מי יודע מי כתב את זה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מי יודע מי כתב את זה
כל אקדח סטרייקר שניסיתי היה עדיף בעיני על גלוק בתחום הארגונומיה ועבודת ההדק.
P10c, m&p2.0, vp9, ppq. אלה היתרונות העיקריים בעיני שעושים את ההבדל בין אקדח שלא ארכוש (גלוק) לאקדח שיכול לבוא בחשבון.
יש עוד דברים קטנים ומעצבנים בגלוק כמו איכות הכוונות מהמפעל ומחסניות הפלסטיק השמנות אבל נניח להם.
P10c, m&p2.0, vp9, ppq. אלה היתרונות העיקריים בעיני שעושים את ההבדל בין אקדח שלא ארכוש (גלוק) לאקדח שיכול לבוא בחשבון.
יש עוד דברים קטנים ומעצבנים בגלוק כמו איכות הכוונות מהמפעל ומחסניות הפלסטיק השמנות אבל נניח להם.
- סליקאי כסף
הכל בסדר, מעידים כאן אנשים שיורים המון בכל קנה מידה ועובדים עשרות שנים על כלי נשק, כלי הנשק שעוברים תחת ידיהם עובדים קשה מאד. ההתייחסות שלהם לאיכות החומר ואיכות הייצור היא ללא ספק מקצועית ונכונה, אבל לא חייבת להילקח בחשבון ע״י אדם שרוכש כלי לנשיאה, יתאמן איתו פה ושם ולמעשה ישאיר אותו במצב חדש.
- סליקאי טיטניום
ysd כתב:החיסרון היחיד שלו, שהוא עדין. הקנים היו מיוצרים מ 2 חלקים בהלחמת כסף.
החיבור היה מתחיל להתפרק אחרי 8000 כדור. אורך חיי הקנה היה פחות מ 15 אלף כדור . והתותב ,שהיה מסומרר בתוך הגוף ,שהיה סופג את
חלק ממכות הנעילה של הקנה היה מתחיל לחפור בגוף והיה גורם לעיבוד דיוק ופעולה תקינה של הנשק. מוט קפיץ מחזיר -נדיר שהיה עובר את ה12 אלף כדור. לא ראיתי שום מחלק של הדגם הזה hp-35, שירה יותר מ25 אלף כדור ולא ניסדק.
ובמיוחד עם תחמושת של תע"ש.
יש סדרות ייצור ויש סדרות ייצור.
הקנה הוא באמת נקודת תורפה והיו קנים שהתפרקו בהלחמה.
אבל ראיתי קנים שמדרגת הנעילה שלהם נשברה עוד הרבה לפני והרבה עשרות אלפי כדורים אחרי 8000.
בכל כלי צריך להחליף חלקים. גם את הקפיצים של גלוק מומלץ להחליף אחרי 10000 או פחות. וגם גלוקים נשברים והרבה. מישהו העלה פה פעם בפורום תמונות של ארגזים שלמים של גלוקים שבורים.
לכלי הזה יש הרבה נקודות תורפה.
האפ אנים בשרות היו נשברים כאשר ירו בהם תחמושת של עוזי מהסוג הישן. פיקה עגולה ותחמיש חזק במיוחד. ברגע שתע"ש התחילו לייצר תחמושת שמתאימה גם לתמק וגם לאקדח פסקו הבעיות.
בשוק עדיין מסתובבים אפ אנים עם כוונת גררה אחורית וחריץ שמאפשר להרכיב קת מעץ. משנות ה40 של המאה שעברה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:ysd כתב:החיסרון היחיד שלו, שהוא עדין. הקנים היו מיוצרים מ 2 חלקים בהלחמת כסף.
החיבור היה מתחיל להתפרק אחרי 8000 כדור. אורך חיי הקנה היה פחות מ 15 אלף כדור . והתותב ,שהיה מסומרר בתוך הגוף ,שהיה סופג את
חלק ממכות הנעילה של הקנה היה מתחיל לחפור בגוף והיה גורם לעיבוד דיוק ופעולה תקינה של הנשק. מוט קפיץ מחזיר -נדיר שהיה עובר את ה12 אלף כדור. לא ראיתי שום מחלק של הדגם הזה hp-35, שירה יותר מ25 אלף כדור ולא ניסדק.
ובמיוחד עם תחמושת של תע"ש.
יש סדרות ייצור ויש סדרות ייצור.
הקנה הוא באמת נקודת תורפה והיו קנים שהתפרקו בהלחמה.
אבל ראיתי קנים שמדרגת הנעילה שלהם נשברה עוד הרבה לפני והרבה עשרות אלפי כדורים אחרי 8000.
בכל כלי צריך להחליף חלקים. גם את הקפיצים של גלוק מומלץ להחליף אחרי 10000 או פחות. וגם גלוקים נשברים והרבה. מישהו העלה פה פעם בפורום תמונות של ארגזים שלמים של גלוקים שבורים.
לכלי הזה יש הרבה נקודות תורפה.
האפ אנים בשרות היו נשברים כאשר ירו בהם תחמושת של עוזי מהסוג הישן. פיקה עגולה ותחמיש חזק במיוחד. ברגע שתע"ש התחילו לייצר תחמושת שמתאימה גם לתמק וגם לאקדח פסקו הבעיות.
בשוק עדיין מסתובבים אפ אנים עם כוונת גררה אחורית וחריץ שמאפשר להרכיב קת מעץ. משנות ה40 של המאה שעברה.
א.
איתמר
FN לא נעלם מהשוק כי הוא בגדול מותג איכותי.
יחד עם זה עמידות היא לא התכונה הבולטת שלו. הוא לא בנוי לעומסים גבוהים ובלאי גבוה ו ysd ואריק צודקים שאין חיה כזו fn מהדגמים המדוברים שירה כמות כזו.
מה שיש בשוק לא רלונטי. כי גם במוזיאון וגם בכספת אקדחים נשמרים שנות דור והרבה למעלה מכך.
אגב ה fn לא חריג לרעה במובן הזה. אקדחים לא מעטים לא בנויים לכמות כזו.
כך למשל למיטב זכרוני הקלר מציינת במסמך רשמי שלה שה vp9 בנוי לכמות מצטברת של 25k כדור.
WARLORD
- סליקאי זהב
במדריך למשתמש של H&K עבור VP9 הם כותבים שהקנים שלהם ירו מעל 90,000 כדורים:
Heckler & Koch, famous for small arms construction and technology, has outfitted the VP9
with a cold hammer forged barrel and a polished feed ramp. The barrel — made from
canon grade steel — ensures long service life. Similar barrels on HK P30 9 mm models
have fired more than 90,000 rounds in endurance tests in 2010. The polygonal bore
profile, with no traditional lands-and-grooves rifling, contributes to longer service life as
well as a slight increase in muzzle velocity.
Heckler & Koch, famous for small arms construction and technology, has outfitted the VP9
with a cold hammer forged barrel and a polished feed ramp. The barrel — made from
canon grade steel — ensures long service life. Similar barrels on HK P30 9 mm models
have fired more than 90,000 rounds in endurance tests in 2010. The polygonal bore
profile, with no traditional lands-and-grooves rifling, contributes to longer service life as
- סליקאי ארד
רוניו כתב:במדריך למשתמש של H&K עבור VP9 הם כותבים שהקנים שלהם ירו מעל 90,000 כדורים:
מה שציטטת הוא סך הכל תרגיל שיווקי שמתברר שעובד לא רע.
תקרא שוב למה זה מתייחס. לקנה בלבד. וגם, אפילו אין התחייבות שלהם שזה קנה זהה אלא דומה.
מציע למי שקנה vp9 שיבדוק היטב מה כתוב בספרון שבא עם האקדח. אני קראתי ולא מצא חן בעיני.
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 08 אוקטובר 2018, 22:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
מה לא נכון או לא מדוייק בטקסט הזה?
מה יש בספרון שלא מצא חן בעינך?
- סליקאי ארד
רוניו כתב:מה לא נכון או לא מדוייק בטקסט הזה?
חוזר שנית:
תקרא שוב למה זה מתייחס. לקנה בלבד. וגם, אפילו אין התחייבות שלהם שזה קנה זהה אלא דומה. זה לא מתייחס לכל האקדח.
מציע למי שקנה vp9 שיבדוק היטב מה כתוב בספרון שבא עם האקדח. אני קראתי ולא מצא חן בעיני.
לשאלתך - היה כתוב שם על העמידות שלו משהו שמאוד אכזב אותי...
WARLORD
- סליקאי זהב
תוכל לפרט יותר מה איכזב אותך?
בבקשה אל תראה בשאלות שלי חטטנות. אני מתלבט אם לקנות את האקדח הזה...
- סליקאי ארד
רוניו כתב:תוכל לפרט יותר מה איכזב אותך?
אתה יכול לקנות אותו בשקט הוא אקדח לא רע בכלל. אני אישית מאוד נהניתי לירות בו.
המגבלה שציינתי נוגעת למשתמשים כבדים.
אני מכיר פה בפורום בודדים כאלה.
אנשים שיורים אלפי כדורים בשנה וחלקם מגיעים לחמש ספרות.
WARLORD
- סליקאי זהב
Warlord כתב:רוניו כתב:מה לא נכון או לא מדוייק בטקסט הזה?
חוזר שנית:
תקרא שוב למה זה מתייחס. לקנה בלבד. וגם, אפילו אין התחייבות שלהם שזה קנה זהה אלא דומה. זה לא מתייחס לכל האקדח.
לשאלתך - היה כתוב שם על העמידות שלו משהו שמאוד אכזב אותי...
also contains two spare barrels, although it is questionable whether they would ever be used. It is known that the top Česká zbrojovka shooter Martin Kameníček, who participated in the development of this model, fired more than 150 000 rounds over five years from his CZ 75 TS CZECHMATE and only had to replace the barrel once, since after such a trial, its accuracy did start to decrease.
זה הופיעה בקטלוג הרשמי של החברה.
הרבה אמריקאים קנו את הדגם הזה לאחר פרסום שיווקי זה. הכלי באמת מעולה. חלקם היו מופתעים ,כאשר גילו בתוך אריזה עוד 2 קנים חדשים.
בוא נגיד כך: עד היום בארה"ב היו כמה כלים בודדים ,שהקנה שלהם ירה כ30 אלף ולא נשבר. רובם נשברו בין 5-15 אלף כדור.
מדובר כאן על תחמושת 9 מוגברת . יותר חזקה מכדור רגיל.
השנה זה כבר לא מופיעה בקלוג של החברה.

- סליקאי זהב
האם מי מבין האקדחים שיש היום בהיצע ישבר אחרי 2500 כדור ? 5000 כדור ? לא מדבר על התפרקות קנה או היסדקות מחלק, אפילו סתם חלק קטן, כשלא מדובר בפגם בייצור. אפילו CZ ברזל שמיוצר מסקודה ממוחזרת לא שובר עצר מחלק אחרי כמות כזאת.
כי זאת כמות שכל מי שמתייעץ, לא יעביר בקנה כל חייו. זה שליורים הספורטיביים הכבדים זה לוקח בין שלושה חודשים לשנה, לא רלוונטי, כי הם יודעים למה הם נכנסים ויש להם שיקולים נוספים.
אם מישהו מתמיד מאד באימונים לירי הגנתי, סביר מאד שיחליף מספר אקדחים בחייו הרבה לפני שישחקו, כי הוא ירצה להתנסות/ לגוון/ ההעדפות שלו ישתנו.
שמתי לב שהתותחים כאן התערבו בדיון רק אחרי שצוינו ״עובדות״ שקוממו אותם וזה קיבל כוון אחר.
נראה לי שנתרום יותר אם נציין אקדחים סדרתיים שמועדים לפורענות כבר בילדותם, לפני שהם נטחנים.
אם נקח לדוגמה את Fn המיתולוגי שהוא אולי לא מהעמידים לאורך עשרות אלפי כדורים, אבל כל עוד הוא לא טחון הוא יזין וינקור כל תחמושת שיאכילו אותו, כולל כדורי ״עוזי״ משנות השישים - אז הוא בהחלט אחד הראויים יותר לנשיאה/לחימה.
כי זאת כמות שכל מי שמתייעץ, לא יעביר בקנה כל חייו. זה שליורים הספורטיביים הכבדים זה לוקח בין שלושה חודשים לשנה, לא רלוונטי, כי הם יודעים למה הם נכנסים ויש להם שיקולים נוספים.
אם מישהו מתמיד מאד באימונים לירי הגנתי, סביר מאד שיחליף מספר אקדחים בחייו הרבה לפני שישחקו, כי הוא ירצה להתנסות/ לגוון/ ההעדפות שלו ישתנו.
שמתי לב שהתותחים כאן התערבו בדיון רק אחרי שצוינו ״עובדות״ שקוממו אותם וזה קיבל כוון אחר.
נראה לי שנתרום יותר אם נציין אקדחים סדרתיים שמועדים לפורענות כבר בילדותם, לפני שהם נטחנים.
אם נקח לדוגמה את Fn המיתולוגי שהוא אולי לא מהעמידים לאורך עשרות אלפי כדורים, אבל כל עוד הוא לא טחון הוא יזין וינקור כל תחמושת שיאכילו אותו, כולל כדורי ״עוזי״ משנות השישים - אז הוא בהחלט אחד הראויים יותר לנשיאה/לחימה.
- סליקאי טיטניום
בתור אחד שיורה קצת. 10000 בשנה.
גלוק אקדח עמיד.קשה להתחרות איתו באורך החיים ובעמידות.
הגאוניות שלו בפשטות.
ההקלר והולטר מורכבים ומועדים לפורענות.
המשטרה הגרמנית שרכשה את ההקלר מחליפה אותו.
ובכלל המצב של הקלר לא מזהיר.
הסי זד עשוי באיכות ירודה.
והסמית אקדח נהדר.רק אחרי שהוא משופר.ולא הייתי סומך עליו להגנה עצמית.
את הfn הפסיקו לייצר לפני שנה.
ההקלר והוולטר ואפילו הסמית.אקדחים שנראים מצוין.ומרגישים טוב ביד.
הפרמטר הכי חשוב זו אמינות ופשטות.ובזה הם נופלים.
על סמך זה לרכוש אקדח להגנה עצמית זו לדעתי טעות.לכייף הכל טוב.
מאחר ורוב האנשים לא יורים הרבה אם בכלל אז קל לדבר.ניסיון רוכשים בעבודה קשה ולא מאחרי המקלדת.
גלוק אקדח עמיד.קשה להתחרות איתו באורך החיים ובעמידות.
הגאוניות שלו בפשטות.
ההקלר והולטר מורכבים ומועדים לפורענות.
המשטרה הגרמנית שרכשה את ההקלר מחליפה אותו.
ובכלל המצב של הקלר לא מזהיר.
הסי זד עשוי באיכות ירודה.
והסמית אקדח נהדר.רק אחרי שהוא משופר.ולא הייתי סומך עליו להגנה עצמית.
את הfn הפסיקו לייצר לפני שנה.
ההקלר והוולטר ואפילו הסמית.אקדחים שנראים מצוין.ומרגישים טוב ביד.
הפרמטר הכי חשוב זו אמינות ופשטות.ובזה הם נופלים.
על סמך זה לרכוש אקדח להגנה עצמית זו לדעתי טעות.לכייף הכל טוב.
מאחר ורוב האנשים לא יורים הרבה אם בכלל אז קל לדבר.ניסיון רוכשים בעבודה קשה ולא מאחרי המקלדת.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
הקלר דווקא מגיעים ל 90000 כדורים.
הלינק לסיכום של 90000 כדורים ב 322 ימים:
http://pistol-training.com/archives/2668
- סליקאי כסף
iggykh כתב:הקלר דווקא מגיעים ל 90000 כדורים.
קראתי את הכתבה.
כאקדח להגנה עצמית זה מספיק טוב.
מפחינתי האישית לא ראיתי שום דבר חיובי בכתבה על הכלי הזה. חוץ מהצתדקויות של הבוחן לסיבות של המעצורים ו שאר הכשלים ושבירות של החלקים באקדח. זה ,שנשרה לו חתיכת מתכת מהגוף אני לא רואה בזה יתרון.

היום אפילו המכונית הכי גרועה נותנת אחראיות ל 100000 או שלוש שנים.

- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד