פרגון לפקידי הבטפ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פרגון לפקידי הבטפ
לאחר שתהליך מכירת הסמית הקודם עבר מהר, ורכישת הסמית החדש התבצעה גם היא בזריזות (תודה ללירן מלהב) התקשרתי לנסות להקדים תור שקבעתי מבעוד מועד בעפולה. הפקידה שענתה לי לא מצאה תור מוקדם יותר. הודתי לה וניתקתי, לא הזדהיתי כלל בשיחה.
לאחר כשעתיים התקשרה אלי הפקידה ועדכנה אותי כי התפנה מקום ליום א הקרוב.
בתור אזרח שמכיר את משרדי הממשלה מבפנים נותרתי ללא מילים. שאפו.
- סליקאי ארד
Re: פרגון לפקידי הבטפ
nizan כתב:לאחר שתהליך מכירת הסמית הקודם עבר מהר, ורכישת הסמית החדש התבצעה גם היא בזריזות (תודה ללירן מלהב) התקשרתי לנסות להקדים תור שקבעתי מבעוד מועד בעפולה. הפקידה שענתה לי לא מצאה תור מוקדם יותר. הודתי לה וניתקתי, לא הזדהיתי כלל בשיחה.
מצאה שידוך.

- סליקאי זהב
לא בטוח שבמענה הטלפוני יושבים בכלל פקידי בט״פ, אבל אם כבר מפרגנים ... אז קיבלתי שירות יוצא מן הכלל כבר בשנת 2008 בלשכה בתל אביב כשעוד היות תחת משרד הפנים אאל״ט וגם בשנים האחרונות באותה לשכה.
אני מדבר על הגדלת ראש ורצון לעזור הרבה מעבר למה שמצופה מנותני שירות במגזר הפרטי אפילו, כל זה תחת רעש ותת תנאים שהם עובדים בהם כשכל אדם שני שמגיע למשרד הפנים מבלבל להם את המוח בשאלות שלא קשורות אליהם,כי הם ממוקמים בדיוק בכניסה למשרד הפנים. אני כמעט התחרפנתי רק מלעמוד לידם חצי שעה ...
אציין במיוחד את ראובן ושיראל, מקווה שהם מחזיקים מעמד (או שקודמו).
אני מדבר על הגדלת ראש ורצון לעזור הרבה מעבר למה שמצופה מנותני שירות במגזר הפרטי אפילו, כל זה תחת רעש ותת תנאים שהם עובדים בהם כשכל אדם שני שמגיע למשרד הפנים מבלבל להם את המוח בשאלות שלא קשורות אליהם,כי הם ממוקמים בדיוק בכניסה למשרד הפנים. אני כמעט התחרפנתי רק מלעמוד לידם חצי שעה ...
- סליקאי טיטניום
מצטרף לפרגון - היום הייתי בלשכה ברמלה, יואב תקתק את העניין, תוך רבע שעה הייתי בחוץ עם האישור על החלפת הנשק. הכל בהקפדה מלאה על הכללים ועם חיוך ורצון לעזור! זה מרשים מאד ויפה לראות שרוח טובה נושבת במסדרונות הבט"פ.
- סליקאי ארד
מצטרף לפירגון
לפני חצי שנה בבט״פ בעפולה, קיבלתי שירות מעל ומעבר, עם ״ראש גדול״ ורצון לעזור ( שולי ומתן).
לפני חצי שנה בבט״פ בעפולה, קיבלתי שירות מעל ומעבר, עם ״ראש גדול״ ורצון לעזור ( שולי ומתן).
- סליקאי ארד
ניר ל כתב:לא בטוח שבמענה הטלפוני יושבים בכלל פקידי בט״פ, אבל אם כבר מפרגנים ... אז קיבלתי שירות יוצא מן הכלל כבר בשנת 2008 בלשכה בתל אביב כשעוד היות תחת משרד הפנים אאל״ט וגם בשנים האחרונות באותה לשכה.
אכן שניהם שם. שיראל עזרה לנו מאד, וחברי שלח לה מכתב תודה. היא ממש שמחה, שמישהו מעריך את המאמץ שהם משקיעים.
בלשכה בתל אביב כולם היו בסדר גמור, למרות שזו לשכה לחוצה מאד.
אני לא מקבל את הביקורת שהם עובדי מדינה, שעובדים בעצלתיים. מההתרשמות שלי, כולם שם עסוקים מאד, ועם זאת נותנים שירות טוב.
צריך להעריך זאת.
מבחינתי לא חשוב אם הפקידה שעונה לטלפון היא עובדת מדינה קבועה או סטודנטית זמנית. בזמן שהיא יושבת שם ומשרתת קהל היא מייצגת את המקום. גם בתהליך מכירת הנשק שלי יהונתן מחיפה עשה את מלאכתו נאמנה. לי יש טראומה מהתנהלות פקידי רישוי יריה בעבר, ואני עובד מדינה בעצמי. ואם מגיע פרגון אז צריך לתת.
- סליקאי ארד
עפולה טובים, אין ספק.
שמעתי סיפורי בלהות ממקומות אחרים.
חלקם גם משנים עברו.
ממה שנתקלתי בשנה האחרונה - שירות מצוין.
שמעתי סיפורי בלהות ממקומות אחרים.
חלקם גם משנים עברו.
ממה שנתקלתי בשנה האחרונה - שירות מצוין.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד