חוק כלי הירייה החדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חוק כלי הירייה החדש
itamar כתב:ArikB כתב:איתמר
בעיני הסביבה שלי אני נתפס כאדם אגרסיבי.כי אני נושא נשק וחובב נשק.
התקשורת לא מתענינת בזה כי זה לא מעניין עד שמישהו נורה
מהמחוקק אני מצפה להעריך את התרומה הפוטנציאלית שלי ושל חברי לענף.
אתה לא יכול לצפות מהמחוקק לשום דבר כי:
1. הוא מונע מפופוליזם והלכי הרוח ברחוב
2. הוא דואג בעיקר לעצמו ואתה לא כל כך מעניין אותו
3. הוא מעדיף שלא תהיה חמוש למרות התרומה הפוטנציאלית (והמוכחת יותר מפעם אחת) שלך לביטחון.
א.
ציבור נושא נשק הוכיח ,שהוא אחראי והיה שומר חוק קפדני (כל שטות קטנה, שיעשה יקחו את הרשיון)
אם יחליטו לקחת מהציבור הזה את הרשיונות הם יהפכו 100 אלף אזרחים שומרי חוק ל 100 אלף עברינים בפוטנציה.כי לא ישאר מה לקחת.
צעד קיצוני כזה בהצעת החוק -זאת יריקה בפרצוף של הבוחרים שלו.שיחשבו על זה טוב.

- סליקאי זהב
Re: חוק כלי הירייה החדש
העיוורון והטיפשות, לא מחלה ייחודית לציבור הישראלי ...
אמריקה, מאות מליוני כלי נשק רשומים ומי יודע עוד כמה אחרים, כנראה שיש שכונות שאפשר למצוא בהן אקדחים בפחי הזבל כמו שכאן מלקטים בקבוקי משקה ריקים. אף אחד לא מעלה על דעתו אפשרות לאסוף את הנשק - כי זה רכוש וזה קדוש, אבל רבים חושבים שבקרת נשק חמורה על מכירת נשק לציבור נורמטיבי מעכשיו והלאה - תקטין את מספר או חומרת מעשי הרצח ההמוניים שמתרחשים שם...
האם אדם שהותקף על ידי פסיכופת ושרד אירוע כמו זה האחרון בכנסייה יברך על כך שמעכשיו יגבילו אותו ביכולת להתגונן מפסיכים כאלו ? או שיקפיד מעתה לשאת נשק גם כשהוא הולך לכנסייה ?
את הרוצח הפסיכי תפסו והרגו אגב אזרחים חמושים במקרה הזה.
אמריקה, מאות מליוני כלי נשק רשומים ומי יודע עוד כמה אחרים, כנראה שיש שכונות שאפשר למצוא בהן אקדחים בפחי הזבל כמו שכאן מלקטים בקבוקי משקה ריקים. אף אחד לא מעלה על דעתו אפשרות לאסוף את הנשק - כי זה רכוש וזה קדוש, אבל רבים חושבים שבקרת נשק חמורה על מכירת נשק לציבור נורמטיבי מעכשיו והלאה - תקטין את מספר או חומרת מעשי הרצח ההמוניים שמתרחשים שם...
האם אדם שהותקף על ידי פסיכופת ושרד אירוע כמו זה האחרון בכנסייה יברך על כך שמעכשיו יגבילו אותו ביכולת להתגונן מפסיכים כאלו ? או שיקפיד מעתה לשאת נשק גם כשהוא הולך לכנסייה ?
את הרוצח הפסיכי תפסו והרגו אגב אזרחים חמושים במקרה הזה.
- סליקאי טיטניום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד