אקדח נשיאה גלוק 19 - שאלות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אקדח נשיאה גלוק 19 - שאלות
סיכום היום:
הייתי אצל מאיר רוט בראשל"צ. לציין לטובה את שלום ואת רן שענו לי על כל השאלות שהיו לי גם על גלוק וגם על ה- M&P.
החלטתי שאני אשאר עם הגלוק מכמה סיבות:
א. פפלינוס: הם מציעים לי זיכוי מגוחך של 2000 ש"ח על הגלוק שלי;
ב. פפלינוס 2: האקדח הרצוי עולה 5,700 ש"ח (!!!!!!!!);
ג. שלום אמר שצריך פשוט להתרגל. אין דבר כזה התאמה מושלמת בין היורה לנשק מיד. צריך להתאמן ולהתרגל לכלי לאט לאט;
ד. אפשר להחליף בעלות יחסית זניחה את הקונקטור (GHOST או ZEV) ולשפר במעט את סחיטת ההדק;
ה. ניתן להחליף את כל מערכת ההדק בעלות גבוהה יחסית, אך שווה את זה.
אני בוחר להישאר כרגע עם הכלי הנחמד שלי ממה שהבנתי אני נושא את אחד הטובים בעולם.
מי יכול לשפוך קצת אור על עניין החלפת קונקטור/מערכת הדק?
הייתי אצל מאיר רוט בראשל"צ. לציין לטובה את שלום ואת רן שענו לי על כל השאלות שהיו לי גם על גלוק וגם על ה- M&P.
החלטתי שאני אשאר עם הגלוק מכמה סיבות:
ג. שלום אמר שצריך פשוט להתרגל. אין דבר כזה התאמה מושלמת בין היורה לנשק מיד. צריך להתאמן ולהתרגל לכלי לאט לאט;
ד. אפשר להחליף בעלות יחסית זניחה את הקונקטור (GHOST או ZEV) ולשפר במעט את סחיטת ההדק;
ה. ניתן להחליף את כל מערכת ההדק בעלות גבוהה יחסית, אך שווה את זה.
אני בוחר להישאר כרגע עם הכלי הנחמד שלי ממה שהבנתי אני נושא את אחד הטובים בעולם.
מי יכול לשפוך קצת אור על עניין החלפת קונקטור/מערכת הדק?
- סליקאי ארד
החלטה מבורכת.
Spy אכן צודק. אימון נכון אפילו פעם אחת יתן לך כל כך הרבה על מה לעבוד ולשפר. ככה 150 הכדור הבאים יהיו בעלי משמעות ולא עוד סתם עופרת בחומת המפגע.
הדקים,
מערכת ההדק בגלוק בנויה מ:
גשר הדק
נעל הדק
נוקר או סטרייקר
קונקטור
קפיץ נוקר או סטרייקר
קפיץ מחזיר ריסאט.
פלאנגאר
קפיץ פלאנגאר.
אז איפה מתחילים?
אני ממליץ לך על קונקטור 3.5 מקורי, ופוליש לכל שאר החלקים למעט קפיצים. תקבל הדק אחיד בתחושה בסביבות 4-4.5 פאונד. זה המערכת העדיפה עליי לנשיאה.
אם ברצונך ללכת רחוק יותר, תגיד מה אתה מחפש בדיוק ואני אוכל לתת לך הכוונה. בשיטה הראשונה העלויות מינימליסטיות והתוצאה טובה מאוד. מהנקודה הזאת הכל מתחיל להתייקר. יהיו שימליצו לך על שינויי קפיצים, לא אני. לפחות לא בשלב הראשוני. אם תבחר ללכת על קומבינציות אז כמובן שהקפיצים יוחלפו. (אחד לכבד יותר ושניים לקלים יותר)
בהצלחה.
Spy אכן צודק. אימון נכון אפילו פעם אחת יתן לך כל כך הרבה על מה לעבוד ולשפר. ככה 150 הכדור הבאים יהיו בעלי משמעות ולא עוד סתם עופרת בחומת המפגע.
הדקים,
מערכת ההדק בגלוק בנויה מ:
גשר הדק
נעל הדק
נוקר או סטרייקר
קונקטור
קפיץ נוקר או סטרייקר
קפיץ מחזיר ריסאט.
פלאנגאר
קפיץ פלאנגאר.
אז איפה מתחילים?
אני ממליץ לך על קונקטור 3.5 מקורי, ופוליש לכל שאר החלקים למעט קפיצים. תקבל הדק אחיד בתחושה בסביבות 4-4.5 פאונד. זה המערכת העדיפה עליי לנשיאה.
אם ברצונך ללכת רחוק יותר, תגיד מה אתה מחפש בדיוק ואני אוכל לתת לך הכוונה. בשיטה הראשונה העלויות מינימליסטיות והתוצאה טובה מאוד. מהנקודה הזאת הכל מתחיל להתייקר. יהיו שימליצו לך על שינויי קפיצים, לא אני. לפחות לא בשלב הראשוני. אם תבחר ללכת על קומבינציות אז כמובן שהקפיצים יוחלפו. (אחד לכבד יותר ושניים לקלים יותר)
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
roeibf כתב:...
ג. שלום אמר שצריך פשוט להתרגל. אין דבר כזה התאמה מושלמת בין היורה לנשק מיד.
מצטער אני לא מסכים איתך.
אענה על שלושת הסעיפים בסדר הפוך:
סעיף ג':
שלום מוטעי המוערך אמנם צודק שלפעמים אין התאמה מושלמת לכף היד, אבל מבין כל ה"לא מתאימים" - יש כאלה שמתאימים פחות, ויש כאלה שמתאימים ממש ממש פחות.
אני אישית לא רוצה להכריח את עצמי להתרגל לנשק, אם אפשר להתאים אותו אליי - אז נכון שגלוק הוא כמעט בהגדרה מיועד להיות פלטפורמה לשינויים - אבל למה לבחור משהו שרחוק ממני מלכתחילה?
התשובה היחידה היא כסף.
אבל גם לזה צריך זווית ראייה נכונה.
ראה תשובה לשאר הסעיפים:
סעיף ב' - פפלינוס 2 - מחיר האקדח שיותר קרוב להתאמה אליי לפני ביצוע שינויים.
אתה לא חייב לקחת חדש מהחנות. אתה יכול לקחת חדש ממישהו ששמר אותו חדש במשך שנה. תאמין לי במושגים של נשק זה כמו 1,000 ק"מ ראשונים עבור רכב חדש.
רק שכאן זה הרבה יותר קרוב לחדש. אתה לא תרגיש את ההבדל בין אקדח שירה בחידושי רשיון לבין אקדח מהקופסא.
לא במראה, לא במצב ובטח לא בביצועים.
ברכב זה תלוי במצב הקוסמטי וההפחתה במחיר היא רק 10 אחוז.
באקדח מדובר על משהו יותר משתלם.
ראה פורום הסחר החופשי כאן.
סעיף ג - פפלינוס 1 - כסף תמורת האקדח שלך -
בדיוק כמו שאתה יכול לקנות כמעט חדש - אתה יכול למכור את שלך, שהוא כמעט חדש - ולא להפחית 50% ממחירו.
בדיוק כמו שבטרייד אין לרכב הסוחר יפחית לך במחיר (וזה בסדר, זכותו להתפרנס) - בשוק הפרטי תקבל יותר.
ואם מישהו חדש קורא עכשיו את הפורום, ואין לו כסף לחדש - תציע את שלך. לך לפורום "הסחר החופשי" כאן באתר ותציע. זה ישתלם גם לקונה וגם לך.
רוצה דוגמא? חבר פורום (טריגר) פרסם עכשיו מודעה. גילוי נאות - זכיתי להכיר אותו, איש יקר ואחלה גבר.
את האקדח שלו (S&W M&P 9c) הוא רכש לפני מספר חודשים בלהב.
פתאום נפתחה אופציה חדשה שמעניינת אותו. ויש מצב שיותר מתאימה לו.
אז שים לב מה הוא עושה - בדיוק את מה שדיברנו עליו.
אבל מצבו טוב יותר, כי יש לו ביד משהו טוב ומתאים.
הוא סה"כ בוחן אפשרות לשפר ממשהו טוב ליותר טוב.
אז נכון שהאופציה החדשה תעלה כסף כי היא חדשה, ואי אפשר לחסוך בפפלינוס 2. אבל לפחות לקבל יותר בשוק הפרטי בפפלינוס 1...
עכשיו תשאל מה האינטרס של מישהו לקנות ממנו במקום מהחנות?
נענה על זה בשאלה:
אתה יודע כמה כסף הוא הוציא על שיפורים?
(אני במקרה יודע... מערכת הדק שלמה שהייתה צריכה להשביע את רצונו של מי שירד מ-1911... ציין לייזר שמתלבש רק על הקת של הדגם הזה, עקבי מחסניות ועוד)
אתה יודע כמה כסף הוא הוציא על ציוד
היקפי? נרתיק של Stealth Gear, נרתיק של רמורה, להמשיך?
אני אעצור כאן כי אני נשמע כאילו אני מנסה לעשות לו מכירה... אני לא. (ואת המודעה שלו תמצא לבד).
מה שבוער בי וגורם לי לכתוב את התגובה הארוכה הזו זו סיבה פשוטה:
אני פשוט יודע לאן זה הולך כשאתה כבר קונה אקדח ונשאר איתו שנה.
אני הייתי שם בעצמי, קניתי גלוק 19 שהוא לא הנשק שהכי התאים לי ליד.
כן, התרגלתי קצת, כן, התאמתי את עצמי אליו וגם התחלתי להתאים אותו אליי (מתאם אחיזה Grip Force, קונקטור חלופי שבחרתי מתוך 4 שניסיתי, כוונות מפרולייט שהיה לי שכל לקנות משומשות בנות שנה בחצי מחיר ואפילו פקק עם טבעת לשיפצור בטיולים... יש לי אפילו קפיצים חלופיים שעוד לא שמתי).
ומה חשבת שאלך איתו עם נרתיק הקורדורה שקיבלתי כדי לצאת מלהב עם משהו?
מיד הוזמן נרתיק רמורה (150 שקל כולל הנחה ומשלוחה)
לימים הוזמן נרתיק StealthGear בגרסה ה"חסכונית" (רק 300 שקל)
ובדרך מחו"ל אליי נרתיק הפרימיום (כ-500 שקל) וכל הנרתיקים האלו שווים כל גרוש לגב ביום יום.
הדבר היחידי שלא תלוי דגם זו חגורה טובה, וגם זו בדרך.
אז כשאתה בשלב של לפני ההשקעה - תחשוב טוב עד כמה ההפרש בפפלינוס יתבטא בטווח של שנה.
ואם כדאי לגרד את אוזן ימין עם יד שמאל, כשיכול להיות שמשהו שיותר מתאים לך נמצא במרחק שלהבנתך הוא 3,700 שקל,
כשבפועל זה יכול להצטמצם.
אתה יכול לקבל קצת יותר כסף על שלך בשוק הפרטי,
ולקנות בקצת פחות מאדם פרטי.
וגם אחרי שיישאר פער כספי בין המצוי לרצוי - תחשוב שאתה עדיין צריך להוציא כסף על להביא את האקדח למצב שיתאים לך.
אולי.
אתה עושה פשרות בגלל כסף שתוציא ממילא. אתה צריך לבחון את זה בטווח הארוך.
אתה עשוי למצוא את עצמך במצב שבו השכל מנסה לשכנע את הלב שפעלת נכון וחכם...
אבל איך אמר לי פעם חבר:
פשרות זה דבר שצריך להרוג מהר...
ועוד משפט שאמר למתלבט כרוני כמוני:
שים לב שאת כל ההחלטות הטובות בחיים קיבלת כשאמרת "יאללה לעזאזל, נלך על זה..."
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
תודה גיל.
לעניינינו-
עמדתי לידך ברוט ושמעתי חלק מהשיחה שלך.
חייב לציין לטובה את הדברים שאמר שלום והאופן שהסביר.
שפשוט נהג במקצועיות והגינות ולחלוטין לא ניסה למכור.
אני טוען שאם אתה משקיע באימון בתדירות כזו ולא מרוצה- אתה תמשיך להיות לא מרוצה.
זה כבר לא עניין של אימון לדעתי.
בדוק בירי אופציות אחרות.
ה 19 שלך סחיר ולא תהיה לך בעחה לקבל עבורו במכירה ישירה סכום הוגן.
ובמקומו תמצא צה שמתאים לך.
גם אם בתוספת ועדיף משומש לטעמי.
אם הסמיט מתאים לך- אל תהסס.
גיל כתב לך את הכיוונים הטריוויאלים שיש כרגע בשוק. בחן אותם בירי.
לעניינינו-
עמדתי לידך ברוט ושמעתי חלק מהשיחה שלך.
חייב לציין לטובה את הדברים שאמר שלום והאופן שהסביר.
שפשוט נהג במקצועיות והגינות ולחלוטין לא ניסה למכור.
אני טוען שאם אתה משקיע באימון בתדירות כזו ולא מרוצה- אתה תמשיך להיות לא מרוצה.
זה כבר לא עניין של אימון לדעתי.
בדוק בירי אופציות אחרות.
ה 19 שלך סחיר ולא תהיה לך בעחה לקבל עבורו במכירה ישירה סכום הוגן.
ובמקומו תמצא צה שמתאים לך.
גם אם בתוספת ועדיף משומש לטעמי.
אם הסמיט מתאים לך- אל תהסס.
גיל כתב לך את הכיוונים הטריוויאלים שיש כרגע בשוק. בחן אותם בירי.
רועי,
אני חושב שיש לך אקדח מצוין.
הוא לא "האקדח המושלם", אין דבר כזה. אבל אי אפשר לדעת, האם הוא באמת מתאים לך ליד או לא עד שלא עשית איתו אימון רציני.
ממליץ לך בשלב ראשון לא להחליף בו כלום כי חבל על הכסף.
תבוא לאחד האימונים שלנו (לא, אני לא מוכר לך כלום כי אף אחד מאיתנו לא מרוויח שקל מהאימונים שאנו מעבירים), מעבר לאימון רציני תוכל להתרשם משלל גלוקים שיש לאנשים שמתאמנים אצלנו, בכל רמת שיפור אפשרית, החל מתצורה מקורים לחלוטין, המשך בתצורה על שינויים והתאמות מינוריות ועד לתצורות עם שיפורים מסיביים ויקרים.
אל תשכח, היתרון המרכזי של גלוק בישראל - אחזקתיות אינסופית, זמינות חלפים ואביזרים והאפשרות לבצע פירוק מלא במספר דקות על כלים בסיסיים בלבד. בארץ המגבלות הבלתי אפשריות עם שוק נשק קרוב לאפסי וכאשר לאדם ממוצע יש, לרוב, אקדח אחד בלבד - זה בעיניי יתרון מרכזי.
אני חושב שיש לך אקדח מצוין.
הוא לא "האקדח המושלם", אין דבר כזה. אבל אי אפשר לדעת, האם הוא באמת מתאים לך ליד או לא עד שלא עשית איתו אימון רציני.
ממליץ לך בשלב ראשון לא להחליף בו כלום כי חבל על הכסף.
תבוא לאחד האימונים שלנו (לא, אני לא מוכר לך כלום כי אף אחד מאיתנו לא מרוויח שקל מהאימונים שאנו מעבירים), מעבר לאימון רציני תוכל להתרשם משלל גלוקים שיש לאנשים שמתאמנים אצלנו, בכל רמת שיפור אפשרית, החל מתצורה מקורים לחלוטין, המשך בתצורה על שינויים והתאמות מינוריות ועד לתצורות עם שיפורים מסיביים ויקרים.
אל תשכח, היתרון המרכזי של גלוק בישראל - אחזקתיות אינסופית, זמינות חלפים ואביזרים והאפשרות לבצע פירוק מלא במספר דקות על כלים בסיסיים בלבד. בארץ המגבלות הבלתי אפשריות עם שוק נשק קרוב לאפסי וכאשר לאדם ממוצע יש, לרוב, אקדח אחד בלבד - זה בעיניי יתרון מרכזי.
- סליקאי טיטניום
אף אחד לא יחשוד בי שאני לא אוהב גלוק.
גלוק אקדח הנשיאה שלי והאקדח הספורטיבי שלי.ולפחות להגנה עצמית לא מחליף אותו.
אבל.גלוק לא מתאים לכל אחד.
הבן שלי יורה מעולה בסמית וחרא בגלוק.
מה לעשות?
והילד יורה.פעם פעמיים בשבוע.
ויש הבדל משמעותי בתוצאות.
כמו שכתבו לפני.
אם אתה נשאר איתו תחליף קונקטור וקפיץ הדק.העלות שלהם זניחה.ותשקיע באימונים.
אם אחרי שתתאמן מספיק ותחליט שהגלוק לא בשבילך תחליף.
ההשקעה באימון בכל מקרה לא תלך לאיבוד.
גלוק אקדח הנשיאה שלי והאקדח הספורטיבי שלי.ולפחות להגנה עצמית לא מחליף אותו.
אבל.גלוק לא מתאים לכל אחד.
הבן שלי יורה מעולה בסמית וחרא בגלוק.
מה לעשות?
והילד יורה.פעם פעמיים בשבוע.
ויש הבדל משמעותי בתוצאות.
כמו שכתבו לפני.
אם אתה נשאר איתו תחליף קונקטור וקפיץ הדק.העלות שלהם זניחה.ותשקיע באימונים.
אם אחרי שתתאמן מספיק ותחליט שהגלוק לא בשבילך תחליף.
ההשקעה באימון בכל מקרה לא תלך לאיבוד.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
הערה: אני אידיוט שקנה 17 אקדחים מאז שפתחו את אתר הסליק.
יצרני אקדחים יותר מתוחכמים ממה שאנחנו חושבים. מכיוון שאקדח הוא מהווה פשרה כמו הרבה אמצעי לחימה, קל להנדס אקדח כך שלעולם לא נהיה מרוצים ממנו עד הסוף. מתפרשים בין נוחות בנשיאה לבין נוחות בירי ויתר גורמים שלא צריך לפרט כאן.
הגלוק 19 הוא אקדח מספיק טוב ומקנה לך יתרון עצום במקרה של תקיפה שיש בה סכנה ממשית לחיים. הדלתה בין הגלוק 19 שלכאורה עושה לך בעיות של אי התאמה לבין אקדח אחר שהוא מתאים פיקס בפרמטר מסוים זניחה ברגע האמת.
מותר לקנות בשביל הנשמה וכי חיים פעם אחת, אבל זה לא אומר שקיים גביע קדוש שיגרום לנו לומר "זהו, זה האקדח האולטימיטיבי. לעולם לא אחליף אותו".
יצרני אקדחים יותר מתוחכמים ממה שאנחנו חושבים. מכיוון שאקדח הוא מהווה פשרה כמו הרבה אמצעי לחימה, קל להנדס אקדח כך שלעולם לא נהיה מרוצים ממנו עד הסוף. מתפרשים בין נוחות בנשיאה לבין נוחות בירי ויתר גורמים שלא צריך לפרט כאן.
הגלוק 19 הוא אקדח מספיק טוב ומקנה לך יתרון עצום במקרה של תקיפה שיש בה סכנה ממשית לחיים. הדלתה בין הגלוק 19 שלכאורה עושה לך בעיות של אי התאמה לבין אקדח אחר שהוא מתאים פיקס בפרמטר מסוים זניחה ברגע האמת.
מותר לקנות בשביל הנשמה וכי חיים פעם אחת, אבל זה לא אומר שקיים גביע קדוש שיגרום לנו לומר "זהו, זה האקדח האולטימיטיבי. לעולם לא אחליף אותו".
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
א. תודה רבה לכולם.
ב. אני באמת מתכוון כרגע להשקיע יותר באימון עם הכלי ולא בהחלפות, כי מי יודע - אולי נתרגל אליו ונהיה החברים הטובים ביותר.
ג. אנחנו חייבים כי הוא שומר על החיים שלי ושל המשפחה שלי...
תודה!!!!
ב. אני באמת מתכוון כרגע להשקיע יותר באימון עם הכלי ולא בהחלפות, כי מי יודע - אולי נתרגל אליו ונהיה החברים הטובים ביותר.
ג. אנחנו חייבים כי הוא שומר על החיים שלי ושל המשפחה שלי...
תודה!!!!
- סליקאי ארד
ירי של 150 כדור בחודש זה לא מעט,
כבר לא מדובר רק בשמירת כשירות, כי אם בתחביב וזה מובן לחלוטין שאתה מעוניין להפיק ממנו גם הנאה, לא רק לסמן V .
ירי חפשי של 150 כדור בחודש ללא מסגרת מסודרת הוא גם מאד יקר בחישוב שנתי, אם עברה שנה אז כבר מזמן עברת את מחיר האקדח בהוצאה על האימונים. אם היית שואל טרם הרכישה - אף אחד לא היה ממליץ לך לרכוש אקדח שלא נוח לך לאחיזה וירי. אחרי שכבר רכשת - מנסים למצוא לך אלטרנטיבות זולות יותר ומטרטרות פחות.
בכל מקרה - קבל את ההמלצות וגש לאימון מסודר שיוזיל לך מאד את עלות הירי ויתן לך הרבה יותר ערך מוסף, כדי שגם ההחלפה אם תתבצע - לא תהיה ספונטנית ותגרום לך להתאכזב שוב.
גם איתי רוט היו מאד הוגנים - אחרי ששפכתי שם אלפי ₪ בירי חפשי, הם שכנעו אותי למסד את התחביב ולהצטרף לירי מעשי, תוך וויתור על ההכנסות שהיו להם ממני, הם בית המסחר היחיד בו אני משאיר כסף עבור ציוד/ חידושים/ הפקדות אפילו אם זה קצת יותר ביוקר. אני בחרתי להפריד בין אקדח הנשיאה שנשאר גלוק 19 לבין האקדח/ים בו אני נהנה להתאמן, אם נאלצים להחזיק רק כלי אחד אין ברירה אלא להתפשר, אבל תעשה את זה לאט ובטוח הפעם.
כבר לא מדובר רק בשמירת כשירות, כי אם בתחביב וזה מובן לחלוטין שאתה מעוניין להפיק ממנו גם הנאה, לא רק לסמן V .
ירי חפשי של 150 כדור בחודש ללא מסגרת מסודרת הוא גם מאד יקר בחישוב שנתי, אם עברה שנה אז כבר מזמן עברת את מחיר האקדח בהוצאה על האימונים. אם היית שואל טרם הרכישה - אף אחד לא היה ממליץ לך לרכוש אקדח שלא נוח לך לאחיזה וירי. אחרי שכבר רכשת - מנסים למצוא לך אלטרנטיבות זולות יותר ומטרטרות פחות.
בכל מקרה - קבל את ההמלצות וגש לאימון מסודר שיוזיל לך מאד את עלות הירי ויתן לך הרבה יותר ערך מוסף, כדי שגם ההחלפה אם תתבצע - לא תהיה ספונטנית ותגרום לך להתאכזב שוב.
גם איתי רוט היו מאד הוגנים - אחרי ששפכתי שם אלפי ₪ בירי חפשי, הם שכנעו אותי למסד את התחביב ולהצטרף לירי מעשי, תוך וויתור על ההכנסות שהיו להם ממני, הם בית המסחר היחיד בו אני משאיר כסף עבור ציוד/ חידושים/ הפקדות אפילו אם זה קצת יותר ביוקר. אני בחרתי להפריד בין אקדח הנשיאה שנשאר גלוק 19 לבין האקדח/ים בו אני נהנה להתאמן, אם נאלצים להחזיק רק כלי אחד אין ברירה אלא להתפשר, אבל תעשה את זה לאט ובטוח הפעם.
- סליקאי טיטניום
עדכון:
חבר שדיברתי איתו אתמול מצא לי מישהו שמוכן להחליף איתי G17 דור 3.
מה דעתכם? מה ההבדלים (חוץ מהגודל כמובן) בין דור 3 ל-4? האם אני משנמך את עצמי או רק משפר?
הכלי בן שנתיים וטווח 300 כדורים (6 מטווחים, 50 כדור כל פעם).
חבר שדיברתי איתו אתמול מצא לי מישהו שמוכן להחליף איתי G17 דור 3.
מה דעתכם? מה ההבדלים (חוץ מהגודל כמובן) בין דור 3 ל-4? האם אני משנמך את עצמי או רק משפר?
הכלי בן שנתיים וטווח 300 כדורים (6 מטווחים, 50 כדור כל פעם).
- סליקאי ארד
גלוק 19 דור 4 יותר יקר מגלוק 17 דור 3.
אל תחליף כלום לפני שאתה עושה אימון רציני עם מדריך. חבל על המאמצים.
אל תחליף כלום לפני שאתה עושה אימון רציני עם מדריך. חבל על המאמצים.
- סליקאי טיטניום
תשובה סובייקטיבית: משפר.
הסתייגות והמלצה: בדוק איך תפס המחסנית. בדור 3 הוא לא קרוב כמו שהתרגלת מדור 4.
תשובה אובייקטיבית - עניין של התאמה.
מה יותר טוב, וניל או שוקולד? עניין של התאמה.
עם זאת, יש מצב שטכניקת אחיזה תפתור לך את הבעיה, מה שמוביל אותי להצטרף ל-spy.
העצה של spy למדריך תופסת תמיד. יעיד אריק איך מדריך טוב תיקן לבן שלו את האחיזה.
אתה יכול לתפוס 2 ציפורים במכה אחת - להזמין את החבר לירי עם המדריך.
שניכם תרויחו תובנות. שניכם בטוח תיהנו.
רק אל תריבו מי לוקח איזה נשק בסוף...
תזמין אותו ליום שישי לאימון IDPA, תרים את הכפפה שהמדריך spy זרק לך... תראו עוד גלוקים.
וחייב גם מילה ל-glock34 - אין עליך. כל עוד פותח השרשור בעניין של הגלוק - הסברת את זה הכי טוב שיכול להיות.
הסתייגות והמלצה: בדוק איך תפס המחסנית. בדור 3 הוא לא קרוב כמו שהתרגלת מדור 4.
תשובה אובייקטיבית - עניין של התאמה.
מה יותר טוב, וניל או שוקולד? עניין של התאמה.
עם זאת, יש מצב שטכניקת אחיזה תפתור לך את הבעיה, מה שמוביל אותי להצטרף ל-spy.
העצה של spy למדריך תופסת תמיד. יעיד אריק איך מדריך טוב תיקן לבן שלו את האחיזה.
אתה יכול לתפוס 2 ציפורים במכה אחת - להזמין את החבר לירי עם המדריך.
שניכם תרויחו תובנות. שניכם בטוח תיהנו.
רק אל תריבו מי לוקח איזה נשק בסוף...
תזמין אותו ליום שישי לאימון IDPA, תרים את הכפפה שהמדריך spy זרק לך... תראו עוד גלוקים.
וחייב גם מילה ל-glock34 - אין עליך. כל עוד פותח השרשור בעניין של הגלוק - הסברת את זה הכי טוב שיכול להיות.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
לי באופן אישי הרבה יותר נח לירות ב17 מאשר ב19.
ולכן העדפה שלי היא 17.
לפני שאתה רץ לעשות החלפות תבדוק שוב וב 7 עיניים.
"מי שניכוה ברותחין נזהר בצוננין"
ה17 גדול יותר פחות נח לנשיאה וזול יותר כמשומש.
תנסה להיתאמן איתו לפני שתחליט שזהו.
שיפורי הדק ואחיזה בגלוק זה הכי קל וזול ואולי זה יפתור עבורך את כל הדילמה.
ולכן העדפה שלי היא 17.
לפני שאתה רץ לעשות החלפות תבדוק שוב וב 7 עיניים.
"מי שניכוה ברותחין נזהר בצוננין"
ה17 גדול יותר פחות נח לנשיאה וזול יותר כמשומש.
תנסה להיתאמן איתו לפני שתחליט שזהו.
שיפורי הדק ואחיזה בגלוק זה הכי קל וזול ואולי זה יפתור עבורך את כל הדילמה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
גלוק 17 פריים מלא, גלוק 19 קומפקט. ברור שהפריים המלא (לאנשים עם יד בגודל סביר) יהיה נוח יותר, ומשקל הצינה פלוס קנה יגרום לפחות ריקוייל.
אקדח לא צריך להיות נוח (זאת דעתי בלבד) זה לא ספה או מזרן. מדובר בכלי לחימה שצריך לעבוד ללא תקלות וקל לסדר אותו במקרה ויש כאלה.
גלוק 19 עונה על הדרישה (שלי) ולכן לא הייתי רץ למכור/להחליף
אני ממליץ לך בחום, לקחת שיעורי ירי. מה שחשוב זה לבחור את המדריך הנכון.
למרות שהגעתי לרמת הירי הכי גבוה, אני עדיין לוקח שיעורים ממורים שאני יודע בוודאות שיש לי הרבה מה ללמוד מהם ויכולים לעזור לי עם בעיות קטנות שאני לא מצליח לפתור לבד. (תודה רבה לבן סטוגר)
לא בפורומים ולא ביוטיוב תוכל לקבל בכוונה בקשר לירי שלך. רק על ידי מדריך שיראה בדיוק מה אתה עושה לא נכון, שגורם לך לבעיות בירי, ואז כמובן לסביר לך איך ומה לעשות בכדי לתקן.
לדעתי יש לך בעיית אחיזה שקל מאוד יהיה לטפל בה. אני אשמח לרשום לך תרגילים למטווח אם יש בכך צורך.
אקדח לא צריך להיות נוח (זאת דעתי בלבד) זה לא ספה או מזרן. מדובר בכלי לחימה שצריך לעבוד ללא תקלות וקל לסדר אותו במקרה ויש כאלה.
גלוק 19 עונה על הדרישה (שלי) ולכן לא הייתי רץ למכור/להחליף
אני ממליץ לך בחום, לקחת שיעורי ירי. מה שחשוב זה לבחור את המדריך הנכון.
למרות שהגעתי לרמת הירי הכי גבוה, אני עדיין לוקח שיעורים ממורים שאני יודע בוודאות שיש לי הרבה מה ללמוד מהם ויכולים לעזור לי עם בעיות קטנות שאני לא מצליח לפתור לבד. (תודה רבה לבן סטוגר)
לא בפורומים ולא ביוטיוב תוכל לקבל בכוונה בקשר לירי שלך. רק על ידי מדריך שיראה בדיוק מה אתה עושה לא נכון, שגורם לך לבעיות בירי, ואז כמובן לסביר לך איך ומה לעשות בכדי לתקן.
לדעתי יש לך בעיית אחיזה שקל מאוד יהיה לטפל בה. אני אשמח לרשום לך תרגילים למטווח אם יש בכך צורך.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:אני ממליץ לך בחום, לקחת שיעורי ירי. מה שחשוב זה לבחור את המדריך הנכון.
מישהו יודע מה עלות של מדריך מהשורה הראשונה בארץ להדרכה אישית לשיפור מספר נקודות שאני תקוע איתם
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד