בחירת נרתיק של stealth gear + חוות דעת על הנרתיק

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: עזרה בבחירת נרתיק של stealth gear

על ידי Arco » 29 נובמבר 2016, 09:46

עדן23 כתב:
OmerCZ כתב:השבוע פגשתי את גיל (אדם מדהים) בביתו בכדי שיתנסה בנרתיק הsg סטנדרט שברשותי גם הוא כמוני עם גלוק 19 .
לשם השוואה גיל: 180 משקל 65 ק"ג
אני : 180 משקל 100 ק"ג

אני 172, 76 ק"ג. שולף בי שום בעיה, באמת יש בעיה לשלוף למישהו מהנרתיק הסטנדרתי? כאשר רכשתי את שלי לפני כחצי שנה לא היו עוד אופציות של מיני או רוולושן, אז הבחירה הייתה קלה (לא הייתה בחירה) :roll: הנרתיק הסטנדרטי נוח מאוד.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי עדן23 » 29 נובמבר 2016, 10:16

Arco כתב:
עדן23 כתב:
OmerCZ כתב:השבוע פגשתי את גיל (אדם מדהים) בביתו בכדי שיתנסה בנרתיק הsg סטנדרט שברשותי גם הוא כמוני עם גלוק 19 .
לשם השוואה גיל: 180 משקל 65 ק"ג
אני : 180 משקל 100 ק"ג

אני 172, 76 ק"ג. שולף בי שום בעיה, באמת יש בעיה לשלוף למישהו מהנרתיק הסטנדרתי? כאשר רכשתי את שלי לפני כחצי שנה לא היו עוד אופציות של מיני או רוולושן, אז הבחירה הייתה קלה (לא הייתה בחירה) :roll: הנרתיק הסטנדרטי נוח מאוד.

אם לא הייתה בעייה לא הייתי כותב שיש...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GA1 » 29 נובמבר 2016, 16:28

עדן, אני מניח שעם עוד משחק בברגים אולי היינו מסתדרים. אבל זה לא אמור להיות כך. הגוף שלי פשוט לא מילא את המקום. אפשר גם להדק את החגורה ךרמה לא נוחה, אבל גם זה לא צריך להיות.
ארקו אני שוקל 60, וכנראה צנום ממך. זה לא עניין של כח (מזמין את עדן לתחרות הורדת ידיים...) אלא של זווית. נתתי לעדן למשוך את הנרתיק כשהיה על המותן שלי - הנרתיק נמשך והנשק נתקע עליו.

החזקתי באצבע את הקיידקס במקום והנשק יצא בקלות.
המרחק בין התפס לקיידקס, הגמישות ביניהם ומידת הידוק החגורה - אפשרו תזוזת הנרתיק לזווית שהקשתה על הוצאת הנשק במשיכה.
אגב, מדובר בתפס הקדמי. שקרוב. התפס האחורי הרחוק לא קשור לשליפה, אלא פשוט הפריע בגב.
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Digo » 09 דצמבר 2016, 12:49

מזל טוב לי!!
הנני בעליו המאושר והחדש לגמרי של אחד הנרתיקים הטובים בעולם.
תנו לי שבת אחת איתו, ונעדכן בע"ה במוצ"ש איך עברה עלינו השבת המשותפת...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי martok » 09 דצמבר 2016, 18:52

עכשיו קיבלתי מייל שהנרתיק נשלח אתמול - 10 ימים מיום ההזמנה. מסתבר שההמתנה לא כל כך ארוכה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GA1 » 11 דצמבר 2016, 08:58

מזל טוב לך!
נרשם ביומן המעקב: שבועיים ויומיים + אחד קונה מאושר...

אגב, מרופד שממרופד... זיג שמיג.... הזמנתי אתמול לגלוק Revolution mini לקרובי משפחה נוספים בחו"ל שמגיעים בקרוב.

החלטתי לחסוך עלויות משלוח ולנצל את ההנחה הקיימת של 10%.
(הנחה שתהיה בתוקף עד 15 לדצמבר).

ובגלל שרציתי שהנרתיק יספיק לטיסה, ובגלל שאני גם ככה מחכה לזיג שיימכר בנתניה - החלטתי לא לחכות ולהזמין את הנרתיק המהיר (72 שעות לייצור) שעולה פחות ושיגיע עם המשפחה. גם אם אחר כך אחליף לזיג ואצטרך למכור נרתיק חדש (לריקו?) - העיקר לנסות ולדעת.

ואם העניינים יתארכו בנושא זמינות הזיג (כפי שקרה עד עכשיו, ומזל שלפחות נשק היה לי שכל לקנות ולהפסיק לחכות חודשים) - אז:
א. איהנה מהרוולושן. הוא גם יתאים לקיץ. וגם אוכל לספר לכם על ההבדלים.
ב. במסגרת הניסיונות - הזמנתי גם קליפסים של Ulticlip - הם גם שטוחים ולא ייכנסו בגב, וגם אמורים להיות מוסתרים כמעט לגמרי מאחורי החגורה, כך שאקבל הסלקה ברמה של הרמורה הנוכחי (שגם יקבל קליפס אחד. ואולי זה כל מה שהייתי צריך...)
ג. אני עוד מתכנן לשלב נרתיק SG עם חגורת גב (מה שהאמריקאים קוראים רצועת בטן Belly Band). אחרי שפסלתי חגורות מקצועיות כגון של CrossBreed שמציעה חגורה נהדרת עם נרתיק קיידקס ועור שמוצמד אליה בסקוץ', בכל גובה וזווית.
שזה יכול להיות גאוני אבל העניין הוא שהוא לא מכסה את הקנה והכוונת הקדמית וזה מפריע.
אז לפחות הניסיון יעלה 55 דולר ולא 100 פלוס משלוח...

אחרי שאסגר על תצורת נרתיק ונשק קבוע - יוזמן ה-Ventcore המיוחל, ונגיע למנוחה ולנחלה (כן, בטח...)
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי martok » 31 דצמבר 2016, 13:11

קיבלתי סוף סוף את הנרתיק בשבוע שעבר, יצא קצת פחות מ 4 שבועות מיום ההזמנה. הדגם שהוזמן הוא המיני עם Ventcore לגלוק 19.
הנרתיק ללא ספק איכותי אך אני לא שותף לסופרלטיבים שהורעפו עליו. הנרתיק מפזר בצורה טובה את המשקל אבל לא משנה מה עשיתי - נרתיק פנימי פשוט לא מתאים לי. לא משנה באיזו תנוחה ניסיתי לשים אותו, תמיד כואב לי באיזו נקודה. בעמידה המצב עוד סביר, אבל בישיבה זה פשוט עינוי. מראש לא קניתי את הטיעון שהנרתיק כל כך נוח ששוחכים שהאקדח עליך - אי אפשר לשכוח קילו ברזל שתקוע לך ישר בעצמות, ככה שלא באתי עם ציפיות מוגזמות, אבל אני בכל זאת מאוכזב, מבחינתי הוא לא שימושי לחלוטין. עד עכשיו יש לי כאבים בגב מנסיעה של חצי שעה עם הנרתיק בשבוע שעבר.
אתמול הלכתי לטיול רגלי של שעתיים עם הכלבה בשטח סלעי וקשה להליכה עם נרתיק חיצוני Blackhawk serpa ועליו בהחלט אפשר להגיד שאפשר לשכוח שהאקדח עליך.
בעיה נוספת שראיתי זה שה stelthgear שורט את האקדח - הגימור החיצוני של הנרתיק מעולה, אך בפנים הוא לא חלק לגמרי. עם הבלקהוק לא נגרמות שום שריטות והאקדח נכנס ונשלף הרבה יותר בקלות. למרות ששחררתי את הברגים כמעט לגמרי, ממש קשה לשלוף את האקדח ואני מרגיש שכל הנרתיק יוצא מהמכנסיים לפני שהאקדח נשלף.
ברור לי לגמרי שזה עניין של מבנה גוף והתאמה אישית, או במקרה שלי חוסר התאמה מוחלטת.
בקיצור, בשבילי זאת אכזבה רצינית ואני מציע לכל מי שמתכוון להשקיע הרבה כסף בנרתיק כל כך יקר לנסות קודם בעצמו ולבדוק התאמה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי טריגר » 31 דצמבר 2016, 13:23

בהמלצתכם הזמנתי אחד ל sw mp9c שלי.
המיני.

נמתין ונראה.

אני לא חסיד של נרתיקים פלסטיים בעיקר בגלל חופשים וקרקושים ושריטות.
מקווה שניתן להימנע...
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי 888 » 31 דצמבר 2016, 22:27

לאחר שימוש כמעט יומיומי בנרתיק הסטנדרטי (קליפסים סטנדרטים גם כן) אני חייב לציין כי אני מאוד מרוצה ולא מתכוון לקנות נרתיק פנימי אחר.
במשך תקופה "שיחקתי" עם הזוויות השונות עד שהגעתי לזווית הנכונה עבורי (הסלקה עמוקה) ולראשונה הבנתי מה זאת אומרת בקושי להרגיש את האקדח.
אני נושא גלוק 19 והנרתיק מאפשר הסלקה מעולה! אני מסתובב במקומות רבים ובניגוד לנרתיקים קודמים (שגם הם קיבלו ביקורות טובות) לראשונה אני מרגיש שאין מבטים מוזרים לאיזור ואין בליטות שמעלות חשד. משקל האקדח מחולק בצורה מעולה ולא "מושך" לי את החגורה והמכנסיים מטה.

לדעתי, החיסרון העיקרי של הנרתיק הוא דווקא בהחזרה של הנשק לנרתיק- מצריך תרגולת קלה (לדעתי כמובן).

בקיצור, ממליץ!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GA1 » 01 ינואר 2017, 01:31

לקחתי את ה-Revolution בגודל Mini עבור גלוק 19 (ימני).
תמונה

שורה תחתונה - הוא טוב.
אבל לוקח זמן להגיע לטוב הזה.

לקחתי אותו כי העדפתי לעשות נסיונות ב-300 שקל ולא ב-500... וגם רציתי תוך שבוע ולא חודש...

כשראיתי שלוקח זמן להתרגל - חשבתי שאולי לא חסכתי 200 ש"ח - אלא זרקתי 300... המחשבה מהניסיון הראשון הייתה:
נרתיק אמור להיות משהו שמתאימים אותו אליי, ולא אני צריך להתאים את עצמי אליו.

נכון, אבל החדשות לא רעות בכלל - הן אפילו נעשות טובות:
אכן נרתיק אמור להיות משהו שמתאימים אותו אליי - ואת זה בדיוק עשיתי - באמצעות ניסוי של זוויות וגבהים של הקליפסים, וגם של המיקום בחגורה. ולבסוף, לאחר כמה ימי "נשיאת מבחן",
ואפילו יום אחד שחזרתי לרמורה (המרופד יותר!) - חזרתי שוב ל-SG ופשוט מיקמתי אותו אחרת (יותר אחורה, לפחות אצלי) - וזה עובד.

יש לו יתרון שהוא גם חיסרון - איפה שאתה ממקם את האקדח - שם הנרתיק מקבע אותו, והוא לא זז.
זה אומר שתמיד תמצא אותו באותו מקום. אבל זה גם אומר שתמיד ילחץ לך על אותה נקודה.. אבל את זה אפשר לפתור (!) - פשוט מזיזים את הקליפסים על החגורה, וכל העסק זז לאן שבוחרים.

Martok - אני אשמח לבחון את הנרתיק שלך ואף לקנות אותו (למרות שרציתי צבע אחר). אתה מוזמן להחליף איתי לשבוע. אני גם מוכן לתת לך לנסות את הרמורה. (אגב, 888, אם SG זו הסלקה עמוקה, אז רמורה מאפשר הסלקה עמוקה מאוד, ללא קליפסים).

https://www.remoraholsterstore.com/tuckable-holsters/

קניתי גם UltiClips,
https://ulticlip.com/why-ulticlip/
עוד לא ניסיתי לשים אותם. יבוצע, מתכנן גם לשים להם סקוץ' ולהצמיד לחגורה.
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי cobyros » 17 ינואר 2017, 06:45

מעוניין לרכוש את הנרתיק דגם מיני לסמיט-שילד, כשמגיעים לבחירה יש 3 סוגים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם:
SMITH AND WESSON M&P SHIELD 9MM/.40:

- NO ACCESSORY
- (CRIMSON TRACE LG-489G (GREEN
- (CRIMSON TRACE LG-489G (RED
תודה,
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Amstel » 17 ינואר 2017, 06:53

מדובר בדגמים מיוחדים עבור שילדים עם צייני לייזר. אם אין לך ציין תבחר no accessory
מגיב על מה שאני יודע, או חושב שאני יודע.
M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Digo » 29 מרץ 2017, 13:51

לאחר תקופה ארוכה, אותה הקדשתי להתנסות רצינית, הגיע הזמן לשתף אתכם בהגיגי בנוגע למה שיש כאלה שיכנו "מלך הנרתיקים".
לאחר פרק זמן משמעותי של שימוש רצוף בנרתיק הנ"ל, אחלוק אתכם את דעתי האישית לגביו. אשתדל לעשות זאת בצורה מסודרת.
ובכן, נתחיל מהדברים הפשוטים:

הנרתיק הוא נרתיק היברידי, שעושה את תפקידו נאמנה. הוא מחלק את משקל האקדח על שתי נקודות עגינה, ובהחלט משפר את חווית הנשיאה. אני מניח שככל שמדובר בכלי כבד יותר, השיפור יהיה משמעותי יותר.
החידוש הגדול של הנרתיק הזה, הוא גוף הנרתיק, שעשוי מחומרים סינטטיים, עם תעלות אוורור המאפשרות נידוף זיעה בתוספת ריפוד לשיפור הנוחות.

איכות חומרים:
מעולה. אין מילים. ייצור קפדני, ורמת גימור גבוהה. הנרתיק משדר עמידות, וככל הנראה, אין סיבה שלא יחזיק מעמד לאורך ימים ושנים. הנרתיק אגב, מיוצר בעבודת יד.

נוחות:
הקטצ' הגדול. נוחות היא בסופו של דבר עניין סובייקטיבי. הפתרון שלי לסוגיה הזו מאוד פשוט. בקשו ממישהו לנסות את הנרתיק לפני כן. כך תימנעו מהזמנת נרתיק יקר להחריד, "על בליינד"...
לענ"ד, אפשר לומר בגדול שלנרתיק הזה יש עקב אכילס משמעותי והוא: אנשים רזים.
אדם עם "ריפוד טבעי" על גופו, יסתדר עם הנרתיק הזה מצוין לדעתי. הבעיה של הנרתיק הזה (וגם של דומים לו לדעתי), תהיה עם אנשים בעלי גוף זוויתי יותר.
אני אדם רזה מאוד, ואין לי טיפת ריפוד מיותר על הגוף. בשעה 3 יושבת לה עצם האגן, ומשם יורד אלכסון ישיר לכיוון שעה 6. לאנשים רזים, אין ספק שאמליץ על הMINI.
השכבה המרופדת והמאווררת עושה את תפקידה נאמנה, ותורמת לנשיאה נוחה ובעיקר יבשה. אין הזעה מתחת לנרתיק גם לאחר מאמץ ממושך וביגוד שמכסה את האזור. השכבה הזו מוסיפה לעובי הכללי של הנרתיק, אבל על זה נכתוב כשנגיע להסלקה.
הקליפסים הפולימריים של החברה, מאפשרים הזזה של הנרתיק במידה ורוצים לשנות מעט את הזווית בנהיגה או בישיבה. הנרתיק מגיע עם מספר חורים בגוף הנרתיק ובגוף הקליפסים, מה שמאפשר גמישות רבה בזווית הנרתיק. אחרי הרבה משחק, מצאתי את הזווית המושלמת עבורי.

הערה קטנה - החומרים הסינטטיים של גוף הנרתיק, גורמים לו להחליק מאוד במידה ויש מתחתיו בגד שעשוי מחומרים דומים. (חולצת דרייפיט לדוגמה) רוצו אתו במצב הזה, ולא משנה כמה הדוקה החגורה, הנרתיק כולו יקפץ יחד עם האקדח... האחיזה על בדים רגילים / על הגוף עצמו, לא שונה מנרתיקים אחרים שניסיתי...

הסלקה:
הנרתיק מיועד להסלקה / הסלקה עמוקה. אפשרות הכוונון של זווית הנרתיק מאפשרת שינויים דרסטיים במיקום הידית של האקדח. עובדה זו עוזרת להגיע לרמות גבוהות של הסלקה.
מצד שני, המבנה הרב שכבתי של גוף הנרתיק, מעבה את המבנה הכללי שלו, וגורם לחתימה גבוהה מתחת למכנס. לא בעיה עבור מי שמתלבש מסביב לאקדח. עבור מישהו כמוני, שלא ויתר על חולצות הslim fit שלו, זה קצת יותר מאתגר, ובכל זאת, אפשרי. כמובן, הכול תלוי מבנה גוף.

שליפה:
הנרתיק מעוצב בסגנון של "חיתוך קרבי" שמאפשר אחיזה מלאה בנשק ברגע השליפה. הנעילה של הנרתיק היא פאסיבית בלבד, ומבוססת על קיידקס שאוחז בנשק בשמורת ההדק ובפתח הפליטה.
קראתי תלונות על קשיים בשליפה מהנרתיק הנ"ל. לאחר בחינה שלי לאורך זמן, נראה לי שעליתי על הבעיה.
לפי מה שראיתי, הקיידקס עוטף את גוף הנשק בהתאמה מושלמת. אין מקום לתזוזות ברגע שהנשק מקובע במקומו. בדיוק מהסיבה הזו, כל ניסיון לשלוף את הנשק בזווית שונה מהזווית של הקיידקס, תוביל למשיכה של הנרתיק כולו, ולכישלון בשליפה. אצרף תמונה כדי להפוך את העניין לברור יותר.
תמונה
כמו שניתן לראות בתמונה, הקיידקס מחובר לגוף הנרתיק בהטיה קלה קדימה, (אני הגברתי את זה קצת ע"י התעסקות עם הקליפסים). מי שינסה לשלוף בתנועה אנכית (חץ אדום), ירים יחד עם האקדח את כל המכנס. ברגע שמתרגלים לזווית השליפה (חץ ירוק), השליפה והחזרה לתוך הנרתיק הופכות לחלקות ונטולות "מעצורים". זו לענ"ד השליפה הנוחה יותר, ואני גם ככה שולף תמיד במגמה קדימה, כחלק מההכנה לירי, ככה שלא היו בעיות בתחום. ואדגיש שוב. אני רזה... מאוד... אז אין חשש.

מחיר:
אח... המחיר. אחרי כמה שיחות בנושא, עדיין לא הצליחו לשכנע אותי אחרת. מדובר במותג, והמחיר שלו בהתאם.
עם כל הכבוד לרעיון הטוב שמאחורי הנרתיק, מדובר בסה"כ ביציקת קיידקס, וכמה שכבות של חומר סינטטי, שגם בו עשו חורים... סתם סתם, אני ממש לא כופר בזכותו של אדם לגבות כסף על העבודה הקשה שלו, או על הרעיון הטוב שהוביל למוצר מצוין, אבל הכול בפרופורציה.
אין כאן נעילה יוצאת דופן, חומרים שאמורים לעמוד בדרישות קיצוניות וכו'. רבותי, זה נרתיק היברידי, עם חורים. קחו שישים דולר, קחו שבעים... יודעים מה? נהיה לארג'ים... קחו שמונים... אני לא רואה סיבה הגיונית לעובדה שהנרתיק עבר לאחרונה את רף המאה דולר, וכל זה עוד לפני משלוח, שיקרב אתכם בצורה מסוכנת לגבול ה140 דולר. עם כל הכבוד, קצת הגזמנו.
מה הפתרון? בלאק פריידי... אני רכשתי את הנרתיק ב75 דולר בסופו של דבר.
כאן המקום להודות לגיל. בזכות ההערה שלו על התאמה לאנשים רזים, ביטלתי את ההזמנה המקורית שלי, והזמנתי את הMINI במחיר נמוך יותר... תודה לך ולרזון שלך גיל...

קצת על החברה:
החברה התחילה את דרכה כעסק קטן יחסית, עם זמני שילוח מפחידים. הם השתפרו מאוד מאז... זמני המשלוח התקצרו פלאים. נושא מרכזי בו מצטיינת החברה הנ"ל הוא השירות. מענה מהיר ומידי. צ'אט אמתי עם נציג של החברה בשעות הפעילות של העסק (כלומר, על חשבון שעות השינה...), מענה מידי למיילים ונכונות לסייע בכל תחום.
יש שילוח לישראל, וניתן כמובן לעשות שימוש באחת מחברות השילוח החיצוניות.
הנרתיק מגיע עם אחריות לכל החיים, ועם שירות לקוחות כזה, אני נוטה להאמין לזה...

לסיכום:
נרתיק טוב, איכותי, נוח, שעושה את העבודה לשמה נוצר.
יקר. חכו לבלאק פריידי אם אתם שואלים אותי...

לסיום, אדגיש שהביקורת הזו היא חלקית מאוד, ונכתבה באופן קצת יותר אישי בגלל היותה הודעה בפורום. במסגרת הפורום החדש לביקורות על ציוד, תעלה בע"ה ביקורת מקיפה יותר.
אני מזמין את כולכם לתרום למאגר הידע של הסליק דרך הפורום שיעלה בקרוב... אקדח מעניין, נרתיק אקזוטי, כוונת שיורה לייזרים...אתם יכולים כבר לכתוב את הביקורת שלכם בצד... כל עוד ניתן להשיג אותם בארצנו הקטנטונת (או לשלוח לכאן...) עוד יגיע הרגע בו נבקש אותה מכם... אל דאגה...
נערך לאחרונה על ידי Digo בתאריך 12 מאי 2017, 15:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Alon2 » 29 מרץ 2017, 15:13

אני בדרכי להזמין נרתיק של החברה, כל הכבוד על השיתוף המפורט! תודה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ניר.ב » 29 מרץ 2017, 15:14

מצאתי נרתיק של חברת BLACK ARCH (לשעבר SHTF) עם קונספט מאוד דומה. הביקורות טובות
והמחיר נוח יותר. החיסרון, אין משלוח לחו"ל, אבל אפשר דרך חברות שילוח \ אמאזון.
https://www.blackarchholsters.com/colle ... s/protos-m
*גב נושם אופציונאלי בתוספת 10$.*
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד