כתבה שממש מרגיזה אותי על נשק בארה"ב

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

כתבה שממש מרגיזה אותי על נשק בארה"ב

על ידי ניר ל » 12 נובמבר 2017, 00:58

http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1273329

צפו בסרטון
במקרה אני מכיר את האיש ופועלו, העליתי כאן בעבר דברים שקשורים אליו.
מדובר ביהודי מברוקלין, איש מקסים ולבבי,פטריוט אמריקאי ואוהב ישראל, שלפני כ 25 שנה הגשים חלום ועבר לקולורדו בכדי להקים את מפעל חלומותיו.
הוא מתמחה בבניית אופנועים מותאמים אישית, הוט-רוד, הוא יצרן וסוחר נשק מקומי (לא עסקאות בינ"ל אפלות), יש לו מוזיאון הסטוריה צבאית עצום שכלי נשק הם רק חלק ממנו, מוזיאון שואה,חנות נשק גדולה קריית מטווחים ופיינטבול. הסתובבתי אצלו יום שלם ולא ראיתי הכל - מקום מדהים ומרשים ביותר. חלק מה"שאו" זה להציג בדרכו ההיתולית למבקרים כל מני גימיקים ומייצגים כמו המכוניות והזומבים המחוררים, הבובות וכו'.
לפני 5 שנים רצו להפיק בכיכובו סדרת טלויזיה לערוץ דיסקאברי, דומה לסדרות אחרות בז'אנר של ייצרני אופנועים כלי רכב ונשק מותאמים, ההפקה הכינה את הפתיח לסדרה - הוא, אשתו ויתר אנשי הצוות עברו דרך מסך עשן, אחת המדוכות השתחררה ופגעה לאשתו בראש והיא נהרגה. זאת הייתה תאונה שלא קשורה לפעילות שלו, לא בבימויו או בהפקתו, ההפקה נתבעה על כך, מדובר במקרה מאד טראגי.

לאחרונה התראיין משך יום שלם לערוצי טלויזיה בעקבות טבח לאס- וגאס שסיירו איתו בעסק, ביקשו וקיבלו הסברים מקיפים על הבאמפ-סטוק שפתאום כולם יודעים לדקלם. המון עוקבים, כולל אני, הזהירו אותו שמראיונות לתקשורת לא ייצא שום דבר טוב והם לא מגיעים כדי להתרשם מהתחום ולהתחיל לסמפט אותו - אלא כדי להוציא אותו רע. אז הנה ... תראו מה יצא...
אחרי שאני רואה את הכתבה הזאת, איך בלי בושה עורכים ומזייפים דברים בצורה הפוכה ממה שהם במציאות, אני כבר נוטה להאמין לשרה נתניהו... לא צוחק.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

Re: כתבה שממש מרגיזה אותי על נשק בארה"ב

על ידי itamar » 12 נובמבר 2017, 06:34

אין ספק שמראיונות לתקשורת ביחוד אם אתה לא נמצא בצד שלהם יוצא רק נזק.

במקרה הזה... הבחור ממש הרים להם להנחתה. בא להם ממש ישר בול לתוך הכוונת. גם תימהוני וגם מחזיק ארסנל של אוגדה שלמה.

דרך אגב, לפני כמה שנים הוא התראיין לערוץ ההסטוריה בארהב. הכתבה עליו הייתה עובדתית ומאוזנת.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 12 נובמבר 2017, 07:24

מכיוון שהחיים קצרים, כל אחד מאתנו מוזמן לעשות סינון למה שהוא קורא ואתרים בו הוא מבקר על מנת לא להיחשף ליותר מדי דעות שליליות.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 12 נובמבר 2017, 07:51

ממש לא תמהוני, הוא איש עסקים מאד רציני ומאד מצליח, מבחינת כמות הנשק שהוא מחזיק - זה חלק מהעיסוק והפרנסה שלו. כמו שנגיד על סמי קצב (הבעלים של IWI ועוד חברות בתעשיית הנשק) שהוא מחזיק נשק שיכול לחמש אוגדה.
הוא מעביר סיורים בדרך מאד ציורית, המוזיאון והמתקנים פתוחים לציבור, אנשים מגיעים מכל העולם ונהנים.
רק נאיבי מצידו להאמין שהוא יכול להרשים תקשורת עם אג׳נדה הפוכה שמגיעה במטרה לשדר בסוף היום כתבה שלילית ועורכת חומרים שאספה כל היום לשתי דקות של קטעי דברים לא קשורים ומחוץ לקונטקסט.

את הכתבה המלאה המקורית הוא מפרסם בגאווה בדף שלו, גם היא לא מחמיאה, אבל לא בוטה כמו זו של גיא זוהר.
http://abcnews.go.com/US/armed-man-amer ... al_fb_abcn

השורה התחתונה היא שהוא לא פראייר, אוסף רובי הסער והמקלעים הישנים, הוכיח את עצמו כאחת ההשקעות הטובות מאז הבאן ב 1987 - מה שנמכר בשנים הראשונות שלאחר מכן במאות דולרים בודדים, נסחר היום בעשרות אלפי דולרים, הוא הבין את זה אז וגם היום הוא ממליץ לאנשים לקנות כהשקעה כיוון שהמחיר רק יעלה.
בניגוד אלינו כאן, הוא לא דואג שמחר יבטלו את התיקון השני או שיחרימו לו את הרכוש - אז מבחינתו אין כזה דבר פרסום שלילי וחשיפה כזאת בערוץ טלויזיה לאומי רק מביאה אליו עוד הרבה לקוחות...

אנחנו נמשיך לקבל שטיפות מוח מהתקשורת ולהאמין שהגבלת החרויות, הזכויות והחופש שלנו היא רק לטובתנו...
זה בסדר, גם בצפון קוריאה ואפילו בסין ומאה שערים, משדרים לעם מסרים שמסבירים בדיוק את אותו דבר.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי GUSS » 12 נובמבר 2017, 14:06

רפתן טוב[איפה אילן?]מארגן רפת בה הפרות מתמוגגות מעונג כשחןלבים אותן. ומתלקקות באושר כאשר מגיע יום השחיטה...
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 12 נובמבר 2017, 20:13

ממש לא תמהוני, הוא איש עסקים מאד רציני ומאד מצליח, מבחינת כמות הנשק שהוא מחזיק - זה חלק מהעיסוק והפרנסה שלו.

אין ספק שהוא איש עסקים רציני ואוצר של מוזיאון שערכו לא יסולא בפז.

יכול להיות שבובות מחוררות כדורים ומדממות של "דמוקרטים" זה סוג של הומור שחור. לדעתי זה חסר טעם ולא משרת שום מטרה - אבל זה רק אני.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 13 נובמבר 2017, 09:22

המייצגים האלו מכניסים אותך לאווירה, זה חלק מהעניין, בדרך לשער הכניסה למתחם אתה נוסע בשביל ארוך שמשני צדדיו מכוניות מחוררות ובובות מדממות, עם תיאורים מפורטים למה שיקרה אם תגיע לא בשעות הפתיחה ...
זה לא הפריע לחבורת גנבים לפרוץ אליו לחנות לפני מספר שבועות ולהעמיס עשרות כלי נשק, הכל צולם, המשטרה תפסה את הגנבים והחזירה לו את הציוד שנגנב.

כמו שאמרתי, אנחנו כאן במצבנו השברירי, מפחדים לצייץ ולהרגיז מישהו, מחשש שמצבנו יורע ויקחו לנו את המעט שיש לנו. הוא יכול לשים קצוץ ולהציג מה שבא לו, לקעקע את כל הגוף, לאיים על הדמוקרטים שלא יכנסו לשטח שלו ואף אחד כולל הדמוקרטים, לא יטען שצריך להחרים רכוש שייך לו.
שם יכולות להיות הגבלות על מכירה עתידית, לא על רכוש שנצבר בעבר. אם יגבילו מכירת נשק זה רק יעשה אותו יותר עשיר בכך שזה יעלה את ערך האוסף שלו...

מי שיצפה בראיונות מלאים שלו, יראה שהטענות שלו הגיוניות מאד -
הוא מתלונן שההגבלות על סוחרי הנשק, לא חלות על פרטיים, לכן לא אפקטיביות - כי אנשים שנופלים בבדיקת רקע עדיין יכולים לרכוש נשק באופן חוקי מאדם פרטי.
לגבי הערכה פסיכיאטרית - הוא טוען שאדם יכול להתנהג בצורה נורמלית שנים רבות וברגע אחד להשתגע, כפי שהיה עם הרוצח מווגאס שעד למעשה שלו, לא היה שום חריג בהתנהגותו. את זה לא ציטטו משום מה - רק את החלק בו הוא עונה לשאלה המטופשת ״ למה הרוצח מווגאס עשה מה שעשה?״ בתשובה צינית ומטופשת.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Itaibd » 15 נובמבר 2017, 18:45

למה שלא תשלח בטוקבק את תגובתך על הכתבה?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ניר ל » 15 נובמבר 2017, 20:53

שלחתי והם לא פרסמו.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי glock34 » 29 נובמבר 2017, 06:55

לטעמי, לכל אחד מאיתנו יש סוג של חובת צניעות בכל הנוגע לכלי נשק. צריך להבין ולהפנים שהעיסוק בכלי נשק מהר מאוד מקבל גוון אלים ומאיים. ולכן, להכניס צוות תקשורת למקום כמו שלו, זה כמו להכניס פיל לחנות חרסינה ולבקש ממנו שלא ישבור כלום.
את העיסוק שלי בנשק אני משאיר למי שאני מגדיר זכאי ולא לכל אחד. גם שיחות בנושא אני מעדיף לצנזר. אנשים תמיד מחפשים לצאת עם מסד נתונים מספרים כמויות ועשרות שאלות רק בכדי ״להוכיח״ למה הם לא צריכים את זה וכמה זה אלים. אז, איסוף מודיעין, לא בבית שלי בבקשה. (ראיתם אני גם מנומס)
ואם כבר החלטת להחשף, שא בתוצאות.
עם כל הכבוד (ואין לי הרבה לאיש), אני לא חושב שבובות זומבי מחוררות או דמויות מעולם הפוליטיקה מחוררות הן לעניין, ולטעמי אחד כזה רק מוכיח עד כמה ״יש דברי בגו״ והורס לכולנו.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 29 נובמבר 2017, 13:55

glock34 כתב:לטעמי, לכל אחד מאיתנו יש סוג של חובת צניעות בכל הנוגע לכלי נשק....... אני לא חושב שבובות זומבי מחוררות או דמויות מעולם הפוליטיקה מחוררות הן לעניין, ולטעמי אחד כזה רק מוכיח עד כמה ״יש דברי בגו״ והורס לכולנו.

זו גם דעתי.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי סיורניק » 29 נובמבר 2017, 14:03

glock34 כתב:לטעמי, לכל אחד מאיתנו יש סוג של חובת צניעות בכל הנוגע לכלי נשק. צריך להבין ולהפנים שהעיסוק בכלי נשק מהר מאוד מקבל גוון אלים ומאיים. ולכן, להכניס צוות תקשורת למקום כמו שלו, זה כמו להכניס פיל לחנות חרסינה ולבקש ממנו שלא ישבור כלום.
את העיסוק שלי בנשק אני משאיר למי שאני מגדיר זכאי ולא לכל אחד. גם שיחות בנושא אני מעדיף לצנזר. אנשים תמיד מחפשים לצאת עם מסד נתונים מספרים כמויות ועשרות שאלות רק בכדי ״להוכיח״ למה הם לא צריכים את זה וכמה זה אלים. אז, איסוף מודיעין, לא בבית שלי בבקשה. (ראיתם אני גם מנומס)
ואם כבר החלטת להחשף, שא בתוצאות.
עם כל הכבוד (ואין לי הרבה לאיש), אני לא חושב שבובות זומבי מחוררות או דמויות מעולם הפוליטיקה מחוררות הן לעניין, ולטעמי אחד כזה רק מוכיח עד כמה ״יש דברי בגו״ והורס לכולנו.

מדובר בארה"ב, שם יש לאנשים כסף זמין והם מוכנים להשקיע אותו בתחביבים שלהם, גם אם לנו זה נראה מטופש ומוגזם.
אין הבדל בראייתי בין בחור שמארגן את הסלון שלו באלפי דולרים להיראות כמו סיפון האנטרפרייז מ"מסע בין כוכבים" לבין בחור שמשקיע אותו סכום כסף במטווח ביתי, מטרות זומבים ונשקים אקזוטיים.

תחביב זה תחביב.

חובת הצניעות זה במדינות חשוכות שבהן השלטון פוחד מהאזרח ועוסק בהפרד ומשול וביצירת היסטריה.
באתי ללמוד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 29 נובמבר 2017, 14:46

סיורניק כתב:
מדובר בארה"ב, שם יש לאנשים כסף זמין והם מוכנים להשקיע אותו בתחביבים שלהם, גם אם לנו זה נראה מטופש ומוגזם.
אין הבדל בראייתי בין בחור שמארגן את הסלון שלו באלפי דולרים להיראות כמו סיפון האנטרפרייז מ"מסע בין כוכבים" לבין בחור שמשקיע אותו סכום כסף במטווח ביתי, מטרות זומבים ונשקים אקזוטיים.

תחביב זה תחביב.

חובת הצניעות זה במדינות חשוכות שבהן השלטון פוחד מהאזרח ועוסק בהפרד ומשול וביצירת היסטריה.

אהבתי !

תראו מה קורה סביבנו ... המגזר החרדי לא מכבד את חוקי המדינה, מתקומם ברגע שמנסים לכפות אותם עליו וזוכה מההפקר - לרשויות אין שום כוח עליו והן נכנעות בסופו של דבר די מהר. כנ״ל המגזר הערבי.
דווקא הרוב החילוני הנאור והמפותח בעיני עצמו , מוריד ראש, נכנע לעריצות שלטונית , מסוכסך עם עצמו ולא מסוגל לראות ולהבין איך כולם מסממים אותו ומנצלים אותו ... בהצלחה עם הגישה הזו... תמשיכו לישון.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי סיורניק » 29 נובמבר 2017, 15:20

ניר ל כתב:
סיורניק כתב:

תחביב זה תחביב.

אהבתי !

תראו מה קורה סביבנו ... המגזר החרדי לא מכבד את חוקי המדינה, מתקומם ברגע שמנסים לכפות אותם עליו וזוכה מההפקר - לרשויות אין שום כוח עליו והן נכנעות בסופו של דבר די מהר. כנ״ל המגזר הערבי.
דווקא הרוב החילוני הנאור והמפותח בעיני עצמו , מוריד ראש, נכנע לעריצות שלטונית , מסוכסך עם עצמו ולא מסוגל לראות ולהבין איך כולם מסממים אותו ומנצלים אותו ... בהצלחה עם הגישה הזו... תמשיכו לישון.

דווקא לזה לא רציתי להיכנס (פוליטיקה, מגזרים וכו'), פשוט להצביע שיש מדינות עם שווקים מפותחים שאנשים מוכנים להשקיע כסף זמין בתחביבים, סתם כי יש להם משכורת טובה וזול לקנות דירה, וכי מותר להם ואף אחד לא צריך לדחוף את האף לענייניהם, בין אם זה נשק או אוסף מכוניות למבורגיני או יאכטות או שחזור מלחמת הדרום-צפון עם מדים אותנטיים.
לנו זה נראה כמו שיגעון או טעם רע כי אנחנו חיים במדינה בגודל מטר על מטר עם חמסין ומשכנתא חונקת ורגולציה כבדה וכו' וכו'.

אנחנו לא חייבים תמיד לחשוב את עצמנו יותר חכמים מכולם. אצלנו כל תחביב מחוץ לכדורגל נחשב לבזבוז כסף מיותר, גם מועדוני נשק. אז בבקשה לא לזלזל ב"אמריקאים המשוגעים". כשנחיה בצורה שמאפשרת לנו ליהנות מהתחביב שלנו בלי למכור כליה אז נוכל לתת עצות לאחרים.
נערך לאחרונה על ידי סיורניק בתאריך 29 נובמבר 2017, 15:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
באתי ללמוד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 29 נובמבר 2017, 15:33

זה לא קשור לפוליטיקה ולא למגזרים.
יפה אמרת שחוץ מכדורגל שום תחביב לא לגיטימי, מי שעוסק בתחביב אחר צריך לעשות זאת בשקט ובצנעה כדי לא להכעיס אף אחד. אוהדי הכדורגל הם אולי קבוצה גדולה שתבעיר את המדינה אם יזיזו לה את הגבינה ... אפילו מרשים להם לשחק בשבת והרבי מגור נאלץ להשלים עם זה.
קבוצות קטנות יותר - קל להפריד ולהסית כנגדן, אין סיכוי שימרדו וישברו את הכלים. אני רק הצבעתי על כך שזה לא חייב להיות ככה. קבוצה שעומדת על שלה, מצליחה.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד