קיצור ידית אחיזה של גלוק 19 למחסנית גלוק 26
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: קיצור ידית אחיזה של גלוק 19 למחסנית גלוק 26
בגלוק 26 החלפת מחסנית לא נוחה, יש לי מחסנית 15 כדור עם תוספת שמולבשת עליה להשלמת צורת הקת, עם הוצאת המחסנית אני מאבד את האחיזה ואני מניח שככל שהצינה תהיה ארוכה יותר המצב רק יחמיר.
הכנרתי כתב:
מן הסתם יש בעיה ןלא משנה אם מודל 17 או 19- לא כל נשק, אם בכלל, הוא מסגר מכאני ולכן לא הייתי ממליץ לעשות זאת אלא בבית מלאכה לעיבוד שבבי על גבי כרסומת בלבד.
הכנרתי כתב:
רק בשביל הדיון, יש משהו שמפריע לקחת גלוק 17 ולקצר לו את הידית לגודל של 26?
אצל נשק מוסמך כמובן
מן הסתם יש בעיה ןלא משנה אם מודל 17 או 19- לא כל נשק, אם בכלל, הוא מסגר מכאני ולכן לא הייתי ממליץ לעשות זאת אלא בבית מלאכה לעיבוד שבבי על גבי כרסומת בלבד.
- סליקאי זהב
לא כל מסגר מכאני הוא נשק.
וראינו כבר דוגמא לזה... (לא רוצה לדרוך לחברים על יבלות, אבל... לפחות שיופק הלקח)
לגבי ההמצאה המדוברת - היא נקראת Full Conceal Glock
ראיתי לראשונה אצל יאנקי מארשל:
https://youtu.be/3QGfj6zWhEc
מעניין לשמוע את דעתו.
אבל הנה יש כבר אתר יצרן:
https://www.fullconceal.com
וראינו כבר דוגמא לזה... (לא רוצה לדרוך לחברים על יבלות, אבל... לפחות שיופק הלקח)
לגבי ההמצאה המדוברת - היא נקראת Full Conceal Glock
ראיתי לראשונה אצל יאנקי מארשל:
https://youtu.be/3QGfj6zWhEc
מעניין לשמוע את דעתו.
אבל הנה יש כבר אתר יצרן:
https://www.fullconceal.com
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
בוא נתחיל בזה שהוא דביל מושלם ואין לו שמץ של מושג בכל הנוגע לכלי נשק. זה שיש לו יוטיוב צאנל זה לא הופך אותו ליודע דבר (כי הוא ממש ממש לא!).
הרעיון בקיצור אקדחים הוא לא רעיון טוב ואני לעולם לא אמליץ אותו לחבר. מי שמבין בירי יודע טוב מאוד שאקדח צריך באלאנס. בלי היכולת לאזן אותו בירי רציף, הוא לא שווה מיל סורי.
אז נכון, במטווח אני יכול לשים כדור בתוך כדור מ7-10 מטר. נו אז? מה יקרה כשבאמת אני אהיה במצב חירום? כזה שמצריך ממני שליפה מהירה וירי מהיר לעבר מטרה שרוב הסיכויים יורה עליי חזרה או מנסה לדקור אותי או כל מי שלידה בסביבה. פה אני צריך ירי מהיר ומדוייק. אם האקדח הוא כרגע מה שגורם לי להתעכב, פספסתי את כל הרעיון בנשיאת נשק.
אבל מה, הוא מוסלק פצצה!
די כבר לנסות להמציא את הגלגל ולנסר אקדחים. עדיף להשקיע בהדרכה טובה וכדורים במטווח. לא נמאס כבר לטחון את הרעיון האווילי הזה של לקצר ולנסר אקדח טוב?
תאמינו לי, אם זה היה כזה דבר טוב, חברות נשק כבר היו עפות על זה. שימו לב, שאפילו חברת גלוק עצמה, חסמה אפשרות כזאת של החלפת גוף צינה בין 17 ל 19. ובאמת אל תנסו את זה בבית, כי זאת אחת השיטות לגרימת נזק בלתי הפיך!!! האקדח מושבת ללא יריה אחת של כדור. פשוט תקוע ללא אפשרות חילוץ. (כבר היו חכמים שניסו ושילמו את המחיר)
קדימה למטווח.
הרעיון בקיצור אקדחים הוא לא רעיון טוב ואני לעולם לא אמליץ אותו לחבר. מי שמבין בירי יודע טוב מאוד שאקדח צריך באלאנס. בלי היכולת לאזן אותו בירי רציף, הוא לא שווה מיל סורי.
אז נכון, במטווח אני יכול לשים כדור בתוך כדור מ7-10 מטר. נו אז? מה יקרה כשבאמת אני אהיה במצב חירום? כזה שמצריך ממני שליפה מהירה וירי מהיר לעבר מטרה שרוב הסיכויים יורה עליי חזרה או מנסה לדקור אותי או כל מי שלידה בסביבה. פה אני צריך ירי מהיר ומדוייק. אם האקדח הוא כרגע מה שגורם לי להתעכב, פספסתי את כל הרעיון בנשיאת נשק.
אבל מה, הוא מוסלק פצצה!
די כבר לנסות להמציא את הגלגל ולנסר אקדחים. עדיף להשקיע בהדרכה טובה וכדורים במטווח. לא נמאס כבר לטחון את הרעיון האווילי הזה של לקצר ולנסר אקדח טוב?
תאמינו לי, אם זה היה כזה דבר טוב, חברות נשק כבר היו עפות על זה. שימו לב, שאפילו חברת גלוק עצמה, חסמה אפשרות כזאת של החלפת גוף צינה בין 17 ל 19. ובאמת אל תנסו את זה בבית, כי זאת אחת השיטות לגרימת נזק בלתי הפיך!!! האקדח מושבת ללא יריה אחת של כדור. פשוט תקוע ללא אפשרות חילוץ. (כבר היו חכמים שניסו ושילמו את המחיר)
קדימה למטווח.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
גלוק חסמו את האפשרות למעבר בין 19 ל 17 מאילוצים טכניים, לא מתוך כוונה תחילה.
הצינה הקצרה יותר אילצה שינוי בזוית הקנה (בלוק ודרגת הנעילה בקנה) כדי לאפשר פעולה תקינה של האקדח.
גם זה לא הספיק, ואיפשהו בתחילת שנות ה 2000 גלוק נאלצו לשנות שוב את הגיאומטריה של הקנה בגלל type 3 malfunction. זה גרר ריקול, החלפת קנים בגלוק 19 ומעלית הכדורים במחסניות.
לגלוק 19 ו26 יש את אותה גיאומריה ולכן אפשר לשים קנה של 19 ב 26.
גלוק 17 מקבל קנים של 34 ו 17L.
א.
הצינה הקצרה יותר אילצה שינוי בזוית הקנה (בלוק ודרגת הנעילה בקנה) כדי לאפשר פעולה תקינה של האקדח.
גם זה לא הספיק, ואיפשהו בתחילת שנות ה 2000 גלוק נאלצו לשנות שוב את הגיאומטריה של הקנה בגלל type 3 malfunction. זה גרר ריקול, החלפת קנים בגלוק 19 ומעלית הכדורים במחסניות.
לגלוק 19 ו26 יש את אותה גיאומריה ולכן אפשר לשים קנה של 19 ב 26.
גלוק 17 מקבל קנים של 34 ו 17L.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
או בקיצור חילקו לגופים גדולים ולגופים קטנים. או שכך יצא. אני ממש לא מבין את הדינמיקה ההנדסית בחברת גלוק, רק יודע שזה בלתי אפשרי.
אז מה המהנדסים של חברת גלוק לא נכנסו פה לפורום? זה היה פותר להם את כל הבעיה.
כל מה שצריך זה לנסר את ה17 לגודל של 19 או 26. לא בעיות נעילה או הזנה.
מה הם מבינים הליצנים האלה?
אז מה המהנדסים של חברת גלוק לא נכנסו פה לפורום? זה היה פותר להם את כל הבעיה.
כל מה שצריך זה לנסר את ה17 לגודל של 19 או 26. לא בעיות נעילה או הזנה.

It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד