Stippling לגלוק 19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: Stippling לגלוק 19
אם מחפשים ציפוי קבוע, אז נהוג להשתמש בדבק אפוקסי 15 דקות
בשכבה דקה ומעליה מפזרים סיליקון קרביד, שזה בעצם נייר זכוכית ללא הנייר.
אפשר כמובן להחליף לגרגירי גומי גרוסים .
בשכבה דקה ומעליה מפזרים סיליקון קרביד, שזה בעצם נייר זכוכית ללא הנייר.
אפשר כמובן להחליף לגרגירי גומי גרוסים .
אני מוסיף משהו אחד.
לי יש מדבקה על הקת, והחיסרון הוא, שאני שם גופיה מתחת לחולצה.
הגופיה חוצצת בין הקת לגוף שלי. אם אני לא שם גופיה האקדח מציק ושורט.
דעתי האישית, עדיף ללא נייר שיוף ביום יום.
עכשיו באוגוסט זה ממש בולט, החום העודף שיש לי בגוף. בא לי להתפוצץ.
פעם הייתי הולך עם טי-שירט ללא גופיית סבא. היה לי הרבה יותר כיף .
לי יש מדבקה על הקת, והחיסרון הוא, שאני שם גופיה מתחת לחולצה.
הגופיה חוצצת בין הקת לגוף שלי. אם אני לא שם גופיה האקדח מציק ושורט.
דעתי האישית, עדיף ללא נייר שיוף ביום יום.
עכשיו באוגוסט זה ממש בולט, החום העודף שיש לי בגוף. בא לי להתפוצץ.
פעם הייתי הולך עם טי-שירט ללא גופיית סבא. היה לי הרבה יותר כיף .
חברים אני חושב שנסחפתם עד לארה"ב......
נכון שם תהליך החלפת/קניית אקדח פשוט הרבה יותר (ואיתמר ברוב המדינות בין אזרח לאזרח אין צורך לערב את הרשויות בכלל...)
ועדיין לא שמעתי על גופים של גלוק שנשברים כל שני וחמישי... ושם יורים פי כמה וכמה מפה ושם אקדחים משופרים פי כמה וכמה מפה...
גם כאן יש אקדחים עם סטיפלינג שעברו עשרות אלפי כדורים והם בריאים ושלמים...
אז לא הייתי שולל ישר מבחינת עמידות
לגבי עניין חוקי זה משהו אחר
הייתי שמח לראות פה גלוק RTF2 ואז לא צריך שום סטיפלינג חחח
נכון שם תהליך החלפת/קניית אקדח פשוט הרבה יותר (ואיתמר ברוב המדינות בין אזרח לאזרח אין צורך לערב את הרשויות בכלל...)
ועדיין לא שמעתי על גופים של גלוק שנשברים כל שני וחמישי... ושם יורים פי כמה וכמה מפה ושם אקדחים משופרים פי כמה וכמה מפה...
גם כאן יש אקדחים עם סטיפלינג שעברו עשרות אלפי כדורים והם בריאים ושלמים...
אז לא הייתי שולל ישר מבחינת עמידות
לגבי עניין חוקי זה משהו אחר
הייתי שמח לראות פה גלוק RTF2 ואז לא צריך שום סטיפלינג חחח
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי 357 כתב:הייתי שמח לראות פה גלוק RTF2 ואז לא צריך שום סטיפלינג חחח
זה רק אני או שגם אתם קוראים את זה בלב WTF2?!
רועי, הרי זה ברור שמדובר בעניינים תיאורתיים ואם היינו מעשיים אז כנראה שלא היינו מדברים כאן בכלל כי זה היה מיותר.
זה לא שונה מהדיונים לגבי כמה עשרות אלפי כדורים יורה אקדח x או לאיזה טווח מגיע אקדח y.
להגיד לך שאני באמת מפחד שישבר לי האקדח כתוצאה מסטיפלינג או כרסום של שמורת ההדק כמו שעושים אלפי אמריקאים שגם יורים המון ? אז לא, אני לא, בטח כשמדובר באקדח שאני בקושי עובד איתו. אם הייתי מתאמן/ מתחרה איתו אז גם לא - כי אז הארגונומיה הייתה עוד יותר חשובה לי והייתי מוכן לקחת סיכון גם יותר גדול מזה.
אבל, חבריי המהנדסים טוענים שאצלי זה טבעי, הכל בראש. ככה אני גם מטפל ברכב שלי ומחליף חלקים בתדירות שצריך ולא בתדירות שאנשי השיווק מפרסמים - למרות שלא תהיה לי בעיה לממש אחריות והרכב לא יתפרק בקדנציה שלי בכל מקרה אם אפעל לפי הוראות יצרן. יתרה מכך - אני לא מטפל במוסך יבואן כי תפסתי אותם מחפפים, למרות שאני עלול להיפגע באחריות.
הרמתי לא מזמן את הבלטות במטבח כדי להחליף צינור מים באופן יזום, למרות שכל המומחים וכל החברים ייעצו לי לא להיכנס לזה - מקסימום יתפוצץ אז יש ביטוח...
אני בטוח שהרבה מהנוכחים כאן עם ראש טכני יכולים להזדהות עם הדברים האלה למרות שאין בהם הגיון מעשי.
זה לא שונה מהדיונים לגבי כמה עשרות אלפי כדורים יורה אקדח x או לאיזה טווח מגיע אקדח y.
להגיד לך שאני באמת מפחד שישבר לי האקדח כתוצאה מסטיפלינג או כרסום של שמורת ההדק כמו שעושים אלפי אמריקאים שגם יורים המון ? אז לא, אני לא, בטח כשמדובר באקדח שאני בקושי עובד איתו. אם הייתי מתאמן/ מתחרה איתו אז גם לא - כי אז הארגונומיה הייתה עוד יותר חשובה לי והייתי מוכן לקחת סיכון גם יותר גדול מזה.
אבל, חבריי המהנדסים טוענים שאצלי זה טבעי, הכל בראש. ככה אני גם מטפל ברכב שלי ומחליף חלקים בתדירות שצריך ולא בתדירות שאנשי השיווק מפרסמים - למרות שלא תהיה לי בעיה לממש אחריות והרכב לא יתפרק בקדנציה שלי בכל מקרה אם אפעל לפי הוראות יצרן. יתרה מכך - אני לא מטפל במוסך יבואן כי תפסתי אותם מחפפים, למרות שאני עלול להיפגע באחריות.
הרמתי לא מזמן את הבלטות במטבח כדי להחליף צינור מים באופן יזום, למרות שכל המומחים וכל החברים ייעצו לי לא להיכנס לזה - מקסימום יתפוצץ אז יש ביטוח...
אני בטוח שהרבה מהנוכחים כאן עם ראש טכני יכולים להזדהות עם הדברים האלה למרות שאין בהם הגיון מעשי.
- סליקאי טיטניום
סתם מעדכן, שתפסתי לפני שעה סכין יפני ופצירה, תוך חמש דקות נעלמו שתי הבליטות בלי להשאיר עקבות...
- סליקאי טיטניום
רע מאד !!!
בעידן החדש ניתן היה לנסות ולמכור אותן,ברוח התקופה...
" למכירה שתי בליטות טקטיות מאקדח למוד נסיון, רק לבעלי רשיון בתוקף"...
בעידן החדש ניתן היה לנסות ולמכור אותן,ברוח התקופה...
" למכירה שתי בליטות טקטיות מאקדח למוד נסיון, רק לבעלי רשיון בתוקף"...
פחות -לרוב זה יותר,,
עוד לא זרקתי את הנסורת, זה לפחות חצי אונקיית גלוק.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:סתם מעדכן, שתפסתי לפני שעה סכין יפני ופצירה, תוך חמש דקות נעלמו שתי הבליטות בלי להשאיר עקבות...
מה זה סתם מעדכן ? איפה התמונות ??
זה עוד לא משהו להתגאות בו, סתם ליטוש גס כדי לבדוק איך זה מרגיש ביד והאמת היא שלא מרגיש הבדל גדול.
אחרי שאחליט איך אני ממשיך ומעצב אותו אצרף גם תמונות. נראה לי שבשלב הראשון זה יהיה סטיפלינג על היבלות כדי להתאמן ובשלב השני אשייף את קדמת הקת כולה ואצרוב אותה בצורה אסטטית ובדוגמה שאבחר.
אחרי שאחליט איך אני ממשיך ומעצב אותו אצרף גם תמונות. נראה לי שבשלב הראשון זה יהיה סטיפלינג על היבלות כדי להתאמן ובשלב השני אשייף את קדמת הקת כולה ואצרוב אותה בצורה אסטטית ובדוגמה שאבחר.
- סליקאי טיטניום
הנסיון הראשון לסטיפלינג באמצעות מלחם, עבר בהצלחה.
לא לקחתי סיכון ופשוט ניסיתי את זה על מה שנשאר מהבליטות שליטשתי, ככה שעדיין אפשר לשייף ולהעלים את זה כי יש בשר. זה הליך מהיר ונשלט גם באמצעות מלחם בדיל, למרות שעדיף עם מלחם לצריבת עץ שהוא קצר ומגיע עם סופיות בדוגמאות שונות. התוצאה טובה ונעימה למגע ובהחלט מייתרת את הצורך במדבקות.
ברמה המעשית והשימושית אני יכול להשאיר את זה ככה, ברמה היצירתית אני בטח אמשיך הלאה בהזדמנות, אחליק ואבצע בצורה יפה ואחידה.
לא לקחתי סיכון ופשוט ניסיתי את זה על מה שנשאר מהבליטות שליטשתי, ככה שעדיין אפשר לשייף ולהעלים את זה כי יש בשר. זה הליך מהיר ונשלט גם באמצעות מלחם בדיל, למרות שעדיף עם מלחם לצריבת עץ שהוא קצר ומגיע עם סופיות בדוגמאות שונות. התוצאה טובה ונעימה למגע ובהחלט מייתרת את הצורך במדבקות.
ברמה המעשית והשימושית אני יכול להשאיר את זה ככה, ברמה היצירתית אני בטח אמשיך הלאה בהזדמנות, אחליק ואבצע בצורה יפה ואחידה.
- סליקאי טיטניום
יפה, תפסת אומץ... תכלס מה שאתה מסכן זה כסף, לא רשיון, אז הכל בסדר...
תן תמונה!
תן תמונה!
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
את הניסיונות שלי עשיתי על מחסנית ישנה
המסקנה.סיפלינג לא בתחום כישרונות שלי
המסקנה.סיפלינג לא בתחום כישרונות שלי
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
GA1 כתב:יפה, תפסת אומץ... תכלס מה שאתה מסכן זה כסף, לא רשיון, אז הכל בסדר...
תן תמונה!
כן, אפשר לומר, אחרי שמתחילים קשה להפסיק ...
בינתיים חירבתי את כל מה שכבר עשיתי אז לא משחרר צילומים עדכניים, זה מפחיד ומזעזע

היות שדי קל לי לעבוד עם החומר, אז במקום להחליק את קדמת הקת כמו שמראים בערוצי היוטיוב ולרדת לגובה בסיס החריצים המקוריים ועל זה לצרוב - התכתי את החומר (אחרי ניקוי הלכלוך שמצטבר שם) וסגרתי את החריצים באמצעות הבליטות בכך קיבלתי משטח עבה יותר לעבודה, אם כי לא לגמרי אחיד. הכוונה היא להחליק את הדרעק הזה ככל האפשר ואז לנקד אותו באמצעות המלחם (לרדת לגובה בסיס החריצים כמו כולם אני תמיד יכול).
התוצאה תהיה שימושית ללא ספק ולדעתי היא גם תהיה אסתטית (שימושית היא כבר עכשיו בשלב המכוער).
כדי לקבל קת ממש יפה צריך סטיפלינג על כולה, רק שאני לא מוצא בזה תוספת שימושית - אז אני אשאיר את המקור מאחור ובצדדים.
- סליקאי טיטניום
נשמע מצוין.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד