טרייד אין
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
טרייד אין
הי :)
ברשותי גלוק 19 ואני חושב להחליף אבל אין לי זמן/כוח לפרוצדורה מורכבת של מכירה..
האם יש בחנויות אפשרות ל״טרייד אין״? ואם כן כמה אני עשוי לקבל על יופי שכזה?
ברשותי גלוק 19 ואני חושב להחליף אבל אין לי זמן/כוח לפרוצדורה מורכבת של מכירה..
האם יש בחנויות אפשרות ל״טרייד אין״? ואם כן כמה אני עשוי לקבל על יופי שכזה?
- סליקאי ארד
Re: טרייד אין
זה מאוד תלוי במאפיינים של האקדח שלך (דור, גיל, מצב, תוספות ושיפורים) ובאקדח אותו אתה מתכוון לקנות.
- סליקאי טיטניום
כל החנויות יתנו לך "טרייד אין" על האקדח. כל החנויות גם יתנו לך מחיר זנות על האקדח, בגלל שהן יודעות שאין לך ברירה אם אתה רוצה להחליף.
לעשות טרייד אין בחנות זה אף פעם לא משתלם.
לעשות טרייד אין בחנות זה אף פעם לא משתלם.
- סליקאי זהב
״משתלם״ זה עניין סובייקטיבי.
אין בארץ שוק חפשי לאקדחים ולכן מכירה מצריכה פרוצדורה וטרטור. זמן ההתעסקות עם זה הוא יקר לחלק מאיתנו יותר מלאחרים. רוב האקדחים גם ככה לא יקבלו יותר מכמה מאות שקלים במכירה. גלוק 19 יקבל נניח 2000 ₪ במכירה לפרטי, קונה יבקש מן הסתם לראות את האקדח ולבדוק אותו - מצריך מפגש במטווח מורשה בשעות הפתיחה שלו, לאחר מכן תור אצל פקיד רישוי = הפסד ימי עבודה.
זאת לעומת זיכוי של כמה מאות ₪ בקניית אקדח חדש מסוחר.
אין בארץ שוק חפשי לאקדחים ולכן מכירה מצריכה פרוצדורה וטרטור. זמן ההתעסקות עם זה הוא יקר לחלק מאיתנו יותר מלאחרים. רוב האקדחים גם ככה לא יקבלו יותר מכמה מאות שקלים במכירה. גלוק 19 יקבל נניח 2000 ₪ במכירה לפרטי, קונה יבקש מן הסתם לראות את האקדח ולבדוק אותו - מצריך מפגש במטווח מורשה בשעות הפתיחה שלו, לאחר מכן תור אצל פקיד רישוי = הפסד ימי עבודה.
זאת לעומת זיכוי של כמה מאות ₪ בקניית אקדח חדש מסוחר.
- סליקאי טיטניום
חנות תיתן לך מחיר נמוך כי הם צריכים להרוויח.
- סליקאי זהב
טרייד אין בחנות יש יתרונות וחסרונות (ובוא נניח שמדובר בחנות מקצועית ומהוגנת).
יתרון הוא שאתה מקבל אקדח עם אחריות שאתה יודע שנבדק ונמצא במצב תקין לעומת טרייד אין עם פלוני שמצריך ממך לקבוע איתו פגישה לבדיקה ומטווח.
אז ברור לכולם שעבור שירות זה ואחרים אתה תשלם בכך שהתמורה שתקבל מהחנות עבור האקדח תהיה נמוכה יותר מאשר שווי מול פלוני.
יתרון הוא שאתה מקבל אקדח עם אחריות שאתה יודע שנבדק ונמצא במצב תקין לעומת טרייד אין עם פלוני שמצריך ממך לקבוע איתו פגישה לבדיקה ומטווח.
אז ברור לכולם שעבור שירות זה ואחרים אתה תשלם בכך שהתמורה שתקבל מהחנות עבור האקדח תהיה נמוכה יותר מאשר שווי מול פלוני.
- סליקאי ארד
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד