שוב נושא הנשק תחת הכרית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שוב נושא הנשק תחת הכרית
רוצה לאמר לכולכם בעיקר לאיתמר.
אינני יודע מה אירע בדיוק בפריצה לבית אמך. בכנות שלא אבל עם נסיון שהיה לי כשוטר בשנות השמונים הגעתי לבית בו טענו אנשים שהורדמו לפני שכספת נפרצה שם בלילה מאוחר. בעקבות כל העניין החלטתי לבדוק את נושא ההרדמה. ונאמר לי במפורש כולל ע'י צוותי רופאים מרדימים שאין אפשרות כזו. המקום היחידי בו יש סוג של חומר מרדים בספריי ומדובר בחומר חזק מאוד. הוא בבתי חולים לרפואת הנפש.שם מרדימים בענן ספריי חולים מתפרעים בסיכון גבוה לסביבה ולעצמם. ואין אפשרות להשיג חומר כזה בשום מקום בארץ גם לא במרפאות אחרות של קופות חולים לסוגיהן.ולגבי אתר כמו שאתה כותב הקרבן חייב להיות נינוח או קשור כדי להניח עליו את החומר שגם אותו אין להשיג אלא רק באישורים מיוחדים.ואם אדם ישן ומרססים או מניחים עליו בד ספוג או כל דבר אחר ספוג בחומר האתר. אם יש אנשים בקרבת הקרבן ששייכים למשפחה הם בוודאי יתעוררו כי יש פרכוס חזק לפני ההרדמות באתר.
שוב ....אינני מבין כלום בנושא
אבל מתוך הנסיון שצברתי אני דיי מפקפק בנושא ואני מכבד דעות שונות משלי.
למשל היה מי שטען בזמנו שרססו אותו ואת משפחתו דרך חור המנעול בחומר מרדים והם נרדמו. לדעתי למרות סלידתי העקרונית מפוליגרף .בקשתי לבדקו בפוליגרף ומפקדי סירב מטעמו שלו .לשלוח את המתלונן .אינני מבין גדול גם בפיזיקה או בכימייה. אבל לדעתי חומר מרוסס בכל מקרה בעיקר אם הוא נוזלי תמיד ישקע למטה ובטח לא יגיע לטווח של אנשים בחדר כלשהו ממטחווי חור המנעול.
אותי היה מעניין לראות אם הבחור יקבל חזרה את רשיון האקדח.ואני ממתין לתוצאות
ולגבי מיקום האקדח בעת שינה .אצלי האקדח מונח קרוב לידיי (יד כלשהיא ימין או שמאל) מוסווה מכוסה כחלק מהמיטה אין אפשרות להבחין בו גם מטווח של מילימטרים.כשאותו חלק מכסה נע על ציר קפיצי רך שמאפשר לי להגיע לאקדח בשניות .ואם אני ישן חזק מאוד מאוד.הכלבה שלי תדאג להעירני (ולא בנביחות )כבר הרבה זמן לפני שאותו פורץ או פורצים נכנסים לביתי.בלילה היא ישנה בתוך הבית ואין אפשרות להרעילה .או לירות בה.לפני שאני כבר מתעורר.
וכאן מגיע שלב אחר... האם אני אעז לירות בפורץ הנמצא או מנסה לחדור לביתי.איזה סעיף בחוק מאפשר לי לעשות זאת?:האם הייתה סכנה לחיי או לחיי מי שנמצא בביתי תחת אחריותי? איך אוכיח שהייתה סכנה שכזו...
אז אני אישית כן אני אירה בכל פורץ שיכנס לביתי על מנת להרוג.עליי נטל ההוכחה לגבי הסיכון שהיווה הפורץ. לאחר מכן...
גידי מצגר סליקאי וותיק שכבר הגיע לכסף ו...
אינני יודע מה אירע בדיוק בפריצה לבית אמך. בכנות שלא אבל עם נסיון שהיה לי כשוטר בשנות השמונים הגעתי לבית בו טענו אנשים שהורדמו לפני שכספת נפרצה שם בלילה מאוחר. בעקבות כל העניין החלטתי לבדוק את נושא ההרדמה. ונאמר לי במפורש כולל ע'י צוותי רופאים מרדימים שאין אפשרות כזו. המקום היחידי בו יש סוג של חומר מרדים בספריי ומדובר בחומר חזק מאוד. הוא בבתי חולים לרפואת הנפש.שם מרדימים בענן ספריי חולים מתפרעים בסיכון גבוה לסביבה ולעצמם. ואין אפשרות להשיג חומר כזה בשום מקום בארץ גם לא במרפאות אחרות של קופות חולים לסוגיהן.ולגבי אתר כמו שאתה כותב הקרבן חייב להיות נינוח או קשור כדי להניח עליו את החומר שגם אותו אין להשיג אלא רק באישורים מיוחדים.ואם אדם ישן ומרססים או מניחים עליו בד ספוג או כל דבר אחר ספוג בחומר האתר. אם יש אנשים בקרבת הקרבן ששייכים למשפחה הם בוודאי יתעוררו כי יש פרכוס חזק לפני ההרדמות באתר.
שוב ....אינני מבין כלום בנושא
אבל מתוך הנסיון שצברתי אני דיי מפקפק בנושא ואני מכבד דעות שונות משלי.
למשל היה מי שטען בזמנו שרססו אותו ואת משפחתו דרך חור המנעול בחומר מרדים והם נרדמו. לדעתי למרות סלידתי העקרונית מפוליגרף .בקשתי לבדקו בפוליגרף ומפקדי סירב מטעמו שלו .לשלוח את המתלונן .אינני מבין גדול גם בפיזיקה או בכימייה. אבל לדעתי חומר מרוסס בכל מקרה בעיקר אם הוא נוזלי תמיד ישקע למטה ובטח לא יגיע לטווח של אנשים בחדר כלשהו ממטחווי חור המנעול.
אותי היה מעניין לראות אם הבחור יקבל חזרה את רשיון האקדח.ואני ממתין לתוצאות
ולגבי מיקום האקדח בעת שינה .אצלי האקדח מונח קרוב לידיי (יד כלשהיא ימין או שמאל) מוסווה מכוסה כחלק מהמיטה אין אפשרות להבחין בו גם מטווח של מילימטרים.כשאותו חלק מכסה נע על ציר קפיצי רך שמאפשר לי להגיע לאקדח בשניות .ואם אני ישן חזק מאוד מאוד.הכלבה שלי תדאג להעירני (ולא בנביחות )כבר הרבה זמן לפני שאותו פורץ או פורצים נכנסים לביתי.בלילה היא ישנה בתוך הבית ואין אפשרות להרעילה .או לירות בה.לפני שאני כבר מתעורר.
וכאן מגיע שלב אחר... האם אני אעז לירות בפורץ הנמצא או מנסה לחדור לביתי.איזה סעיף בחוק מאפשר לי לעשות זאת?:האם הייתה סכנה לחיי או לחיי מי שנמצא בביתי תחת אחריותי? איך אוכיח שהייתה סכנה שכזו...
אז אני אישית כן אני אירה בכל פורץ שיכנס לביתי על מנת להרוג.עליי נטל ההוכחה לגבי הסיכון שהיווה הפורץ. לאחר מכן...
גידי מצגר סליקאי וותיק שכבר הגיע לכסף ו...
- סליקאי כסף
ומה ימנע ממי שרוצה להשיג גז כזה ממרכז לבריאות נפש כל שהוא?
גם טילי לאו יש רק בצה"ל...
גם טילי לאו יש רק בצה"ל...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
גדעון מצגר כתב:רוצה לאמר לכולכם בעיקר לאיתמר.
נאמר לי במפורש כולל ע'י צוותי רופאים מרדימים שאין אפשרות כזו. המקום היחידי בו יש סוג של חומר מרדים בספריי ומדובר בחומר חזק מאוד. הוא בבתי חולים לרפואת הנפש.שם מרדימים בענן ספריי חולים מתפרעים בסיכון גבוה לסביבה ולעצמם. ואין אפשרות להשיג חומר כזה בשום מקום בארץ גם לא במרפאות אחרות של קופות חולים לסוגיהן.ולגבי אתר כמו שאתה כותב הקרבן חייב להיות נינוח או קשור כדי להניח עליו את החומר שגם אותו אין להשיג אלא רק באישורים מיוחדים.ואם אדם ישן ומרססים או מניחים עליו בד ספוג או כל דבר אחר ספוג בחומר האתר. אם יש אנשים בקרבת הקרבן ששייכים למשפחה הם בוודאי יתעוררו כי יש פרכוס חזק לפני ההרדמות באתר.
...
את החומר שאני מכיר ניתן היה לקנות בכל חנות שמתעסקת ברכב. תרסיס להתנעה של מנועים שתי פעימות. מכסחות דשא, מסורי שרשרת וכו. מכיל ברובו אתר וכל השאר בנזין. מרססים אותו תוך כדי התנעה לפילטר האויר של המכונה.
בזה העבריינים משתמשים.
ולא צריך לשפוך על האדם ליטרים של החומר או להניח לו מטפחת ספוגה על הפנים. זה קטלני. מספיק לרסס קצת על השיער והכרית. אם מישהו כבר ישן שינה עמוקה עד כדי כך שהוא לא מרגיש שמתקרבים אליו , אז הוא ישן קצת יותר חזק.
מתעוררים בבוקר עם ריח מאד אופייני בשיער וגם כאב ראש - מה שקרה לאימי.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
איתמר - זה כבר נשמע יותר סביר מההנפצות שאני שמעתי, על פורצים שמפמפמים גז דרך חור המנעול או מערכת המיזוג ואז נכנסים כשכולם כבר תחת השפעת ההרדמה, כמו הלוט"ר הרוסי בתיאטרון במוסקבה.
מצד שני זה גם אומר שהפורץ כבר חדר פנימה והגיע ממש עד אליך כדי להתיז עליך ספריי בלי שהתעוררת, אז גם ככה אתה בבעיה.
לכן אני אומר שלא להסתמך רק על הנשק וחוש השמיעה. אזעקות וכלבים ובעיקר "לעודד" את הפורצים לבחור מראש בבית השכן.
מצד שני זה גם אומר שהפורץ כבר חדר פנימה והגיע ממש עד אליך כדי להתיז עליך ספריי בלי שהתעוררת, אז גם ככה אתה בבעיה.
לכן אני אומר שלא להסתמך רק על הנשק וחוש השמיעה. אזעקות וכלבים ובעיקר "לעודד" את הפורצים לבחור מראש בבית השכן.
באתי ללמוד
אני מכיר מקרה של משפחה שהתעוררה עם כאב ראש בבוקר אחרי שביתה נפרץ, לפני 25 שנה בערך, הדיבור היה שהם רוססו עם אתר כמו שסיפר איתמר. מעניין האם הגנבים עדיין מאמינים בשיטה הזאת או שזה עבר להם.
אדם שישן טוב (בשעות שהם פורצים זה בד״כ ככה) לא נוטה להתעורר. אדם עם הפרעת שינה או שעדיין לא נרדם באמת - הרעש של הפריצה, התנועה בבית, מישהו שמגיע עד אליו כדי לרסס אותו ... יעיר אותו והגנב יברח בד״כ.
כשאני הולך לישון מאוחר ומנסה להיכנס בשקט למיטה אחרי שכיביתי את האורות, אין מצב שאני לא נתקל בדרך במשהו ועושה הרבה רעש: צעצועים, 17 זוגות נעליים שהאשה לא החזירה למגירה, שרפרף שהונח כדי לטפס לארון למעלה...וזה כשאני מכיר את הדירה. הפתרון הוא אם כן - בית מבולגן וחושך ! אקדח מתחת לכרית לא נראה לי רעיון טוב בלי קשר.
אדם שישן טוב (בשעות שהם פורצים זה בד״כ ככה) לא נוטה להתעורר. אדם עם הפרעת שינה או שעדיין לא נרדם באמת - הרעש של הפריצה, התנועה בבית, מישהו שמגיע עד אליו כדי לרסס אותו ... יעיר אותו והגנב יברח בד״כ.
כשאני הולך לישון מאוחר ומנסה להיכנס בשקט למיטה אחרי שכיביתי את האורות, אין מצב שאני לא נתקל בדרך במשהו ועושה הרבה רעש: צעצועים, 17 זוגות נעליים שהאשה לא החזירה למגירה, שרפרף שהונח כדי לטפס לארון למעלה...וזה כשאני מכיר את הדירה. הפתרון הוא אם כן - בית מבולגן וחושך ! אקדח מתחת לכרית לא נראה לי רעיון טוב בלי קשר.
- סליקאי טיטניום
אני באמת ובתמים הצלחתי להתבלבל:
אם האדם מרגיש שהוא חי בסיכון כה משמעותי שאקדחו חייב להיות מתחת לכרית ואף לבצבץ החוצה, למה הוא לא נוקט באמצעי מיגון נוספים, כגון סורגים, אזעקה, כלב,שמירה? האקדח, כפי שכבר נכתב כאן, הוא קו ההגנה האחרון, לא הבלעדי.
נראה לי שיש אנשים שראו כל כך הרבה סרטים, שנתקעו שם וממשיכים לחיות בסרט. רק שהם חושבים שזה סרט פעולה והם הג'יימס בונד, כשבפועל, אחרי אירוע כזה הסרט נהיה סרט פורנו והם - הצד שדופקים אותו.
אם האדם מרגיש שהוא חי בסיכון כה משמעותי שאקדחו חייב להיות מתחת לכרית ואף לבצבץ החוצה, למה הוא לא נוקט באמצעי מיגון נוספים, כגון סורגים, אזעקה, כלב,שמירה? האקדח, כפי שכבר נכתב כאן, הוא קו ההגנה האחרון, לא הבלעדי.
נראה לי שיש אנשים שראו כל כך הרבה סרטים, שנתקעו שם וממשיכים לחיות בסרט. רק שהם חושבים שזה סרט פעולה והם הג'יימס בונד, כשבפועל, אחרי אירוע כזה הסרט נהיה סרט פורנו והם - הצד שדופקים אותו.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב: הפתרון הוא אם כן - בית מבולגן וחושך ! אקדח מתחת לכרית לא נראה לי רעיון טוב בלי קשר.
אני מפזר שברי זכוכית על הריצפה.

אבל ברצינות, אני שם מכשולים במודע, אין מצב שאני לא מתעורר כשמישהו יזיז אותם.
spy כתב:נראה לי שיש אנשים שראו כל כך הרבה סרטים, שנתקעו שם וממשיכים לחיות בסרט. רק שהם חושבים שזה סרט פעולה והם הג'יימס בונד,
בפעם הראשונה והאחרונה שפרצו לי לבית, לפני הרבה מאוד שנים, הפורץ דבר ראשון הוציא סכין מטבח מהמגירה, סכין עם להב חדה של 30 ס"מ וטייל חופשי בביתי..
אני מעדיף לחיות בסרט ולהשאר מוגן.
אז אם זה איום הייחוס שלך ואתה מסתמך על האקדח מתחת לכרית, כאמצעי הגנה יחיד, אז אתה חי באמא של סרט. תתחיל בסורגים על החלונות. כי אדם שנכנס לך לבית, ניגש למטבח ולקח שם סכין של 30 ס"מ חדה, האקדח שלך כבר לא יעזור לך כשאתה ישן. כי לא תספיק להתעורר, אם הגנב יחליט לשחוט אותך. ואז הוא יקח לך את האקדח.
- סליקאי טיטניום
אמרתי שזה היה לפני הרבה שנים. בינתיים דברים השתנו.
ועדיין אני שם מכשולים וישן כשהנשק צמוד אלי.
ועדיין אני שם מכשולים וישן כשהנשק צמוד אלי.
אצלי בבית מכשולים זה טבעי. הילד דואג לכך.
ועדיין, יש סורגים על כל חלון שנשאר פתוח.
ועדיין, יש סורגים על כל חלון שנשאר פתוח.
- סליקאי טיטניום
spy כתב:תתחיל בסורגים על החלונות. .
רק כדי לסבר את האוזן, בבית של אימי היו סורגים.
מי שפרץ, דאג להכין את השטח מבעוד מועד. עקר את הסורג והחזיר אותו למקום.
סורג טוב נגד פורץ מזדמן, לא נגד מי שסימן מטרה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
בית קרקע זה בעייתי, צריך מערכת אזעקה טובה ולא להתעצל להפעיל אותה כשהולכים לישון, בוודאי כשמדובר בשתי קומות .
- סליקאי טיטניום
לגבי כלב טוב בבית קרקעי אין ספק ביעילותו דו צדדי .גם אם מנסים להרעילו זו אפשרות עיכוב וגילוי הפורצים ואגב אפשר לאלף כלב לא לגעת באוכל שניתן לו ע'י מישהו שלא שייך לבית.
לגבי ביה'ח לחולי נפש שם על אחת פי כמה וכמה אי אפשר להוציא מיכל גז או חומר כלשהוא במיוחד עם ההקפדה של היום צריך לעבור שרשרת של בדיקות
אני עדיין ספקני לגבי הרדמה אבל מי אני? קטונתי..
לגבי ביה'ח לחולי נפש שם על אחת פי כמה וכמה אי אפשר להוציא מיכל גז או חומר כלשהוא במיוחד עם ההקפדה של היום צריך לעבור שרשרת של בדיקות
- סליקאי כסף
גדעון מצגר כתב:לגבי כלב טוב בבית קרקעי אין ספק ביעילותו דו צדדי .גם אם מנסים להרעילו זו אפשרות עיכוב וגילוי הפורצים ואגב אפשר לאלף כלב לא לגעת באוכל שניתן לו ע'י מישהו שלא שייך לבית.
לא שאני חלילה חושב שאתם טועים אבל.הספק נותר בעינו.
אני כל כך מחכה בכליון עיניים והדק עכשיו שזקנתי
שיהיה איזה פורץ שיכנס אלי לביקור בלילה..אם הכלבה לא תטרוף אותו .היא תעיר אותי בטוח .וכצייד חזירים וותיק מאז-1973 אחרוט עוד איקס אחד על כת האקדח.
עליכם מוטל רק לבוא לבקרני בכלא. סיגריות אין צורך נגמלתי כבר בבטן אימי עלה'ש.
גידי מצגר סליקאי וותיק מאוד שכבר היה סליקאי כסף בעבר הלא רחוק
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד