הטבח בלאס וגאס

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הטבח בלאס וגאס

על ידי itamar » 07 אוקטובר 2017, 07:16

glock34 כתב:אולי ניתן להסליק איזה אקדוחן קטן אבל לא 29 רובים ומלאי תחמושת של בור צבאי.

למה?
במזוודה אתה לא יכול לשים m16 מפורק + 20 מחסניות ועוד ישאר לך הרבה מקום לבגדים?

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 07 אוקטובר 2017, 08:19

כן אבל זה לא ממש יעבור בידוק בטחוני. אפילו הכי פשוט שיש. ללא שיקוף.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 07 אוקטובר 2017, 10:36

glock34 כתב:כן אבל זה לא ממש יעבור בידוק בטחוני. אפילו הכי פשוט שיש. ללא שיקוף.

בידוק איפה?
אתה מצפה שיפתחו מזוודה לכל אורח שמגיע למלון בלאס וגאס? שיעמידו שם מכונות שיקוף? נראה לך שמישהו שם יתן לזה לקרות?
תעשיית ההימורים היא הצינור העיקרי להלבנת הון שחור בארה"ב.
יותר אנשים מגיעים לשם עם מזוודות מלאות במזומנים מאשר בנשק.

אף אחד לא ישים מגנומטרים בכניסה, אף אחד לא יעיז לפתוח שם מזוודה לאורח בטח לא לשאול מה יש בפנים.

העבודה תצטרך לעשות במישור המודיעיני וגם אז לא יהיו אף פעם 100 אחוזי הצלחה.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי eitan156 » 07 אוקטובר 2017, 11:56

בלי קשר ללאס וגאס, בארה"ב יש כבוד גדול לגוף האדם, ביתו ורכושו (באופן עקרוני ולפי החוקה. לא צריך לקפוץ עם דוגמאות לאלימות שיש שם ופגיעה גופנית).
לכן כל בדיקת ותשאול היא משהו חריג ולא מקובל. הבדיקות שעושים שם בשנים האחרונות בשדות תעופה הו יוצא מן הכלל.
ממה שראיתי, יש בתי מלון בואגס שוסרים העלת כלי נשק לחדרים אבל אף אחד לא ישאל אותך האם יש לך נשק. רק יצינו שאסור או שיהיה שלט.

לגבי ישראל, צודק מי שציין שאין לנו בכלל חוקה ואנחנו דווקא אוהבים את הרעיון של האח הגדול, או האמא המולדת. צודק גם מי שציין שרוב האנשים בישראל, כולל מחזיקי הנשק בכלל לא בעד הרעיון של נשק בתור זכות בסיסית של אזרח.
תכלס, המשעות של חוקה והזכות הטבעית לנשק היא גם נשק לכל אזרחי מדינת ישראל הערבים. כנראה שחוקה זה גם אומר שכולם שווי זכויות ולכן אי אפשר לטעון שזו המדינה של העם היהודי. אבל זה כבר דיון אחר.
אני חייב לומר שבלי קשר לאיזה רעיון פילוסופי אנחנו אוהבים וגם בלי קשר לביטחון, ערבים, יהודים וכו', המצב החברתי והגאורפי פה שונה מהותית מארה"ב:
ברמה החברתית, אנחנו עצבניים מדי פה. גם אזרחים נורמטיבים לחלוטין שהם אני אתה וההורים שלנו, מתעצבנים פה בקלות. אולי זה האקלים, אולי הצפיפות, אולי השואה באירופה אולי החיים תחת שלטון לא דמוקרטי במדינות ערב. אין לי הסבר אבל זה המצב.
ברמה הגאוגרפית: מלבד חלקים מהנגב או נקודות מסויימות בגליל, כל הארץ מכוסה, מבחינת קריאה של משטרה בטווח של דקות. בארה"ב יש הרבה אזורים שגם אם המשטרה תתפקד מצויין ותגיב מהר, יקח לה שעה או יותר להגיע לקריאה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי yuval » 07 אוקטובר 2017, 18:22

eitan156 כתב:.
ברמה הגאוגרפית: מלבד חלקים מהנגב או נקודות מסויימות בגליל, כל הארץ מכוסה, מבחינת קריאה של משטרה בטווח של דקות. בארה"ב יש הרבה אזורים שגם אם המשטרה תתפקד מצויין ותגיב מהר, יקח לה שעה או יותר להגיע לקריאה.

מתי בדקת את זה לאחרונה?

מה היה זמן התגובה בכל האירועים בתל אביב לדוגמא (להגעת שוטר ולא למגיב ראשון)?
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי eitan156 » 07 אוקטובר 2017, 19:12

גם אם מדובר על 15 ואפילו 25 דקות בישראל (כי אין הרבה שוטרים במשמרת, או כי המשטרה מפשלת), אני עדיין מחשיב את זה כ"דקות", לעומת מרחקי נסיעה גדולים בסדרי גודל בארה"ב באיזורים לא עירוניים.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glock34 » 08 אוקטובר 2017, 07:58

כאשר מתבצע בידוק בטחוני על ידי גוף אזרחי, הוא ת״פ של הנהלת המלון. דהיינו, מזוודות עם מליוני דולרים לא מעניינות. מזוודות עם כמויות נשקים ותחמושת כן.
ואתה באמת מציע שבמקום שיפתחו עמדת בידוק/שיקוף יתחילו לאסוף פה את האקדחים והרוסים מהציבור? בוא נהיה רציניים שניה. המלונות בווגאס יעשו מה שהמדינה תחליט ואם לא הם יכנסו לבעיות פדרליות שרק ה׳ יוציא אותם מזה. וכן, ניראה לי מאוד שזה הולך לקרות. ימים ידברו.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 08 אוקטובר 2017, 09:07

==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 08 אוקטובר 2017, 11:05

glock34 כתב:כאשר מתבצע בידוק בטחוני על ידי גוף אזרחי, הוא ת״פ של הנהלת המלון. דהיינו, מזוודות עם מליוני דולרים לא מעניינות. מזוודות עם כמויות נשקים ותחמושת כן.
ואתה באמת מציע שבמקום שיפתחו עמדת בידוק/שיקוף יתחילו לאסוף פה את האקדחים והרוסים מהציבור? בוא נהיה רציניים שניה. המלונות בווגאס יעשו מה שהמדינה תחליט ואם לא הם יכנסו לבעיות פדרליות שרק ה׳ יוציא אותם מזה. וכן, ניראה לי מאוד שזה הולך לקרות. ימים ידברו.

בכל מקרה זה לא הולך לקרות.
מזוודות עם כסף מעניינות מאד את הממשלה הפדרלית.
נבאדה תהפוך להיות קליפורניה בכל הנוגע לנשק לפני שיפתחו למישהו מזוודה.
ההימורים ותיירות זה צינור החמצן של נבאדה, אף אחד לא יסכן אותם.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר.ב » 11 אוקטובר 2017, 20:01

העסק הזה נראה יותר ויותר כמו גירסת בולשיט למתקדמים מבית ההפקות של סנדי הוק.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glock34 » 12 אוקטובר 2017, 07:12

איתמר,
אני לא רוצה להרוס לך את קו המחשבה, אבל כניראה שיתחילו בבידוק בטחוני (אולי פשוט יותר ממה שאני חפץ) במלונות וכניראה גם בהופעות או מקומות בריכוז קהל גבוה. אבל מדובר בארה״ב, ויכול להיות שזה דיבורי סרק בכדי להרגיע את המצב ובעוד כמה חודשים מי בכלל יזכור את מעללי פאדוק בעיר הגדולה. אחרי 9/11 בדקו מכוניות עם מראות בכניסה לשדה התעופה, ולאט לאט זה נעלם כלא היה. שם הקוד, ארה״ב.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 12 אוקטובר 2017, 09:23

glock34 כתב:איתמר,
אני לא רוצה להרוס לך את קו המחשבה, אבל כניראה שיתחילו בבידוק בטחוני (אולי פשוט יותר ממה שאני חפץ) במלונות וכניראה גם בהופעות או מקומות בריכוז קהל גבוה.

הגיע הזמן שיעשו את זה. בצרפת התחילו בבידוק בכניסה לקניונים ואירועים עם ריכוז קהל גבוה.
כמובן ששמו את החתול לשמור על השמנת.
בתחילת השנה הייתי בשוק חג המולד בפריז.
זרקתי למאבטח מילה בערבית הוא חייך והעביר אותי. אני מאמין שבסוף ירד להם האסימון.

לגבי מלונות...בידוק במגטומטר יש מצב, פתיחת כבודה קצת קשה לי להאמין.
לא רואה אף אחד מעיז לפתוח מזוודות של איזה שייך סעודי וכל הפמליה שלו שבאים להשאיר בקזינו כמה מליונים. בעלי העסקים יגלגלו את המושל של נוואדה מכל המדרגות.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי carver » 15 אוקטובר 2017, 10:28

ניר.ב כתב:לפני מספר דקות באולפן שישי, כתבה על תקרית האלימות האחרונה בבית החולים.
ספי עובדיה לא מתבלבל ומחליט לבוא חשבון עם ח"כ אוחנה ודרישתו לאפשר נשיאת נשק פרטי לכל משרת מילואים, ובכך כורך את נושא הכתבה, אלימות בחברה הישראלית, עם ח"כ שלא מבית מדרשו ועם האירוע בלאס וגאס לחבילה אחת.
לא מבין למה אני מתענה וצופה בערוצים האלה. :evil:

אני זנחתי את הטלוויזיה לפני 20 שנה. לא חושב שפספסתי כלום.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי carver » 15 אוקטובר 2017, 10:34

TM1 כתב:בכלל, ממתי שוויון הפך לערך ? למה כולם צריכים להיות שווים ?

יש מחקרים בנושא, ובגדול חברה אי שוויונית מקטינה את הניידות החברתית.
מצרף כותרת של הלינק: https://ecowiki.org.il/wiki/%D7%A0%D7%9 ... 7%99%D7%AA
ניידות חברתית (באנגלית: Social mobility) או "מוביליות חברתית", היא תנועה של פרטים או קבוצות במדרג החברתי. בדרך כלל משתמשים במושג בהקשר ניידות כלכלית (Economic mobility) היכולת של משפחות לעבור לקבוצת הכנסה גבוהה או נמוכה יותר (לדוגמה אנשים מהמעמד הבינוני שעוברים למעמד הגבוה או מעבר מהעשירון החמישי לעשירון העשירי). המושג יכול להתייחס גם למעבר בהקשרים של סטטוסים אחרים כמו השכלה, מצב הבריאות, אוריינות וכו'. בדרך כלל מתייחסים לניידות בין קבוצות שנמצאות זו מעל זו, על ידי צעדים כמו שינוי עבודה, לימודים או נישואין.

כלכלנים קושרים בין ניידות כלכלית נמוכה לבין חוסר יעילות, קיפאון חברתי והעדרה של מריטוקרטיה - תגמול על כשרון, זאת מכיוון שהגורם העיקרי שמשפיע בחברות כאלה על סוגי המקצוע והתקדמות חברתית הוא ההכנסה, הרכוש והקשרים של ההורים ולא הכישרון של הילדים.
השוואה בין מדינות בשאלה כמה משפיעה הכנסת ההורים על הכנסת הילדים שלהם. במדינות סוציאל-דמוקרטיות כמו דנמרק ונורווגיה יש מתאם חלש יותר בין המשתנים, כלומר יותר ניידות חברתית, לעומת מדינות יותר קפיטליסטיות כמו ארצות הברית ובריטניה. ככל הנראה הדבר מתרחש בשל השפעה חלשה יותר של מלכודות עוני במדינות אלו, לדוגמה בגלל חינוך ציבורי שוויוני יותר

בנוסף וחשוב לא פחות, מדינות שאנשים מרוצים בהם יותר הן מדינות שוויוניות. בסקלה זו ישראל וארה"ב הן בתחתית.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד