שרות יוצא מן הכלל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שרות יוצא מן הכלל
שוב הופתעתי לטובה משרות יוצא מהכלל של יוסי הנשק של מכלין שהרכיב לי הדק מתכוונן משהו יוצא מהכלל ליריחו וכיוון לי את הכוונת האחורית ביחס בלתי רגיל חמימות והבנה כמעט ללא המתנה במקום + ליווי הירי הראשון עם הכוונת וההדק+ הסבר.
כל הכבוד וכן ירבו כמוהו.

כל הכבוד וכן ירבו כמוהו.

הדק מתכוונן ליריחו ?
"שו הדא הדק מתכוונן ליריחו ?"

"שו הדא הדק מתכוונן ליריחו ?"

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
כלב משוגע
,
לאיזה אקדח - תוצרת + דגם התקינו לך הדק מתכוונן עם בורג אלן ?
ישנם כלים כמו לדוגמא היריחו של יאיר (פותח האשכול המקורי) שפשוט יותר להחליף את ההדק ולתאם את דוקרני ההדק מאשר לטפל בהם על ידי הדק בורג, מה גם, שלא לכל דגם / מנגנון מתאים הדק עם בורג. לדגמים מבוססי CZ שה"יריחו" נכלל בהם, ניתן לרכך את ההדק על ידי מעבר להדק SA ולתאם את הדוקרנים ודרגות ה SEAR.
נועם.

לאיזה אקדח - תוצרת + דגם התקינו לך הדק מתכוונן עם בורג אלן ?
ישנם כלים כמו לדוגמא היריחו של יאיר (פותח האשכול המקורי) שפשוט יותר להחליף את ההדק ולתאם את דוקרני ההדק מאשר לטפל בהם על ידי הדק בורג, מה גם, שלא לכל דגם / מנגנון מתאים הדק עם בורג. לדגמים מבוססי CZ שה"יריחו" נכלל בהם, ניתן לרכך את ההדק על ידי מעבר להדק SA ולתאם את הדוקרנים ודרגות ה SEAR.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד