מחסניות גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחסניות גלוק
היי אנשים יקרים יש לי כמה שאלות
ממש לא מזמן קניתי את האקדח הראשון שלי
Glock 19 gen 3 כ"ד
בחבילה קיבלתי 2 מחסניות...
אחת רגילה 15 כדורים עם תחתית שטוחה
ומחסנית + נוספת שאמורה להכיל 17 לטענתו של המוכר בחנות... במעמד הקנייה הוא טען את המחסניות ואמר ש"הקפיץ עדיין חדש במחסנית + ולכן אנחנו לא מצליחים לטעון את המחסנית ב2 כדורים נוספים"
ניסיתי לטעון בבית עם ה loader של גלוק וגם אז לא הצלחתי.
אני משער שהמחסנית + זה רק לנטו עוד אחיזה... אני לא זקוק לעוד אחיזה ב 19 וה+ למחסנית הזה סתם מסרבל את המחסנית.
האם אפשר לפרק את ההרחבה הזו והאם בחנות נשק/מטווח שלאו דווקא בו קניתי את האקדח יכולים לתת שירות כזה של פירוק / החלפה למחסנית מקורית. אשמח לתשובות ענייניות שלכם אנשים עם ניסיון תודה לכל העוזרים
ממש לא מזמן קניתי את האקדח הראשון שלי
Glock 19 gen 3 כ"ד
בחבילה קיבלתי 2 מחסניות...
אחת רגילה 15 כדורים עם תחתית שטוחה
ומחסנית + נוספת שאמורה להכיל 17 לטענתו של המוכר בחנות... במעמד הקנייה הוא טען את המחסניות ואמר ש"הקפיץ עדיין חדש במחסנית + ולכן אנחנו לא מצליחים לטעון את המחסנית ב2 כדורים נוספים"
ניסיתי לטעון בבית עם ה loader של גלוק וגם אז לא הצלחתי.
אני משער שהמחסנית + זה רק לנטו עוד אחיזה... אני לא זקוק לעוד אחיזה ב 19 וה+ למחסנית הזה סתם מסרבל את המחסנית.
האם אפשר לפרק את ההרחבה הזו והאם בחנות נשק/מטווח שלאו דווקא בו קניתי את האקדח יכולים לתת שירות כזה של פירוק / החלפה למחסנית מקורית. אשמח לתשובות ענייניות שלכם אנשים עם ניסיון תודה לכל העוזרים
- סליקאי ארד
Re: מחסניות גלוק
ה + הוא אכן לטובת האחיזה כמו ששיערת, הקפיץ במחסנית הזאת צריך להיות יותר ארוך מאשר במחסנית הקצרה שלך ולכן 17 כדורים לא יכנסו.
- סליקאי טיטניום
ה-+ מאפשר הוספת שני כדורים למחסנית. 17 נכנסים בשלי ללא מאמץ. אכן כאשר היתה חדשה היה קושי בהכנסת השניים הנוספים.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
ספור כריכות, הקפיץ במחסניות + שמגיעות עם 19 כ"ד הוא הוא קפיץ של מחסנית 17 כדור. אם מוסיפים את העקב למחסנית 15 כדור רגילה הוא יאפשר הוספת 2 כדורים, אבל במחסנית 15 עם קפיץ 17 זה מתכון להשמדת הקפיץ/ שפתי המחסית.
הכדור ה 16 נכנס במחסניות האלו ועוד נשאר מרווח מספיק להפעלה תקינה, אם גם אותו יש בעיה להכניס אז צריך לבדוק אם המחסנית הורכבה כמו שצריך - יש לקפיץ תושבת פלסטיק שצריכה לשבת במקומה בעקב המחסנית (+), צריך להסתכל דרך החור בתחתית ולוודא שהתושבת מיושרת איתו ואין מרווח.
הכדור ה 16 נכנס במחסניות האלו ועוד נשאר מרווח מספיק להפעלה תקינה, אם גם אותו יש בעיה להכניס אז צריך לבדוק אם המחסנית הורכבה כמו שצריך - יש לקפיץ תושבת פלסטיק שצריכה לשבת במקומה בעקב המחסנית (+), צריך להסתכל דרך החור בתחתית ולוודא שהתושבת מיושרת איתו ואין מרווח.
- סליקאי טיטניום
קניתי בלהב לפני שנה דור 3 אמריקאי וקיבלתי מחסנית אחת רגילה ומחסנית אחת עם עקב "+" כזה.
נכנס בו עוד כדור אחד בלבד.
את השני אפשר ממש במאמץ - ברמה שמפשקת את שפתי המחסנית לרמה שניכר שאין טעם בזה... אז אני הולך עם +1 בלבד, סה"כ 16. וזו המחסנית שבכיס בדרך כלל.
מקווה שכל התשובות סיפקו לך מענה, אנצל את הדיון כדי לשאול כמה כריכות אמורות להיות במחסנית 15 כדור?
כן... אני יכול לבד לפרק את שתי המחסניות ולספור כריכות בשתיהן, וסיכוי טוב שאעשה את זה (וגם אשאל חברים כמה כריכות יש להם בקפיץ של מחסנית 17) - אבל מעניין לשמוע מה אחרים אומרים, עוד לפני הממצאים שלי (בכל זאת לילה ובבוקר אני הולך עם המחסניות האלו..)
אגב, סידור דבילי - לא נפלתי מהכסא מההסלקה, ובשביל כדור אחד נוסף - כסר עדיף מחסנית 17.
והכי נורא זו הזווית של העקב - נסו להכניס את המחסנית - ותגלו כמה זה מעצבן שהתחתית לא בזווית שטוחה.
אחרי שאברר את עניין הכריכות פשוט אחליף עקב לרגיל.
מקווה שאסתדר עם 30 כדורים ולא אזדקק לכדור ה-31...
נכנס בו עוד כדור אחד בלבד.
את השני אפשר ממש במאמץ - ברמה שמפשקת את שפתי המחסנית לרמה שניכר שאין טעם בזה... אז אני הולך עם +1 בלבד, סה"כ 16. וזו המחסנית שבכיס בדרך כלל.
מקווה שכל התשובות סיפקו לך מענה, אנצל את הדיון כדי לשאול כמה כריכות אמורות להיות במחסנית 15 כדור?
כן... אני יכול לבד לפרק את שתי המחסניות ולספור כריכות בשתיהן, וסיכוי טוב שאעשה את זה (וגם אשאל חברים כמה כריכות יש להם בקפיץ של מחסנית 17) - אבל מעניין לשמוע מה אחרים אומרים, עוד לפני הממצאים שלי (בכל זאת לילה ובבוקר אני הולך עם המחסניות האלו..)
אגב, סידור דבילי - לא נפלתי מהכסא מההסלקה, ובשביל כדור אחד נוסף - כסר עדיף מחסנית 17.
והכי נורא זו הזווית של העקב - נסו להכניס את המחסנית - ותגלו כמה זה מעצבן שהתחתית לא בזווית שטוחה.
אחרי שאברר את עניין הכריכות פשוט אחליף עקב לרגיל.
מקווה שאסתדר עם 30 כדורים ולא אזדקק לכדור ה-31...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
עקב מחסנית פלוס, כשמו כן הוא. אמור להוסיף 1,2,3,5 וכן הלאה. עד פלוס 2 לא צריך להחליף קפיץ לקפיץ מוארך, כל פלוס מעבר ל 2 מצריך החלפה לקפיץ ארוך יותר בכדי לשמור על לחץ סביר בכדור האחרון.
אם יש לך סימון פלוס וכמות הכדורים לא משתנה אז יש פה בעיה והיא נשמעת קלה ביותר לפיתרון.
אם תפרק את המחסנית תבין מהר מאוד מה הבעיה.
אם לא כתוב על העקב פלוס, והעקב רק ניראה מוגדל ביחס לעקב השטוח הרגיל, אז זו רק תוספת לשיפור אחיזה. (אל תבנה על זה)
אם אתה מעוניין שלח לי תמונה בפרטי ואני אנסה לעזור עד כמה שאוכל.
אם יש לך סימון פלוס וכמות הכדורים לא משתנה אז יש פה בעיה והיא נשמעת קלה ביותר לפיתרון.
אם תפרק את המחסנית תבין מהר מאוד מה הבעיה.
אם לא כתוב על העקב פלוס, והעקב רק ניראה מוגדל ביחס לעקב השטוח הרגיל, אז זו רק תוספת לשיפור אחיזה. (אל תבנה על זה)
אם אתה מעוניין שלח לי תמונה בפרטי ואני אנסה לעזור עד כמה שאוכל.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד