מרתיח עד מפוצץ !!!

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי trail_g19c » 19 מאי 2003, 17:58

נועם, תפוחים בחבית משמשים ל:

1. אכילה מידית, משביע את הגוף אבל הנפש???

2. התססה חלקית = סיידר, מרווה את הצמא, קצת א מחייה גם לנפש.

3. התססה מלאה, יחד עם כמה תוספות חיוניות = שיכר תפוחים או גראפא
שזה מרווה את הצמא :!: מחייה את הנפש :!: ו... אחרי זה אפשר לקחת תפוח מהחבית הטרייה. :wink: :wink: וגם להחיות קצת את הגוף.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מבלי לפגוע

על ידי baracuda » 19 מאי 2003, 18:23

מבלי לפגוע בעדה שלימה של מתנדבים רבים מהם מוציאים תסכולים על האזרח הקטן .

מקרה שהיה לי לפני שנים בנתניה , ביציאה מאחד הרחובות יש תמרור עצור ומייד אחרי הפנייה יש תחנת אוטובוס בה התמקמו להם מתנדב ומתנדבת לאחר שעצרתי בעצור ופניתי ימינה יצאו אלי השניים מתוך תחנת האוטובוס ביקשו רשיונות והסבירו לי כי לא עצרתי בעצור .
אז ככה ליידי רכב על אופנוע חבר שלי שגם הוא שוטר { גם אני } ובעצור עצר לידי בכדי לשאול לאן נוסעים , השוטרים מנקודת מקומם לא יכולים לראות את קו העצירה .
הזדהיתי בפני המתנדב בתעודת מנוי והאחרון אמר לי שוב כי לא עצרתי והוא נותן לי הזמנה לדין
בשלב הזה ירד חבר שלי מהאופנוע הציג גם הוא תעודת שוטר ואמר לשוטר כי עצרנו שנינו בעצור לאחר שזה המשיך ברישום הדוח הודעתי למתנדב כי אני מתכוון להוציא מזכר פנימי בנושא וגם כך חבר שלי שראה המתנדב שכך הם פני הדברים הפסיק את רישום הדוח
ואני שואל אם הייתי סתם אזרח והייתי מגיע לבית משפט איזה סיכוי היה לי מול שופט למי היה השופט מאמין ? למה כך זה צריך להתנהל ? ראוי שהמתנדבים ינצלו סמכותם למטרות חיוביות
ולא לאפיקים לא חיוביים :evil:
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי HasH » 19 מאי 2003, 18:54

שלט בכניסה לעיר בת-ים:
"בואך לשלום-----צאתך בחלום" :lol:
לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי pilot » 19 מאי 2003, 22:47

הש...הסטיגמות לא במקום
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי fiveseven » 20 מאי 2003, 10:21

ברקודה

אם אתה חושב שהמתנדבים לא יכלו לראות את קו העצור ממקום מושבם אתה יכול יכול להוכיח את זה בעזרת צילומים של הזירה וכך השופט ידע למי הוא יכול להאמין - גם אם אתה "רק" אזרח.

דרך אגב:

"בקהילה יש 600 משתמשים רשומים"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

למה ???

על ידי baracuda » 20 מאי 2003, 14:50

למה להגיע למצב בו צריך להיגרר לבית משפט ולבזבז זמן ועצבים כשבכלל אין עילה :twisted: :twisted: :twisted:
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי volunteer » 20 מאי 2003, 19:07

מר baracuda.

ראה איך אתה בלי להניד עפעף מוציא דיבתם רעה של "רבים מהמתנדבים" בעטיו של מפגש אחד שהיה לך עם זוג מתנדבים. עם סוג כזה של התנהלות ומודל כזה של הסקת מסקנות, אני יכול לכתוש עד דק, ולטחון עד אבק, כל גוף ציבורי קטן כגדול, מדן ועד אילת, מכאן ועד כוש.

סיפרת לנו את סיפורך כפי שאתה באמת ובתמים מאמין שהיה, לנו הקוראים אין כלים לשפוט מי צודק ומי לא, במקרים כאלה על מנת להסיק מסקנות חובה לשמוע את שני הצדדים, מן הסתם אני מניח כי מפי המתנדבים תיאור האירוע היה נשמע "מעט" שונה.

בכל מקרה, כפי שאתה מתאר את האירוע, הרי שאתה עצמך נהגת שלא ע"פ אמות מידה ראויות מפני שהטלת על אותו מתנדב מורא בכך ש-"איימת" כי תגיש מזכר פנימי נגדו.

אילו אני הייתי במקום אותו מתנדב בסיטואציה הנדונה (והייתי בטוח באמת ובתמים כי אכן עברת את העבירה), הרי הייתי ממלא מזכר פנימי ממש כמוך, ואולם הוא היה מופנה כנגדך על מודל ההתנהגות הבלתי ראוי כפי שהצגת בפנינו. (אותי למשל לא שכנעת למה ראוי היה להציג את תעודת המינוי בסיטואציה כזאת, אם לא על מנת לזכות ביחס שאזרח מן השורה לא היה מקבל).

אתה שואל, "למה להגיע למצב בו צריך להיגרר לבית משפט ולבזבז זמן ועצבים כשבכלל אין עילה ?". ואני כאן רק בשביל להזכיר לך, כי זאת בסך הכל הטענה שלך, כלל לא בטוח כי יש בה ממש. בדיוק בעבור זה יש בית משפט.

אני יכול להאיר את עיניך (אם אתה לא יודע), כי בהרבה מקרים כאשר אזרח נעצר ע"י שוטר/מתנדב, יש לו המון תירוצים/טענות/טוענות בדבר העבירה שעבר או לא. חלק מאותם אזרחים ימציא כל סיבה על הגלוב על מנת למלט את נפשו מדו"ח, חלק אחר, מאמין באמת ובתמים כי לא עבר עבירה, פעמים מתוך אי ידיעת החוק, ופעמים כי כך הוא מאמין. מה היה קורה אילו בכל מקרה של דין ודברים עם האזרח, השוטר היה נבהל כי האזרח היה "מאיים" ש- "יתלונן עליו".

אם היית מגיע לשופט, והיית מראה לו שהמתנדבים לא היו יכולים לראות אותך בצומת (כפי שאתה טוען), מן הסתם היית יוצא זכאי בדין, ולראיה אני מפנה אותך לאתר בתי המשפט, חפש פסקי דין של בתי משפט לתעבורה ותראה כי חלק לא מבוטל מהאזרחים יוצאים זכאים בדין, בכל פעם שלשופט יש ספק קל, האזרח יוצא נשכר, והמשמעות היא זיכוי (כפי שצריך לקרות במדינה דמוקרטית).

אם הייתי נוהג כמוך, מה הייתי צריך לכתוב על אופן נהיגתם של שוטרים, שכן ראיתי כבר יותר מאחד, שניים, .... ואפילו עשרה, שוטרים שלא היו מקבלים את אות הנהג הזהיר.

אחרי שתעבור קצת על פסקי דין בבתי משפט לתעבורה, ותראה את כמות הזיכויים. חלק לא מבוטל מהם ניתנו ע"י שוטרים, האם יהיה נכון לשאול את אותה שאלה שאתה שואל ?, למה כך זה צריך להתנהל ?, ראוי שהשוטרים ינצלו סמכותם למטרות חיוביות ולא לאפיקים לא חיוביים.

תקן אותי עם אני טועה מר baracuda.

נ.ב.

בפעם הבאה שאתה לא עוצר בעצור, שאני לא אראה אותך, כי אם אני רואה, אתה מקבל דו"ח, עם תעודת מינוי או בלעדיה, עם מזכר או בלעדיו. :)

סע בזהירות.

ועוד אחד קטן.
לפני שאתה בא בטענות למתנדבים, זה ששלפת את תעודת המינוי שלך, ניצלת את התעודה שלא בסמכות, ובהחלט לא לאפיק חיובי.

להשתמע.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד