למכירה BUL M-5
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למכירה BUL M-5
צהריים טובים
יש ברשותי אקדח מסוג בול M5.
האם יש שוק לאקדח כזה?
כמה בכלל הוא שווה (במספר חנויות שבדקתי אף אחד לא מעוניין...)?
תודה
יש ברשותי אקדח מסוג בול M5.
האם יש שוק לאקדח כזה?
כמה בכלל הוא שווה (במספר חנויות שבדקתי אף אחד לא מעוניין...)?
תודה
- סליקאי ארד
Re: למכירה BUL M-5
כפי שכתבת בעצמך, אף חנות לא מעוניינת בו. זה רק מכירה לאדם אחר. ושם בטוח תמצא קונה, אם המחיר יהיה נכון.
באיזה דגם מדובר? גודל מלא? קומנדר? אולטרה? בן כמה בערך?
סתם לשם ההמחשה, בול M5 קומנדר בן 15-17 בערך במצב מעולה ללא שיפורים/תוספות מיוחדות נמכר מאדם פרטי לאדם פרטי במחיר של סביב 1000 ש"ח. אולטרה - מעט יותר יקר, בסביבות 1500-1700. כן, אני יודע שזה הרבה פחות ממה שעלה חדש, אבל זה מה יש.
מדובר באקדח לא רע בכלל, אבל היום "זה לא באופנה".
לדעתי האישית, אקדח בגודל מלא/קומנדר משומש מהווה אקדח כניסה מעולה לתחום ירי מעשי. הוא לא יקר, יש אפשרות לשפר אותו על אינסוף.
הוא גם לא כבד, אז יכול להיות נוח למדי לנשיאה.
אולטרה מהווה, שוב, לדעתי, פיתרון מצוין כאקדח שני למי שיש את הגודל המלא והוא מעוניין במשהו קטן מבלי שיצטרך להתרגל לתפעול/אחיזה שונים.
באיזה דגם מדובר? גודל מלא? קומנדר? אולטרה? בן כמה בערך?
סתם לשם ההמחשה, בול M5 קומנדר בן 15-17 בערך במצב מעולה ללא שיפורים/תוספות מיוחדות נמכר מאדם פרטי לאדם פרטי במחיר של סביב 1000 ש"ח. אולטרה - מעט יותר יקר, בסביבות 1500-1700. כן, אני יודע שזה הרבה פחות ממה שעלה חדש, אבל זה מה יש.
מדובר באקדח לא רע בכלל, אבל היום "זה לא באופנה".
לדעתי האישית, אקדח בגודל מלא/קומנדר משומש מהווה אקדח כניסה מעולה לתחום ירי מעשי. הוא לא יקר, יש אפשרות לשפר אותו על אינסוף.
הוא גם לא כבד, אז יכול להיות נוח למדי לנשיאה.
אולטרה מהווה, שוב, לדעתי, פיתרון מצוין כאקדח שני למי שיש את הגודל המלא והוא מעוניין במשהו קטן מבלי שיצטרך להתרגל לתפעול/אחיזה שונים.
- סליקאי טיטניום
Re: למכירה BUL M-5
אלו אכן המחירים.
אני יורה מעשי. וזה מעניין אותי.
אני יורה מעשי. וזה מעניין אותי.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד