הקפאת תבחין המלצה פרטנית של מ"י
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הקפאת תבחין המלצה פרטנית של מ"י
במסגרת תהליך לרשיון, השבוע בבירור מול לשכת רח"ט נמסר לי שאין יותר הממלצה פרטנית למתנדבים, הנושא הועבר לטיפול של השר בבט"פ שממתינים שהנ"ל יוציא \ יעדכן תבחין למתנדבים.
משהו נתקל בתופעה \ בהליך הנ"ל בתקופה האחרונה?
- סליקאי ארד
Re: הקפאת תבחין המלצה פרטנית של מ"י
assafde כתב:במסגרת תהליך לרשיון, השבוע בבירור מול לשכת רח"ט נמסר לי שאין יותר הממלצה פרטנית למתנדבים, הנושא הועבר לטיפול של השר בבט"פ שממתינים שהנ"ל יוציא \ יעדכן תבחין למתנדבים.
תבחין המלצה פרטנית לא הוקפא הוא שריר וקיים , מה שהוקפא זה מתן ההמלצות הפרטניות למתנדבי המשטרה.
וזאת מכיוון שהייתה חוסר בהירות למי מגיע ולמי לא .... מלבד העובדה שהמלצות התחנה ניתנו בקמצנות (אחוז אחד מכלל סד"כ התחנה) במקרה הטוב.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
ההמלצה הפרטנית מהמת"ח בדרגת סנ"צ כבר אצלי עם פירוט כנדרש
הבעיה היא שבלשכת רח"ט למרות שיש המלצה פרטנית של המת"ח הם "לא נותנים המלצה" של רח"ט לכלל הפונים למרות התבחין של הבט"פ.
קצת לא מסתדר לי שרח"ט מחליט\ה שכך "שוברים את הכלים" ולא מוצאים פתרון ביניים לאזרח הזכאי למרות הפרסומים הרשמיים של תבחיני בט"ח, שבפעם האחרונה שבדקתי הוא גוף ממשלתי ולא חברה פרטית...
הבעיה היא שבלשכת רח"ט למרות שיש המלצה פרטנית של המת"ח הם "לא נותנים המלצה" של רח"ט לכלל הפונים למרות התבחין של הבט"פ.
קצת לא מסתדר לי שרח"ט מחליט\ה שכך "שוברים את הכלים" ולא מוצאים פתרון ביניים לאזרח הזכאי למרות הפרסומים הרשמיים של תבחיני בט"ח, שבפעם האחרונה שבדקתי הוא גוף ממשלתי ולא חברה פרטית...
- סליקאי ארד
assafde כתב:ההמלצה הפרטנית מהמת"ח בדרגת סנ"צ כבר אצלי עם פירוט כנדרש
ההמלצה של המת"ח היא לסייע לרח"ט להמליץ...
אך ההמלצה של הרח"ט ורק היא תוכל להתקבל בלשכת ראש האגף לכלי יריה .
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
זה ברור ומקובל שאם נקבע בתבחין שרח"ט צריכה לתת את המלצתה, אז יש צורך בכך, העניין הוא שאין המלצות לכלל הפונים באופן גורף עקב רצון רח"ט לא ל"התעסק" עם אישורים פרטניים מסיבותיה הן, ולהעביר את "תפוח האדמה הלוהט" לפתחו של השר הממונה על הבט"ח שיפרסם תבחין חדש למתנדבים ובכך להוריד ממנה את סוג האחריות הזה.
הכל טוב ויפה, אבל אין בדיוק למי לפנות ע"מ לקיים את התבחין של המלצה פרטנית שבט"ח מפרסם באופן רשמי בכפוף לחוק במדינת ישראל.
יוצא שכל מי שיש בידו המלצת מת"ח מתאימה לתבחין כנדרש ובעל וותק מתנדבים של מעל 3 שנים , פשוט תקוע... ללא פתרון.
בט"ח אומר: "תמציא אישור רח"ט" בפניה לרח"ט שאומר: "אין אישורים לאף אחד, תפמה לבט"ח לפתרונים"
עכשיו מה? כל אחד עושה מה שהוא רוצה???
הכל טוב ויפה, אבל אין בדיוק למי לפנות ע"מ לקיים את התבחין של המלצה פרטנית שבט"ח מפרסם באופן רשמי בכפוף לחוק במדינת ישראל.
יוצא שכל מי שיש בידו המלצת מת"ח מתאימה לתבחין כנדרש ובעל וותק מתנדבים של מעל 3 שנים , פשוט תקוע... ללא פתרון.
בט"ח אומר: "תמציא אישור רח"ט" בפניה לרח"ט שאומר: "אין אישורים לאף אחד, תפמה לבט"ח לפתרונים"
- סליקאי ארד
assafde כתב:זה ברור ומקובל שאם נקבע בתבחין שרח"ט צריכה לתת את המלצתה, אז יש צורך בכך, העניין הוא שאין המלצות לכלל הפונים באופן גורף עקב רצון רח"ט לא ל"התעסק" עם אישורים פרטניים מסיבותיה הן, ולהעביר את "תפוח האדמה הלוהט" לפתחו של השר הממונה על הבט"ח שיפרסם תבחין חדש למתנדבים ובכך להוריד ממנה את סוג האחריות הזה.
המלצה כשמה כן היא ...
אין שום חוק המחייב את הרחטית ליתן המלצה למן דהוא.
ברצונה תמליץ וברצונה לא.
אני מכיר יותר ממקרה אחד של מתנדבים שהרחט הקודם לא נתן המלצה לגביהם למרות שעברו את כל ההמלצות עד לרח"ט.
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
אולי לא הייתי מספיק ברור.
אין המלצות של רח"ט באופן עקרוני לכולם, מפנים את כולם לבט"פ.
לא קשור לפרטני זה או אחר.
על כל זה התחיל הפוסט.
על כל זה התחיל הפוסט.
- סליקאי ארד
assafde כתב:אולי לא הייתי מספיק ברור.
על כל זה התחיל הפוסט.
לא נותנים המלצה רק למתנדבי משטרת ישראל
ישנם עוד הרבה אנשים הפונים לקבלת המלצה מרח"ט אבטחה שהם אינם מתנדבים בקשתם תידון ע"י הרח"טית כרגיל .
נערך לאחרונה על ידי עדן23 בתאריך 09 יוני 2017, 19:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מסר לי אחד החברים כי הרח״ט הנוכחית לא רואה לנכון לתת המלצות למתנדבים בתבחין זה. אין פירוש הדבר שלא נעשה בו שימוש מושכל כאשר יש לכך מקום במקרים אחרים. התבחין הזה הוא היורש של תבחין ״אחר״ שפעם היה קיים ויש בהחלט מצבים שעדיין נעשה בו שימוש גם על ידי הרח״ט הנוכחית.
WARLORD
- סליקאי זהב
Warlord כתב:מסר לי אחד החברים כי הרח״ט הנוכחית לא רואה לנכון לתת המלצות למתנדבים בתבחין זה. אין פירוש הדבר שלא נעשה בו שימוש מושכל כאשר יש לכך מקום במקרים אחרים. התבחין הזה הוא היורש של תבחין ״אחר״ שפעם היה קיים ויש בהחלט מצבים שעדיין נעשה בו שימוש גם על ידי הרח״ט הנוכחית.
אין בעייה שיכניסו את המתנדבים תחת "שירות כוחות ביטחון" או שיחזירו את תבחין המתנדבים שהיה.
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
GUSS כתב:חמיצר היה מתקנא בכתב החידה הזה,,
התבחין עצמו הוא עמום ולכן גם ההסבר שלו.
WARLORD
- סליקאי זהב
עדן23 כתב:Warlord כתב:מסר לי אחד החברים כי הרח״ט הנוכחית לא רואה לנכון לתת המלצות למתנדבים בתבחין זה. אין פירוש הדבר שלא נעשה בו שימוש מושכל כאשר יש לכך מקום במקרים אחרים. התבחין הזה הוא היורש של תבחין ״אחר״ שפעם היה קיים ויש בהחלט מצבים שעדיין נעשה בו שימוש גם על ידי הרח״ט הנוכחית.
אין בעייה שיכניסו את המתנדבים תחת "שירות כוחות ביטחון" או שיחזירו את תבחין המתנדבים שהיה.
מסכים איתך שמתנדבים צריכים תבחין ולא בתור טובה.
WARLORD
- סליקאי זהב
חברים לא בעיה בכלל.
רוצים המלצה לנשק?
תתנדבו בארגונים אחרים (מדא, כבא) שם זה עובד.
רוצים המלצה לנשק?
תתנדבו בארגונים אחרים (מדא, כבא) שם זה עובד.
Higt-power
אני לא בטוח שאתה צודק.
מכוח איזה תבחין הם לדעתך מקבלים.?
לדעתי ראוי לייצר תבחין מיוחד למתנדבים כפי שפעם היה ואם נוצל לרעה ניתן למצוא דרכים להגביל אותו כפי שמצאו דרכים להגביל את תבחין הספורטאי למשל.
(להתנות בותק מינימלי / בהמלצת מת"ח ועוד).
לא יעלה מבחינתי על הדעת שאדם ישמש כשוטר בהתנדבות, יסכן לפעמים את חייו, ואם עשה כן בהתמדה ובהצלחה משך מספר שנים הוא לא יוכל להוציא רישיון לאקדח פרטי כאשר במשמרת הוא נושא נשק.
אותה אנומליה נפתרה לגביי חיילי המילואים ולהזכירכם שבמילואים מקבלים שכר ובהתנדבות במשטרה לא.
אני לא בטוח שאתה צודק.
מכוח איזה תבחין הם לדעתך מקבלים.?
לדעתי ראוי לייצר תבחין מיוחד למתנדבים כפי שפעם היה ואם נוצל לרעה ניתן למצוא דרכים להגביל אותו כפי שמצאו דרכים להגביל את תבחין הספורטאי למשל.
(להתנות בותק מינימלי / בהמלצת מת"ח ועוד).
לא יעלה מבחינתי על הדעת שאדם ישמש כשוטר בהתנדבות, יסכן לפעמים את חייו, ואם עשה כן בהתמדה ובהצלחה משך מספר שנים הוא לא יוכל להוציא רישיון לאקדח פרטי כאשר במשמרת הוא נושא נשק.
אותה אנומליה נפתרה לגביי חיילי המילואים ולהזכירכם שבמילואים מקבלים שכר ובהתנדבות במשטרה לא.
WARLORD
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד