הרצל קבלו סיים את תפקידו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הרצל קבלו סיים את תפקידו
זה משהו שתקוע להם כמו עצם בגרון, בכלל לא משוכנע שימתינו עד שהאוכלוסיה הזו תגווע באופן טבעי.
1+
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
יש חדש בעניין?
חזל"ש, הוא האריך חוזה בעוד 3 שנים.
- סליקאי זהב
Everest כתב:חזל"ש, הוא האריך חוזה בעוד 3 שנים.
וטוב שכך.
ללא ספק האיש הנכון במקום הנכון.
WARLORD
- סליקאי זהב
אשמח להבין על מה השמחה שלך? ףלא בציניות)
לתחושתי מצד אחד הוא מצהיר הצהרות על הוספת תבחינים והקלות אולם ומהצד השני מיישם כלשונה וכהלכתה את מדיניות הצמצום תוך הערמת קשיים וחסמים על מחזיקי הנשק ובייחוד מחזיקי הרובים נגדם הוא יצא למלחמת חורמה.
ובניגוד לקודמו עושה רושם שהוא אינטלגנט ופיקח ועושה זאת בחוכמה ובעורמה תוך גילוי בקיאות ועשיית שימוש רב ומקצועי בנבכי הפוליטיקה והבירוקרטיה כמו עובד מדינה טוב ומקצועי.
את כל מה שאני כותב כאן אני כותב אחרי קריאת ראיונות דו"חות פגישה והקשבה הץלאמירות שלו ממספר מקורות בנוסף למעקב אחרי ההחלטות שלו אותן אנחנו מרגישים היטב ולרעה, רק לדוגמה החיוב באימון שנתי
לתחושתי ההפסד כולו שלנו והוא הפסד גדול.
לתחושתי מצד אחד הוא מצהיר הצהרות על הוספת תבחינים והקלות אולם ומהצד השני מיישם כלשונה וכהלכתה את מדיניות הצמצום תוך הערמת קשיים וחסמים על מחזיקי הנשק ובייחוד מחזיקי הרובים נגדם הוא יצא למלחמת חורמה.
ובניגוד לקודמו עושה רושם שהוא אינטלגנט ופיקח ועושה זאת בחוכמה ובעורמה תוך גילוי בקיאות ועשיית שימוש רב ומקצועי בנבכי הפוליטיקה והבירוקרטיה כמו עובד מדינה טוב ומקצועי.
את כל מה שאני כותב כאן אני כותב אחרי קריאת ראיונות דו"חות פגישה והקשבה הץלאמירות שלו ממספר מקורות בנוסף למעקב אחרי ההחלטות שלו אותן אנחנו מרגישים היטב ולרעה, רק לדוגמה החיוב באימון שנתי
- סליקאי ארד
אבל הוא עושה את כל זה עם חיוך !
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:אבל הוא עושה את כל זה עם חיוך !
אבל בלי ווזלין.

- סליקאי זהב
Gol1 כתב:אשמח להבין על מה השמחה שלך? ףלא בציניות)
בניגוד לראייה הצרה שלך ולראיית ה"איך דופקים את כולנו", להרצל קבלו יש אגף לנהל והוא צריך להתחשב במכלול אינטרסים של המדינה, לא של הפרט.
את זה ייאמר לזכותו שהוא עושה בצורה טובה ויוצאת דופן, גם אם אנחנו לא רואים איתו עין בעין(גם אני לא).
מספיק כבר עם התייפיפות הנפש הזו על חידושים.
לא ראיתי שיש לך התנגדות לחידוש פעם ב-3 שנים.
עושה רושם שיש לך נשק גם מלפני שבכלל הייתה חובת אימון בחידוש וכל שניית נדרש הוא אך לשלם אגרה.
מה קרה, גם כשפתאם דרשו אימון פעם ב-3 שנים קיפצת והאשמת את כל העולם שדופקים אותך ושהמהלך נועד לצמצם את מחזיקי הנשק?
או שכל מה שהשתנה עכשיו הוא שיש לך שק חבטות להאשים אז זה פשוט יותר נוח?
- סליקאי זהב
Everest כתב:Gol1 כתב:אשמח להבין על מה השמחה שלך? ףלא בציניות)
בניגוד לראייה הצרה שלך ולראיית ה"איך דופקים את כולנו", להרצל קבלו יש אגף לנהל והוא צריך להתחשב במכלול אינטרסים של המדינה, לא של הפרט.
את זה ייאמר לזכותו שהוא עושה בצורה טובה ויוצאת דופן, גם אם אנחנו לא רואים איתו עין בעין(גם אני לא).
מספיק כבר עם התייפיפות הנפש הזו על חידושים.
לא ראיתי שיש לך התנגדות לחידוש פעם ב-3 שנים.
עושה רושם שיש לך נשק גם מלפני שבכלל הייתה חובת אימון בחידוש וכל שניית נדרש הוא אך לשלם אגרה.
מה קרה, גם כשפתאם דרשו אימון פעם ב-3 שנים קיפצת והאשמת את כל העולם שדופקים אותך ושהמהלך נועד לצמצם את מחזיקי הנשק?
או שכל מה שהשתנה עכשיו הוא שיש לך שק חבטות להאשים אז זה פשוט יותר נוח?
אענה לך למרות הטון התוקפני והמוכיח, אני חושב שטרם קבלת רישיון נשק נדרשת הכשרה בסיסית הכוללת בעיקר הדרכה וחינוך לשימוש בטיחותי בנשק, רק לאחר מכן , הדרכה בסיסית בירי, מכאן הכל בזכות ובאחריות בעל הנשק.
רוצה מדינת ישראל לכסת"ח או "להעלות את כשירות נושאנ הנשק בישראל" תתכבד ותממן לנושאי הנשק, קורסים כאוות נפשה קורס לוט"ר, קורס ימ"מ קורס אחיד ומה שבא לה.
עד אז ומכיוון שלא כך דרישת המינימום צריכה להיות סבירה והגיונית, כמו שכבר רשמתי בעבר באף מדינה אין דרישות דומות וברובן יש דרישה לעמידה בבחינת יכולת בסיסית הנוגעת להתנהלות בטיחותית והבנת החובות והסכנות הכרוכות באחזקת נשק.
במדינת ישראל מה שיש זה גיבוב רעיונות ותפיסות המיושמות בעיקר לצורך צימצום כמות המחזיקים בנשק בטענות ותואנות שונות ומופרכות.
וכן אני לא חושב שזה עניינה של המדינה כמה ואיזה כלי נשק יש ברשות אדם כחוק כל עוד הוא עומד בדרישות אלה.
וכן היה לי נשק עוד לפני כל הגזירות הטיפשיות האלה, ואני לא יודע מי זוכר אבל היו תקופות שהנשק היה בהן הרבה יותר נפוץ ולא היו כמויות כאלו גדולות של תאונות ואירועי נשק, פשוט מאד כי היתה מודעות למשמעות של אחזקת נשק.
וזה שלהרצל קבלו יש אגף לנהל זה נכון, אבל בראייתי ולא רק שלי כמנהל הוא עושה את זה בצורה לא מספיק טובה, ואני משתדל להתבטא בעדינות.
הרצל קבלו כמו כל משרת ציבור הוא קודם משרת ציבור וזה הדבר הראשון שעליו לזכור.
דוגמאות מהירות:
חצי שנה ללא חידושי רישיון - אפס עבודה במטווחים.
אי הכרה במקצוע הנשק - מי מתקן נשקים? - מריה הקדושה?
רוצה עוד?
עשיית המוות לספורטאים לכל תעד וכל רישיון
ויש עוד המון דוגמאות רק מתקופתו.
לצערי רוב עובדי המדינה אינם זוכרים מאין מגיע השכר שלהם ואצל מי הם מועסקים.
אולי עעד 3 שנים שאקבל את התקציבית שלי.....
תקרא את מה שכתב גידי מצגר על אירוע נהריים יש שם לקח מאד חשוב על התנהלות אזרחית עם נשק, כך בדיוק הייתי נוהג ולא טיפה יותר, לא יוצא עם קלאץ לחסל מחבלים ולא מנהל מרדפים, מגן על עצמי ומשפחתי בלבד.
שבת שלום לכולם
נערך לאחרונה על ידי Gol1 בתאריך 16 פברואר 2018, 17:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד
זה שהרצל קבלו הוא עובד ציבור שמגיע ביום שישי לכנס של העמותה על חשבון זמנו הפרטי (בלי לקבל תשלום) בזמן שביתו בחדר לידה, וזאת כדי "לרדת לשטח" אומר שהוא שכח מי מממן את המשכורת שלו? את יעקב עמית ראית פעם אחת עושה את זה ב-20 השנים (בערך) שהוא ניהל את האגף? וזה שהוא מגיע לפעמים לתחרויות ירי מעשי בשבתות זה גם נעלם מעיניך?
ברור לכולם מה האינטרסים שלו בזה, אבל עדיין, זה נראה לך מובן מאליו? הוא לא מנהל את האגף מספיק טוב?
ואני ממש לא מליץ יושרו ולא רואה איתו עין בעין בהמון דברים, אבל ללכלך פה כמו שליכלכת עליו ו"לשכוח" את נקודות הזכות שלו זה ביזיון בפני עצמו.
ברור לכולם מה האינטרסים שלו בזה, אבל עדיין, זה נראה לך מובן מאליו? הוא לא מנהל את האגף מספיק טוב?
ואני ממש לא מליץ יושרו ולא רואה איתו עין בעין בהמון דברים, אבל ללכלך פה כמו שליכלכת עליו ו"לשכוח" את נקודות הזכות שלו זה ביזיון בפני עצמו.
- סליקאי זהב
מזכיר חברות ציבוריות שבראשן יושבים דירקטורים שלעיתים אין להם מושג מה החברה עושה וזה בסדר גמור, כי לא משלמים להם על ביקורים במפעלי החברה, לימוד עצמי של פעילותה, קריאת חומר ושיחות עם דרגי ביניים וכו׳.
משלמים להם הון עתק על כל ישיבת דירקטוריון או שיחת טלפון וכו׳, אבל על זה לא.
אח״כ מתלוננים שהם אישרו להנהלה לבצע רכישות כושלות במינוף עצום ולמעשה איפשרו את קריסת החברה, אלפי עובדים פוטרו וכספי הפנסייה של הציבור הלכו לפח ... חוצפה של אנשים...
אוורסט, כשתסיים את לימודיך שקול בחיוב משרה בשירות הציבורי, נראה לי שתתאים.
משלמים להם הון עתק על כל ישיבת דירקטוריון או שיחת טלפון וכו׳, אבל על זה לא.
אח״כ מתלוננים שהם אישרו להנהלה לבצע רכישות כושלות במינוף עצום ולמעשה איפשרו את קריסת החברה, אלפי עובדים פוטרו וכספי הפנסייה של הציבור הלכו לפח ... חוצפה של אנשים...
אוורסט, כשתסיים את לימודיך שקול בחיוב משרה בשירות הציבורי, נראה לי שתתאים.
- סליקאי טיטניום
Everest כתב:זה שהרצל קבלו הוא עובד ציבור שמגיע ביום שישי לכנס של העמותה על חשבון זמנו הפרטי (בלי לקבל תשלום) בזמן שביתו בחדר לידה, וזאת כדי "לרדת לשטח" אומר שהוא שכח מי מממן את המשכורת שלו? את יעקב עמית ראית פעם אחת עושה את זה ב-20 השנים (בערך) שהוא ניהל את האגף? וזה שהוא מגיע לפעמים לתחרויות ירי מעשי בשבתות זה גם נעלם מעיניך?
וואוו, אני ממש נרגש, הוא הלך לתחרות ירי מעשי כדי להכיר את האויב.
והיה בכנס של העמותה שעושה לו שירותים מופלאים בבחינת הכר את האנשים שאותם אתה "משרת"
מת לראות את המכרז השיקולים ותהליך הבחירה בו, מאד אשמח לדעת אילו כישורים וידע יש לו בתחום וכיצד הגיע לתפקיד הזה.
מבחינתי הוא דוגמא נוספת למינוי לא מתאים במגזר הציבורי שיישר מהר מאד קו עם מה שהממונים עליו רוצים.
הייתי שמח לדעת מה בדיוק בקריירה שלו הפך אותו למתאים לתפקיד.
ומה לעשות משרת ציבור נדרש להבין את התחום בו הוא עוסק ונראה שזה אינו המקרה כאן.
אל תכעס אוורסט זאת פשוט דעתי, אתה יכול להמשיך בגישה "הממלכתית" והתוקפנית שלך, זה לא כלכך מרגש אותי.
בראייתי ולא רק שלי מדינת ישראל איבדה את דרכה מזמן ואגף כלי-יריה על כל עובדיו והתנהלותו הוא עוד דוגמה מובהקת לכך
- סליקאי ארד
איך אמרתי... העמותה למען הבט"פ....

א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
Gol1 כתב:Everest כתב:זה שהרצל קבלו הוא עובד ציבור שמגיע ביום שישי לכנס של העמותה על חשבון זמנו הפרטי (בלי לקבל תשלום) בזמן שביתו בחדר לידה, וזאת כדי "לרדת לשטח" אומר שהוא שכח מי מממן את המשכורת שלו? את יעקב עמית ראית פעם אחת עושה את זה ב-20 השנים (בערך) שהוא ניהל את האגף? וזה שהוא מגיע לפעמים לתחרויות ירי מעשי בשבתות זה גם נעלם מעיניך?
וואוו, אני ממש נרגש, הוא הלך לתחרות ירי מעשי כדי להכיר את האויב.
והיה בכנס של העמותה שעושה לו שירותים מופלאים בבחינת הכר את האנשים שאותם אתה "משרת"
מת לראות את המכרז השיקולים ותהליך הבחירה בו, מאד אשמח לדעת אילו כישורים וידע יש לו בתחום וכיצד הגיע לתפקיד הזה.
מבחינתי הוא דוגמא נוספת למינוי לא מתאים במגזר הציבורי שיישר מהר מאד קו עם מה שהממונים עליו רוצים.
הייתי שמח לדעת מה בדיוק בקריירה שלו הפך אותו למתאים לתפקיד.
ומה לעשות משרת ציבור נדרש להבין את התחום בו הוא עוסק ונראה שזה אינו המקרה כאן.
אל תכעס אוורסט זאת פשוט דעתי, אתה יכול להמשיך בגישה "הממלכתית" והתוקפנית שלך, זה לא כלכך מרגש אותי.
בראייתי ולא רק שלי מדינת ישראל איבדה את דרכה מזמן ואגף כלי-יריה על כל עובדיו והתנהלותו הוא עוד דוגמה מובהקת לכך
אתה מוזמן לפנות להרצל קבלו בעצמך ולשאול את כל השאלות האלה, אני בטוח שתקבל תשובה (אני במקרה יודע אותה אבל לא בא לי לענות לך).
אל תשכח לשלוח גלויה מאירופה הקומוניסטית.
ותבוא לבקר בשבתות וחגים.
itamar כתב:בניגוד לראייה הצרה שלך ולראיית ה"איך דופקים את כולנו", להרצל קבלו יש אגף לנהל והוא צריך להתחשב במכלול אינטרסים של המדינה, לא של הפרט.
איך אמרתי... העמותה למען הבט"פ....![]()
א.
מה שתגיד אחי
- סליקאי זהב
מה שתגיד אחי
מה לעשות אחי...האמת כואבת.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או