מרתיח עד מפוצץ !!!

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי GUSS » 18 מאי 2003, 05:37

דניאל,ושאר החברים בוקר טוב :cry:
מתחילים שבוע עם פיגוע,,
אנו לצערי חיים במקום שבו פשוט רוצים ל ה ש מ י ד !!!!! אותנו!!
ורוב האנשים מתנהגים כאילו הם בדיסנילנד :roll:
אין לנו כציבור מודעות לסביבה המידית שלנו,,
אני כמי שהעביר את כל ילדותו ביפו בין הערבים [עדיין מותר לכתב ערבים?או שזה מעליב?] אני אולי יותר ערני ומודע.
אנא אל תשקעו באפטיה וקבלת הדין התרידו את המשטרה על כל
" שטות "שכזו כי אין לדעת לעולם,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי יובל » 18 מאי 2003, 09:01

PILOT - אם יש לך את תאריך הארוע וכן את השעה המדוייקת בה דיברת עם המוקדנית - יש לך הזדמנות כאן לגרום לשינוי. תגיש תלונה במרכז פניות האזרח של המשטרה (תבדוק באתר שלהם באינטרנט), כולל סיפור ניתוק הטלפון. סביר להניח שהבחורה הזאת (שמת לב שנימעתי לקרוא לה שוטרת?) תסיים את ימיה במשטרה. וזכור-יש לך זכות מלאה לדעת כיצד הסתיים הארוע מבחינת אותה בחורה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי יובל » 18 מאי 2003, 09:08

webert - אני מסכים עם מה שאמרת בנוגע לסיפורו של גלוק. לחלוטין.
ופנייה נרגשת לכולם: מופיעים כאן סיפורים על אוזלת ידם, כביכול, של מוקדנים שונים.
מבלי לנקוט עמדה, ותוך בטחון שבמרבית המקרים יש סיבה די הגיונית מדוע ניידת לא מתייצבת תוך דקה, או עשר, לידכם בכל פעם שאתם מחייגים 100 ( אולי כי חוץ ממכם יש עוד אי אילו אזרחים שצריכים מענה? סתם מחשבה...), הייתי באמת ממליץ להפנות למשטרה את כל פירטי הארועים שצויינו כאן. אם תגובת המוקד גבלה בבזיון- תהיו בטוחים שהדין ימוצה עד תום עם האחראיים. סתם לשבת ולקטר זה שטויות. הרי אם אותו מוקדן שסרח ממשיך בתפקידו, מדובר בפצצת זמן מתקתקת. ראבאק! קומו ועשו מעשה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי pilot » 18 מאי 2003, 09:27

יובל היקר
אני מתנדב במשא"ז, ויש לי כמה "קשרים" בתחנה. שוחחתי אתמול עם מי שצריך.
הנושא הועלה בעבר מספר פעמים דרך הצינורות המקובלים בשיחה ובכתב...דבר לא נעשה.

האם עכשיו יעשו משהו בנידון, מסופקני.

ישנם דברים חשובים יותר שמשטרת ישראל צריכה לעשות לדעתי, ואני לא אומר זאת בציניות, אני באמת חושב שסדר העדיפויות שלהם צריך להיות שונה.
עדיפות עליונה לטיפול בטרור ובפשיעה, עדיפות משנית, טיפול פנים ארגוני.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trail_g19c » 18 מאי 2003, 09:51

טייס, בנתנדב וותיר ואזרח וותיק עוד יותר, הידיעה שלי היא כי סדרי העדיפות שרשמת הם נכונים, כמעט.... טיפול בפשיעה + טרור מתחיל קודם כל, קודם קול (השיבוש בכוונה) בשמיעת כל קול שהוא. התראות מודיעיניות, דיווח של שוטרים ודיווח של אזרחים חייבים לקבל את אותו המשקל.

שזה אומר, שכל הזנחה בטיפול של מוקדן 100 בארויע בעל פוטנציאל ביטחוני שווה הזנחה בטיפול של שוטר, קצין, מפקד, מפכ"ל בטיפול בהתראה.

מחר יתקשר אזרח עם אותו סיפור על "חשודים" למערכת המשטרתית. המערכת שלא תתייחס לכך בשיקול הדעת הראוי תקבל אחר כך הודעה נוספת, כבר לא בטלפון, אלא מקול ישראל, על פיגוע רב נפגעים...

מפקד מחוז ירושלים מסר כי המשטרה והשב"כ יפתחו בחקירה מודיעינית כדי ללכוד את משלחי שני המחבלים. כל כוחות משמר הגבול ומשטרת ירושלים פרוסים במירב הכוחות, הוקמו מחסומים, נבדקים חשודים ומתבצעות סריקות בתחנות האוטובוסים בבירה. אזרחי ירושלים נקראים לגלות עירנות ולהזעיק את המשטרה אם חשדם מתעורר.

מפכ"ל המשטרה, רב ניצב שלמה אהרונישקי, אמר כי מערכת הביטחון נמצאת בהיערכות מיוחדת נוכח ריבוי הפיגועים ביומיים האחרונים, ההתרעות הרבות וגל הטרור העולמי.

ציטוט מתוך וואלה לאחר הפיגוע בירושלים בבוקר 18.5
נערך לאחרונה על ידי trail_g19c בתאריך 18 מאי 2003, 11:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דניאל1 » 18 מאי 2003, 11:29

טרייל ידידי,

מילים בסלע, כל מילה קולעת בול.
כבר זכורים לנו מקרים של בחורה אחרי אונס שצלצלה למשטרה וצחקו לה בפנים או אישה שהוכתה נענתה בתגובה צינית וכו' ועוד ע"י שוטרת.

חברים, משמעת זה משמעת זה משמעת. נכון שאין ניידת או שוטר על כל אזרח, אבל לא יתכן שרשלנות בטלפון או בתגובת המשטרה יחזרו על עצמם כ"כ הרבה פעמים.
ו...בתוך עמנו אנו חיים, בואו נודא באמת, אנחנו נוהגים לכסות את חברינו הטובים כשהם סורחים ויותר מפעם אחת. ובמשטרה זה מאוד נפוץ ומוכר, רק לפני יומיים אני עומד ברמזור אדום ורואה איך שוטר עם ווספה שעומד גם באדום, מתחיל לנוע ולאט לאט גונב את הרמזור ולמעשה עבר ב א ד ו ם . עכשיו, אם הייתי פונה לתחנה הסמוכה ששם בעצם משרת השוטר, היו עונים לי בסדר תודה רשמנו (או שהיו מגישים נגדי תלונה על הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו) ולאחר יציאתי מהתחנה היו מחייכים ואולי גם עושים לי אצבע משולשת, או שהיו עונים לי "כן כן, אנחנו קראנו לו בקשר שיגיע דחוף". אח"כ היו קוראים לאותו שוטר ומתבדחים איתו על כך שאיזה אזרח דפוק בא להתלונן עליך שעברת באדום.

תודו שאתם מכירים את זה ורואים את זה על הכבישים איך ששוטרים נוסעים ולא בתפקיד.
זה חלק משיטת ה"סמוך", וה"יהיה בסדר" וככה אנחנו נראים.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)

מי שלא מנסה, לא טועה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הצעדן » 18 מאי 2003, 12:55

דניאל, אני רחוק מלקבור ראשי בחול אבל בכל זאת אני חייב להגיב.
אמנם אין ספק שיש כפל מידות במשטרה כבכל מערכת מסוגה, איש אינו תמים לחשוב כי אין זאת כך, אבל גדול המרחק בין ציון קיומה של התופעה להפיכתה לנורמה שלטת.
כמי שמכיר את המערכת המדוברת היטב ומבפנים, אני יכול לומר שלא פעם קרה גם המקרה ההפוך, ושוטר שסרח ננזף עד בוש ובנוסף עבר הליכים משמעתיים.
יש הרבה עבודה לעשות כדי לשפר את תדמית השוטר בעיני הציבור ובעיקר בעיני עצמו, מושג האתיקה אינו נוכח דיו בעבודת השוטרים וישנו צורך אמיתי בהפיכת השוטר לממלא תפקיד מקצועי בכל המובנים.

יתכן שאתה צודק בתיאור השוטר שעבר באדום, אני מצדי יכול לספר לך שלי זה קרה יותר מפעם (תלונות אזרחים) אבל בכל המקרים היה לכך צידוק במסגרת מילוי תפקידי, הפואנטה טמונה בכך שכולם חשבו כמוך.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי דניאל1 » 18 מאי 2003, 13:21

hk765

תחזור בך ומהר :!: :!: :!:
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)

מי שלא מנסה, לא טועה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trail_g19c » 18 מאי 2003, 13:37

:idea:
נערך לאחרונה על ידי trail_g19c בתאריך 18 מאי 2003, 15:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

אוי לנו ...

על ידי baracuda » 18 מאי 2003, 15:24

hk 765 כפי שכבר אמר ידידי המלומד חזור בך ומייד

:evil: מתוך בורותך אני למד כי אין לך מושג וחצי מושג באבטחת אישים וחבל שעירבבת בין הדברים
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 18 מאי 2003, 15:33

הודעתו של HK765 נמחקה על ידי בשל תוכנה, שאינו הולם את האתר.

אני שב ומזכיר, הודעות בעלות גוון פוליטי, גזעני, עבירות בטחון שדה / פגיעה בבטחון המדינה, הסתה וכו', יימחקו ללא הודעה מוקדמת, ועלולות להביא לנעילת האשכול בה תמצא ההודעה ועד להשעייתו של הכותב.

אנא שמרו על האתר כבבת עיניכם, השאירו את המחלוקות מכל סוג, מחוצה לו.

תודה .

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי yuval5 » 19 מאי 2003, 17:22

אז אני מוכרח לצרף סיפור שקרה אך היום, בשעה 11:00 לפני הצהריים במזג אויר חמים וראות מצוינת.
בסביבות השעה הנקובה הגיעה ניידת מישטרה לרחוב הרצל בפ"ת. התמקמה בתחנת המוניות וממנה ירדו ארבעה שוטרים חמורי סבר, שהתפרשו לאורך הרחוב תוך שהם בוחנים נהגים שונים ומידי פעם בפעם אף עוצרים רכבים ,מעירים, רושמים דוחות..
רחוב הרצל דנן הוא רחוב חד סיטרי ולא רחב במיוחד.
לפתע ,,,, מגיחה מאחת החניות במורד הרחוב מכונית לבנה כלשהיא.. ובנסיעה לא מהירה נוסעת מעדנות בניגוד לכיוון התנועה הכללית תוך שמידי פעם היא צופרת למכוניות שבאות מולה לפנות לה את הדרך [הרחוב כאמור חד סיטרי] .
המכונית בדרכה חולפת על פני השוטרים אחד אחד ...ולתדהמתי אף לא אחד מהם עוצר אותה או מנסה לברר במה דברים אמורים..
לאחר נסיעה כאמור לאורך הרחוב המכונית פונה בצומת הקרוב שמאלה ונעלמת .
לתומי חציתי את הרחוב ופניתי לאחד השוטרים שניראה מפקד הפעילות. בשיא הנימוס הפניתי את תשומת ליבו לתופעה..
לרגע הוא נותר חסר מילים.. ואז שוטר אחר שעמד לצידו נבח עלי: "מה אתה מתערב? אין לך לאן ללכת? "
לא ויתרתי.. ביקשתי את פירטי השוטרים. בתגובה נעניתי בקיתון חרפות בסיגנון:"אנחנו מתנדבים וזה מה שיש לך לעשות?" "אל תפריע לנו" .
ואני משתומם ולא מבין .
WALK IN PEACE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 19 מאי 2003, 17:38

יובל ידידי היקר, זו בדיוק ההזדמנות להעביר מסר. התנדבות היא דבר יפה כל עוד אינה "עולה לנו" ובמקרה הנ"ל המחיר הוא טוהר המידות. אני הייתי בוחר לדווח על האירוע למח"ש או כל גוף ביקורת אחר אשר אינו חלק ממקום השירות של השוטר \ מתנדב שסרח.

אולי זה נשמע קיצוני אך לדעתי אין לוותר ולתת לזה לעבור, כך רק ייטמעו יותר הנורמות השליליות. אם התלונה תטופל כראוי, אני מבטיחך כי לא רק מתנדב זה ילמד את מחיר הסטיה מקוד ההתנהגות של משרת ציבור, אלא גם חבריו.

זו הדרך היחידה להפטר מאותם עשבים שוטים שמזיקים לציבור עליו הם מופקדים ולציבור המתנדבים עליו הם נמנים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי trail_g19c » 19 מאי 2003, 17:49

1. אלה מתנדפים ולא מתנדבים, בושה למדים ולמעמד המתנדב.
2. הפרטים כפי שרשמת במכתב בדואר, פקס או דואר אלקטרוני לראש משרד קהילה ומשטרה בפתח תקווה, למפקד התחנה, לראש משרד תנועה / ית"מ וראש משרד סיור / מתמיד (גם לרמ"סים הסדירים וגם לרמ"סים של המתנדבים).
3. לא כולם כאלו, אבל בכל חבית יש כמה תפוחים לא טריים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 19 מאי 2003, 17:51

טרייל,

אתה שומר את התפוחים בחבית ?

לא פלא שהם מרקיבים :wink:

תפוחים צריך לאכול.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד