תעמולת אנטי-נשק לנוער
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תעמולת אנטי-נשק לנוער
argra11 כתב:Alon2 כתב:ניר ל כתב:אלון, גם אני נרתע מחשיפה אישית, אז פתחתי פרופיל שאין בו שום פרט אישי.
רשימות של בעלי נשק ניתן למצוא ברשת במקורות שונים, בפרסומים רשמיים. גם אני לא מבסוט מזה...
חשבתי שהקבוצות הסגורות (והמענינות יותר) מאשרות רק פרופילים אמיתיים שנראים פעילים, עם מספר חברים גדול, שמעלים תמונות..
אנקדוטה , באמצע נובמבר קיבלתי מייל מהעמותה על חידוש דמי חבר , המייל היה בתפוצת נאט"ו ועכשיו למישהו יש רשימה "יפיפיה" של בעלי כלי יריה בפוטנציה.
אל תשאל, עכשיו באמצעות כתובת מייל יגיעו אליך עד הכספת בבית לגנוב את הנשק.
לא היה בכוונה, טעויות קורות, זו לא טעות בלתי נסלחת או פטאלית, נגמר.
(גילוי נאות: גם השם שלי והמייל מופיעים שמה אבל משום מה אני לא בחרדות).
- סליקאי זהב
החרדות שלי שמורות לדברים אחרים. בכל זאת פחות נחמד לי ששמי המלא מפורסם שם. מה גם שיש שם שמות של כל מיני בעלי עניין מוכרים בתחום שאני לא בטוח שהם רוצים שיגיעו אליהם דרך המייל הפרטי.
ברור שנעשתה טעות והכל בסדר, אף אחד לא בא בטענות, בטח לא אני ובטח שלא לעמותה בנושא הזה. מותר להציף בעיות כי היום זה מייל ושם מלא, מחר זה יהיה גם טלפון, כתובת ותמונה (את שלושת הפרטים האלה יש לעמותה ברשימות). אני לא רואה הרבה פה בפורום שהכינוי שלהם הוא שמם המלא, גם הם בחרדות? לא נראה לי :)
ברור שנעשתה טעות והכל בסדר, אף אחד לא בא בטענות, בטח לא אני ובטח שלא לעמותה בנושא הזה. מותר להציף בעיות כי היום זה מייל ושם מלא, מחר זה יהיה גם טלפון, כתובת ותמונה (את שלושת הפרטים האלה יש לעמותה ברשימות). אני לא רואה הרבה פה בפורום שהכינוי שלהם הוא שמם המלא, גם הם בחרדות? לא נראה לי :)
נערך לאחרונה על ידי Alon2 בתאריך 13 דצמבר 2017, 19:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף
מכיר אדם יקר שהחזיק בכספת מספר כלים ופקידת רישוי כלי ירייה מסרה את הפרטים שלו לקרובים עבריינים שלה... אין לזה סוף.
- סליקאי טיטניום
GUSS כתב:בחייך ניר תראה את הפורום שלנו..מיניין קשה לאסוף, אנשים התאיידו, מסיבה שאינה ברוררה.
מפעם לפעם צצים כמה ינוקות עם הG 26 ונעלמים אחרי חודש.
עידן מוזר בא עלינו.
אני אומנם עם שילד ולא G26, אבל עדיין ינוקא בתחום...
בכל זאת משתדל להכנס לפורום לפחות פעמיים בשבוע. לא כותב הרבה כי בכל זאת אין לי הרבה מה להוסיף, אבל קורא ומשתדל ללמוד.
- סליקאי ארד
תשמעו, אתם מומחים בלקחת נושא ולהסיט אותו לכיוון אחר לגמרי.
בדר"כ זה קורה אחרי 3 עמודים...
בדר"כ זה קורה אחרי 3 עמודים...

אין חינוך למודעות לנשק, אין חינוך לבטיחות בנשק, כל מה שהילדים והמבוגרים מכירים זה מהפלייסטיישן ודומיו, אח"כ מתפלאים למה ילדים מסתקרנים כשהם רואים נשק למה הם לא מבינים את הסכנות הכרוכות בשימוש בו, לילדים ארסים יש רובי איירסופט אשר הם אינם מבינים את הסכנות הכרוכות בשמימוש בהם (מבחינתי נשק זה נשק כל מי שיכול ומתאים מגיע לו, אבל עם חינוך מתאים) למה הם נוגעים בו כאשר ההורים לא מודעים לכך. והמעגל ממשיך וממשיך, מדינת קומבינה וסמוך עלובה, פקידי ממשלה שיושבים על התחת כי זכו בתפקיד ללא קשר לתחום העיסוק שלהם ,ממונה על כליי יריה שלא ראה נשק מימיו וכל מה שהוא מחפש זה שקט תעשייתי, מספרים בכנס חידוש תעודה למדריכים כמה חשוב שהאזרחים יפגעו ולכן הם יחייבו באימון כל שנה, בלי להבין שהירי הוא משני להבנת כללי הבטיחות וההתנהגות הבטיחותית, בסה"כ שיטה לגזור עוד קופונים ולכסתח את עצמם ועל הדרך עוד כמה מטווחים ירוויחו עוד כמה שקלים ועוד כמה אזרחים יוותרו על הרשיונות שלהם.
בא לי להקיא מהמדינה הזאת.
הבהרה:
אני מאחל לכל סוחרי הנשק לפרוח ולשגשג לגור בוילות בקיסריה וליסוע ברכבי יוקרה אבל לא בדרך של משרד הבט"פ אשר הורגת את התחום לאט אבל בטוח ועם תחודת שליחות אמיתית של כלל עובדי הבט"פ, אני רק מקווה שלאחר שיסיימו יעיפו את כל עובדי התחום הביתה ולא ימצאו להם תפקידים חדשים
בא לי להקיא מהמדינה הזאת.
הבהרה:
אני מאחל לכל סוחרי הנשק לפרוח ולשגשג לגור בוילות בקיסריה וליסוע ברכבי יוקרה אבל לא בדרך של משרד הבט"פ אשר הורגת את התחום לאט אבל בטוח ועם תחודת שליחות אמיתית של כלל עובדי הבט"פ, אני רק מקווה שלאחר שיסיימו יעיפו את כל עובדי התחום הביתה ולא ימצאו להם תפקידים חדשים
- סליקאי ארד
Gol1 כתב:אין חינוך למודעות לנשק, אין חינוך לבטיחות בנשק, כל מה שהילדים והמבוגרים מכירים זה מהפלייסטיישן ודומיו, אח"כ מתפלאים למה ילדים מסתקרנים כשהם רואים נשק למה הם לא מבינים את הסכנות הכרוכות בשימוש בו, לילדים ארסים יש רובי איירסופט
זה לא העניין. ברוב מדינות אירופה כל אחד יכול להכנס לחנות ולקנות איירסופט ואפילו רובה אויר.
המודעות והחינוך לנשק לא קיימים שם וכל זאת אף אחד ילד לא יורה במורה או בילדים של השכנים. אולי בשכונות של הפליטים מסוריה.
התרבות בארץ היא תרבות עבריינית ,אלימה וחסרת גבולות. זה מתחיל בחינוך בבית וממשיך עם אוזלת היד של רשויות האכיפה בכל תחום.
זה מתבטא בנהיגה בכבישים, חנייה במקומות של נכים, עמידה בתור, צורת דיבור והתנהגות של ילדים בבית ספר.
אותו ילד שיורה בשכן שלו עם איירסופט מודע הייטב לסכנות. לא צריך להיות גאון הדור כדי לדעת שזה יכול להכאיב ולפצוע.
הוא עושה את זה מתוך הנאה ובכוונה תחילה וכדי לגרום כאב וסבל.
תהיה בטוח שהוא גם מוסיף שריטה על האוטו החדש שלו ודורס הולכי רגל על המדרכה עם האופניים החשמליים.
ככה אנחנו נראים.
תאמין לי שבבתים בהם ההורים לא משדרגים לילד שלהם את האופניים החשמליים ל60 קמש, לא תמצא איירסופט. ואם יש, האבא והילד יורים בצורה בטיחותית ולמטרות נייר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
אלו בדיוק הסיבות שמתנגדי הנשק החם מעלים ... עובדתית זה ככה. אין סנקציות על אלימות ועבריינות.
אולי קנסות כבדים להורים שהילדים שלהם או הם עצמם מתנהגים בבריונות, אבל לנסות להרחיק מהם אמצעים לא ישנה את ההרגלים שלהם. לשאת סכין אסור על פי חוק וזה לא מונע מהם לעשות את זה.
אולי קנסות כבדים להורים שהילדים שלהם או הם עצמם מתנהגים בבריונות, אבל לנסות להרחיק מהם אמצעים לא ישנה את ההרגלים שלהם. לשאת סכין אסור על פי חוק וזה לא מונע מהם לעשות את זה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:מכיר אדם יקר שהחזיק בכספת מספר כלים ופקידת רישוי כלי ירייה מסרה את הפרטים שלו לקרובים עבריינים שלה... אין לזה סוף.
וואלה?
פקידת רישוי מסרה? יש לזה סימוכין או שזה הגיע מרס"ן שמועתי?
- סליקאי זהב
מצחיק אותי שזה מפתיע אותך ...
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:מצחיק אותי שזה מפתיע אותך ...
זה לא מפתיע, זה מתמיהה.
אבל מעניין אותי אם מדובר במקרה מוכח שבו גם הורשעה פקידת הרישוי.
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד