אקדח חדש ועוד קצת שאלות של מתחילים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אקדח חדש ועוד קצת שאלות של מתחילים
אז אתם משמנים +מנקים בתרסיסי WD40 או קונים משהו יעודי, או פשוט הולכים לחנות הנשק וקונים שם שמן לנשק?
תודה
תודה
- סליקאי ארד
snirv כתב:אז אתם משמנים +מנקים בתרסיסי WD40 או קונים משהו יעודי, או פשוט הולכים לחנות הנשק וקונים שם שמן לנשק?
תודה
אני מנקה עם WD40, ומשמן עם שמן איכותי שקניתי בחנות הנשק. אבק הכי טוב לנקות עם אוויר דחוס, ואם לא אז מברשת על יבש.
פיח בקנה אני מנקה עם מים רותחים. בכלל מים חמים זה חומר ניקוי מעולה.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
Digo כתב:לגבי האקדח המפוצץ בקישור השני... לא הבנתי איך זו אשמתה של CZ? לכאורה, בכלל לא ברור מה גרם לבלגן הזה... במבט שטחי, בית הבליעה נראה שלם, בעוד שהתרמיל פרוץ לחלוטין, לכיוון היורה... בלי להכיר שום דבר מהמקרה, אני הייתי מהמר על כך שזו התחמושת...
כתוב בפרוש שזו בעייה של תחמושת - כדור (כנראה RELOAD) שהכניסו לו בטעות כמות כפולה של אבק שריפה.
התרמיל הפרוץ - זו בדיוק התוצאה של בית בליעה שלא תומך בצורה מלאה בתרמיל.
התרמיל נקרע במקום שבו הנחושת חשופה ומשחרר את סילון הגזים למטה לתוך גוף האקדח - מה שגרם לפירוק שלו.
אפשר להגיד שה-CZ שרד את האירוע הזה בגבורה כי בית הבליעה והמכלול נשארו פחות או יותר שלמים.
אותו כדור בגלוק היה קורע את בית הבליעה וגורם לנזק הרבה יותר חמור.
חיפוש של GLOCK KABOOM יעלה הרבה מאד תוצאות (ביחוד בגלוק בקליבר 0.40).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
Digo כתב::lol:
העיקר שאתה נהנה...
אם נחזור לרגע לתמונה של הP07 הרצוץ, ניתן לראות שהתרמיל מנוקב קרוב מאוד לבסיס שלו... זה עלול להצביע על מטען כפול שמצא פורקן בחלק התחתון של התרמיל, שלא נתמך ע"י בית הבליעה, אלא מוחזק מול הנוקר, כשחלק קטן מימנו "מרחף" מעל הרמפה. כמובן שזה ניחוש, אבל זה הסבר די הגיוני לדעתי... והאקדח נראה כמו שהוא נראה, כי בסופו של דבר, זה פלסטיק... יתכן מאוד שגוף פלדה היה שורד את העניין טוב יותר...
לא ממש קראתי האמת, אבל זו די המסקנה שהגעתי אליה... חלקי המתכת אכן שרדו יפה, ואולי אפילו ארחיק לומר (ואני אכן מרחיק, כי אין לי שמץ...) שהם נראים שלמים לחלוטין...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Digo כתב::lol:
העיקר שאתה נהנה...
אם נחזור לרגע לתמונה של הP07 הרצוץ, ניתן לראות שהתרמיל מנוקב קרוב מאוד לבסיס שלו... זה עלול להצביע על מטען כפול שמצא פורקן בחלק התחתון של התרמיל, שלא נתמך ע"י בית הבליעה, אלא מוחזק מול הנוקר, כשחלק קטן מימנו "מרחף" מעל הרמפה. כמובן שזה ניחוש, אבל זה הסבר די הגיוני לדעתי... והאקדח נראה כמו שהוא נראה, כי בסופו של דבר, זה פלסטיק... יתכן מאוד שגוף פלדה היה שורד את העניין טוב יותר...
אין ממה להנות כי זאת תאונה .
במקרה הזה זאת היתה תחמושת תקנית של וינצסטר ,שגרמה לנזק באקדח. וזה לא המקרה היחיד עם התחמושת הזאת.
ניתן להאשים את ה סי זי מפלסטיק בהרבה דברים :נוקרים קפיצים,פיני הדק ,שמתעקמים ועוד.. אבל הפעם הפיצוץ נגרם מתחמושת.
- סליקאי זהב
ysd כתב:ניתן להאשים את ה סי זי מפלסטיק בהרבה דברים :נוקרים קפיצים,פיני הדק ,שמתעקמים ועוד.. אבל הפעם הפיצוץ נגרם מתחמושת.
דווקא הפלסטיק?
כמו שאמרתי, מהזווית שלי, הכל בינתיים שמועות. אני שומע ביקורות לכאן ולכאן...
אני מחכה בדריכות לתקלה יוצאת דופן כלשהי. בינתיים מתאמן כרגיל. במידה ותתרחש חלילה, כנראה שכבר ירד לי הרבה מהכלי הזה, וזה יזרע את הזרע לחיפוש כלי חדש...
בסופו של דבר, אני אזרח מן השורה, שרוצה אקדח אמין, שיפעל ברגע הצורך בלי שום פאשלה. כל השאר בונוס... להדק ואחיזה אפשר להתרגל...
במקרה וארצה להחליף, כנראה שתמצא אותי הולך עם העדר, ונכנע לכלי שקנה את עולמו בתחום האמינות... הלא הוא...

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...

לא כ"כ מהר גיל... עוד לא אמרתי קדיש על הP07... ואם מחפשים אמינות, אקדח חדש לגמרי בשוק הוא לא בדיוק השיטה לדעתי...
מה גם שברגע שיצרן מאכזב אותי (אם יאכזב...), לא נראה לי שיקבל ממני צ'אנס נוסף...
אבל עזוב... גנבנו לשניר את השרשור... לא מנומס...
לשאלתך שניר, אני אישית מקפיד לנקות נשק מיד לאחר הירי, ככה שלא צריך להמס כלום... ניגוב עדין מוריד הכל מיד... לשימון אני משתמש בשמן צבאי... 9105... סתם כי יש לי סטוקים ממנו...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Digo כתב:ysd כתב:ניתן להאשים את ה סי זי מפלסטיק בהרבה דברים :נוקרים קפיצים,פיני הדק ,שמתעקמים ועוד.. אבל הפעם הפיצוץ נגרם מתחמושת.
דווקא הפלסטיק?
כמו שאמרתי, מהזווית שלי, הכל בינתיים שמועות. אני שומע ביקורות לכאן ולכאן...
אני מחכה בדריכות לתקלה יוצאת דופן כלשהי. בינתיים מתאמן כרגיל. במידה ותתרחש חלילה, כנראה שכבר ירד לי הרבה מהכלי הזה, וזה יזרע את הזרע לחיפוש כלי חדש...
צודק !
זה רק שמועות אין מה לדאוג.

https://www.youtube.com/watch?v=clSx-jgjdN8
https://www.youtube.com/watch?v=d02_AEaRDdo
- סליקאי זהב

עקשן...
את הסרטונים האלו גם אני יכול למצוא... ואפשר גם למצוא הפוכים...
מתי אמרתי שאין מה לדאוג, אין לי מושג... אבל זה לא אומר שאני רץ להחליף, כי יש אנשים שנתקלו בבעיות...
כשרציתי לרכוש את הנשק, שקלתי ללכת על המוכר והבטוח, גם אם לא הכי נוח, או לרכוש משהו קצת שונה, שמתאים לי יותר.
לקחתי בחשבון את היבואן החזק שעומד מאחורי הכלי, והאחריות המרשימה שנותנת החברה, והלכתי על הנוח.
לא מצטער...
כל עוד מאיר רוט כאן, אני לא דואג כלכלית. כל עוד אני מתאמן בקביעות, אני לא דואג מביצועים של הכלי בזמן אמת. לפחות, לא יותר מנושא הנשק הממוצע. מרפי היה ועודנו...
אין עניין להלחיץ אנשים סתם. אני נהנה מהכלי, וממשיך להמליץ עליו לאחרים. מכיר אנשים עם כלים שעלו הון, ונתקלו בבעיות... נו אז מה? נחזור כולנו לרוגטקה? לכאורה, הכי אמינה... את הסיפור על הUSP ששבר קפיץ כולנו כאן מכירים...
האג'נדה שלי, היא לדאוג יותר לביצועים שלי בזמן אמת, מאשר לביצועים של האקדח...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
לא צריך להחליף בגלל תקלות, שיש לאחרים.
אולי הכלים שלהם עברו טיפול אצל הנשק ,שטיפל ביריחו של מישהו פה בפורום.
באמת מאחל ,שתירה איתו 30000 כדורים בלי אף מעצור.
אחרי זה תחליף אם תרצה בדגם החדש.
אולי הכלים שלהם עברו טיפול אצל הנשק ,שטיפל ביריחו של מישהו פה בפורום.

באמת מאחל ,שתירה איתו 30000 כדורים בלי אף מעצור.
אחרי זה תחליף אם תרצה בדגם החדש.
- סליקאי זהב
נהיית מצחיק אה ???
מיסטר איירסופט...
מיסטר איירסופט...

עוזון כתב:נהיית מצחיק אה ???
מיסטר איירסופט...
לפחות באיירסופט הנוקרים לא נשברים וגם הקפיצים . ובכולם הדק מעולה.ולא צריך נשק מוסמך.

ולא צריכים להיות תלויים ולסמוך על אחראיות של יבואן.
אם יש מעצורים אז פשוט זורקים את הכלי לפח.

- סליקאי זהב
יופי של גישה אופטימית, תהיה בריא ותצליח.
מאז הקנייה לא של האקדח לא היה לי זמן לתרגל ירי ברטוב (חו"ל), שלימדו אותי לירות באקדח (לפני כמעט עשור קורס לאבטחת בתי שרים)
הבירכיים היו צריכות להיות מכופפות קצת פחות מחצי סקווט מלא, מרפקים נעולים כך שהאקדח יזוז בכיוון למעלה ומטה והתזוזה תהיה מינמאלית, יד שמאל תומכת ביד ימין - האזור התחתון של יד שמאל צריך להיות מצוי ברווח שנוצר בידית האחיזה ואגודל לכיוון הירי(מקביל לקנה) והאגודל ימין מתכוון גם לאותו כיוון.
בגלל ההיכרות של עם תו"לים שכל הזמן משתנים בדקתי באינטרנט האם עדיין מומלץ לירות כך וראיתי שהאחיזה לא כל כך השתנתה אך ברוב המקרים ראיתי שאין נעילת מרפקים, בנוסף העמידה הרבה יותר זקופה.
אני מודע שלא מומלץ ללמוד דרך האינטרנט ואני מתכוון להגיע בקרוב לאימונים של IDPA אך למען הידע הכללי מישהו יכול להעיר את עיני האם המרפקים כיום אינם נעולים כדי ליצור שיכוך ? למה העמידה יותר זקופה עניין של נוחות או יציבה יותר טובה .
במעמד הקנייה קיבלתי 20 כניסות למטווח בחינם האם אתם חושבים שכדי קצת לבצע ירי תחושה הסרת חלודה והרגשה לפני תחילת אימונים במסגרת IDPA (מעבר ל50 הכדורים במעמד הרישיון מזמן לא יריתי באקדח) או שעדיף להתיל עם הדרכה כדי לא "לקנות" הרגלים רעים או לנקות הרגלים רעים שצברתי אז ?
תודה רבה
הבירכיים היו צריכות להיות מכופפות קצת פחות מחצי סקווט מלא, מרפקים נעולים כך שהאקדח יזוז בכיוון למעלה ומטה והתזוזה תהיה מינמאלית, יד שמאל תומכת ביד ימין - האזור התחתון של יד שמאל צריך להיות מצוי ברווח שנוצר בידית האחיזה ואגודל לכיוון הירי(מקביל לקנה) והאגודל ימין מתכוון גם לאותו כיוון.
בגלל ההיכרות של עם תו"לים שכל הזמן משתנים בדקתי באינטרנט האם עדיין מומלץ לירות כך וראיתי שהאחיזה לא כל כך השתנתה אך ברוב המקרים ראיתי שאין נעילת מרפקים, בנוסף העמידה הרבה יותר זקופה.
אני מודע שלא מומלץ ללמוד דרך האינטרנט ואני מתכוון להגיע בקרוב לאימונים של IDPA אך למען הידע הכללי מישהו יכול להעיר את עיני האם המרפקים כיום אינם נעולים כדי ליצור שיכוך ? למה העמידה יותר זקופה עניין של נוחות או יציבה יותר טובה .
במעמד הקנייה קיבלתי 20 כניסות למטווח בחינם האם אתם חושבים שכדי קצת לבצע ירי תחושה הסרת חלודה והרגשה לפני תחילת אימונים במסגרת IDPA (מעבר ל50 הכדורים במעמד הרישיון מזמן לא יריתי באקדח) או שעדיף להתיל עם הדרכה כדי לא "לקנות" הרגלים רעים או לנקות הרגלים רעים שצברתי אז ?
תודה רבה
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד