בעיה סדרתית בRUGER LC9

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: בעיה סדרתית בRUGER LC9

על ידי ysd » 27 ינואר 2017, 20:20

טריגר .לא מכיר את המקרה ואת החנות,שציינת ,כי אני קונה
את הכלים שלי בבית ברל :lol: ושם אף פעם לא היה ריקול על שום כלי. :lol:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 27 ינואר 2017, 20:36

ניסיתי להתקבל למועדון בית ברל... אבל נפלתי בגיבוש.
כלים טובים עולים בארץ כמעט כמו הדבר האמיתי, הבלאי שלהם גבוה מאד, הם מתפרקים יותר מהר מ CZ צ׳כי , אי אפשר להפיל מחסניות. לא רע לגירוש יונים, עד שהן מתרגלות ...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ysd » 27 ינואר 2017, 20:42

ניר ל כתב:ניסיתי להתקבל למועדון בית ברל... אבל נפלתי בגיבוש.
כלים טובים עולים בארץ כמעט כמו הדבר האמיתי, הבלאי שלהם גבוה מאד, הם מתפרקים יותר מהר מ CZ צ׳כי , אי אפשר להפיל מחסניות. לא רע לגירוש יונים, עד שהן מתרגלות ...

:lol: :lol: :lol:
מתקבלים לבית ברל רק כאלה ,שלא מתקבלים למה,שאתה עושה-ירי מעשי.
ומחסניות של אקדחי איירסופט אפשר להפיל :lol: רק ,שכל נפילת מחסנית עולה כמו אימון idpa :lol:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 27 ינואר 2017, 22:30

כבודו של האיירסופט במקומו, סה״כ זה עזר אימונים שמשמש גם ביחידות הכי מובחרות.
בירי מעשי לא יורים אחד על השני בינתיים ...
אבל שאף אחד לא יטעה לחשוב שזה תחליף זול לתחמושת או אימוני נשק חם ( כי אתה מציין את זה (בצחוק?)בהרבה תגובות)
אני פשוט שועשעתי מכך שלצוות החנות בבית ברל יש פאסון של מדריכי לחימה בספאצנז...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי asherme » 28 ינואר 2017, 16:46

Digo,
שלח את החבר (לאחר שיקבל את הכלי החדש שלו) לאחד מאימוני הבסיס של IDPA ישראל.
מבטיח לך שכעבור 4 שעות אימון בהן יעביר בקנה הכלי החדש שלו 150 - 200 קליעים הוא ייצא ברווח כפול:
1. מיומנות (בסיסית) משופרת בהרבה בתפעול הכלי.
2. בדיקת תקינות - כלי, מחסניות ולא פחות חשוב נרתיק הנשיאה (חלק מנרתיקי החינם ש"דוחפים" בחנויות אינם ראויים לנשיאה/ תפעול בטיחותי/יעיל).
אגב, גם בגלוק אנו נתקלים, לעיתים, בתקלות, לרוב עקב שיפורי After Market - אותם בעלים נשלחים, עם חיוך וטפיחה על השכם, לנשק מוסמך לתיקון הדרוש.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
http://www.idpa.org.il
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Digo » 28 ינואר 2017, 19:23

asherme כתב:Digo,
שלח את החבר (לאחר שיקבל את הכלי החדש שלו) לאחד מאימוני הבסיס של IDPA ישראל.
מבטיח לך שכעבור 4 שעות אימון בהן יעביר בקנה הכלי החדש שלו 150 - 200 קליעים הוא ייצא ברווח כפול:
1. מיומנות (בסיסית) משופרת בהרבה בתפעול הכלי.
2. בדיקת תקינות - כלי, מחסניות ולא פחות חשוב נרתיק הנשיאה (חלק מנרתיקי החינם ש"דוחפים" בחנויות אינם ראויים לנשיאה/ תפעול בטיחותי/יעיל).
אגב, גם בגלוק אנו נתקלים, לעיתים, בתקלות, לרוב עקב שיפורי After Market - אותם בעלים נשלחים, עם חיוך וטפיחה על השכם, לנשק מוסמך לתיקון הדרוש.

אוהו אם היית יודע איזו עבודת שטח אני עושה כאן... לא רק איתו... אבל זה לא כ"כ פשוט לשכנע טת הישראלי הממוצע בנחיצות של האימונים הללו...
מבחינתו, העובדה שאני רוצה לעשות יותר מלירות על קרטון סטאטי פעם בשלוש שנים, הופכת אותי לחי בסרט, שחושב שהוא הולך להציל את העולם עם כישורי הירי המדהימים שלו... נו ניחא...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי asherme » 28 ינואר 2017, 20:58

שינוי תודעתי לוקח זמן.
הכיוון הוא חיובי ובעזרת "שגרירים" שכמותך אנו מצליחים להביא לשיפור המצב וידנו עוד נטויה.
המקרה של חברך (תודה על השיתוף) מלמדנו על סיבה נוספת לנחיצות האימון הפרטני - בדיקת תקינות הכלי (והציוד הנלווה) בירי משמעותי.
ברגע שאנשים מגיעים לאימון הם מבינים די מהר:
1. הניסיון הצבאי שלהם, לרוב בירי ברוס"ר, אינו קשור כלל ועיקר לכלי הקטן והקופצני שהם מחזיקים בידיים.
2. האימון הנדרש כתנאי להוצאת/ חידוש רישיון לכלי יריה אינו מדמה שום מצב מציאותי.
3. רמת הירי שלהם טעונה שיפור - קביעה המסתמכת באמצעות שמוש במטרות לימוד (באימון הבסיסי) ובהמשך הזמן על מבחן דרוג אחיד, בינ"ל, בהתאם לסוג האקדח שלהם, באמצעות מדידת דיוק בפגיעות (בראש ובראשונה) וגם מהירות (הקלאסיפייר). הציון ישמש בהמשך מדד לשיפור המיומנות.
4. לא די באימון בסיסי אחד, רובם מודיעים שהם יחזרו לפני אימון החידוש הבא בעוד X שנים, איש איש וזמנו/ תקציבו.
בכך כבר הבאנו לשיפור תודעתי ובתקווה לעתיד גם מעשי.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
http://www.idpa.org.il
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Digo » 28 ינואר 2017, 21:04

מסכים לגמרי. אני מאמין מאוד במסגרת הזו וביעילות שלה. עד כדי כך שאפילו תמונה שיניתי... %3
השינוי אכן איטי, אבל הוא קורה...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד