בעיה? בהכנסת מחסניות בשילד 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בעיה? בהכנסת מחסניות בשילד 2
שמתי לב שקשה מאד להכניס את המחסניות לשילד... אני צריך ממש לתת מכה מטורפת כדיי שייתפס אחרת המחסנית בורחת החוצה...זה קורה לי עם 2 מחסניות שונות. מישהו מכיר בעיה כזאת?
היה לי גלוק הרבה שנים ולא נתקלתי בדבר כזה...להכניס מחסנית צריך להיות הדבר הכי קל וזורם בעולם
תודה
היה לי גלוק הרבה שנים ולא נתקלתי בדבר כזה...להכניס מחסנית צריך להיות הדבר הכי קל וזורם בעולם
תודה
- סליקאי ארד
Re: בעיה? בהכנסת מחסניות בשילד 2
yuvals כתב:שמתי לב שקשה מאד להכניס את המחסניות לשילד... אני צריך ממש לתת מכה מטורפת כדיי שייתפס אחרת המחסנית בורחת החוצה...זה קורה לי עם 2 מחסניות שונות. מישהו מכיר בעיה כזאת?
תודה
שמתי לב שזה קורה רק במחסניות של ה 8 כדורים כשהם מלאות עד הסוף. זה ממה מרגיש כאילו הם לא אמורות להכיל 8 כדורים ובגלל זה המחסנית לא נתפסת וקופצת החוצה.
- סליקאי ארד
בדקת שהקפיצים לא שבורים?
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:בדקת שהקפיצים לא שבורים?
במחסניות? כן
- סליקאי ארד
היה ככה גם בשילד שלי בדור הקודם. תופעה מוכרת.
- סליקאי ארד
אכן תופעה מוכרת בשילד. גם אני סבלתי ממנה עד שהתרגלתי להפעיל יותר כוח בהכנסת המחסנית.
- סליקאי כסף
תופעה מוכרת וידועה
מה שכן לפעמים יש בעיה במחסנית (פרמפה כפולה או קפיץ לא במקום) שזה עוד יותר מקשה על העניין
מה שכן לפעמים יש בעיה במחסנית (פרמפה כפולה או קפיץ לא במקום) שזה עוד יותר מקשה על העניין
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד