מקרה שקרה לי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מקרה שקרה לי

על ידי גדעון מצגר » 10 מרץ 2018, 12:51

נוסע עם רעייתי במכוניתינו לנהריה ותוך כדי נהיגה עברתי עבירת תנועה של נהיגה לא לפי סימון חיצי הדרך בש'ד הגעתון פינת הרצל האקדח שלי מונח תמיד לצידי צמוד לשוק בתוך נרתיק שחגור למושב מצידי הימני נוח לשליפה ושום דבר לא מפריע לי במידה ואזדקק לפעול תוך כדי....תמיד עם מחסנית באקדח וכדור בקנה אקדח מסוג c.z 75 הפטיש שמוט.דאבל אקשן.
כששוטרת יפיפייה וצעירונת עוצרת אותי.אדוני היא אומרת לי כשהיא מתייצבת ליד חלון הרכב הימני.עברת עבירה של איציות לחיצי הדרך.בסדר אני אומר לה את צודקת.אני אעצור בצד תרשמי לי דו'ח ..
רגע...רגע... היא אומרת לי..(ואצלי הדמיון הרומנטי התחיל לעבוד שעות נוספות..אולי ממרום זיקנתי מצאתי ח בעיניה)מה זה האקדח הזה לידך.
אתה יודע שזה אסור לך ככה לשאת נשק???.. אני עכשיו יכולה לשלוף את האקדח שלי ולירות בך בלי לשאול בכלל.ולא יעשו לי כלום זה יחשב לח להגנה עצמית..(ובאותו רגע הדמיון הרומנטי שלי שהתנפח כמו בלון..התפוצץ בבום ...ענק....!
רגע....רגע... אני מכירה אותך מהיכן שהוא רגע.... תזכיר לי מי אתה מאיפה אתה מוכר לי( הדמיון הרומנטי שכשל לרגע בגלל האקדח.החל שוב ללבלב)
תראי אני לא יודע מהיכן את מכירה אותי אבל אני גמלאי משטרה במקרה של מתנ'א ואין לי מה לאמר לך את צודקת מעל ומעבר בואי תרשמי לי דו'ח אני ממהר...
נראה ..לך...? היא אומרת לי שאני ארשום נגדך דו'ח? נגד גמלאי משטרה ושב'ס כעקרון אינני רושמת דוחו'ת.
טוב אני אומר לה אז אני יכול להמשיך אני שואל אותה.
לא היא אומרת לי.קודם כל תוציא את האקדח מהנרתיק צמוד לכסא של כנהג.ושים אותו במקום שאי אפשר יהיה לראות אותו מי שמביט פנימה לתוך הרכב.ואחר כך סע לשלום!!
אני מודה לה מוציא את האקדח שם אותו בצורה שהיא תראה בבירור את תנועותי בתוך מגירת הכפפות..ומתחיל לנסוע.מנופף לה לשלום מחלץ את לבי ממקום מרבצו התחתון .ובי......................
מה דעתכם היא צודקת .הגברת מאדאם שוטרת.?
אגב לדעתכם הייתי צריך לקחת ממנה את מ'ס הטלפון שלה?(חטיאר שכמוני)ולספר לה או להתעניין מאיפה היא מכירה אותי

גידי מצגר סליקאי וותיק
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: מקרה שקרה לי

על ידי itamar » 10 מרץ 2018, 15:29

מעבר לפנטזיות על הטרדה מינית של עובדת ציבור שיכולה להיות הנכדה שלך...
אני באמת לא יודע מה אומר החוק לגבי הצגת נשק.
לדעתי זה מאד עמום ונתון לפרשנות רחבה.
אני מכיר מקרה של אלוף משנה ביחידה מאד יוקרתית, באמת מלח הארץ. הוא נקלע לויכוח עם מישהו, במהלכו הוא סידר את המכנסיים שלו שבהם היה חגור אקדח.
אותו אחד הגיש נגדו תלונה במשטרה בטענה שחש מאויים.
אותו אל"מ מצא עצמו בסרט של החיים שלקח לו כשנה לצאת ממנו. תחשוב מה היה קורה לאדם עם פחות רקורד ופחות קשרים.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי סיורניק » 10 מרץ 2018, 19:38

itamar כתב:מעבר לפנטזיות על הטרדה מינית של עובדת ציבור שיכולה להיות הנכדה שלך...
אני מכיר מקרה של אלוף משנה ביחידה מאד יוקרתית, באמת מלח הארץ. הוא נקלע לויכוח עם מישהו, במהלכו הוא סידר את המכנסיים שלו שבהם היה חגור אקדח.
אותו אל"מ מצא עצמו בסרט של החיים שלקח לו כשנה לצאת ממנו. תחשוב מה היה קורה לאדם עם פחות רקורד ופחות קשרים.

א.

לי יותר מפריע אי הכרת החוק של השוטרת, שהתפקיד שלה לאכוף חוקי תנועה, אבל חושבת שהיא יודעת ויכולה להגיד לאדם איך ואיפה לשים את הנשק שלו. לא בא לה טוב בעין והיא משום מה החליטה שזה לא חוקי וש"הייתי יכולה לירות בך מייד ולא היו אומרים לי כלום".
ממה שכתב גידי היא דווקא נשמעה נחמדה ולא באגו-טריפ של השפלת האזרח, אבל לי מפריעה ההנפצה הזאת והטרדת האזרח בנושא. חוסר ידע של שוטרת בחוקי כלי יריה זו יותר אשמת המערכת שלא מלמדת את השוטרת את הסעיפים ובעיקר את מגבלות הסמכות שלה.

אני יכול לחשוב על מצב שהאזרח שם יד על הנשק כי השוטרת אמרה לו להזיז אותו, ואז היא או השותף שלה נבהלים ויורים בבחור המסכן.

כמובן שאף אחד לא רוצה לבזבז את זמנו, לעצבן בעל סמכות ולנסות להסביר לאוכפי החוק מה החוק אומר, ואיפה בדיוק מסתיימות הסמכויות שלהם ומתחילות החירויות שלנו, אבל צריך לשים גבול.

*האמת שגם מפריע לי הוויתור על עבירת תנועה רק בגלל שהנ"ל גמלאי משטרה, אבל זה בעיקר נובע מקנאה וצרות עין. אותי אף פעם לא עצרה שוטרת יפה וחמודה שקוראת לך "אדוני", רק שוטרים מגודלים עם קרחת וכרס.
באתי ללמוד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 10 מרץ 2018, 20:17

1. לא.
2. לא.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Warlord » 11 מרץ 2018, 05:25

בוא נגיד כולנו תודה שאנחנו חיים בישראל שבה אפשר לדבר עם שוטר ולא במדינה שאני חוזר ממנה ממש בזמן כתיבת שורות אלה שבה השוטרים הם סוג של רובוטים שמדברים איתך עם היד על האקדח ושלפעמים גם יורים בבן אדם על פחות ממה שתואר כאן על ידי גידי.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי tkgs » 11 מרץ 2018, 08:58

אתם מכירים את האמרה "בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם..."
אמנם במקרה הזה זה גם היה בכביש, אבל בלי קשר לכביש... עדיף להיות חכם מאשר צודק...
הרבה פעמים יש אנשי 'סמכות' (לא רק שוטר אלא גם יכול להיות שומר בכניסה לקניון...) מעיר הערה שנראית שהוא לא מכיר את החוק והדרישות בעליל, ואפילו אם הוא/היא שוטר/ת...
במקרה כזה יש 2 אפשרויות - להיות צודק, להתחיל להתווכח, להפסיד זמן, להתעצבן, שעתעצבנו עליך ובסוף כולם מפסידים.
אפשרות שניה, לומר כן אדוני, לעשות מה שאומרים ואחרי שעוברים את המצב, לחזור לאיך שהייתם קודם... כמו שאמרו חז"ל לעולם יהיה אדם רך כקנה... והם לא התכוונו לקנה של נשק %3
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי hk765 » 11 מרץ 2018, 12:52

"אני עכשיו יכולה לשלוף את האקדח שלי ולירות בך בלי לשאול בכלל.ולא יעשו לי כלום זה יחשב לח להגנה עצמית"

רק בגלל המשפט הזה היא לא צריכה להיות שוטרת.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי גדעון מצגר » 11 מרץ 2018, 17:26

itamar כתב:מעבר לפנטזיות על הטרדה מינית של עובדת ציבור שיכולה להיות הנכדה שלך...

א.

איתמר מה שנשאר לי במקום הומור
זו פנטזייה.מה לעשות הגיל עושה את שלו בכל זאת אני נחשב קשישון
למזלי לא פחדתי מסרט כי אשתי הייתה אתי ומצלמת הדרך שלי עובדת גם ימין ושמאל ופנימה לתוך הרכב.

גידי מצגר סליקאי וותיק
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 11 מרץ 2018, 17:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 11 מרץ 2018, 17:30

סיורניק כתב:

א.

לי יותר מפריע אי הכרת החוק של השוטרת, שהתפקיד שלה לאכוף חוקי תנועה, אבל חושבת שהיא יודעת ויכולה להגיד לאדם איך ואיפה לשים את הנשק שלו. לא בא לה טוב בעין והיא משום מה החליטה שזה לא חוקי וש"הייתי יכולה לירות בך מייד ולא היו אומרים לי כלום".
ממה שכתב גידי היא דווקא נשמעה נחמדה ולא באגו-טריפ של השפלת האזרח, אבל לי מפריעה ההנפצה הזאת והטרדת האזרח בנושא. חוסר ידע של שוטרת בחוקי כלי יריה זו יותר אשמת המערכת שלא מלמדת את השוטרת את הסעיפים ובעיקר את מגבלות הסמכות שלה.

אני יכול לחשוב על מצב שהאזרח שם יד על הנשק כי השוטרת אמרה לו להזיז אותו, ואז היא או השותף שלה נבהלים ויורים בבחור המסכן.

כמובן שאף אחד לא רוצה לבזבז את זמנו, לעצבן בעל סמכות ולנסות להסביר לאוכפי החוק מה החוק אומר, ואיפה בדיוק מסתיימות הסמכויות שלהם ומתחילות החירויות שלנו, אבל צריך לשים גבול.

*האמת שגם מפריע לי הוויתור על עבירת תנועה רק בגלל שהנ"ל גמלאי משטרה, אבל זה בעיקר נובע מקנאה וצרות עין. אותי אף פעם לא עצרה שוטרת יפה וחמודה שקוראת לך "אדוני", רק שוטרים מגודלים עם קרחת וכרס.

אני לא יודע איך שוטרים במדים (ווואאאו יש להם והיה לי גם אגו מנופח כשהייתי במדים וכולי מטר וכלום)פונים לאזרחים במחוזותיך. אבל אצלנו רק בשם אדוני כאזרח או בשמו אם זוהה ע'י ת.ז..קרחת אין לי למרות שזה היום באופנה. כרס...אולי...ועד היום אני חולם על השוטרת. יש לי המון סיוטים....חחחחחח

גידי מצגר סליקאי וותיק
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 11 מרץ 2018, 17:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 11 מרץ 2018, 17:32

Warlord כתב:בוא נגיד כולנו תודה שאנחנו חיים בישראל שבה אפשר לדבר עם שוטר ולא במדינה שאני חוזר ממנה ממש בזמן כתיבת שורות אלה שבה השוטרים הם סוג של רובוטים שמדברים איתך עם היד על האקדח ושלפעמים גם יורים בבן אדם על פחות ממה שתואר כאן על ידי גידי.

מסכים אתך בלי הנד עפעף בכלל..

גידי מצגר סליקאי וותיק
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 11 מרץ 2018, 17:34

tkgs כתב:אתם מכירים את האמרה "בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם..."
אמנם במקרה הזה זה גם היה בכביש, אבל בלי קשר לכביש... עדיף להיות חכם מאשר צודק...
הרבה פעמים יש אנשי 'סמכות' (לא רק שוטר אלא גם יכול להיות שומר בכניסה לקניון...) מעיר הערה שנראית שהוא לא מכיר את החוק והדרישות בעליל, ואפילו אם הוא/היא שוטר/ת...
במקרה כזה יש 2 אפשרויות - להיות צודק, להתחיל להתווכח, להפסיד זמן, להתעצבן, שעתעצבנו עליך ובסוף כולם מפסידים.
אפשרות שניה, לומר כן אדוני, לעשות מה שאומרים ואחרי שעוברים את המצב, לחזור לאיך שהייתם קודם... כמו שאמרו חז"ל לעולם יהיה אדם רך כקנה... והם לא התכוונו לקנה של נשק %3

אין לי מילים אתה צודק

גידי מצגר סליקאי וותיק
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 11 מרץ 2018, 17:38

hk765 כתב:"אני עכשיו יכולה לשלוף את האקדח שלי ולירות בך בלי לשאול בכלל.ולא יעשו לי כלום זה יחשב לח להגנה עצמית"

אז יש לי חדשות עבורך.הבחורה ננזפה קשה ולא אני העברתי זאת הלאה.אזרח כמוני שהיה גם גמלאי משטרה ..והיה עד לעניין כעס מאודדד ואולי בצדק .וכיוון שבעברו במשטרה היה מדריך במלמ'ש(מרכז לימודי משטרה) חשב שככה לא צריך שוטרת לפנות או לדבר עם אזרח.והפסיקו לגברת את העבודה על הכביש(בלי שום קשר
...כן??? חח)

גידי מצגר סליקאי וותיק
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Warlord » 11 מרץ 2018, 19:45

גדעון מצגר כתב:
hk765 כתב:"אני עכשיו יכולה לשלוף את האקדח שלי ולירות בך בלי לשאול בכלל.ולא יעשו לי כלום זה יחשב לח להגנה עצמית"

אז יש לי חדשות עבורך.הבחורה ננזפה קשה ולא אני העברתי זאת הלאה.אזרח כמוני שהיה גם גמלאי משטרה ..והיה עד לעניין כעס מאודדד ואולי בצדק .וכיוון שבעברו במשטרה היה מדריך במלמ'ש(מרכז לימודי משטרה) חשב שככה לא צריך שוטרת לפנות או לדבר עם אזרח.והפסיקו לגברת את העבודה על הכביש(בלי שום קשר
...כן??? חח)

גידי מצגר סליקאי וותיק

אם זה נכון זה מאוד מאכזב ומצער.
על מה ההתלהמות.? במה השוטרת בדיוק חטאה ברמה שמצדיקה לפגוע לה בפרנסה?
היא ביקשה שוחד?
חברים פרנסה של בן אדם זה אף פעם לא צחוק.
לכולנו יש ימים רעים שבהם נפלטות לנו מהפה שטויות.
בנוסף, צר לי אבל לא אהבתי את האמירה על ״הכביש״. כאבא לחמש בנות - לא מכובד!
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 11 מרץ 2018, 20:51

אתה צודק ב 100%.
אולי היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל לפגוע לה בפרנסה ממש לא מגיע לה.

ועל הטרדה מינית כבר דיברנו?
מישהו מאד חכם אמר פעם שלא כל מה שחושבים צריך להגיד, ולא כל מה שאומרים צריך להעלות על הכתב.

אותה בחורה היא שוטרת, משרתת ציבור ועובדת בתפקיד וארגון לא קל בכלל.
רק בשל כך מגיע לה יחס הרבה יותר מכבד.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי עדקרן » 14 מרץ 2018, 16:09

itamar כתב:אתה צודק ב 100%.
אולי היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל לפגוע לה בפרנסה ממש לא מגיע לה.

ועל הטרדה מינית כבר דיברנו?
מישהו מאד חכם אמר פעם שלא כל מה שחושבים צריך להגיד, ולא כל מה שאומרים צריך להעלות על הכתב.

אותה בחורה היא שוטרת, משרתת ציבור ועובדת בתפקיד וארגון לא קל בכלל.
רק בשל כך מגיע לה יחס הרבה יותר מכבד.

א.

מסכים בהחלט. הסגנון הזה לא מכבד את הכותב. במיוחד גמלאי משטרה שניתן לצפות ממנו לכבוד לעמיתיו לשעבר
IDPA Safety Officer
עורך האתר http://www.idpa.org.il
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד