מה הייתם עושים בסיטואצייה דמיונית שכזו?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מה הייתם עושים בסיטואצייה דמיונית שכזו?
לאנשי החוק שבתוכינו? מה הייתם עושים בסיטואצייה דמיונית שכזו:שעלולה להתרחש כך לפתע פתאום
אתם נוסעים ברכבת ישראל. מצפון לדרום(ממש לא משנה לאן ומאיפה)האקדח שלכם עליכם בנשיאה הרגילה המוסלקת היומיומית .יושבים בקרון לא עמוס במיוחד.שבו יושבים גם חיילים עם נשק וגם אזרחים מהשורה.
אנשי האבטחה של הרכבת אינם בסביבה הקרובה.
לפתע מתפרץ לקרון בחור צעיר מתנדנד מעודף אלכוהול בידו מחזיק בקבוק מנופץ חד כתער כשצוואר הבקבוק בידי הבחור וחלק חד שנראה כמו סכין בולט קדימה לעבר כיוון תנועתו של הבחור אל היושבים בקרון.. .ולפי עיניו רואים שהוא שתוי לאאללה.צועק בערבית אני אזיין את כל היהודים .ישראל חארא.אלללה הוא אכבר אללה הוא אכבר אללה הוא אכבר עומד במקום אחד פתאום. קרוב אליכם. וממשיך בקריאת אללה הוא אכבר.ואז נע עם חוד הבקבוק לעבריכם. החיילים בקרון קפואים מתדהמה אינם מגיבים אבל נשקם בידיהם.והבחור ממשיך להתקדם ומגיע כבר למרחק של אוטוטו יושיט יד וידקור אתכם..
האם תשלפו ותירו בו?
האם כדי להרוג או לפצוע? כשאסור לשכוח שהקרון מאוכלס בעוד נוסעים.לאן תכוונו לרגליו או לראשו?
????????????????????????
גידי מצגר סליקאי וווותתתייייקקקקקקקקקק
אתם נוסעים ברכבת ישראל. מצפון לדרום(ממש לא משנה לאן ומאיפה)האקדח שלכם עליכם בנשיאה הרגילה המוסלקת היומיומית .יושבים בקרון לא עמוס במיוחד.שבו יושבים גם חיילים עם נשק וגם אזרחים מהשורה.
אנשי האבטחה של הרכבת אינם בסביבה הקרובה.
לפתע מתפרץ לקרון בחור צעיר מתנדנד מעודף אלכוהול בידו מחזיק בקבוק מנופץ חד כתער כשצוואר הבקבוק בידי הבחור וחלק חד שנראה כמו סכין בולט קדימה לעבר כיוון תנועתו של הבחור אל היושבים בקרון.. .ולפי עיניו רואים שהוא שתוי לאאללה.צועק בערבית אני אזיין את כל היהודים .ישראל חארא.אלללה הוא אכבר אללה הוא אכבר אללה הוא אכבר עומד במקום אחד פתאום. קרוב אליכם. וממשיך בקריאת אללה הוא אכבר.ואז נע עם חוד הבקבוק לעבריכם. החיילים בקרון קפואים מתדהמה אינם מגיבים אבל נשקם בידיהם.והבחור ממשיך להתקדם ומגיע כבר למרחק של אוטוטו יושיט יד וידקור אתכם..
האם תשלפו ותירו בו?
האם כדי להרוג או לפצוע? כשאסור לשכוח שהקרון מאוכלס בעוד נוסעים.לאן תכוונו לרגליו או לראשו?
????????????????????????
גידי מצגר סליקאי וווותתתייייקקקקקקקקקק
- סליקאי כסף
Re: מה הייתם עושים בסיטואצייה דמיונית שכזו?
בחיי שבאווירה בבתי המשפט הייתי מגיב בכל דרך ללא הנשק, עם כל הפחד להיהרג, אם הערבי לא פוגע בעורק חיוני אני רק פצוע וסאגת בתי המשפט אחכ.....
בשביל זה יש חייחים ואבטחה
בשביל זה יש חייחים ואבטחה
- סליקאי ארד
אמצעי, כוונה, יכולת ביצוע.
יש אפשרות שהמצב הנפשי ( שיכרות) של אותן בחור לא היה עומד במבחן בית משפט בכל הקשור לכוונה ויכולת ביצוע.
הייתי מנסה כל אמצעי למעט נשק כדי לנטרל את אותו אחד. אפשר להדוף אותו עם תיק כבד, יד עטופה במעיל וכו..
א.
יש אפשרות שהמצב הנפשי ( שיכרות) של אותן בחור לא היה עומד במבחן בית משפט בכל הקשור לכוונה ויכולת ביצוע.
הייתי מנסה כל אמצעי למעט נשק כדי לנטרל את אותו אחד. אפשר להדוף אותו עם תיק כבד, יד עטופה במעיל וכו..
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
האם בתרחיש הדמיוני ישנם תיקים בהישג יד שבעזרתם ניתן להתגונן מפני התוקף?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לא הייתי עושה כלום. זו מתיחה , מוסלמי קיצוני לא שותה אלכוהל.
חכה עוד שתי שניות - יתפרץ לקרון חרדי חמוש בשוק חזיר חצי אכולה ויכה בו בראשו, אחריהם יגיע יהודה ברקן.
חכה עוד שתי שניות - יתפרץ לקרון חרדי חמוש בשוק חזיר חצי אכולה ויכה בו בראשו, אחריהם יגיע יהודה ברקן.
- סליקאי טיטניום
- סליקאי זהב
Everest כתב:מתעורר

IDPA Safety Officer
עורך האתר http://www.idpa.org.il
עורך האתר http://www.idpa.org.il
הרוב כאן בעד שימוש בכל אמצעי אחר לבלימת השיכור רק לא באקדח.?????????????????????
מה יעשה זקן כמוני בעל אקדח לא זריז מספיק בידיו פרט לשליפה דריכה וירי.וחסר כוח פיזי לשימוש באמצעי אחר?
אוורסט עד שתתעורר תדקר!
ניר איך זיהית ישר שאינו קיצוני.אבל שיכור הוא היה.וואאללה.וגם נוצרי(אגב)
ליאור נארגן לך תיק.(במס הכנסה חחחחחחחחחחח)
מה יעשה זקן כמוני בעל אקדח לא זריז מספיק בידיו פרט לשליפה דריכה וירי.וחסר כוח פיזי לשימוש באמצעי אחר?
אוורסט עד שתתעורר תדקר!
- סליקאי כסף
מה קורה גידי, משעמם ?
יום שאתה לא לומד בו משהו חדש, הוא יום מבוזבז.
- סליקאי ארד
גדעון מצגר כתב:הרוב כאן בעד שימוש בכל אמצעי אחר לבלימת השיכור רק לא באקדח.?????????????????????
אוורסט עד שתתעורר תדקר!
המבחן המשפטי לשימוש בנשק חם הוא אובייקטיבי, לא סובייקטיבי.
זה לא יעניין את השופט ש"זקן כמוך" בעל אקדח לא יכול להשתמש באמצעים אחרים. המבחן שיעבירו אותך הוא מבחן "האדם הסביר", והתביעה כבר תדאג להוכיח בכל כוחה ש"האדם הסביר" לא היה יורה.
יכול להיות שתזוכה, אבל אל תצא מנקודת הנחה שהמערכת תעמוד לטובתך בעניין.
- סליקאי זהב
אכן שרשור זה עלול לשמש תובע מטביע חרוץ, לשכנע שופט לשפות על האש את הנאשם הביש גדא התורן..
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אכן שרשור זה עלול לשמש תובע מטביע חרוץ, לשכנע שופט לשפות על האש את הנאשם הביש גדא התורן..
לשפות או לשפוט? הסמנטיקה כאן היא מה שתבדיל בין זיכוי לביזוי.
עם הפרקליטות בארץ ותפיסת "ההגנה העצמית", נראה לי שהכוונה הייתה "לשפוט"?
- סליקאי זהב
גדעון מצגר כתב:מה יעשה זקן כמוני בעל אקדח לא זריז מספיק בידיו פרט לשליפה דריכה וירי.וחסר כוח פיזי לשימוש באמצעי אחר?
אתה נמצא ברכבת מלאה אנשים.
מהסטוריה של מקרים קודמים, מחבל כזה לא זוכה לעמוד על הרגלים יותר מכמה דקות.
יש אפילו מצב שתצטרך להשתמש בנשק שלך כדי להגן עליו מלינץ'.
פשוט שב ותן לאחרים לעשות את העבודה בשבילך. אם אתה רואה את הבקבוק השבור מול הגרון שלך ואין לך שום ברירה אחרת, עשה מה שצריך כדי להשאר בחיים.
התשובה שלי הייתה שונה אם היית נמצא בסיטואציה כמו אריק קארפ שבו יחסי הכוחות היו כבר אחרים לגמרי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
לשפות ,לשפות, לשפות קומקום על האש מכיר? זה אותו דבר רק בלי הקומקום..
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד