מנהל מטווח הואשם בסחר באמל"ח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מנהל מטווח הואשם בסחר באמל"ח
ידיעה לא ברורה, האם זה בעל מטווח, או אדם שיש לו רשיון לניהול בלבד,ואינו עוסק בכך.
https://news.walla.co.il/item/3119914
https://news.walla.co.il/item/3119914
פחות -לרוב זה יותר,,
Re: מנהל מטווח הואשם בסחר באמל"ח
זה מנהל מטווח ערד
- סליקאי טיטניום
יום עצוב לחובבי האקדחים באשר הם בכלל ולתחום הירי המעשי בפרט.
קיבלתי עדכון על פרטי המקרה אבל אני בכוונה לא נכנס לפרטים / שמות.
רק אומר שכל מעילה באמון / ניצול לרעה של הסמכויות על ידי בעל סמכות בענף פוגעת בכלל כיוון שהיא מביאה לצמצום הסמכויות של הקולגות שלו שלא חטאו.
קיבלתי עדכון על פרטי המקרה אבל אני בכוונה לא נכנס לפרטים / שמות.
רק אומר שכל מעילה באמון / ניצול לרעה של הסמכויות על ידי בעל סמכות בענף פוגעת בכלל כיוון שהיא מביאה לצמצום הסמכויות של הקולגות שלו שלא חטאו.
WARLORD
- סליקאי זהב
מדויק. ונקווה שישכילו להקיא את הדבר הזה מקרבנו מבלי שהענף ייפגע.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
איזו עדינות, אצילות ומסירות נפש מפגינים חברי הפורום בבואם להזכיר את פרטי המקרה - חלילה לנו מלהזכיר את שמות המעורבים - כדי שכולם ב"סליק" לא ידעו, אבל כל מה שהעוברים וחרשים באתר של ערוץ 20 ידעו גם ידעו - האם אנחנו גם עוצמים עיניים לפני שאנחנו חוצים כביש בבחינת אם אני לא רואה את האוטו אז הוא לא שם?
לא הייתי בטוח שאני מזהה את השמות אז חיפשתי אותם ברשת - אלא במקום בכרום - חיפשתי בטעות בג'ימייל - ועדיין גיליתי את שלושת שמות המשפחה משובצים לתחרות ירי מעשי אזורית. הנזק שייגרם לענף לא יסתכם בסגירת מטווח, אלא בהחמרת ההליכים כנגד יורי הירי המעשי. כמובן שאלוף הפוסטים יזכיר לנו שהכל אשמת הבט"פ ושההתנהלות שלהם איומה ונוראה - ולא ייתכן שבגלל תפוח רקוב אחד ישליכו את כל הסל. את הסל לא ישליכו אבל הקטיף הולך להיות מאוד מאוד קשה מעכשיו. זה המקרה וזו התוצאה - בל ניתן לאחרים לסלף.
אני כמובן מאחל לכל המעורבים שיוכיחו זכאותם ויצאו צחים כשלג (מחוסר אשמה - לא מחוסר ראיות ובטח שלא מחוסר עניין לציבור), אבל במידה ולא - אני לפחות הולך לאחסן את המקרה בזכרון בתור עוד מקרה שבו חבר קהילה אחד גרם יותר נזק מכל ארגוני האקדח הסכין והנונצ'קו שעל שולחן המטבח יחדיו, וזו לא הפעם הראשונה. זה כיף לכעוס על הבט"פ כי הם לא פה (האמנם?) ועוד יותר כיף להלין על ה"סכין על שולחן" כי גם הם לא פה (האמנם בריבוע?) והם כולם אשמים בחידושים, ובטפסים ובהגבלות ובמצב הספורט העגום. אבל כשפתאום זה אחד מאיתנו זה כבר פחות כיף. פתאום ממלכתיים, פתאום עדינים ... ואולי יש לזה מילה קצת יותר "צבעונית"?
לא הייתי בטוח שאני מזהה את השמות אז חיפשתי אותם ברשת - אלא במקום בכרום - חיפשתי בטעות בג'ימייל - ועדיין גיליתי את שלושת שמות המשפחה משובצים לתחרות ירי מעשי אזורית. הנזק שייגרם לענף לא יסתכם בסגירת מטווח, אלא בהחמרת ההליכים כנגד יורי הירי המעשי. כמובן שאלוף הפוסטים יזכיר לנו שהכל אשמת הבט"פ ושההתנהלות שלהם איומה ונוראה - ולא ייתכן שבגלל תפוח רקוב אחד ישליכו את כל הסל. את הסל לא ישליכו אבל הקטיף הולך להיות מאוד מאוד קשה מעכשיו. זה המקרה וזו התוצאה - בל ניתן לאחרים לסלף.
אני כמובן מאחל לכל המעורבים שיוכיחו זכאותם ויצאו צחים כשלג (מחוסר אשמה - לא מחוסר ראיות ובטח שלא מחוסר עניין לציבור), אבל במידה ולא - אני לפחות הולך לאחסן את המקרה בזכרון בתור עוד מקרה שבו חבר קהילה אחד גרם יותר נזק מכל ארגוני האקדח הסכין והנונצ'קו שעל שולחן המטבח יחדיו, וזו לא הפעם הראשונה. זה כיף לכעוס על הבט"פ כי הם לא פה (האמנם?) ועוד יותר כיף להלין על ה"סכין על שולחן" כי גם הם לא פה (האמנם בריבוע?) והם כולם אשמים בחידושים, ובטפסים ובהגבלות ובמצב הספורט העגום. אבל כשפתאום זה אחד מאיתנו זה כבר פחות כיף. פתאום ממלכתיים, פתאום עדינים ... ואולי יש לזה מילה קצת יותר "צבעונית"?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
Neon Golden כתב: כמובן שאלוף הפוסטים יזכיר לנו שהכל אשמת הבט"פ ושההתנהלות שלהם איומה ונוראה - ולא ייתכן שבגלל תפוח רקוב אחד ישליכו את כל הסל. את הסל לא ישליכו אבל הקטיף הולך להיות מאוד מאוד קשה מעכשיו. זה המקרה וזו התוצאה - בל ניתן לאחרים לסלף.
ביקשת - קיבלת.
זו לא תהיה הפעם הראשונה שבעל עסק בענף הזה סורח.
וזו לא תהייה הפעם הראשונה שהמשרד לבט"פ תופס טרמפ על אירוע כסיבה למסיבה להדק לנו עוד קצת את החבל על הצוואר.
קצת הסטוריה למי ששכח:
- המשרד לבטפ ניצל אירוע של התאבדות במטווח כדי להגביל ירי חופשי. כולנו יודעים מה הסיבה האמיתית
- כל הטירוף הזה סביב ההקצאה של 50 כדור התחיל סביב מכירת תחמושת לגורמים לא מורשים של סוחר בצפון.
מושחתים תמיד יהיו כי זה טבע האדם.
תאונות תמיד תיקרנה כי זה טבע האדם.
אותו כנ"ל גם לגבי מעשי פשע.
אם אתה רוצה להגיש את צווארך לשוחט, תהנה. התענוג כולו שלך.
בארה"ב קרו מקרים הרבה יותר מזעזעים מאשר מישהו שמכר כמה כדורי בשחור למי שלא צריך.
עדיין לא ראיתי את הnra מתנדב להצדיק את התומכים בהגבלות על מכירת נשק.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
בנוסף אני לא רואה את בכירי מערכת הביטחון זזים בכסאם באי נוחות כשמפרקים בונקרים שלמים של אמלח יורה ומתפוצץ...
מישהו אמר זהו צהל מקבל נשק רק במלחמה?
אגב צהל הוא מקור מספר 1 לנשק בלתי חוקי אצל עבריינים וגורמי טרור...
מישהו אמר זהו צהל מקבל נשק רק במלחמה?
אגב צהל הוא מקור מספר 1 לנשק בלתי חוקי אצל עבריינים וגורמי טרור...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
בארה״ב אין אפשרות למכור תחמושת בשושו, יש מלא בוואלמארט או שאפשר להכין לבד בבית.
אבל חוק זה חוק, ועצם קיומו מחייב אכיפה וענישה. אני כמוך לא חושב שצריך להגיש את הצוואר לשוחט, אבל גם לא להיתמם. מה שכתב הקודם לך היא לדעתי, הדרך שהוא בוחר לגנות מקרים כאלו, ומסביר די יפה מה התוצאה. אותי פחות היה מעניין מה יעלה בגורלם של הנוגעים בדבר, ויותר מעניין מה יהיה העונש הקולקטיבי בגלל אותם פושעים (לכאורה).
אבל חוק זה חוק, ועצם קיומו מחייב אכיפה וענישה. אני כמוך לא חושב שצריך להגיש את הצוואר לשוחט, אבל גם לא להיתמם. מה שכתב הקודם לך היא לדעתי, הדרך שהוא בוחר לגנות מקרים כאלו, ומסביר די יפה מה התוצאה. אותי פחות היה מעניין מה יעלה בגורלם של הנוגעים בדבר, ויותר מעניין מה יהיה העונש הקולקטיבי בגלל אותם פושעים (לכאורה).
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מה , לא כולם בענף צדיקים ?! אני בשוק !
- סליקאי טיטניום
לא יודע מה יהיה, אם יהיה, העונש הקולקטיבי. רק רואה שוב, שבזמן שהרשויות עסוקות בזוטות כמו לנסות למנוע גניבות אקרעיות של 50 כדור מאיזו פריצה לדירה, העבריינים מרוקנים את כל המחסן.
המלמ״ב היה בודק בציציות של כל עובד נקיון במכון הביולוגי בשעה שמנהל המכון עסק בריגול משך עשרות שנים...
המלמ״ב היה בודק בציציות של כל עובד נקיון במכון הביולוגי בשעה שמנהל המכון עסק בריגול משך עשרות שנים...
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:מה , לא כולם בענף צדיקים ?! אני בשוק !
קצר וקולע.
נאון גולדן.
אני חייב להודות שהפוסט שלך לא ממש ברור. אחדד את שאלתי:
הדברים שכתבת עצמם ברורים אבל לא ברור מה אתה מנסה לטעון.
לשיטתך האגף עומד לנצל את האירוע כדי להדק את הפיקוח על מחזיקי נשק פרטיים, עם דגש על ספורטאים.
יכול מאוד להיות שזה נכון. אם תשים לב כתבתי בדיוק את זה לפניך, בצורה קצת יותר שקטה.
אני אישית איני נמנה על מבקריו של האגף בפורום זה . זה לא שאין לי ביקורת, אבל מה שיש לי לומר לקברניטי האגף אני מעדיף לומר בצורה ישירה ודיסקרטית ולא פומבית וסיבותיי עמי. כך למשל בשרשור שעוסק בעזיבתו הצפויה של ראש האגף לא נתתי כל התייחסות.
מה שכן, התעכבת בתגובתך רבות, על כך שבפוסטים שהיו לפניך לא הזכירו את שמם של המעורבים ולא ״נכנסו״ בהם מספיק.
משתמע מדבריך שאתה רואה בכך רפיסות של חברי הפורום.
אשמח אם תסביר מה החשיבות הרבה שאתה רואה בשיימינג כזה ומה הרלוונטיות שלו לחששות (המוצדקים) שהעלית מפני תגובת יתר של האגף לאירוע המצער.
גם אם היה נעשה כאן שיימינג לאותו מנהל מטווח מערד על ידי כל אחד מהמגיבים, איני רואה איך זה היה מסייע לתקן את הנזק שנגרם על ידי מעשיו הנלוזים, לכאורה.
WARLORD
- סליקאי זהב
אם זה באמת נכון, אני מקווה שיפתחו למנהל המטווח הזה את התחת
תאוות הבצע החולנית שלו יכולה לגרום לגזרות קשות שישפיעו בסוף על כולנו.

Glock 26 GEN4
glock34 כתב: ויותר מעניין מה יהיה העונש הקולקטיבי בגלל אותם פושעים (לכאורה).
זה בדיוק העניין שמרתיח אותי.
הציפיה בהכנעה לעונש קולקטיבי וההשלמה של כולם עם רוע הגזירה.
איך אמר פעם מישהו?
כצאן לטבח ומבלי שמישהו יעלה בדעתו את האפשרות של לתת איזה פייט בחזרה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אני אישית איני נמנה על מבקריו של האגף בפורום זה . זה לא שאין לי ביקורת, אבל מה שיש לי לומר לקברניטי האגף אני מעדיף לומר בצורה ישירה ודיסקרטית ולא פומבית וסיבותיי עמי.
זו בדיוק הסיבה מדוע לעולם לא יקום פה גוף שמאגד את כל בעלי העניין בתחום הזה.
כי בזמן אמת כל אחד דואג רק לתחת ולאינטרסים האישיים שלו.
אותי לימדו וחינכו שאור השמש מטהר.
כל מה שאתה חושב שאתה סוגר ב4 עיניים יחזיק מים כמו מסננת.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
bnsagi כתב:אם זה באמת נכון, אני מקווה שיפתחו למנהל המטווח הזה את התחת![]()
אם זה נכון אני בעד 20 שנה בפנים.
אבל אני גם מכיר את הבן אדם ולכן עדיין בסתר ליבי אני מקווה שאולי זה לא נכון.
לגבי מה שאיתמר אמר – יש צדק רב בדבריו.
לא מגיע כאן שום עונש קולקטיבי ולא צריך לנצל כל אירוע חריג שקרה באחד המטווחים / המועדונים ע"מ להטיל גזרות חדשות על ענף שממילא מדדה.
לראשי מועדונים ולמנהלי מטווחים יש מרחב תמרון בחוק ובנוהל (דיווחים על צריכת תחמושת / מפעל ראוי וכו') וראוי לסמוך על האמינות שלהם עד שלא יוכח פרטנית אחרת.
לא צריך לגזור מכך כל גזירה רוחבית לדעתי והאגף ישגה אם יעשה כן.
איתמר צודק גם בכך שאם חלילה תהיה גזירה כזו לא חייבים לקבל אותה כגזירה משמיים.
WARLORD
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד