרצה לנסות אתה מוזמן.
נרתיק יקר עם מועד אספקה של כ60 יום לארץ.
בן הטובים שיש
היום אני מסתובב עם 19 הנרתיק מפשעה נוח ומוסלק.
אם תרצה לנסות אתה מוזמן.
נרתיק יקר עם מועד אספקה של כ60 יום לארץ.
בן הטובים שיש
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
- סליקאי זהב
ארועי אתמול החזירו אותי למציאות הישראלית. הרי התחלתי להיות חמוש בגלל ה"מצב" בשנה האחרונה. האיומים בארץ בעלי אופי מסוים. הרי אני לא מתכונן לירות בפורץ או בגנב רחוב כמו שמקובל במקומות אחרים בעולם.
אז מה היה עוזר חד טורי קטן ונוח מול מפגע מקומי?
אולי התשובה בשבילי נמצאת בסאב קומפקט כמו G26 או mp9c?
- סליקאי ארד
jericho2016 כתב:ארועי אתמול החזירו אותי למציאות הישראלית. הרי התחלתי להיות חמוש בגלל ה"מצב" בשנה האחרונה. האיומים בארץ בעלי אופי מסוים. הרי אני לא מתכונן לירות בפורץ או בגנב רחוב כמו שמקובל במקומות אחרים בעולם.
אין נוסחת קסם.
בסופו של דבר שביל הזהב עובר בפשרה שאתה עושה בין הכלי שאתה רוצה/מסוגל לשאת לבין האיומים איתם אתה צריך להתמודד.
ברור שבמקרה כזה כדי לעצור משאית עדיף נשר המדבר 0.5 עם כמה מחסניות אבל:
1. לא בטוח שאם גלוק 17 גדול עליך אז תרצה להסחב עם כזה כלי
2. אפילו אם תרצה לא בטוח שהסביבה שאתה נמצא בה תאפשר לך
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
יישר כח. גם לעצמי אמרתי שאם עוד אתעייף מלשאת נשק לא קטן - אז עדיף עכשיו בהתחלה, עם כל הנכונות והרוח במפרשים - ללכת על הגדול יותר.
(כמובן בגבולות המתאים לך, לא חייב להיות פולסייז חמישה אינץ' קנה).
תמיד אפשר לעשות פשרות אח"כ.
אם הבאת את עצמך למדרגה הבאה - מעולה!
הכלים שהזכרת - גם אם דו-טוריים - הם עדיין סאב-קומפקטיים. בהצלחה!
נוכחתי באנשים שלקחו M&P 9c קומפקטי ויצאו מרוצים עד השמיים (אחרי שזרקו גלוק 26 ולא הסתכלו אחורה). נסה.
(כמובן בגבולות המתאים לך, לא חייב להיות פולסייז חמישה אינץ' קנה).
תמיד אפשר לעשות פשרות אח"כ.
אם הבאת את עצמך למדרגה הבאה - מעולה!
הכלים שהזכרת - גם אם דו-טוריים - הם עדיין סאב-קומפקטיים. בהצלחה!
נוכחתי באנשים שלקחו M&P 9c קומפקטי ויצאו מרוצים עד השמיים (אחרי שזרקו גלוק 26 ולא הסתכלו אחורה). נסה.
-------
לרשימת הסאב-קומפקטיים שהזכרת הייתי מוסיף את הבחירה שלי, ה- Ruger SR9c.
מאוד דומה בגודל, היתרונות על הגלוק בדומה לסמית' (כוונות נורמליות, הרבה פחות "משתולל" בירי), רק מגיע עם הדק טוב בהרבה מזה של הסמית' (סטוק, לא מתייחס לשדרוגים).
בנוסף, הרוגר מגיע עם מחסנית 10 + מחסנית 17 (שגם כוללת מתאם שמאריך את ידית האחיזה).
נכון, פחות נפוץ בארץ, אבל יש את הגב של להב שהם היבואנים.
מאוד דומה בגודל, היתרונות על הגלוק בדומה לסמית' (כוונות נורמליות, הרבה פחות "משתולל" בירי), רק מגיע עם הדק טוב בהרבה מזה של הסמית' (סטוק, לא מתייחס לשדרוגים).
בנוסף, הרוגר מגיע עם מחסנית 10 + מחסנית 17 (שגם כוללת מתאם שמאריך את ידית האחיזה).
נכון, פחות נפוץ בארץ, אבל יש את הגב של להב שהם היבואנים.
- סליקאי כסף
תודה, אבדוק.
לגבי טאורוס. יש דגם (PT111 g2) שהראו לי בחנות מסוימת ושבחו אותו מאד (צפוי, הם מוכרים אותו). גם באינטרנט הרושם חיובי בסה"כ. גם בפורומים וגם באתרים (ממומנים?). הנתונים הם שהוא אחד מהבסט סלרס בארה"ב ב-2016.
אבל..
כשבדקתי בחנויות אחרות רוב המוכרים ממש הגיבו בקיצוניות לרעיון, טוענים שמדובר באחד האקדחים הגרועים ever ועוד קומפלימנטים..
מבין שזה לא גלוק/סמית'.. בכל זאת, מה העניין ולמה התגובה של רוב הסוחרים כ"כ קיצונית?
לגבי טאורוס. יש דגם (PT111 g2) שהראו לי בחנות מסוימת ושבחו אותו מאד (צפוי, הם מוכרים אותו). גם באינטרנט הרושם חיובי בסה"כ. גם בפורומים וגם באתרים (ממומנים?). הנתונים הם שהוא אחד מהבסט סלרס בארה"ב ב-2016.
אבל..
כשבדקתי בחנויות אחרות רוב המוכרים ממש הגיבו בקיצוניות לרעיון, טוענים שמדובר באחד האקדחים הגרועים ever ועוד קומפלימנטים..
מבין שזה לא גלוק/סמית'.. בכל זאת, מה העניין ולמה התגובה של רוב הסוחרים כ"כ קיצונית?
- סליקאי ארד
jericho2016 כתב:תודה, אבדוק.
אבל..
בוא נגיד שזה לא אקדח מהשורה הראשונה בלשון המעטה...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
לאדה ניבה, מכיר? ג'יפ ספרטני שהגיע עם גלי העליה בתחילת שנות התשעים.
כבר אז הוא היה משהו כמו 20 שנה אחורה. משהו בסגנון פיאט 127 עם הנעה 4×4 בעידן של סופות ורנגלרים.
להגיד לך שאנשים לא נהנו עם אחד כזה? נהנו. איפה הם היום? לא שרדו.
בא לך אחד כזה כי אתה לא מתכוון לעשות קורס ולירות כל שבוע? לך על זה.
סופה ורנגלר זה לא.
אפשר להפיק ממנו משהו? כן. אפשר להיות מרוצים ממנו? גם כן... אבל הכל יחסי.
כבר אז הוא היה משהו כמו 20 שנה אחורה. משהו בסגנון פיאט 127 עם הנעה 4×4 בעידן של סופות ורנגלרים.
להגיד לך שאנשים לא נהנו עם אחד כזה? נהנו. איפה הם היום? לא שרדו.
בא לך אחד כזה כי אתה לא מתכוון לעשות קורס ולירות כל שבוע? לך על זה.
סופה ורנגלר זה לא.
אפשר להפיק ממנו משהו? כן. אפשר להיות מרוצים ממנו? גם כן... אבל הכל יחסי.
-------
מעדכן - הוחלף לסמית' קומפקט. תודה לכולם על העצות.
נהיה פה כבר שגרתי, אבל השרות ב"להב" מלירן , יפתח ורועי (ועוד שאיני יודע את שמם) היה מצוין!
יש המלצה לנרתיק? בינתיים אני עם הקורדורה
נהיה פה כבר שגרתי, אבל השרות ב"להב" מלירן , יפתח ורועי (ועוד שאיני יודע את שמם) היה מצוין!
יש המלצה לנרתיק? בינתיים אני עם הקורדורה
- סליקאי ארד
א. וואו, מעולה!
בשיקול רציונלי טהור זה היה נשמע כמו הבחירה הכי נכונה. אבל היא הייתה צריכה להתאים לך. שמח שככה הרגשת. אני יודע שהשילד גם היה על הפרק ונראה לי שלא תתחרט. (ואם כן, אז תמיד אפשר לרדת).
ב. כדי שלא תתחרט מהר על כל נושא נשיאת הנשק (אם כי לא נראה לי שאתה שם), ומכיוון שכל נושא החלפת הנשק היה בגלל נוחות והסלקה - אני מציע לך ללכת על תצורה שנחשבת למאוד נוחה ומוסלקת - נרתיק היברידי. משמע חצי קיידקס קשיח ומסתיר, וחצי חומר רך ולפעמים אפילו מרופד.
את StealthGear USA אני לא צריך להציג בפניך כקורא הסליק.
הגרסה המרופדת VentCore נחשבת לנוחה ביותר. אני אישית שוקל לשדרג את ה-Revolution שיש לי למרופד.
אם אינך בעל מימדי גוף גדולים - אני מציע לך ללכת על Mini - תופס פחות מקום ובסה"כ בעל "כנפיים" פחות ארוכות.
ראה דיון:
viewtopic.php?f=1&t=20493
לצורך הסלקה בסביבה עסקית - ממליץ לרכוש גם תופסני UltiClip - ניתן להזמין באתר של SG עם הנרתיק.
אני החלפתי בשלב ראשון את הקדמי, עושה המון הבדל.
בנוסף, יש כאן חברים עם הנשק הזה, שיש להם (וגם כאלה שעתידים לקבל...) נרתיקים שונים. מאמין שתקבל עצה טובה ממקור ראשון מבעלי נשק זה.
עריכה:
תתחדש!
והכי חשוב - תתאמן. אם אתה לא רוצה/יכול להשקיע הרבה כסף באופן קבוע - אז אימוני IDPA מאוד מאוד מומלצים.
בשיקול רציונלי טהור זה היה נשמע כמו הבחירה הכי נכונה. אבל היא הייתה צריכה להתאים לך. שמח שככה הרגשת. אני יודע שהשילד גם היה על הפרק ונראה לי שלא תתחרט. (ואם כן, אז תמיד אפשר לרדת).
ב. כדי שלא תתחרט מהר על כל נושא נשיאת הנשק (אם כי לא נראה לי שאתה שם), ומכיוון שכל נושא החלפת הנשק היה בגלל נוחות והסלקה - אני מציע לך ללכת על תצורה שנחשבת למאוד נוחה ומוסלקת - נרתיק היברידי. משמע חצי קיידקס קשיח ומסתיר, וחצי חומר רך ולפעמים אפילו מרופד.
את StealthGear USA אני לא צריך להציג בפניך כקורא הסליק.
הגרסה המרופדת VentCore נחשבת לנוחה ביותר. אני אישית שוקל לשדרג את ה-Revolution שיש לי למרופד.
אם אינך בעל מימדי גוף גדולים - אני מציע לך ללכת על Mini - תופס פחות מקום ובסה"כ בעל "כנפיים" פחות ארוכות.
ראה דיון:
viewtopic.php?f=1&t=20493
לצורך הסלקה בסביבה עסקית - ממליץ לרכוש גם תופסני UltiClip - ניתן להזמין באתר של SG עם הנרתיק.
אני החלפתי בשלב ראשון את הקדמי, עושה המון הבדל.
בנוסף, יש כאן חברים עם הנשק הזה, שיש להם (וגם כאלה שעתידים לקבל...) נרתיקים שונים. מאמין שתקבל עצה טובה ממקור ראשון מבעלי נשק זה.
עריכה:
תתחדש!
והכי חשוב - תתאמן. אם אתה לא רוצה/יכול להשקיע הרבה כסף באופן קבוע - אז אימוני IDPA מאוד מאוד מומלצים.
-------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד