כתבה על המשא"ז בערוץ 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כתבה על המשא"ז בערוץ 2
מה דעתכם איזו מדינה איזה עם פשוט נפלא , וכל הכבוד לכול המתנדבים
גם אלה שלא הופיעו בכתבה.

גם אלה שלא הופיעו בכתבה.

"הם" ?
אני חושב שיש בפורום הרבה מ[b]"הם" ,מה שהופך את זה ל"הרבה מאיתנו" .

אני חושב שיש בפורום הרבה מ[b]"הם" ,מה שהופך את זה ל"הרבה מאיתנו" .

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
סלחתי .
אגב,הייתה הזמנה ב"נפגשים בסליק " להגיע לבול היום .
לא יכלתי להגיע ,כי הייתי עסוק במטווח אחר שגם בו פגשתי "חלק מאיתנו".
ותודה למשתתפים
אגב,הייתה הזמנה ב"נפגשים בסליק " להגיע לבול היום .
לא יכלתי להגיע ,כי הייתי עסוק במטווח אחר שגם בו פגשתי "חלק מאיתנו".
ותודה למשתתפים

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
Re: כתבה על המשא"ז בערוץ 2
משה לוי כתב:מה דעתכם איזו מדינה איזה עם פשוט נפלא , וכל הכבוד לכול המתנדבים
גם אלה שלא הופיעו בכתבה.
משה, אתם כל כך סודיים שנראה לי שאפילו המשטרה לא יודעת על קיומכם.

אהבתי במיוחד את האיש ממשטרת התנועה שאמר שהוא עושה זאת כי זה משפר את היחסים עם החברה שלו כשהיא רואה את הז'קט באוטו וגם נותן לו תחושת כח ושררה על הנהגים שהוא מפחיד, בקיצור RUSH ןKICK כדבריו. אני בטוח שהוא לא מייצג אף אחד מהחברה הרציניים.
אני אישית עדיין בהמתנה ליח' הסיור האוירי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
משמר אזרחי
המשמר האזרחי
RULES
גם אני מתנדב
כל הכבוד למתנדבים שעושים את הפעילות בזמנם החופשי
RULES
גם אני מתנדב

כל הכבוד למתנדבים שעושים את הפעילות בזמנם החופשי
Be carefull what you are wishing for
אני מקווה לא לפתוח דיון סוער בנושא אבל יש מספר בעיות במה שראינו בכתבה.
א. מתנדב יחידת התנועה כי מייצג חלק נכבד מאותם נתח מתנדבים בגיל זה. (וזה אחרי 8 שנים והכרותעם באמת הרבה מתנדבים) וזאת גם דעתי האישית תתכווחו או לא.
ב. חלק לא קטן מהשוטרים מזלזל במתנדבים בצדק או לא אבל חלק מהמתנדבים פשוט לא מספיק מקצועיים לצאת לשטח. אם תבצעו אנלוגיה למדא תראו ששם אין דבר כזה.
ג. מתוך 75,000 המתנדבים חלק קטן בהרבה מתנדב באמת פעיל כלומר מגיע פעם בשבועיים נגיד ולא פעם בחודש (4 שעות בקלאסי) כפי שהוא מחוייב ככה שהמספרים רק נראים יפים אבל עדיין אני לא מזלזל במתנדבים או במספרים שעדיין מכובדים.
ובהחלט שלא במתנדבים עליהם גם אני נמנה.
א. מתנדב יחידת התנועה כי מייצג חלק נכבד מאותם נתח מתנדבים בגיל זה. (וזה אחרי 8 שנים והכרותעם באמת הרבה מתנדבים) וזאת גם דעתי האישית תתכווחו או לא.
ב. חלק לא קטן מהשוטרים מזלזל במתנדבים בצדק או לא אבל חלק מהמתנדבים פשוט לא מספיק מקצועיים לצאת לשטח. אם תבצעו אנלוגיה למדא תראו ששם אין דבר כזה.
ג. מתוך 75,000 המתנדבים חלק קטן בהרבה מתנדב באמת פעיל כלומר מגיע פעם בשבועיים נגיד ולא פעם בחודש (4 שעות בקלאסי) כפי שהוא מחוייב ככה שהמספרים רק נראים יפים אבל עדיין אני לא מזלזל במתנדבים או במספרים שעדיין מכובדים.
ובהחלט שלא במתנדבים עליהם גם אני נמנה.
נערך לאחרונה על ידי מוטי בתאריך 17 מאי 2003, 16:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
מוטי.
מוטי
אל לך לזלזל במתנדבים הקלאסיים המבצעים פעילות פעם בחודש.
גם הם עוזרים
כל סיור של משא"ז קלאסי זה עוד ניידת או סיור רגלי אשר משמש כמכפיל כח למשטרה.
כנ"ל גם למתמידים על סוגיהם.
לטענתך לא כל המתנדבים מספיק לצאת לשטח - תרשה לי לחלוק עליך.
כל מתנדבי המתמיד עוברים קורס, כל מתנדבי הית"מ עוברים קורס בסיסי ןקורס מתקדם,
ובנוסף התשלמויות, הדרכות והרצאות רבות.
אכן, אותו מתנדב אשר מקבל את הריגוש מהכח והשררה אינו מייצג את מרבית המתנדבים ביחידות המתמיד אשר מבצעים את עבודתם השחורה יום ולילה ללא תמורה.
היות ואני מעביר הדרכות מסוגים שונים, יוצא לי להפגש עם מתנדבים רבים, הן משא"ז קלאסי והן יח"מים למינהם. אני רואה את עם ישראל היפה על כל חתך גווניו, עדותיו, גילאים ומין שרק אפשר לשער, בקיצור את כל עם ישראל, ואין לי אלא להוריד את הכובע בפני המתנדבים
הם מבצעים פעילויות מכל הסוגים בכל שעות היממה, כל השנה וללא תמורה פרט להרגשה טובה על כי באו לתרום, וזה הסיפוק העיקרי אשר מניע את רובם.
תמיד יהיו אלו המגיעים בגלל סיבה זו או אחרת, ותמיד יהיו אלו שאינם בוגרים דיים,
אבל הרוב המרכיע פשוט מגיע כי הוא בא להתנדב
ללא כל סיבות או חשבונות.
אסיים בהצדעה למתנדבים באשר הם שם
אל לך לזלזל במתנדבים הקלאסיים המבצעים פעילות פעם בחודש.
גם הם עוזרים

כל סיור של משא"ז קלאסי זה עוד ניידת או סיור רגלי אשר משמש כמכפיל כח למשטרה.
כנ"ל גם למתמידים על סוגיהם.
לטענתך לא כל המתנדבים מספיק לצאת לשטח - תרשה לי לחלוק עליך.
כל מתנדבי המתמיד עוברים קורס, כל מתנדבי הית"מ עוברים קורס בסיסי ןקורס מתקדם,
ובנוסף התשלמויות, הדרכות והרצאות רבות.
אכן, אותו מתנדב אשר מקבל את הריגוש מהכח והשררה אינו מייצג את מרבית המתנדבים ביחידות המתמיד אשר מבצעים את עבודתם השחורה יום ולילה ללא תמורה.
היות ואני מעביר הדרכות מסוגים שונים, יוצא לי להפגש עם מתנדבים רבים, הן משא"ז קלאסי והן יח"מים למינהם. אני רואה את עם ישראל היפה על כל חתך גווניו, עדותיו, גילאים ומין שרק אפשר לשער, בקיצור את כל עם ישראל, ואין לי אלא להוריד את הכובע בפני המתנדבים

הם מבצעים פעילויות מכל הסוגים בכל שעות היממה, כל השנה וללא תמורה פרט להרגשה טובה על כי באו לתרום, וזה הסיפוק העיקרי אשר מניע את רובם.
תמיד יהיו אלו המגיעים בגלל סיבה זו או אחרת, ותמיד יהיו אלו שאינם בוגרים דיים,
אבל הרוב המרכיע פשוט מגיע כי הוא בא להתנדב

אסיים בהצדעה למתנדבים באשר הם שם

אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
donduck
מה אתה אומר ?
לא מכירים את המתמיד ?
כולם באזור העמק מכירים היטב,כי אנחנו שומרים ,על הכבשים בדיר,
על הפרות באחו,על התרנגולות בלול ועוד ועוד,כן גם על הירקות של המושבים
והקיבוצים שיגיעו לשוק ולא ל......
אבל יש כנראה כמה שלא רוצים להכיר בעיה שלהם, הינה למרות שלא הצלחנו
השבוע כמעת ותפסנו משאית עמוסה בכבשים שברחה לה ,מה לעשות לא תמיד מצליחים.
לגבי מה שחשבת ? זה לא נושא לדיון כאן מצטער .

לא מכירים את המתמיד ?
כולם באזור העמק מכירים היטב,כי אנחנו שומרים ,על הכבשים בדיר,
על הפרות באחו,על התרנגולות בלול ועוד ועוד,כן גם על הירקות של המושבים
והקיבוצים שיגיעו לשוק ולא ל......
אבל יש כנראה כמה שלא רוצים להכיר בעיה שלהם, הינה למרות שלא הצלחנו
השבוע כמעת ותפסנו משאית עמוסה בכבשים שברחה לה ,מה לעשות לא תמיד מצליחים.
לגבי מה שחשבת ? זה לא נושא לדיון כאן מצטער .

משא"ז
שלום חברים
ראשית, כל הכבוד לכם המתנדבים במשא"ז.
בפעם הראשונה שהתנדבתי למשא"ז היתה אי שם באמצע שנות השבעים, בעודי תלמיד תיכון.
צורפתי לבחור אשר לא היה מבוגר ממני בהרבה(חייל כמדומני), ותפקידנו היה להסתובב רגלית בשכונה מסוימת. הוא קיבל קרבין ולי אמרו קח מקל או מוט כלשהו (לא היו מטווחים לבני נוער ולא אושר להם לשאת נשק). קיבלתי זאת, העיקר להתנדב ולעזור בכל דרך( אידאל של בחור צעיר ונאיבי).
לפני מספר שנים החלטתי שוב להתנדב, במקום מגורי הנוכחי.
באתי, נרשמתי ולאחר מספר שבועות!!! קראו לי לסיור ראשון אשר אמור היה לשמור על סביבת מגורנו בלבד.
מלא שמחה ומרץ הגעתי לתחנה. שאלו אותי אם אני רוצה נשק (קרבין, אלא מה?). עניתי כי אני מעדיף את נשקי הפרטי מאחר ואני מיומן בו הרבה יותר. לא היתה שום בעיה מצד מפקד התחנה והוא אפילו לא טרח לאמר לי כי יש לקבל אישור מיוחד על כך (ואכן, בכל המשמרות שלי נשאתי רק אותו, גם באבטחת חגיגות עצמאות וארועים שונים).
יצאנו לסיור ברכב אשר גרוטאה היתה מחמאה בשבילו.
בתור מתנדב חדש אשר זה לו הסיור הראשון, ישבתי, שתקתי ולמדתי....
התחנה הראשונה בסיור היתה בית מאפה אי שם באחד מאישזורי התעשיה...והרכב הועמס בכמות נכבדה של פיתות\לאפות....אף אחד לא שילם כמובן....חומר למחשבה...
מאותו רגע ואילך הפכנו לרכב הסעות לשוטרים...קחו את זה הביתה ואת ההוא לשם והשלישי קחו לפה...בקיצור, מרכז הסעות.
חשבתי כי זה מיקרי...אולם בכל משמרת בה הייתי נוכח, תפקידנו היה להסיע שוטרים לביתם!
כמובן כי תמיד קיבלנו רכב (טרנזיט) מצ'וקמק אשר בקושי הותנע, בקושי נסע, חלל הרכב היה מלא באדי דלק ממסטלים. כשמחינו על כך, נאמר לנו שלא נעשה טובות, רוצים קחו, לא רוצים, לכו הביתה.
רוב המתנדבים היו אנשים טובים אולם לפחות אחד מהם, במקרה צורף למספר משמרות בהם נכחתי, היה גבולי בשפיותו, ואני אומר זאת לא כבעל מקצוע אלא לפי דברי מפקד התחנה. אותו בחור שוחרר מהצבא על סעיף נפשי וראו זאת עפ"י דיבורו והתנהגותו. בתשובה לתמיהותי, נאמר לי כי יש לו קשרים כלשהם והוא מצורף למשא"ז.
בד"כ היחס למתנדבי המשא"ז היה כאל טרדנים, המנסים לקחת ממשאבי השוטרים וכו'.
היו עוד כמה מקרים ומעשים בסגנון זה אשר שברו אותי סופית והחלטתי לא להמשיך להתנדב במקום מסואב ומושחת, לפחות בתחנה זו.
שוב, איני מכיר את כל תחנות המשא"ז והמתנדבים אשר בטוחני כי רובם אנשים טובים ורציניים, אך המקרה שלי הוציא לי את כל הרוח ממפרשי ההתנדבות...
בהצלחה לכולם ובשמחות
ראשית, כל הכבוד לכם המתנדבים במשא"ז.
בפעם הראשונה שהתנדבתי למשא"ז היתה אי שם באמצע שנות השבעים, בעודי תלמיד תיכון.
צורפתי לבחור אשר לא היה מבוגר ממני בהרבה(חייל כמדומני), ותפקידנו היה להסתובב רגלית בשכונה מסוימת. הוא קיבל קרבין ולי אמרו קח מקל או מוט כלשהו (לא היו מטווחים לבני נוער ולא אושר להם לשאת נשק). קיבלתי זאת, העיקר להתנדב ולעזור בכל דרך( אידאל של בחור צעיר ונאיבי).
לפני מספר שנים החלטתי שוב להתנדב, במקום מגורי הנוכחי.
באתי, נרשמתי ולאחר מספר שבועות!!! קראו לי לסיור ראשון אשר אמור היה לשמור על סביבת מגורנו בלבד.
מלא שמחה ומרץ הגעתי לתחנה. שאלו אותי אם אני רוצה נשק (קרבין, אלא מה?). עניתי כי אני מעדיף את נשקי הפרטי מאחר ואני מיומן בו הרבה יותר. לא היתה שום בעיה מצד מפקד התחנה והוא אפילו לא טרח לאמר לי כי יש לקבל אישור מיוחד על כך (ואכן, בכל המשמרות שלי נשאתי רק אותו, גם באבטחת חגיגות עצמאות וארועים שונים).
יצאנו לסיור ברכב אשר גרוטאה היתה מחמאה בשבילו.
בתור מתנדב חדש אשר זה לו הסיור הראשון, ישבתי, שתקתי ולמדתי....
התחנה הראשונה בסיור היתה בית מאפה אי שם באחד מאישזורי התעשיה...והרכב הועמס בכמות נכבדה של פיתות\לאפות....אף אחד לא שילם כמובן....חומר למחשבה...
מאותו רגע ואילך הפכנו לרכב הסעות לשוטרים...קחו את זה הביתה ואת ההוא לשם והשלישי קחו לפה...בקיצור, מרכז הסעות.
חשבתי כי זה מיקרי...אולם בכל משמרת בה הייתי נוכח, תפקידנו היה להסיע שוטרים לביתם!
כמובן כי תמיד קיבלנו רכב (טרנזיט) מצ'וקמק אשר בקושי הותנע, בקושי נסע, חלל הרכב היה מלא באדי דלק ממסטלים. כשמחינו על כך, נאמר לנו שלא נעשה טובות, רוצים קחו, לא רוצים, לכו הביתה.
רוב המתנדבים היו אנשים טובים אולם לפחות אחד מהם, במקרה צורף למספר משמרות בהם נכחתי, היה גבולי בשפיותו, ואני אומר זאת לא כבעל מקצוע אלא לפי דברי מפקד התחנה. אותו בחור שוחרר מהצבא על סעיף נפשי וראו זאת עפ"י דיבורו והתנהגותו. בתשובה לתמיהותי, נאמר לי כי יש לו קשרים כלשהם והוא מצורף למשא"ז.
בד"כ היחס למתנדבי המשא"ז היה כאל טרדנים, המנסים לקחת ממשאבי השוטרים וכו'.
היו עוד כמה מקרים ומעשים בסגנון זה אשר שברו אותי סופית והחלטתי לא להמשיך להתנדב במקום מסואב ומושחת, לפחות בתחנה זו.
שוב, איני מכיר את כל תחנות המשא"ז והמתנדבים אשר בטוחני כי רובם אנשים טובים ורציניים, אך המקרה שלי הוציא לי את כל הרוח ממפרשי ההתנדבות...
בהצלחה לכולם ובשמחות
If you want to shoot, shoot - don't talk
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד