חוד חלול hollow point בארץ ???
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חוד חלול hollow point בארץ ???
סירטון מעניין בנושא.
לעצור סכנה ככדור אחד.
https://www.youtube.com/watch?v=xb9nXeXqEho
{יש אפשרון להראות תרגום עברי)
לעצור סכנה ככדור אחד.
https://www.youtube.com/watch?v=xb9nXeXqEho
{יש אפשרון להראות תרגום עברי)
- סליקאי ארד
בן כמה אתה וכמה זמן אתה מתעניין/ עוסק בתחום ?
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:בן כמה אתה וכמה זמן אתה מתעניין/ עוסק בתחום ?
חמישים כבר עברתי מזמן.
מתעניין אוסף מייצר ומתעסק מילדות.
- סליקאי ארד
אם ככה אז אתה ממש לא צריך להצטער שאתה לא גר בישראל ... אין מה לעשות כאן עם התחביב שלנו ...
באיזו מדינה אתה גר בארה״ב ?
לגבי שימוש בתחמושת HP,
לעצור סכנה בכדור אחד זה יומרני, כדורי הולופויינט למיניהם לא מבטיחים את זה, הסרטון שבלינק נראה מיושן מאד. מה לעשות שצריך לפגוע במקומות מאד מסויימים כדי לשתק אדם מיידית, אפילו פגיעה שתפוצץ את הלב לא תגרום לשיתוק מיידי.
באופן אישי אני נושא תחמושת HP הכי איכותית שאני יכול לרכוש כאן, Ranger T 147 / הורנדי 147/124 בלחץ רגיל - כי זה הכי קרוב בתחושת הירי לתחמושת איתה אני מתאמן, זו תחמושת איכותית יותר מתחמושת רגילה שניתן לרכוש, זה מקטין את הסיכוי לחדירות יתר.
כוחות הבטחון ״הרגילים״ לא מצויידים כאמור בתחמושת HP, אבל הם מקבלים תחמושת תע״ש איכותית שאיתה הם גם מתאמנים. הבעיה הגדולה שלהם זה מיעוט אימונים ולא סוג התחמושת, אבל שוב - לא עלו כאן לכותרות סיפורים על קרבות ירי נוסח מיאמי ו L.A בהם התחמושת היוותה בעיה, גם לא קורה כאן ששוטרים מחוררים ב 20 כדור, בחור שחור שנכנס הבייתה מהדלת האחורית בחשד שהוא פורץ חמוש, ככה שלא מתעורר הצורך לשנות את המצב.
לגבי שימוש בתחמושת HP,
לעצור סכנה בכדור אחד זה יומרני, כדורי הולופויינט למיניהם לא מבטיחים את זה, הסרטון שבלינק נראה מיושן מאד. מה לעשות שצריך לפגוע במקומות מאד מסויימים כדי לשתק אדם מיידית, אפילו פגיעה שתפוצץ את הלב לא תגרום לשיתוק מיידי.
באופן אישי אני נושא תחמושת HP הכי איכותית שאני יכול לרכוש כאן, Ranger T 147 / הורנדי 147/124 בלחץ רגיל - כי זה הכי קרוב בתחושת הירי לתחמושת איתה אני מתאמן, זו תחמושת איכותית יותר מתחמושת רגילה שניתן לרכוש, זה מקטין את הסיכוי לחדירות יתר.
כוחות הבטחון ״הרגילים״ לא מצויידים כאמור בתחמושת HP, אבל הם מקבלים תחמושת תע״ש איכותית שאיתה הם גם מתאמנים. הבעיה הגדולה שלהם זה מיעוט אימונים ולא סוג התחמושת, אבל שוב - לא עלו כאן לכותרות סיפורים על קרבות ירי נוסח מיאמי ו L.A בהם התחמושת היוותה בעיה, גם לא קורה כאן ששוטרים מחוררים ב 20 כדור, בחור שחור שנכנס הבייתה מהדלת האחורית בחשד שהוא פורץ חמוש, ככה שלא מתעורר הצורך לשנות את המצב.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב: אם ככה אז אתה ממש לא צריך להצטער שאתה לא גר בישראל ... אין מה לעשות כאן עם התחביב שלנו ...
חלק גדול מהשיקול איפה לגור היה חוקי נשק במדינה. איידהו נחשבת למדינה הכי חופשית.
אתה נכנס לחנות, (גם בתחנת דלק יש נשקים ותחמושת למכירה) בוחר כל דבר שהארנק מרשה, יוצא מהחנות ונושא אותו גלוי או מוסתר בלי שום רשיון או בירוקרטייה.
FEDERAL PREMIUM HST מומלץ ביותר.
- סליקאי ארד
ניר ל כתב: לא קורה כאן ששוטרים מחוררים ב 20 כדור...
עולם אחר, תרבות אחרת.
- סליקאי ארד
Ronyo כתב:ניר ל כתב: לא קורה כאן ששוטרים מחוררים ב 20 כדור...
עולם אחר, תרבות אחרת.
וטוב שכך.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
https://m.youtube.com/watch?v=J5_a2mJNAL8
מקרה טרי כמדומני, שמדגים את הצורך להחזיק ולשלוט בנשק אפקטיבי אם אתה שוטר אמריקאי.
בישראל שוטר תנועה היה כנראה נהרג בסיטואציה הזאת... בכל מקרה גם בעניין כוח העצירה של התחמושת - ניתן לראות שהפגיעות בגפיים או בצד הגוף לא מנטרלות את האיום וסביר שהשוטר יורה תחמושת HP איכותית כמו שמקובל שם.
מקרה טרי כמדומני, שמדגים את הצורך להחזיק ולשלוט בנשק אפקטיבי אם אתה שוטר אמריקאי.
בישראל שוטר תנועה היה כנראה נהרג בסיטואציה הזאת... בכל מקרה גם בעניין כוח העצירה של התחמושת - ניתן לראות שהפגיעות בגפיים או בצד הגוף לא מנטרלות את האיום וסביר שהשוטר יורה תחמושת HP איכותית כמו שמקובל שם.
- סליקאי טיטניום
GUSS כתב:יום יגיע ובלוף ה H.P יתגלה במלוא מערומו...
אני לא חושב כך.
קליע שמתרחב/מתעוות בפגיעה קיים כמעט מאז המצאתו של הנשק החם.
אם זה קליעי דום דום, תחמושת מעופרת רכה, ועד המצאות הזויות כמו קליעים מרובעים.
היעילות של קליע כזה היא די מוכחת לאורך ההיסטוריה.
אבל מה אין ספק שבשלהי המאה שעברה וגם בנוכחית הוא הפך לקצת יותר מדי over rated.
במילים אחרות, כדור hp טוב בשביל מה שהוא. לא יותר לא פחות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אז אולי כדאי לחזור ליסודות,כי גלוק 26 עם פנס וציין וכדורי H.P147++הפך למינימום..
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אז אולי כדאי לחזור ליסודות,כי גלוק 26 עם פנס וציין וכדורי H.P147++הפך למינימום..
כדור הולופוינט 147 גריין זו בדיחה עצובה על חשבון הצרכנים.
כדורי הולופוינט צריכים מהירות כדי להפתח.
כדור 147 גריין לא מגיע למהירות מינימלית, בטח שלא מקנה של גלוק 26.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
היצרנים מתיישרים לפי הפרוטוקול של ה FBI , לבדיקת יעילות של תחמושת.
מהניסויים שראיתי ברשת, לאקי גאנר וכו' , לאורך הקנה באקדח הנשיאה שלי, דווקא 147 מהסוג שהצלחתי לרכוש, נתן ביצועים טובים יותר. הוא אמנם נפתח פחות, אבל בזכות זה ובזכות ההתמד הגבוה יותר נתן חדירות מספיקה.
מהניסויים שראיתי ברשת, לאקי גאנר וכו' , לאורך הקנה באקדח הנשיאה שלי, דווקא 147 מהסוג שהצלחתי לרכוש, נתן ביצועים טובים יותר. הוא אמנם נפתח פחות, אבל בזכות זה ובזכות ההתמד הגבוה יותר נתן חדירות מספיקה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:היצרנים מתיישרים לפי הפרוטוקול של ה FBI , לבדיקת יעילות של תחמושת.
.
אתה מזכיר לי את פרשת דיזל גייט של פולקסווגן.
מייצרים מנועי דיזל מזהמים, אבל באופן אוטומטי יודעים איך לתחמן כדי לעבור בדיקת זיהום אויר בטסט השנתי.
אז הכדורים מתוכננים לעבור את הבדיקות של ה fbi...נו שוין..

מציע לך לצפות ביוטיוב בסרטונים של paul harel.
הבחור קצת טרחן אבל עושה מבחנים שקצת יותר ראליסטיים..
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
כן,הסיבות שונות אבל התוצאה דומה - vag תחמנו את הרגולטור כדי שיוכלו למכור ויצרני תחמושת רוצים למכור ויודעים באילו סרטונים הציבור צופה...
אני חושש בעיקר מחוסר חדירות (כשנכנסתי לתחום, ההולופויינט המקובל היה סילברטיפ של WIN, קליע במשקל 115 ולחץ רגיל - הוא התברר כחלש מדי אחרי ניתוח אירועי אמת).
אח״כ מחדירות יתר (גם אנרגיה שהולכת לאיבוד ויחד איתה חלק מהאפקטיביות וגם סכנה לסביבת המטרה ).
ומעוניין בתחמושת אמינה ככל האפשר , כי עם תחמושת האימונים שנמכרת גם לכוננות אצלנו אני חווה ורואה מדי פעם תקלות.
אני יוצא מהנחה שפגיעה באיבר לא חיוני לא תעצור תקיפה, לא משנה עם איזה כדור, ואאלץ לפגוע שוב עד לעצירה.
מבין הכדורים שעמדו לבחירתי - היו 147 לחץ רגיל או 124 +p+ , האחרון רותע לי ממש חזק בירי (תחושה של 0.40) ומייצר המון רשף, הראשון מספיק דומה לתחמושת האימונים. משיג תוצאות טובות מאד בניסויי ג׳ל בליסטי ושכבות ביגוד. אם כדור 147 ranger t חודר דרך תווך נוזלי פחות מאשר fmj אבל עדיין מפגין חדירות טובה מספיק- אני מרוצה . אם יש לו יותר כוח עצירה זה כבר בונוס .
אני חושש בעיקר מחוסר חדירות (כשנכנסתי לתחום, ההולופויינט המקובל היה סילברטיפ של WIN, קליע במשקל 115 ולחץ רגיל - הוא התברר כחלש מדי אחרי ניתוח אירועי אמת).
אח״כ מחדירות יתר (גם אנרגיה שהולכת לאיבוד ויחד איתה חלק מהאפקטיביות וגם סכנה לסביבת המטרה ).
ומעוניין בתחמושת אמינה ככל האפשר , כי עם תחמושת האימונים שנמכרת גם לכוננות אצלנו אני חווה ורואה מדי פעם תקלות.
אני יוצא מהנחה שפגיעה באיבר לא חיוני לא תעצור תקיפה, לא משנה עם איזה כדור, ואאלץ לפגוע שוב עד לעצירה.
מבין הכדורים שעמדו לבחירתי - היו 147 לחץ רגיל או 124 +p+ , האחרון רותע לי ממש חזק בירי (תחושה של 0.40) ומייצר המון רשף, הראשון מספיק דומה לתחמושת האימונים. משיג תוצאות טובות מאד בניסויי ג׳ל בליסטי ושכבות ביגוד. אם כדור 147 ranger t חודר דרך תווך נוזלי פחות מאשר fmj אבל עדיין מפגין חדירות טובה מספיק- אני מרוצה . אם יש לו יותר כוח עצירה זה כבר בונוס .
- סליקאי טיטניום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד