כניסה עם נשק לארוע עצמאות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

כניסה עם נשק לארוע עצמאות

על ידי shlomi1970 » 19 אפריל 2018, 07:14

נכנסתי אתמול למתחם הארועים בעיר אילת אני אזרח טוב שמראה רשיון נשק למאבטח ומה עושה הבחור הנחמד צועק הוא חמוש הוא חמוש ליד כולם כנראה שהוא היה מופתע שמישהו בכלל אמר לו את האמת וקורא לקצין משטרה אני אומר לקצין למה הוא צועק דרך אגב הנשק מוסלק אצלי אני אומר לקצין שלא יצעק כדאי לא לייצר היסטריה ולא כולם צריכים להסתכל עליי הקצין אמר שאני צודק ונתן לי הנחיות בכניסה לא להוציא את הנשק ולא לירות משהו שלא התכוונתי לעשות יש מין הרגשה כזאת שהמשטרה מעדיפה שאנשים לא יסתובבו חמושים מה אתם אומרים
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: כניסה עם נשק לארוע עצמאות

על ידי Everest » 19 אפריל 2018, 07:32

שאתה עצבני על מה שעשה המאבטח הטיפש.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GA1 » 19 אפריל 2018, 23:13

אני לפחות שמח שנותנים להיכנס.

השנה לבסיסי חיל האויר פשוט לא הותרה כניסת נושאי נשק. כך לפחות נכתב באתר האינטרנט (לפחות היה כתוב ולא נצרכתי לגלות). קראתי כאן מה היה בשנים קודמות (חיילת יושבת על ארגז ביטחון משותף...) .

לגבי שוטר שמתדרך לא לשלוף נשק באירוע מאובטח - אופציה מצויינת. קרה לי היום.

הגעתי לפארק סגור עם משפחה שבאה מרחוק והסתבר שהקימו במה ותהיה הופעה בקרוב.
השומר בכניסה קרא למאבטח, שקרא לשוטר שבחן את הרישיון ותוקפו ופשוט תדרך אותי שבמקרה פח"ע להתפנות כמו כל הקהל ולא לשלוף את נשקי. בהתחשב באירוע המסודר וכמות השוטרים (משטרה כחולה + מג"ב עם נשקים ארוכים ואקדחים) - חשתי מצויין עם הסידור הזה.

אקדח אישי זה אמצעי אחרון להצלת חיים בהיעדר כוחות ביטחון שיעשו זאת.

באירוע מאובטח ממש לא מתחשק לי לחטוף כדורים מכח האבטחה. אני סומך על מי שראיתי שם ועל זמינותם. שמח שלא הכריחו אותי לא להגיע, לא להיכנס ואפילו לא להפקיד. פשוט להישאר מי שאני ואיך שאני.

לגבי הטררם של "חמוש! חמוש!" - סתם מאבטח מתלהב, אל תתרגש.
מה שאמרת לגבי המשטרה לא נכון. זה המאבטח שחידדו לו הנחיות לגבי חמושים. והתלהב כשנפל לו אחד. אין הרבה כמונו בציבור. המשטרה כגוף לא נגדך. עובדה שקצין המשטרה תדרך אותך ונתן לך להיכנס. תגיד תודה שלא שלחו אותך להפקיד (אבל לא אצלם).
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי spy » 24 אפריל 2018, 11:08

אני אשתדל לשמור עם איפוק מירבי בתגובתי.

משטרה לא נגדנו כל עוד היא לא רואה אותנו ולא שומעת מאיתנו. אחרת היא רואה בנו מטרד, איום על הבלעדיות שלהם וגם סיכון לסביבה (האחרון נובע מכך שרוב השוטרים לא מבינים יותר מידי בנשק ולכן פשוט מפחדים). אז שלומי צודק לחלוטין.
.הסיבה להתנהגותו הלא מקצועית של השמור מעניינת אותי כשלג דאשתקד. הוא בהתנהגותו לוקח אדם ומצייר לו מטרה על הגב. אם היה נכנס פנימה מחבל חמוש (מה שלא קשה לעשות), היה שומע את הצעקות ובהמשך היה בוחר לירות קודם בשלומי - זה היה באשמת אותו שומר.

לכן, כל עוד זה המצב עם המשטרה ורמת המקצועיות של השומרים היא בגובה של חניון 3-, אני פשוט לא מנדב שום מידע ביוזמתי. ישאלו - יקבלו תשובה שאינה שקר. יש לי רישיון שניתן לי על ידי המדינה לשאת את כלי הירייה שלי בכל מקום בארץ, למעט אלא, בהם זה אסור (ושם בדרך כלל רמת השמירה גבוהה).

לגבי בסיסי חיל האוויר הפתוחים, אני מודע לכך שההפקדה שם היא... לא הכי מקצועית שיש. דעתי האישית בנושא - שכל אחד יקבל החלטה. מי שמעדיף להגיע לא חמוש - זכותו המלאה. אני מעדיף הפקדה כזאת על חוסר יכולת להגן על עצמי ועל משפחתי במשך כל היום. בסופו של דבר, זאת לא הפקדה בדוחן השוק. זה גוף רשמי של המדינה. ההפקדה הינה אל מול רישום מלא ומדויק. לא מכיר מקרים של אובדן נשק או החזרת נשק למי שאינו בעליו (ויש לי כמה שנות ותק בבסיסים פתוחים).
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד