מותר?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מותר?
אם הכלב התוקף מהווה סכנת חיים, לא גרמת לו לתקוף בהתנהגות פסולה (כגון הסגת גבול) ואין דרך אחרת להפסיק את התקיפה (צעקות, אוכל טעים יותר, הגעת הבעלים), אז יש הצדקה לשלוף אקדח ולירות על מנת לעצור את התקיפה. אם בעל הכלב התוקף מגיע ומניא אותו לפני שפתחת באש, יש להוריד הסלמה כמה שיותר מהר. אחרי כן יהיה צורך לתת הסברים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
גדעון מצגר כתב:Boltik כתב:
בוליטיק
בוליטיק סלפי נפלא צילמת.אשריך
- סליקאי כסף
rel כתב:אם הוא לא צועק אללא אכבר וכתוב לא על המצח אני מחבל
אתה כנראה צריך רשיון צייד
כן מיוחד לחזירי ברחחחחחחחחחח בכדורי L.G/ מתוגברים

- סליקאי כסף
תיאורטי או לא - מה אני כן לוקח מהדיון:
א. את התשובה של ליאור (מהמעטות הענייניות).
אכן נשק מוצא אחרון, מה שמעלה שוב את ההמלצה לשאת בנוסף לנשק תרסיס פלפל.
האם אגיע אליו בזמן - שאלה טובה.
ב. לאור התשובה של spy - חומר למחשבה לגבי מצב הנשק.
אם כבר מדברים על להגיע לאמצעי ההתגוננות בזמן.
א. את התשובה של ליאור (מהמעטות הענייניות).
אכן נשק מוצא אחרון, מה שמעלה שוב את ההמלצה לשאת בנוסף לנשק תרסיס פלפל.
האם אגיע אליו בזמן - שאלה טובה.
ב. לאור התשובה של spy - חומר למחשבה לגבי מצב הנשק.
אם כבר מדברים על להגיע לאמצעי ההתגוננות בזמן.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
מנסיון שלי במשטרה לא תמיד גז מדמיע או פלפל פלפל עוצר כלב.כנראה ושוב כנראה אינני מומחה גדול בנושא אבל אולי מדובר בגודל של כלב.
לסיכום אני מאוד מודה לחברים הכועסים בעיקר שכנראה משעמם להם במהלך היום.
ולתשובות הענייניות אני מודה למשיבים מקרב לבי שלא נסחפתם אחרי הלגלגנים הקבועים.
מודה לכולכם בשם בעל הכלבה הדוברמנית מוריס/מנחם יבלנקו משלומי ובשם בעל האקדח וכלבו ז'צל אברהם אורן משלומי /שכונת שלומית
מודה לכולכם בשם בעל הכלבה הדוברמנית מוריס/מנחם יבלנקו משלומי ובשם בעל האקדח וכלבו ז'צל אברהם אורן משלומי /שכונת שלומית
- סליקאי כסף
גדעון מצגר כתב:מנסיון שלי במשטרה לא תמיד גז מדמיע או פלפל פלפל עוצר כלב.כנראה ושוב כנראה אינני מומחה גדול בנושא אבל אולי מדובר בגודל של כלב.
אני מבין שאתה רוצה להוכיח שהסיפור אמיתי, אבל אני מקווה שלא מפריע לשני הניצים שפרסמת את שמם, במיוחד לאור העובדה שאולי בעתיד מי מהם יחליט להגיש תביעה נגד השני (אחד על תקיפת כלב, השני על איום בנשק...) וגם אם לא אולי בעתיד עו"ד חלקלק ירצה לעשות שימוש בתקרית הזו...
אם אתה לא צד בעניין (גם אם מכיר אישית את השניים) אין סיבה לרדת לפרטים כאלו ולחשוף למי יש נשק ומי היה מעורב בתקרית אלימה...
באתי ללמוד
סיורניק כתב:גדעון מצגר כתב:מנסיון שלי במשטרה לא תמיד גז מדמיע או פלפל פלפל עוצר כלב.כנראה ושוב כנראה אינני מומחה גדול בנושא אבל אולי מדובר בגודל של כלב.
אני מבין שאתה רוצה להוכיח שהסיפור אמיתי, אבל אני מקווה שלא מפריע לשני הניצים שפרסמת את שמם, במיוחד לאור העובדה שאולי בעתיד מי מהם יחליט להגיש תביעה נגד השני (אחד על תקיפת כלב, השני על איום בנשק...) וגם אם לא אולי בעתיד עו"ד חלקלק ירצה לעשות שימוש בתקרית הזו...
אם אתה לא צד בעניין (גם אם מכיר אישית את השניים) אין סיבה לרדת לפרטים כאלו ולחשוף למי יש נשק ומי היה מעורב בתקרית אלימה...
אתה יותר מצודק. אך כדי למנוע אי נעימויות ובכלל בקשתי אישור משניהם והם יותר מאשר הסכימו .
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד