חוק כלי הירייה החדש

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: חוק כלי הירייה החדש

על ידי Everest » 02 נובמבר 2017, 19:04

itamar כתב:
סיורניק כתב:סעיף 47 –הודעת עובד סוציאלי
מוצע להותיר על כנה – תוך הרחבת מה –

אל תתחתנו, שלא תתגרשו ויקחו לכם את הנשק בגלל חשש של עובד סוציאלי.

באמת שאין פה שום חידוש. חוץ מעוד כסת"ח.
בעבר, רק גורמים רפואיים היו צריכים לדווח על אי כשירות עכשיו הוסיפו עו"סים.

חוץ מזה, גם היום בכל מקרה של תלונה על אלמ"ב (גם של שכנים) המשטרה תופסת נשק אם יש - עם או בלי התוספת הזו לחוק.

עצה שלי, כל מי שמרגיש שהקרקע אצלו בבית מתחילה להתערר שילך מיוזמתו ויפקיד את הנשק אצל סוחר.
המשטרה תלך בכל מקרה לסוחר ותתפוס את הנשק, אבל יהיה הרבה יותר קל לקבל אותו אח"כ בחזרה.

א.

גם היום יש לעו"ס חובה כזו, רק שתדע.
ההבדל הוא שהיום, הרבה יותר קל לך לקבל את הנשק חזרה דרך בית משפט כשהמשטרה תופסת נשק סתם ככה, כי היא עושה את זה הרבה פעמים באופן לא חוקי.
החידוש בחוק, שעכשיו זה יעוגן ככה שיהיה למשטרה גיבוי חוקי, ואז לא תוכל כל כך בקלות לקבל אותו בחזרה מבית משפט.
שים לב לסמכויות שיש למשטרה היום:
. (א) הנושא או המוביל כלי יריה בהיתר לפי חוק זה – חייב לשאת את הרשיון או את תעודת ההרשאה לכך.

(ב) בעל רשיון או תעודת הרשאה לפי חוק זה חייב להראות את הרשיון או את תעודת ההרשאה לכל שוטר הדורש זאת ממנו.

(ג) כשיש לשוטר יסוד לחשוב שבכלי יריה מסויים נעברה עבירה לפי חוק זה, רשאי הוא לתפוס אותו כלי יריה; והמשטרה רשאית להחזיק ברשותה כלי יריה שנתפס כך, עד שבית משפט מוסמך יחליט מה ייעשה בו.

כשהמשטרה תופסת נשק בלי צו בית משפט ולא בחשד שנעברה עבירה בכלי יריה, המצב היום הוא שאין למשטרה גיבוי חוקי לעשות את זה, והיא לרוב בונה על זה שהיא תצליח לבסס נגדך יסודות שמצביעים על סיכון כדי שבית משפט לא יחזיר לך את הנשק.
בהרבה מקרים בתי משפט מחזירים נשקים לחשודים גם תוך כדי שההליך הפלילי בעניינם לא הסתיים, ואפילו כשמוגשים כתבי אישום בעבירות אלימות.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 02 נובמבר 2017, 19:34

מאי נפקא מינה?
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ramdishon » 02 נובמבר 2017, 22:50

ניר ל כתב:
ramdishon כתב:מישהו מחברי הסליק מוכן לעזור לחברי ועד העמותה בהכנת מסמך תגובה? מי שמוכן יקבל ממני מכסה של פרקים לעיון ותגובה. אני אתכלל את כל התגובות.

אני מוכן

נא סקור והער את פרקים 84-93. שלח לי את ההערות בפרטי.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GA1 » 03 נובמבר 2017, 02:20

א. נושא מ א ו ד מהותי. אם כי שייך לפורום רישוי נשק.

ב. סתם מרפרוף - רשיון ספורטיבי יהיה לקליעה במטווח בלבד.
לא שומט את הקרקע עוד קצת מתחת לרגלי ענף הירי המעשי? גם לא יעמוד במבחן של עתירות בעלי רשיונות קיימים.

אגב, מזכיר לכם את הסיפור של האקדח החכם... כל הרעיונות שיעלו פה יכולים לשמש קבוצת מיקוד נהדרת למחוקק. לטוב ולרע.
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רועי 357 » 03 נובמבר 2017, 09:54

באדיבות Jacob NG Grey

להלן סוף עולם הירי בישראל:
"קראתי את כל הצעת חוק כלי הירייה החדש(לפחות את מה שרלוונטי לנו, קצת ריפרפתי על הסעיפים והפרקים שנוגעים בכוחות ביטחון, מעבדות נשק, יצרני נשק וכו').
הצעת החוק מעצימה את כוחה של המדינה ואת סמכותה בצורה רחבה למדי.
אני אתן לכם רק כמה טעימות מהחוק:
1) תהיה למשטרה סמכות חוקית ליטול טביעות זיהוי מהאקדח שלכם גם בלי שנחשדתם בדבר ולהכין מאגר של כל "טביעות האצבע" של הנשקים במדינה. תהיה לפקיד רישוי סמכות לפי סעיפי חוק אלו להתנות את קבלת הרישיון שלכם על כלי ירייה מסוים בכך שקודם לקבלת הרישיון המשטרה תיטול סימני זיהוי מהנשק.
עם כמה שתכלית זו עשויה להישמע ראויה לכל מיני אנשים, אל תשכחו שמדובר במצב שהופך את כולנו לחשודים ללא שום חשד או יסוד.
2) החוק אומר במפורש שפקיד רישוי יבטל היתר שניתן לפי החוק במקרה שהמשטרה תעביר המלצה לביטול רישיון. מדובר בסעיף שהופך את המשטרה מגורם ממליץ לגורם מחליט, ויהיה יותר קשה להילחם בבית המשפט על החלטות ביטול של פקידי רישוי כי למעשה אין להם שיקול דעת אם לבטל את הרישיון או לא כשהמשטרה מעבירה המלצה לביטול.
3) החוק ככלל אינו מתיר החזקה של יותר מכלי ירייה אחד, כמובן שיש סייגים מסוימים אך מצד שני החוק גם מסדיר את עניין הספורט באופן שמשתמע ממנו שמי שרוצה לעסוק בספורט, יוכל להשתמש בכלי ירייה שיהיו רשומים תחת רישיון מיוחד של המועדון שלו(אין סיכוי שבן אדם יקבל 3 רישיונות ככה כי מה שיקרה בפועל הוא שהפקידים יגידו לך להשתמש בכלים שרשומים במועדון שלך). למעשה, זה הסוף של ספורט הקליעה AS WE KNOW IT.
4) החוק מרחיב את המצבים שבהם קצין משטרה רשאי להורות על תפיסה תפיסה מנהלית של כלי ירייה. אם עד עכשיו רק במקרים של חשד לאלמ"ב או עבירות אלימות מסוימות היו תופסים את הנשק במקום, עכשיו יש לקצין משטרה סמכות להורות על תפיסה בעוד מצבים, כמו למשל שעובד סוציאלי מתריע בפניו שיש לו חשש מסוים מאדם כלשהו.
5) החוק מרחיב את האפשרויות של המשטרה לבחון בקשות של אנשים להיתרים לכלי ירייה, כך שמותר למשטרה לפנות גם לגורמי ביטחון נוספים בנוגע לאדם מסוים ושאלו יחוו דעתם אם יש להם התנגדות שהוא יקבל היתר לכלי ירייה או לא(תחשבו איזה מדרון חלקלק זה שצה"ל לא ירצה נשק פרטי אצלו במילואים ויטה קצת את קו המחשבה שלו להתנגדות). דבר נוסף והוא אף יותר חמור בעיניי הוא שהמשטרה יכולה לבחון גם אנשים שגרים איתך לצורך גיבוש ההמלצה. לצורך העניין: משפחה בת 7 נפשות שכולם גרים באותו הבית, או לפחות רשומים באותו הבית, המקרה הקלאסי שההורים החליטו להתגרש ואז מתחילות תלונות הדדיות בין ההורים במשטרה, זו על אלמ"ב, זה על התנכלות, זה על אכלו לי, זו על שתו לי, ואז הבת שלהם שהייתה קצינה בצבא ומגישה בקשה לרישיון מסורבת בגלל המלצת משטרה שלא לתת לה רישיון. מה הסיבה להתנגדות המשטרה? בגלל איזה תיק אלמ"ב סגור של האבא ששניהם רשומים באותה כתובת, והיא בכלל כרגע באוניברסיטה גרה במעונות ובכלל לא בבית, אבל קצין המשטרה שמעביר את ההמלצה לא ידפוק בדלת ויבדוק אם היא באמת גרה בבית, הוא פשוט יראה במחשב שהכתובת שלהם במשרד הפנים זהה ויתנגד. מדרון חלקלק ביותר.
6) החוק מאפשר לאנשי ביטחון של בית חולים ליטול כלי ירייה ממאושפז או אדם שנראה להם שאינו במצב רפואי לשלוט על כלי הירייה. כמובן שאפשר לראות תכלית ראויה והגיונית בכך שחלילה אדם שאיבד הכרה בתאונת דרכים מגיע באמבולנס לבית חולים ופתאום מגלים אקדח על החגורה שלו, אבל החוק למעשה לא מגביל את הכוח שבסמכות הזו. נכון שזה נשמע אולי קצת מופרך לחשוב שפתאום איש ביטחון של בית חולים יישלח לביתו של מאושפז לקחת את כלי הירייה מביתו כי כרגע לדעת בית החולים הוא במצב רפואי שמונע ממנו את היכולת להחזיק כלי ירייה, אבל החוק לא מונע זאת. תוסיפו את הלך הרוח הנוכחי של תקיפת צוותים רפואיים בבית חולים ותקבלו נוהל כסת"חני, שיהיה גם חוקי, שיגדירו איש ביטחון בבית חולים שתפקידו יהיה לאסוף כלי ירייה מבתיהם של כל החולים והמאושפזים, כדי שלא יהיה בביתם של בני משפחתם חמומי המוח אקדח.
7) החוק מגדיר לנושא כלי ירייה לשאת את כלי הירייה בצורה בטיחותית ומאובטחת באופן שתתאפשר לו שליטה פיזית על כלי הירייה. נכון שמדובר בהגדרות מאוד פתוחות ונתונות לפרשנות, אך תחשבו חלילה על מצב שבו אדם הותקף מאחורה ותיקו נחטף ממנו, ואז מוגש נגדו כתב אישום על כך שבניגוד לחוק כלי הירייה הוא החזיק את האקדח בצורה שלדעת כתב האישום הייתה "לא מאובטחת" כי האקדח היה בתיק.
8) החוק מחייב את בעל כלי הירייה להציג רישיון לדרישתו של שוטר או מאבטח, ושימו לב לפאנץ' הבא - *להציג גם את כלי הירייה עצמו* לדרישתם. עכשיו בכל כניסה לקניון או לרכבת אתם תפתחו את התיק ותוציאו אקדח שכולם יראו, וחכו לאירועי טעויות בזיהוי ופליטות כדור שיבואו, כמו גם אזרחים תמימים שילכו ויגידו ששלפתם עליהם אקדח בדיוק כשהם עברו לידכם. או שלחילופין תתחילו להתפשט בכל כניסה לקניון או באמצע הרחוב רק כי דרש מכם בעל סמכות לראות את האקדח פיזית. אתם חושבים שיגישו כתב אישום נגד השוטר או השומר על אירוע מצער שקרה בגלל זה? תחשבו שוב.
9) החוק מנציח את שיטת התבחינים והמון תקנות והוראות שאינן כתובות בחוק הקיים.
10) לסיכום, תכינו את הוזלין.
ועכשיו לתכל'ס: זאת הייתה רק טעימה מכמה מסעיפיו של החוק וכמה מהבעיות שהולכות לצוץ בגללם. עכשיו מה שאני צופה שיקרה זה דבר כזה:
הולכים להיות הרבה אבירי מקלדת שידברו כמו חול ובסוף לא יהיה מה לאכול. עכשיו יתחילו לבוא כל הצדיקים שמצפים שמלאכתם תעשה בידי אחרים ויכתיבו לכולם איך להתנהל. הם יתלו את תקוותם בכך ש"מישהו כבר יגיש בג"ץ" או שיתחילו להכתיב לעמותה מה לעשות, אבל חלילה לא יצטרפו אליה כי בטוח שהחוק הוצע מטעמה ועל עמדתה, וכי עד היום היא עשתה רק נזק ודפקה אותם. יהיו את אלו שלא איכפת להם "כי בהם לא יגעו". ובסופו של דבר מה שיקרה זה פילוג עצום בין כל אוכלוסית אוחזי הנשק בישראל, הרבה בזבוז זמן, כעס ועצבים בפייסבוק, ובסוף בשקט בשקט החוק הזה יעבור בלי שאף מאיתנו יעשה משהו כדי לסכל אותו.
אנחנו חיים במדינה דמוקרטית(לכאורה) ויש לנו המון כוח לקבוע מה טוב בשבילנו, לפני שיהיה מאוחר מדי.
יש רק תנאי אחד לזה שנצליח: להיות מאוחדים.
אז עכשיו, שכל אחד ישים שניה את האגו הגדול שלו בצד, ויצטרף למאבק."
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 03 נובמבר 2017, 16:57

שהחוק הוצע מטעמה ועל עמדתה, וכי עד היום היא עשתה רק נזק ודפקה אותם.

אתה צודק בכל מה שאמרת, אבל בכל זאת אי אפשר לפטור את העמותה.
אף אחד לא טוען חס ושלום שהחוק הזה הוצע מטעמה.
מצד שני, העמותה פיספסה בגדול את ההזדמנות שהייתה לה על ידי כך שבחרה להתמקד בטפל ולא בעיקר ובכך הפקירה את את קהל הבוחרים שלה.
אי אפשר להגיד שהכתובת לא הייתה כל הזמן על הקיר.

תפקיד של העמותה לייצג את כל בעלי כלי הנשק במדינה, כולל זה שמחביא את הנשק במגירה וכולל זה שלא פוגע ממטר. בדיוק כמו ה nra בארה"ב. לא להיות גורם מייעץ למשרד לבט"פ.
בכך הם פיספסו בגדול את המטרה ומה לעשות, אין הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי eitan156 » 03 נובמבר 2017, 18:26

דיי ברור שלמרות כל הביקורת על העמותה, כרגע היא הגוף היחידי שמייצג משהו.
אפילו אם היא מייצגת בערך 50 חברים, (20? 100?) זה יותר בכל אחד בודד ויחיד שכותב פה מדי פעם בפורום.
אבל, דיי ברור שכמו שהעמותה נתפסת כרגע, לא יצטרפו אליה עוד המוני חברים. כל מי שקורא בפורום יכול לדעת על מה הביקורת העיקרית: השטות של הגברת האימונים והדרישות.
אני ארשם לעמותה ואשלם את דמי החבר אם:
העמותה תכריז שתפעל להורדת הדרישות לקבלת רשיון ואחזקת אקדח. הכרזה חד משמעית שאין לאגודה שום חזון, רצון וכוונה לפעול להגברת משטר האימונים/ בדיקות / רמת המבצעיות וכו בכדי להחזיק אקדח. שום הגברה של כלום- גם לא בשם הבטיחות, מבצעיות ועוד כל מיני קשקושים.
רק מאבק על הזכות שצריכה להיות לאזרחים נורמטיביים ושומריי חוק להחזיק אקדח.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 03 נובמבר 2017, 19:52

eitan156 כתב:רק מאבק על הזכות שצריכה להיות לאזרחים נורמטיביים ושומריי חוק להחזיק אקדח.

1+.
אותו כנ"ל. ברגע שזה קורה אני שם ב 200%.

מישהו שם צריך לוותר על האגו, להגיד בפומבי סליחה טעינו, לעשות פניית פרסה ולשנות את כל האג'נדה של הגוף הזה כדי שייצג אותנו בצורה נאותה.

זו לא בושה להודות בטעויות, זו גדולה.
מי שלא עושה גם לא טועה.
מודה ועוזב ירוחם.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Everest » 03 נובמבר 2017, 21:49

כן איתמר, נראה לי שכולם צריכים לוותר קצת על האגו שלהם עכשיו, גם אתה, כי כרגע השעון מתקתק.
יש פחות מ-3 שבועות להגיש הערות להצעת החוק, וכל אחד יכול לבחור עכשיו אם הוא מתחיל לבלבל במוח על מה נראה לו ולא נראה בעמותה ולהמשיך לטחון מים, או לשים שניה את האגו בצד בגלל שכמו שנאמר למעלה "דיי ברור שלמרות כל הביקורת על העמותה, כרגע היא הגוף היחידי שמייצג משהו."
אתה יכול להגיש הערות אישיות להצעת החוק ולקוות שיקשיבו לך, אתה יכול לשלב כוחות עכשיו עם כל מי שצריך כדי להגדיל את הסיכויים שיקשיבו למה שאתה אומר, אתה יכול גם לא לעשות כלום ולהתמרמר על איך שהמדינה דופקת אותנו אחרי שהצעת החוק הזו תעבור.
תפעל בכל דרך שתבחר, בהצלחה לך.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 03 נובמבר 2017, 23:09

אנחנו נוותר על האגו, נפעל ביחד, ננסה לתרום ואולי אפילו נמתיק מעט את רוע הגזרה.
אבל שלא תהיה לאף אחד אשלייה - לא נזכה לראות כאן שינוי מדיניות בימי חיינו.
יש במדינה כמה אזרחים שהנושא קרוב לליבם, הם בודדים, לא מייצגים אפילו פרומיל מהציבור.
הייתה לי שיחה הבוקר עם אשתי על הנושא, היא חשופה לנשק מן הסתם,הייתה קצינה בצה״ל, אפילו הספיקה להצטרף אלי למטווחים כשעוד התאפשר ונהנתה, אף אחד מכלי הנשק בבית לא התנפל עליה או תקף אותה, כשאנחנו נקלעים למקום מפחיד היא שואלת אם האקדח עליי ועדיין נראה כאילו היא זו שכתבה את הצעת החוק הזאת.
איך שפותחים את הנושא היא ישר נכנסת לחרדות שכל ערס במדינה יקבל נשק ואנשים שמתעצבנים בבוקר בפקק בדרך לעבודה יתחילו לירות אחד על השני, כי אנחנו מדינה חמה עם סף עצבים מאד נמוך.
להוכיח לה שלרעים ממילא כבר יש נשק, שיש ישובים רבים שזכאים ומלאים בנשק חוקי והם לא נראים כמו המערב הפרוע וכו׳ זה חסר טעם. לא עובד. בקצה השני יש את אלו שכן רוצים ומבינים את הנחיצות, אבל שיהיה רק להם, כי האחרים לא אחראיים ולא מקצועיים מספיק בכדי להחזיק נשק.

בקיצור - אם מישהו רוצה שהילדים שלו יוכלו להחזיק נשק כדי להגן על עצמם - שידחוף אותם להתאזרח במדינות עם תרבות כזאת או לצפצף על החוק ולהשיג נשק לא חוקי, כמו שנוהגים במגזר הערבי מאז ולתמיד.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ramdishon » 04 נובמבר 2017, 11:37

itamar כתב:
שהחוק הוצע מטעמה ועל עמדתה, וכי עד היום היא עשתה רק נזק ודפקה אותם.

אתה צודק בכל מה שאמרת, אבל בכל זאת אי אפשר לפטור את העמותה.
אף אחד לא טוען חס ושלום שהחוק הזה הוצע מטעמה.
מצד שני, העמותה פיספסה בגדול את ההזדמנות שהייתה לה על ידי כך שבחרה להתמקד בטפל ולא בעיקר ובכך הפקירה את את קהל הבוחרים שלה.
אי אפשר להגיד שהכתובת לא הייתה כל הזמן על הקיר.

תפקיד של העמותה לייצג את כל בעלי כלי הנשק במדינה, כולל זה שמחביא את הנשק במגירה וכולל זה שלא פוגע ממטר. בדיוק כמו ה nra בארה"ב. לא להיות גורם מייעץ למשרד לבט"פ.
בכך הם פיספסו בגדול את המטרה ומה לעשות, אין הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני.

א.

צר לי שבחרת להשתלח בועד העמותה, ואני מבקש להעמיד דברים על דיוקם.
ראינו את הצעת החוק לפני שנתיים. הגבנו עליה ואף נפגשנו פנים אל פנים עם פרופ׳ שפירא, מי שכותב את הצעת החוק. להזכירך, אותו פרופ׳ שפירא רואה לנגד עיניו את האזרח החמוש כחלק מרכזי בתפיסת הביטחון, כתב על כך מחקרים רבים בהם מנה את המקרים בהם נשק פרטי הציל חיים- כולל כאלו שכבר שכחנו.
איננו מייצגים את בעלי כלי הנשק שלא פוגעים ממטר. אתה רוצה שאחד כזה יהיה לידך בזמן אירוע אמת? אני לא. מי שלא פוגע ממטר- מצידי שיוותר על הנשק. הוא רק מסכן אותי ואת האחרים שלידי.
קראתי את כל הצעת החוק. היא נותנת מסגרת ומותירה סמכויות רבות בידי האגף לרישוי כלי יריה, תוך פיקוח של ועדת הפנים של הכנסת. למעשה, על פי התרשמותי, היא מגדירה את המצב הקיים בפועל, ואם נדרשים שינויים- הם אינם עיקריים אלא שוליים.
איננו משמשים גורם מייעץ לאגף. אם בקרוב יוחזרו נושא הירי החופשי לאלו שאין בידם רשיון ונושא תקופת החסד לחידוש רשיון- זה רק בגלל ״הייעוץ״ של העמותה לראש האגף.
איתמר, מהיכרותי אותך, צר לי על הסגנון הזה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 04 נובמבר 2017, 12:24

איננו מייצגים את בעלי כלי הנשק שלא פוגעים ממטר. אתה רוצה שאחד כזה יהיה לידך בזמן אירוע אמת? אני לא. מי שלא פוגע ממטר- מצידי שיוותר על הנשק. הוא רק מסכן אותי ואת האחרים שלידי.

רם ידידי,

מצד אחד אתה אומר שאתם לא גוף מייעץ לבט"פ מצד שני אתה מוותר בקלי קלות על אחוז ניכר מהמצביעים שלך.

כמו ששמעת מהרצל קבלו, הוא לא צריך את עזרת העמותה בביטול רשיונות.
את העבודה שלו הוא עושה הייטב, מה שצריך זה אופזיציה חזקה שתאזן אותו.

כשאתה משחרר הצהרה כזו ובוחר להשאיר חלק כל כך גדול מבעלי הרשיונות מחוץ לגדר, כדאי גם שהיא תהיה מבוססת על עובדות.

המדינה קיימת כבר קרוב ל 70 שנה.
פיגועים ואירועים לצערינו לא חסר.
אנשים שלא פוגעים ממטר לצערי לא חסר גם היום אחרי הדילול המסיבי ברשיונות.

עד לרגע זה כל מה שאתה מתאר לא קרה ולדעתי גם לא יקרה.

כשאתה מוותר על חלק כל כך גדול בקהל הבוחרים שלך אתה מגיע בדיוק למקום שהגעת עד הלום.

אתה מפסיד גם את הסיכוי לקחת את אותו בעל נשק ולנסות בדרכי נועם והסברה מתאימה לאחד שכן פוגע ממטר ואולי גם מ 10.

והכי חשוב, כל אחד שמוותר על הנשק שלו בסופו של דבר פוגע גם בי וגם בך.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 04 נובמבר 2017, 13:06

אם אנחנו מתיימרים לייצג את הציבור בעניין הזה, אז צריך לייצג את כלל הציבור .
קבלתי לעיין ולהעיר על מספר פרקים שבינהם ההתייחסות לדמויי נשק ובפרט איירסופט - אז אני אפתח את הראש ואלמד את הנושא לעומק ככל האפשר. למרות שאין לי עניין אישי בו ולא מתאים לי שילדים יתרוצצו עם זה ברחוב ויצלפו בי או במורה שלהם בבית הספר.

אנחנו צריכים להפסיק לצדד בחובת האימון ולהתמקד מחשבתית בנושא הבטיחות. כי הסכנה האמיתית היא מתאונות נשק ולא מאדם שלא פוגע ממטר במטווח וינסה לירות במחבל מטווח 20 מטר באירוע טרור.
צריך לדחוף לכך שההכשרה תתמקד בבטיחות ולא בלספור חורים על דף נייר ולסמן v.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ysd » 04 נובמבר 2017, 13:40

ניר ל כתב:אם אנחנו מתיימרים לייצג את הציבור בעניין הזה, אז צריך לייצג את כלל הציבור .
קבלתי לעיין ולהעיר על מספר פרקים שבינהם ההתייחסות לדמויי נשק ובפרט איירסופט - אז אני אפתח את הראש ואלמד את הנושא לעומק ככל האפשר. למרות שאין לי עניין אישי בו ולא מתאים לי שילדים יתרוצצו עם זה ברחוב ויצלפו בי או במורה שלהם בבית הספר.

אנחנו צריכים להפסיק לצדד בחובת האימון ולהתמקד מחשבתית בנושא הבטיחות. כי הסכנה האמיתית היא מתאונות נשק ולא מאדם שלא פוגע ממטר במטווח וינסה לירות במחבל מטווח 20 מטר באירוע טרור.
צריך לדחוף לכך שההכשרה תתמקד בבטיחות ולא בלספור חורים על דף נייר ולסמן v.

אם תדאג ,שכל מי ,שקיבל רשיון ושומר חוק, שלא יצתרך לרעוד כל שנה ,שכל מי ,שקם על צד שמאל ירצה לקחת ממנו את הרשיון.
רשיון לתמיד ! מבלי לקחת אותו ללא סיבה .(ולחתוף התקף לב כל פעם ,שיש גזרות מטומטמות.)
אם תצליח, אבחר אותך במקום ביבי. :lol:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 04 נובמבר 2017, 13:54

המציאות תתפוצץ לכולנו בפנים, בעיקר למי ששאנן ולא מבין באיזה עולם אנחנו חיים.
אחרי שהיא תתפוצץ וזה לא יקח עוד הרבה זמן, לא תהיה בכלל שאלה אם להחזיק נשק או לא, אלא כמה נשק להחזיק... סבלנות ... התפיסה תשתנה ברגע שהציבור יעלה על הבריקדות, זה יקרה מיד אחרי שהציבור יעמוד בפני פחד אמיתי ואבדן אמון במערכת שהקונספציה שלה תקרוס שוב.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד