אימונים ביבש - גרימת נזק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אימונים ביבש - גרימת נזק
סובלים..או חוזרים לאקדח עם פטיש.ומשתמשים בO רינג..
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:סובלים..או חוזרים לאקדח עם פטיש.ומשתמשים בO רינג..
סובלים זה חלק מגנים שלנו ...

את כל השאר לא הבנתי
Ignore all ego
- סליקאי כסף
סובלים זה חלק מגנים שלנו ...![]()
את כל השאר לא הבנתי
באקדחי פטיש אתה יכול לשים o ring או סתם חתיכת גומי בין הפטיש לנוקר כך שיספוג את המכה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
AviGibly כתב:relster כתב:[q
זה היה די מזמן, אבל נכנסתי לEBAY הרגע ומצאתי לפחות שני מוכרים ששולחים SNAPCAPS לארץ (9MM):
1. https://www.ebay.com/itm/Tipton-9mm-SNA ... SwjqVZFvbx
2. https://www.ebay.com/itm/Azoom-9mm-Meta ... SwzppZ7cUc
שלי הם של TIPTON, כמו אלה שמוכר הראשון.
בהצלחה.
תודה!
- סליקאי ארד
אם אתה מזמין באיביי, בקש מהמוכר להוריד את כל המילים ״הגסות״ בתיאור ולהשאיר רק "Snap Caps".
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
תודה על הרעיון. ביקשתי מהמוכר
- סליקאי ארד
כמה? כמה אפשר ועוד בשרשור אחד?
ירי יבש (במיוחד במנגנון סטרייקר) לא מזיז לפני הסטרייקר או הסטרייקר עצמו. אם זה היה נכון, היו תקופות שהייתי צריך להחליף אחד אחת לשבוע.
באקדחי פטיש? גם לא ממש אבל נניח. אני יכול להגיד בוודאות שב 1911 או 2011 לי לא הייתה בעיה, ועשיתי לא מעט יבשים.
ממה שאני שמעתי, ואין לי עובדות בנושא, עם אקדחי תוף יש בעיה.
סנפ קאפ?
אני מעדיף אותם לאימון החלפות. (עוזר בהחלקת המחסנית פנימה ומדמה כדור ראשון במחסנית)
לגבי השמירה על הנוקר/סטרייקר בעזרתם? אחרי כמה נקירות, גם על הסנפ קאפ יהיו גומות מהנוקר. חזרנו לנקודת ההתחלה.
למי שיש פטיש ורוצה להגן, חתיכת עור או קרטון יעשו את העבודה נאמנה. (ראיתי יורה תחרותי עושה את זה)
ירי יבש (במיוחד במנגנון סטרייקר) לא מזיז לפני הסטרייקר או הסטרייקר עצמו. אם זה היה נכון, היו תקופות שהייתי צריך להחליף אחד אחת לשבוע.
באקדחי פטיש? גם לא ממש אבל נניח. אני יכול להגיד בוודאות שב 1911 או 2011 לי לא הייתה בעיה, ועשיתי לא מעט יבשים.
ממה שאני שמעתי, ואין לי עובדות בנושא, עם אקדחי תוף יש בעיה.
סנפ קאפ?
אני מעדיף אותם לאימון החלפות. (עוזר בהחלקת המחסנית פנימה ומדמה כדור ראשון במחסנית)
לגבי השמירה על הנוקר/סטרייקר בעזרתם? אחרי כמה נקירות, גם על הסנפ קאפ יהיו גומות מהנוקר. חזרנו לנקודת ההתחלה.
למי שיש פטיש ורוצה להגן, חתיכת עור או קרטון יעשו את העבודה נאמנה. (ראיתי יורה תחרותי עושה את זה)
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מצטער, כאן אני לא מסכים אתך למרות נסיונך העצום.
הנוקר בסטרייקר, חובט במחיצה הזאת שעובייה בקושי מילימטר (ועוד עם חור באמצע) בכל העוצמה כשאין שום דבר שמגביל אותו. כפרה על הנוקר, אבל אם הלכה המחיצה הלך האקדח.
כאן בארץ היתה כבר תקופה ארוכה שהמשמעות הייתה גם - הלך הרשיון לתמיד.
אז נכון שהרוב המוחלט של האקדחים יעמוד בעשרות אלפי נקירות סרק כאלו בלי נזק מורגש, יעידו על כך האקדחים בקורס מאבטחים שנטחנים ביבש בלי סוף. אבל זה לא שווה את הסיכון שדווקא באקדח הספציפי שלי ולו בגלל פגם קטן בייצור, תיפרץ המחיצה לאחר כמה מאות או אלפים בודדים. לנו אין את הפריבילגיה לשלוח את האקדח לגלוק ולקבל חדש. גם לא נשק מומחה שימלא את המחיצה בריתוך ויחרוט מחדש.
הנוקר בסטרייקר, חובט במחיצה הזאת שעובייה בקושי מילימטר (ועוד עם חור באמצע) בכל העוצמה כשאין שום דבר שמגביל אותו. כפרה על הנוקר, אבל אם הלכה המחיצה הלך האקדח.
כאן בארץ היתה כבר תקופה ארוכה שהמשמעות הייתה גם - הלך הרשיון לתמיד.
אז נכון שהרוב המוחלט של האקדחים יעמוד בעשרות אלפי נקירות סרק כאלו בלי נזק מורגש, יעידו על כך האקדחים בקורס מאבטחים שנטחנים ביבש בלי סוף. אבל זה לא שווה את הסיכון שדווקא באקדח הספציפי שלי ולו בגלל פגם קטן בייצור, תיפרץ המחיצה לאחר כמה מאות או אלפים בודדים. לנו אין את הפריבילגיה לשלוח את האקדח לגלוק ולקבל חדש. גם לא נשק מומחה שימלא את המחיצה בריתוך ויחרוט מחדש.
- סליקאי טיטניום
ניר,
אני מקבל את הטיעונים שלך. אכן סיכון שלא כדאי לקחת, במדינה שאם יש לך פגם בצינה אז הלך הרישיון.
זה לא אמור לקרות כל כך מהר, ולדעתי חברות יתנו לך אחריות במידה וזה קורה. אתה בטוח יותר בקיא ממני בנוגע לחוקיות ועד כמה תהליך כזה יכול לסבך את העניינים, אז אולי באמת עדיף לא לקחת סיכון מיותר.
מה שכן, כדאי לזכור שלסנאפ קאפס יש אורך חיים מסויים, וכדאי לקנות את הטובים שבהם אם מדובר בירי יבש.
כמו שהזכרתי קודם, לאחר מספר נקירות מסויים יהיה שקע במקום ההגנה, אז כדאי יהיו לך כמה מהם.
אני מקבל את הטיעונים שלך. אכן סיכון שלא כדאי לקחת, במדינה שאם יש לך פגם בצינה אז הלך הרישיון.
זה לא אמור לקרות כל כך מהר, ולדעתי חברות יתנו לך אחריות במידה וזה קורה. אתה בטוח יותר בקיא ממני בנוגע לחוקיות ועד כמה תהליך כזה יכול לסבך את העניינים, אז אולי באמת עדיף לא לקחת סיכון מיותר.
מה שכן, כדאי לזכור שלסנאפ קאפס יש אורך חיים מסויים, וכדאי לקנות את הטובים שבהם אם מדובר בירי יבש.
כמו שהזכרתי קודם, לאחר מספר נקירות מסויים יהיה שקע במקום ההגנה, אז כדאי יהיו לך כמה מהם.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
לא מתמצא בסנאפ-קאפס, באופן אישי הלכתי יותר רחוק עם זה ולפני ארבע שנים הצטרפתי לירי מעשי במטרה לא לטחון את אקדח הנשיאה שהיה תחת תבחין ״משמר״ ולא ניתן היה להחליפו במקרה הצורך.
אקדח האימונים שלי הוא אקדח פטיש CZ שאדו, אני לא מתאמן על דריכות מהירות כי אני לא נושא אקדח לא דרוך, רוב התרגילים מתחילים ממצב דרוך, אני נמצא בענף לצורך הנאה ולקרוע את עור הידיים לא כיף...
אני מכניס חתיכת קרטון בין הפטיש לנוקר כשאני מתרגל שליפות, לא דווקא מחשש שבירת פני נוקר/נוקר, יש קפיץ מחזיר לפניו.
גם היום קיימות אוכלוסיות שלא יכולות לבצע החלפה - כמו למשל ״המלצה פרטנית״ או פטורי מילואים שעדיין אינם מכוסים מהבחינה הזאת. אפילו שמעתי לאחרונה על מקרה של ספורטאי פעיל שבקשו ממנו ״מדגמית״ להמציא אישור התאחדות לצורך החלפה.
אקדח האימונים שלי הוא אקדח פטיש CZ שאדו, אני לא מתאמן על דריכות מהירות כי אני לא נושא אקדח לא דרוך, רוב התרגילים מתחילים ממצב דרוך, אני נמצא בענף לצורך הנאה ולקרוע את עור הידיים לא כיף...
אני מכניס חתיכת קרטון בין הפטיש לנוקר כשאני מתרגל שליפות, לא דווקא מחשש שבירת פני נוקר/נוקר, יש קפיץ מחזיר לפניו.
גם היום קיימות אוכלוסיות שלא יכולות לבצע החלפה - כמו למשל ״המלצה פרטנית״ או פטורי מילואים שעדיין אינם מכוסים מהבחינה הזאת. אפילו שמעתי לאחרונה על מקרה של ספורטאי פעיל שבקשו ממנו ״מדגמית״ להמציא אישור התאחדות לצורך החלפה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:לא מתמצא בסנאפ-קאפס, באופן אישי הלכתי יותר רחוק עם זה ולפני ארבע שנים הצטרפתי לירי מעשי במטרה לא לטחון את אקדח הנשיאה שהיה תחת תבחין ״משמר״ ולא ניתן היה להחליפו במקרה הצורך.
מה הכוונה שלך ל" מדגמית" ?

- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד