בש"ט, נולד תינוק חדש...למשפחת iwi//
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בש"ט, נולד תינוק חדש...למשפחת iwi//
GUSS כתב:טעם הקהל, שרוצה אקדח שלא שוקל, שלא לוקח מקום שההיה חלק, ופשוט לתפעול,,אם אפשר עם פקדי מגע, כמו בסמרפונים..
תוסיף לזה ססמאות כמו " הנצרה הטובה ביותר היא בין האוזניים", שאם לנתח אותה ולחשוב לעומק היא מתאימה לשלטים שהר"סרים כ"כ אוהבים.. וקיבלת.
ומה רע בזה? עד כה תיארת את האקדח האולטימטיבי שכל אחד היה רוצה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ysd כתב:בגלוק כל מנגנוני אבטחה, שתוכננו חיוניים לתיפעול בטיחותי של האקדח.
מפחינתי "הניצרה" על ההדק זה כסת"ח, כי חוץ מזה אין לו שום מנגנון נצירה מכני אמיתי ,שאתה יכל לשלוט בו .אם זה היה תלוי בי היתי מוסיף לו נצרה כמו ,שעשו בסמית.(אני יודע ,שגלוק ניסו לעשות זאת אבל נכשלו)
לעומת זאת ב1911 סדרה 80 ביטול משבת והפלנגר לא פוגע בבטיחות של הכלי. (זה תוסף ביטחון ולא יותר מזה ).יש ניצרה מכנית ,שנועלת את הסיר וניתנת לשליטה מלאה.
כל כלי, שמתעללים בו יכל לפלוט.
יש כמה וכמה גרסאות כאלו כולל glock 19 mhs ועוד גרסה ישנה יותר תחפש Thumb Safety Glock
לא ידוע לי על בעיות פשוט על חוסר רצון לייצר
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי 357 כתב:ysd כתב:בגלוק כל מנגנוני אבטחה, שתוכננו חיוניים לתיפעול בטיחותי של האקדח.
מפחינתי "הניצרה" על ההדק זה כסת"ח, כי חוץ מזה אין לו שום מנגנון נצירה מכני אמיתי ,שאתה יכל לשלוט בו .אם זה היה תלוי בי היתי מוסיף לו נצרה כמו ,שעשו בסמית.(אני יודע ,שגלוק ניסו לעשות זאת אבל נכשלו)
לעומת זאת ב1911 סדרה 80 ביטול משבת והפלנגר לא פוגע בבטיחות של הכלי. (זה תוסף ביטחון ולא יותר מזה ).יש ניצרה מכנית ,שנועלת את הסיר וניתנת לשליטה מלאה.
יש כמה וכמה גרסאות כאלו כולל glock 19 mhs ועוד גרסה ישנה יותר תחפש Thumb Safety Glock
אדם לא יכל לדעת הכל.רק זה ,שלמעלה יודע הכל.
החוסר רצון נבע מזה ,שלפתח משהו מוצלח לוקח זמן. איך ,שזה נראה היה מזכיר לי עבודת פחחות אצל איזה חאפר. וגם גרם לסדקים באיזור הזה.
זה גלוק יותר מוצלח.
https://www.glocktalk.com/threads/beave ... y.1661059/
וחוץ מזה מי כמוך יודע : סוס מנצח לא מחליפים.

- סליקאי זהב
ysd כתב:רועי 357 כתב:ysd כתב:בגלוק כל מנגנוני אבטחה, שתוכננו חיוניים לתיפעול בטיחותי של האקדח.
אדם לא יכל לדעת הכל.רק זה ,שלמעלה יודע הכל.
החוסר רצון נבע מזה ,שלפתח משהו מוצלח לוקח זמן. איך ,שזה נראה היה מזכיר לי עבודת פחחות אצל איזה חאפר. וגם גרם לסדקים באיזור הזה.
זה גלוק יותר מוצלח.
https://www.glocktalk.com/threads/beave ... y.1661059/
וחוץ מזה מי כמוך יודע : סוס מנצח לא מחליפים.
זה לא נצרה אלה סוג של thumb rest...
http://www.glockstore.com/assets/images ... sizew=1000
כמובן ,שזאת לא נצרה.
פשוט הגלוק הזה מצא חן בעיני . עשו לו אפשרות לירות כמו במאג.
פשוט הגלוק הזה מצא חן בעיני . עשו לו אפשרות לירות כמו במאג.

- סליקאי זהב
ברגע שחברת גלוק תתחיל לייצר אקדחים עם ניצרה הם יאבדו את הקונספט שלהם, זה כניראה לא הולך לקרות.
אולי הזמנות מיוחדות, אבל לא באופן סדיר. זה פשוט עוד חלק שעלול לייצר בעיה, אז למה להם? זה האקדח הכי נמכר בעולם גם ככה.
אולי הזמנות מיוחדות, אבל לא באופן סדיר. זה פשוט עוד חלק שעלול לייצר בעיה, אז למה להם? זה האקדח הכי נמכר בעולם גם ככה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:זה פשוט עוד חלק שעלול לייצר בעיה, אז למה להם?
.
קח בתור דור דוגמא את העצר המחלק הכפול שהם הוסיפו בדור 5. בשביל מה ומי צריך עצר מחלק כפול?
לא רק שהם היו צריכים לוותר על פין בגוף שהוסיף חוזק. הם סיבכו את כל המנגנון של עצר המחלק. החלישו את הצינה בדיוק במקום הכי רגיש שלה מתחת לפתח ההפלטה. ופתחו עוד פתח בצינה שדרכו נכנס לכלוך ואבק שיכול לגרום מעצורים.
איך אומרים...if it aint broken dont fix it.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ב HMS יש נצרה
הלקוח רוצה הלקוח מקבל
הלקוח רוצה הלקוח מקבל
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אם יש דרישה והזמנה גדולה הם גם יעשו לך גלוק 1911. הכל פונקציה של דרישה וכסף.
בנוגע לדור 5, גם אני לא ממש חיבבתי את רעיון עצר המחלק, אבל זה לא מפריע כמו שחשבתי בהתחלה וכרגע כמו שזה עומד, אני בהחלט חושב שזה הגלוק הטוב ביותר שיש להם להציע.
בנוגע לדור 5, גם אני לא ממש חיבבתי את רעיון עצר המחלק, אבל זה לא מפריע כמו שחשבתי בהתחלה וכרגע כמו שזה עומד, אני בהחלט חושב שזה הגלוק הטוב ביותר שיש להם להציע.
- סליקאי זהב
glock34 כתב:אם יש דרישה והזמנה גדולה הם גם יעשו לך גלוק 1911. הכל פונקציה של דרישה וכסף.
יותר מRFT2?
מעניין למה אתה מזכיר פה את ה rtf2?
הם עשו את זה רק ככמות מוגבלת מאוד, שנעלמה תוך שניה וחצי. אבל לא חמקה ממני הפעם.
הם עשו את זה רק ככמות מוגבלת מאוד, שנעלמה תוך שניה וחצי. אבל לא חמקה ממני הפעם.

- סליקאי זהב
שלח צילום
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
גם תדקור וגם תסובב את הסכין.
כאן רק אפשר לרייר על RTF2
כאן רק אפשר לרייר על RTF2
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אז קצת מידע על ה rtf2,
כמו כל דור 3 גלוק 19 אני מתחבר לתכונות הירי שלו, אכן בירי הגריפ עושה את שלו והוא ממש ממש נעים לירי ותורם לשליטה על הריקוייל.
אבל, בנשיאה הראשונה התחלתי להבין למה הפסיקו לייצר אותו. אם נושאים אותו בנרתיק קצת גבוה, תגריפ עושה את שלו גם באיזור המותן ומקנה תחושה לא נעימה בנשיאה עם נרתיק פנימי. הגריפ עשויי מסיכות פלסטיק די חדות ודקות, שבהחלט נותנות מענה לחוסר הגריפ בדור 3, אבל המוגזמות גורמת לאי נעימות בנשיאה וחבל.
אני לא מתכוון לקלקל את המקור, מאחר שיש לי עוד 9 גלוק 19 (בכל הווריאציות האפשריות) ואני מתכוון להשאיר אותו במצבו הנוכחי. אבל בהחלט מעבר עם נייר שיוף עדין יעשה פלאים ויעזור להינות משני העולמות, גריפ מטורף בירי ונוחות בנשיאה.
תמיד רציתי שיהיה לי אחד כזה והמחירים היו ממש לא מצדיקים. פתאום גלוק יצאו בפרודקשן מחודש לכמות מוגבלת ונפלה בחלקי הזדמנות לקנות אחד במחיר עלות. לא יכולתי לבקש יותר מזה.
אבל ה rtf2 הוא ממש לא הגלוק 19 המיוחד ביותר שיש לי, ואפילו לא בטופ 3 (עם כל הכבוד).
גלוק 19 דור 4 סדרה של 1000 אקדחים שנעשו במיוחד למארינז עם כיתוב זהב 24 קראט.
גלוק 19 דור 4 אייג׳נסי ארמז אורבן קומבאט
גלוק 19 דור 3 בנייה אישית שלי עם ציפויי DLC
גלוק 19 דור 3 טניפר מהסדרה הראשונה
גלוק 19 דור 5 DLC מהסדרה הראשונה
ועוד...
למעט הראשון, כולם שמישים חלקם לעבודה חלקם לספורט וחלקם להגנה עצמית. גלוק 19 הוא האקדח המועדף עליי מכל הבחינות, גודל, איכות, זמינות, מחיר, חלקים ושיפורים, אמינות וכמובן היכולת האישית שלי איתו. את כל מה שאני יודע בירי ביססתי על גלוקים, מעבודה (גלוק 19) ועד לתחרויות (גלוק 34, 24, 17) אני מקווה שיגיע היום וגם בארץ יבינו שגלוק זה קצת ברזל ופלסטיק, ויפסיקו לעשוק את האזרח שיש לו זכאות לנשק ולמכור גלוק אחד במחיר של 3 בארה״ב.
עכשיו כשאני חושב על זה, ניראה לי שזו שיטת מכירה גאונית (ומכוערת). אחרי כל מה שעובר אזרח במדינה בכדי לקבל רישיון נשק, הוא כל כך מותש, שלדחוף לו גלוק ב 3500 שקל לא צריך להיות מוכר מבריק מדי.
כמו כל דור 3 גלוק 19 אני מתחבר לתכונות הירי שלו, אכן בירי הגריפ עושה את שלו והוא ממש ממש נעים לירי ותורם לשליטה על הריקוייל.
אבל, בנשיאה הראשונה התחלתי להבין למה הפסיקו לייצר אותו. אם נושאים אותו בנרתיק קצת גבוה, תגריפ עושה את שלו גם באיזור המותן ומקנה תחושה לא נעימה בנשיאה עם נרתיק פנימי. הגריפ עשויי מסיכות פלסטיק די חדות ודקות, שבהחלט נותנות מענה לחוסר הגריפ בדור 3, אבל המוגזמות גורמת לאי נעימות בנשיאה וחבל.
אני לא מתכוון לקלקל את המקור, מאחר שיש לי עוד 9 גלוק 19 (בכל הווריאציות האפשריות) ואני מתכוון להשאיר אותו במצבו הנוכחי. אבל בהחלט מעבר עם נייר שיוף עדין יעשה פלאים ויעזור להינות משני העולמות, גריפ מטורף בירי ונוחות בנשיאה.
תמיד רציתי שיהיה לי אחד כזה והמחירים היו ממש לא מצדיקים. פתאום גלוק יצאו בפרודקשן מחודש לכמות מוגבלת ונפלה בחלקי הזדמנות לקנות אחד במחיר עלות. לא יכולתי לבקש יותר מזה.
אבל ה rtf2 הוא ממש לא הגלוק 19 המיוחד ביותר שיש לי, ואפילו לא בטופ 3 (עם כל הכבוד).
ועוד...
למעט הראשון, כולם שמישים חלקם לעבודה חלקם לספורט וחלקם להגנה עצמית. גלוק 19 הוא האקדח המועדף עליי מכל הבחינות, גודל, איכות, זמינות, מחיר, חלקים ושיפורים, אמינות וכמובן היכולת האישית שלי איתו. את כל מה שאני יודע בירי ביססתי על גלוקים, מעבודה (גלוק 19) ועד לתחרויות (גלוק 34, 24, 17) אני מקווה שיגיע היום וגם בארץ יבינו שגלוק זה קצת ברזל ופלסטיק, ויפסיקו לעשוק את האזרח שיש לו זכאות לנשק ולמכור גלוק אחד במחיר של 3 בארה״ב.
עכשיו כשאני חושב על זה, ניראה לי שזו שיטת מכירה גאונית (ומכוערת). אחרי כל מה שעובר אזרח במדינה בכדי לקבל רישיון נשק, הוא כל כך מותש, שלדחוף לו גלוק ב 3500 שקל לא צריך להיות מוכר מבריק מדי.

- סליקאי זהב
glock34 כתב:אז קצת מידע על ה rtf2,
ועוד...
עכשיו כשאני חושב על זה, ניראה לי שזו שיטת מכירה גאונית (ומכוערת). אחרי כל מה שעובר אזרח במדינה בכדי לקבל רישיון נשק, הוא כל כך מותש, שלדחוף לו גלוק ב 3500 שקל לא צריך להיות מוכר מבריק מדי. %%$0066
תמשיך לדרוך לאנשים על היבלות

יש לך בקושי רק 9 גלוקים ושאר הירקות ,כאשר הרוב יש לו בקושי חצי גלוק או מחזיק מפתחות 26 בצורת גלוק.
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד