שימון נרתיק עור
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שימון נרתיק עור
שלום חברים
מידי פעם אני פה ושם באשכולות מסוימים הערה על כך שלא מומלץ לשמן נרתיק עור. עברתי על ההדועות הנ"ל וכן על אשכולות אחרים בפורום בניסיון למצוא הסבר להמלצה נ"ל, אך ללא הועיל
1) האם מדובר על כך שלא מומלץ לשמן את החלק החיצוני או הפנימי (אני מניח שמדובר על הפנימי)
2) מדוע ?
לתשובתכם אודה
מידי פעם אני פה ושם באשכולות מסוימים הערה על כך שלא מומלץ לשמן נרתיק עור. עברתי על ההדועות הנ"ל וכן על אשכולות אחרים בפורום בניסיון למצוא הסבר להמלצה נ"ל, אך ללא הועיל

1) האם מדובר על כך שלא מומלץ לשמן את החלק החיצוני או הפנימי (אני מניח שמדובר על הפנימי)
2) מדוע ?
לתשובתכם אודה
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
עם כבר בעניני נרתיקים
האם ידוע שיש אפשרות לרכוש רק קליפס לחיבור לנרתיק?
רכשתי נרתיק מעור ממש מעולה והוא ללא קליפס . הוא רק לנשיאה חיצונית רוצה
לחבר לו קליפס בכדי שאהפוך אותו גם לפנימי.
רכשתי נרתיק מעור ממש מעולה והוא ללא קליפס . הוא רק לנשיאה חיצונית רוצה
לחבר לו קליפס בכדי שאהפוך אותו גם לפנימי.

- סליקאי ארד
הצעדן כתב:שמן רב שמצטבר לאורך זמן ומתייבש בחלק הפנימי של נרתיק עור יכול להפוך לבעל תכונת צמיגות. במקרה כזה השמן ישמש כמעין דבק ותתקשה לשלוף את האקדח, זה לא משהו שאתה רוצה שיקרה.
כבר ראיתי שני מקרים של קושי רב בשליפת אקדח עקב שימון החלק הפנימי של נרתיק עור פנימי.
היי צעדן
הנרתיק הפנימי הנוכחי שלי (פלוס מינוס 10 שנים) עובר שימון פנימי בעזרת תרסיס שמן לנשק לפחות פעם בשלוש שבועות (בשאיפה פעם בשבוע) .
מעולם לא נתקלתי בתופעה שתארת . מודגש שמדובר בנרתיק הנושא את האקדח כל יום וכל היום.
בברכה
יעקב
- סליקאי כסף
יעקב, קודם כל אני שמח שלא זה המצב של הנרתיק אותו אתה משמן, זה יכול להיות מאוד לא נעים.
אינני מכיר הרבה אנשים שמשמנים נרתיקים, אצלי המצב היחיד בו הנרתיק היה מקבל סיכה, היה משמן יד שניה משימון דק של האקדח.
בשני המקרים בהם נתקלתי בבעית שליפה של יורים מזדמנים, דיווחו הללו כי שמנו את נרתיקיהם הפנימיים בשמן נשק (כהגדרתם) וכפי הנראה לאורך זמן. לא בדקתי אותם אולם בנרתיק נראתה הצטברות של כמעין ווקס, השכבה הזו יצרה מן משטח וואקום שממש הדביק את האקדח לדופן הנרתיק, המקרה השני היה קצת פחות חמור מהראשון. אפקט "ההדבקה" הורגש גם כאשר הנרתיק אחוז ביד ולא רק במכנסיים, אם כי ההתנגדות פחתה.
אולי יש יותר רווח או חופש בין הנרתיק שלך לאקדח, אולי התרסיס יותר דק בתכונתו, פחות לחץ על האקדח בתוך המכנסיים.. ?
כל עוד אתה משוכנע שאצלך זה לא יקרה..
אינני מכיר הרבה אנשים שמשמנים נרתיקים, אצלי המצב היחיד בו הנרתיק היה מקבל סיכה, היה משמן יד שניה משימון דק של האקדח.
בשני המקרים בהם נתקלתי בבעית שליפה של יורים מזדמנים, דיווחו הללו כי שמנו את נרתיקיהם הפנימיים בשמן נשק (כהגדרתם) וכפי הנראה לאורך זמן. לא בדקתי אותם אולם בנרתיק נראתה הצטברות של כמעין ווקס, השכבה הזו יצרה מן משטח וואקום שממש הדביק את האקדח לדופן הנרתיק, המקרה השני היה קצת פחות חמור מהראשון. אפקט "ההדבקה" הורגש גם כאשר הנרתיק אחוז ביד ולא רק במכנסיים, אם כי ההתנגדות פחתה.
אולי יש יותר רווח או חופש בין הנרתיק שלך לאקדח, אולי התרסיס יותר דק בתכונתו, פחות לחץ על האקדח בתוך המכנסיים.. ?
כל עוד אתה משוכנע שאצלך זה לא יקרה..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
צעדן
ברוב המקרים אני משתמש תרסיס שמן 9105 . אבל אינני בוחל גם בתרסיסים אחרים לפי מה שיש בחנות בעת הקניה .
גם אצלי השימון משפיע על רמת החיכוך . ככל שהנרתיק יבש יותר החיכוך גבוה יותר בעיקר בעת הכנסת האקדח לנרתיק. אבל לא התקרבתי למצב של הדבקה ...
בקשר למרווח בתוך הנרתיק
... מרווח זה לא דבר שאני יכול להרשות לעצמי אחרת יפלו לי המכנסים
יתכן שההדבקה נגרמת בנרתיקים ששומנו בעבר והפסיקו לשמנן בהווה ?
האם יתכן שאצלי ההדבקה נמנעה בגלל שהאקדח מקבל טיפול שבועי ?
יעקב
ברוב המקרים אני משתמש תרסיס שמן 9105 . אבל אינני בוחל גם בתרסיסים אחרים לפי מה שיש בחנות בעת הקניה .
גם אצלי השימון משפיע על רמת החיכוך . ככל שהנרתיק יבש יותר החיכוך גבוה יותר בעיקר בעת הכנסת האקדח לנרתיק. אבל לא התקרבתי למצב של הדבקה ...
בקשר למרווח בתוך הנרתיק

יתכן שההדבקה נגרמת בנרתיקים ששומנו בעבר והפסיקו לשמנן בהווה ?
האם יתכן שאצלי ההדבקה נמנעה בגלל שהאקדח מקבל טיפול שבועי ?
יעקב
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד