שוב הפמינסטיות+ התקשורת על ענפיהן נגד רשיונות הנשק.עד מתי!

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: שוב הפמינסטיות+ התקשורת על ענפיהן נגד רשיונות הנשק.עד מ

על ידי RoiE » 16 אוקטובר 2018, 12:54

ניר ל כתב:כל פעם שאני מופנה לאיזה פוסט של ״שולחן המטבח״, אני נוכח שמדובר בסה״כ בפיקציה. מהי הקבוצה הזאת ואת מי היא מייצגת ? לי זה נראה כמו עוד הזוייה שפתחה דף פייסבוק שבו היא מגבבת שטויות חסרות בסיס והיחידים שמתייחסים ומגיבים למה שהיא כותבת שם הם אנשי ״העמותה לתרבות הנשק״.
אז נכון שהגברת הזאת מוזמנת לכל מני פאנלים בתקשורת ובכנסת כשזה משרת את האג׳נדה של מי שמזמין אותה, הרי יותר קל לתת לה במה שבה תוכל להפריח שטויות על אחריותה ולבסס את דבריה על ״מחקרים״ מאשר לבצע תחקיר עיתונאי רציני ולנסות להביא עובדות אמיתיות.
די להתרגש מזה ... אף אחד לא באמת מתייחס לתעמולה הזאת ובסופו של דבר המדיניות נקבעת עפ״י אג׳נדה של השר המכהן בראש הבט״פ, לטוב ולרע. אם ארדן יוחלף אז יש לקוות שמחליפו ימשיך להחזיק באותה אג׳נדה ואם לא אז לא ישנה כלום מה נעשה או נגיד. מקסימום נוכל להתאחד להגשת בג״ץ או שנאבד את הנשק שממילא כל שימוש בו עלול לסבך אותנו עם המערכת.

ככה גם אמרו פעם על ארבע אמהות.
Steyr M9
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Everest » 16 אוקטובר 2018, 16:16

itamar כתב:
כל פעם שאני מופנה לאיזה פוסט של ״שולחן המטבח״, אני נוכח שמדובר בסה״כ בפיקציה. מהי הקבוצה הזאת ואת מי היא מייצגת ? לי זה נראה כמו עוד הזוייה שפתחה דף פייסבוק שבו היא מגבבת שטויות חסרות בסיס והיחידים שמתייחסים ומגיבים למה שהיא כותבת שם הם אנשי ״העמותה לתרבות הנשק״.

את מי הם מייצגים?
בתכלס אף אחד.
כמו שהעמותה לתרבות הנשק לא מייצגת אף אחד.
לשני הגופים האלה אין מסה קריטית של חברים שמאפשרת להם להקרא גוף מייצג בצורה כלשהי.

מצד שני, בהעדר איזה גוף או קבוצה שמנגד, הקול שלהם הוא הקול היחידי שנשמע באמצעי התקשורת.

א.

אוהו, אין לך מושג כמה נשות האקדח על שולחן המטבח מייצגות, ומכמה אירגונים מורכבת הקואליצייה שלהן, וכמה מימון הן מקבלות.
קראתי פעם באחד הדוחו"ת של העמותה ונדהמתי בעצמי.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 16 אוקטובר 2018, 18:35

אוהו, אין לך מושג כמה נשות האקדח על שולחן המטבח מייצגות, ומכמה אירגונים מורכבת הקואליצייה שלהן, וכמה מימון הן מקבלות.

אין ספק שנשים יודעות להתארגן.
יש מה שנקרא "אחוות נשים", מושג שקצת חסר לנו.
תוסיף על כך שזה נושא שמעורר הרבה אמפטיה באמצעי התקשורת ותקבל מתכון מנצח.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי סיורניק » 16 אוקטובר 2018, 18:52

itamar כתב:

אין ספק שנשים יודעות להתארגן.
יש מה שנקרא "אחוות נשים", מושג שקצת חסר לנו.
תוסיף על כך שזה נושא שמעורר הרבה אמפטיה באמצעי התקשורת ותקבל מתכון מנצח.

א.

איתמר, זה כמו להגיד על "רופאים לזכויות אדם" שנחמד שרופאים יודעים להתאגד ואנו צריכים ללמוד מהם. "אחוות רופאים".

מדובר בארגוני שמאל קיצוני ממומנים ע"י גורמים חורשי רעתנו, בין אם קרנות NGO (סורוס, שתי"ל וכו') ובין אם ישירות ע"י מדינות (גרמניה, האיחוד האירופי) שכרגיל תופסים אצטלה מוסרית עם שמות מפוצצים שנשמעים טוב.
גם לכל מדינות הלוויין הסובייטיות שרוסיה כבשה היה שם שכולל את הביטוי "הדמוקרטיה העממית".

הארגונים הנ"ל והתקשורת הכביכול אובייקטיבית הם שני צדדים של אותו המטבע, או יותר נכון שתי זרועות של אותו התמנון.
באתי ללמוד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי RoiE » 16 אוקטובר 2018, 19:27

סיורניק כתב:
מדובר בארגוני שמאל קיצוני ממומנים ע"י גורמים חורשי רעתנו, בין אם קרנות NGO (סורוס, שתי"ל וכו') ובין אם ישירות ע"י מדינות (גרמניה, האיחוד האירופי) שכרגיל תופסים אצטלה מוסרית עם שמות מפוצצים שנשמעים טוב.
גם לכל מדינות הלוויין הסובייטיות שרוסיה כבשה היה שם שכולל את הביטוי "הדמוקרטיה העממית".

הארגונים הנ"ל והתקשורת הכביכול אובייקטיבית הם שני צדדים של אותו המטבע, או יותר נכון שתי זרועות של אותו התמנון.

אולי מספיק עם המנטרה המפגרת הזו?
בינתיים הימין הגדול תקע כל הליך מדיני עם כאלה שניתן לפחות לדבר איתם.
לחמאס, שאפילו שמאלני "קיצוני" כמוני יגיד לך, שהם כמו דעא"ש ואין טעם לנסות איתם כלום (חוץ מלהוריד להם את הראש), ניכנעו.
ומה שנשאר חילקו לחרדים.
האא, כן- בדרך סגרו את המדינה והרסו את בתי הספר עם הדתה.

העיקר, יותר מושחתים במערכת השלטונית משהיו בימים הטובים של מפא"י.
Steyr M9
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Everest » 16 אוקטובר 2018, 19:34

RoiE כתב:
סיורניק כתב:

אולי מספיק עם המנטרה המפגרת הזו?
בינתיים הימין הגדול תקע כל הליך מדיני עם כאלה שניתן לפחות לדבר איתם.
לחמאס, שאפילו שמאלני "קיצוני" כמוני יגיד לך, שהם כמו דעא"ש ואין טעם לנסות איתם כלום (חוץ מלהוריד להם את הראש), ניכנעו.
ומה שנשאר חילקו לחרדים.
האא, כן- בדרך סגרו את המדינה והרסו את בתי הספר עם הדתה.

העיקר, יותר מושחתים במערכת השלטונית משהיו בימים הטובים של מפא"י.

אחלה.
ואיך זה קשור לעניין?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 16 אוקטובר 2018, 19:47

בואו לא נגלוש לפוליטיקה שלא קשורה לתחום שלנו.

לגבי מימון, כמו שאקדח על השולחן יודעים איך להשיג כסף מ-ngo, ככה אנחנו יכולים כסף מארגונים אחרים בעולם.
לא חסר בארה"ב כל מיני אירגונים שישמחו לתרום... אבל מה אנחנו מעדיפים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור.

אקדח על השולחן מבינים יותר טוב מאיתנו שלכסף אין ריח..

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 16 אוקטובר 2018, 20:30

לא סתם אמרתי מהתחלה שהכל פוליטיקה ולא נראה לי שאנחנו רוצים להכנס לזה.

ולך ROIE אני רק יכול לומר שהייתי מחליף את כל מפלגות הימין של זמננו במפא״י ההסטורית, בלי להתבלבל בכלל.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי RoiE » 17 אוקטובר 2018, 04:08

ניר ל כתב: ROIE אני רק יכול לומר שהייתי מחליף את כל מפלגות הימין של זמננו במפא״י ההסטורית, בלי להתבלבל בכלל.

אז בבחירות הבאות מצביעים למפלגה היחידה שהיא לא מושחתת לחלוטין?
אפילו אני לא בטוח שאני ממשיך איתם...
Steyr M9
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי גדעון מצגר » 17 אוקטובר 2018, 05:57

אין ספק שריח הבחירות הוא גורם או סם משקר(השגיאה במקור)
לכל העלאת נושא הרחבת והקלת תנאי קבלת נשק פרטי
פוליטיקאי ותעמולת בחירות אינם תנאי לנכונות פליטות הפה.ןהאמירות המלוות
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 17 אוקטובר 2018, 06:20

אז בבחירות הבאות מצביעים למפלגה היחידה שהיא לא מושחתת לחלוטין?
אפילו אני לא בטוח שאני ממשיך איתם...

מספיק עם הפוליטיקה הפורום הזה הוא לא הפלטפורמה לדיונים האלה

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי tkgs » 17 אוקטובר 2018, 06:22

נראה לי בזבוז זמן להתעסק עם הנושאים האלה. מדובר על קבוצת נשים פופוליסטיות שמחפשות רק לעשות פרובוקציות ושבסופו של דבר משום מה כן מתאפיינות באופי שמאלני, אנטי ביבי ואנטי ליכוד, ולכן שמחות לעשות רעש וצלצולים מכלום.
אותו אחד שרצח את אשתו, כאשר גמלה בליבו ההחלטה, אם בתכנון מראש ואם בטירוף של רגע, היה רוצח אותה עם אקדח ואם לא היה לו אקדח אז עם סכין מטבח או פטיש או פשוט הורג אותה בידיים... במקרה לאחרון היה אקדח שקיבל אותו דווקא מתוקף תפקידו כשוטר ולא בגלל הקלות כאלה או אחרות של הבט"פ... ואם לא היה לו אקדח והיה רוצח אותה עם סכין מטבח - הפופוליסטיות היו קמות נגד מכירת סכיני מטבח? ואם היה רוצח אותה במכות בידיים - על מה היו מתקוממות?
בקיצור - מחאה פוליטית פופוליסטית שטוב היה לא להתייחס ולא להעצים ולהגדיל את הבמה...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 17 אוקטובר 2018, 06:23

גדעון מצגר כתב:אין ספק שריח הבחירות הוא גורם או סם משקר(השגיאה במקור)
לכל העלאת נושא הרחבת והקלת תנאי קבלת נשק פרטי
פוליטיקאי ותעמולת בחירות אינם תנאי לנכונות פליטות הפה.ןהאמירות המלוות

אני לא חושב שזה קשור.
הנושא של רשיונות נשק תמיד היה בשולי הדיון הציבורי.
ואם כבר היה, אז בכיוון של לסגור את הברז ולא לפתוח.

סגירת הברז הייתה דווקא הרבה יותר פופולרית מאשר הקלות.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Gunslinger » 17 אוקטובר 2018, 06:40

כנראה שהליכוד ילך ויגדל
אין כרגע מפלגה שמהווה איום ממשי והוא כנראה יגדיל את כוחו . יש לקוות ש ארדן ישאר בתפקיד נקווה שאזרח חמוש לא ירצח בין משפחה
ויתן כח לכל האירגונים שרוצים לקחת לנו את אקדחים .
כרגע ניראה שכל הארגונים שנגדנו באים לא מהצד מרכז וימינה .

כרגע כל השמאלנים שנשארו מאמינים בשלום ולא באקדחים ורובים רק שהצד השני מאמין ברקטות ואז יוצא שהם גם נגדנו כי לנו יש אקדחים

ואני לא אומר תצביעו ליכוד
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ניר ל » 17 אוקטובר 2018, 07:27

מי שתולה את רשיונו בתקווה לכך שלא יעשה שימוש אסור באקדח ע״י מי מ 100 אלף בעלי הרשיון, הוזה.
אדם אחראי לעצמו, או מקסימום לסביבתו הקרובה. צריך להיות ערניים ולדווח על מקרים של אלמ״ב וכיוצ״ב, האירוניה היא שדווקא כשמדובר באדם שמחזיק נשק ברשיון - המשטרה תפעל מיד.
אני יודע שאת נשות המהפכה גם העובדה הזאת לא תבלבל, הן אגב קוראות לקחת את הנשק גם משוטרים, חיילים ושאר אנשי כוחות הבטחון כשהם יוצאים לבתיהם.

כשארגון חורט על דגלו הצלת נשים מרצח ומתמקד רק בגורם המהווה 2.5% מכלי הרצח (נשק ברשיון פרטי כחוק ), כאשר לא ניתן אפילו לקבוע שהיעדר הכלי הזה היה מונע רצח בודד - אז ברור שלא מדובר בארגון שפוי וכך גם צריך להיות היחס אליו. סוג של רחמים.
חפשו ביוטיוב את הסרטון עם האזרח הערבי מוסלמי שמתעמת עם פעילים הזויים שמביעים תמיכה בהרוגי החמאס בעזה וכותבים את שמותיהם על מדרכות ת״א בעודם ניגשים לתיירים ומסיתים אותם כנגד מדינת ישראל.
העובדה שמדובר באזרח מוסלמי גאה עם מבטא ערבי והכל, לא מבלבלת אותם מלקבוע שמדובר ב״יהודונאצי״ גזען ,פאשיסט ושונא ערבים ... אין תרופה למחלות נפש מהסוג הזה.
https://m.youtube.com/watch?v=BgVgX76vg48

למען הצדק ההסטורי, רוצה להבהיר שמפלגת מפא״י לא הייתה מפלגה שמאלנית במובנים שאנחנו מתכוונים אליהם היום . היא חרטה על דגלה ערכים סוציאליסטיים ציוניים ולא הייתה דומה בשום דבר, בטח לא בתפיסה בטחונית, למה שאנחנו מכנים היום ״שמאל״. זה שלטון ששלח חוליות צבא לבצע פעולות נקם באופן רשמי על מעשי טרור. שחיתות בקרב פוליטיקאים תמיד הייתה והרבה, שום דבר לא השתנה במובן הזה מלבד היעלמות הצניעות והבושה.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד