Cz 75d compact

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: Cz 75d compact

על ידי spy » 11 נובמבר 2019, 21:16

אקדח CZ 75D compact זה אקדח קל ונוח לנשיאה. אם הוא מרגיש לך כבד ולא נוח, יש לכך סיבה אחץ בלבד - שימוש בנרתיק לא טוב. עם כל הכבוד לפרונטליין (ויש כבוד) יש להם כמה ליינים של נרתיקים, חלקם - איכותיים, חלקם - זולים (במובן הלא טוב של המילה), רובם - מיושנים. ויש גם את עניין החגורה. חגורה ייעודית לנשק בשילוב עם נרתיק איכותי שמפזר נכון את משקל האקדח, הופכת אקדח כבד ללא מורגש עם הגוף.

אני לא יודע, היכן אתה יורה 100 כדורים בכל חודש, אבל אתה יותר ממוזמן להירשם לאימונים שלנו. הם מועברים ע"י צוות של מדריכים מתנדבים במטווח אשדוד ומטווח דני היי החדש. אני בטוח שהאימון שתעבור יהיה יותר איכותי והרבה יותר משתלם מירי חופשי, ואני בטוח שנוכל גם לייעץ לך על ציוד מתאים. ולא, אנחנו לא מוכרים כלום אז אין לנו שום אינטרס כלכלי לדחוף לך מוצר זה או אחר. פרטים - בחתימה שלי.

נ.ב., יש לי נרתיק איכותי ונוח לאקדח שלך ליורה שמאלי. אם מתאים לך - תקבל אותו במתנה באימון.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ofir74a » 30 נובמבר 2019, 22:17

spy כתב:אקדח CZ 75D compact זה אקדח קל ונוח לנשיאה. אם הוא מרגיש לך כבד ולא נוח, יש לכך סיבה אחץ בלבד - שימוש בנרתיק לא טוב. עם כל הכבוד לפרונטליין (ויש כבוד) יש להם כמה ליינים של נרתיקים, חלקם - איכותיים, חלקם - זולים (במובן הלא טוב של המילה), רובם - מיושנים. ויש גם את עניין החגורה. חגורה ייעודית לנשק בשילוב עם נרתיק איכותי שמפזר נכון את משקל האקדח, הופכת אקדח כבד ללא מורגש עם הגוף.

אני לא יודע, היכן אתה יורה 100 כדורים בכל חודש, אבל אתה יותר ממוזמן להירשם לאימונים שלנו. הם מועברים ע"י צוות של מדריכים מתנדבים במטווח אשדוד ומטווח דני היי החדש. אני בטוח שהאימון שתעבור יהיה יותר איכותי והרבה יותר משתלם מירי חופשי, ואני בטוח שנוכל גם לייעץ לך על ציוד מתאים. ולא, אנחנו לא מוכרים כלום אז אין לנו שום אינטרס כלכלי לדחוף לך מוצר זה או אחר. פרטים - בחתימה שלי.

נ.ב., יש לי נרתיק איכותי ונוח לאקדח שלך ליורה שמאלי. אם מתאים לך - תקבל אותו במתנה באימון.

הי,
ראשית תודה על הטיפ, אני גם הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה בנרתיק. לגביי החגורה יש לי חגורה שמיועדת לנשיאת אקדח עשוייה מעור ומרגישה ״קשיחה״ ושיש לה יכולת לשאת את המשקל של האקדח.
הזמנתי לי נרתיק חדש בסגנון paddle,ואני מקווה שהוא יצליח לחלק את משקל האקדח טוב יותר וגם בסגנון הזה האקדח לא תקוע בין המכנס לגוף אלא צמוד למכנס מבחוץ אבל מספיק גבוה על מנת להסתירו עם החולצה.
תודה רבה על ההזמנה אבל אני מהצפון הרחוק וגם ימני (:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי spy » 01 דצמבר 2019, 10:44

קח בחשבון שנרתיק paddle דווקא פחות טוב בכל הקשור לפיזור משקל. נרתיק שמפזר משקל הכי טוב יהיה עפ שתי נקודות חיבור לחגורה כשהן מרוחקות.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ofir74a » 01 דצמבר 2019, 18:00

spy כתב:קח בחשבון שנרתיק paddle דווקא פחות טוב בכל הקשור לפיזור משקל. נרתיק שמפזר משקל הכי טוב יהיה עפ שתי נקודות חיבור לחגורה כשהן מרוחקות.

אם גם הpaddle לא יהיה נוח אז אזמין נרתיק עם שתי נק׳ חיבור לחגורה.
תודה רבה רבה על הייעוץ (:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ofir74a » 18 ינואר 2020, 22:13

spy כתב:קח בחשבון שנרתיק paddle דווקא פחות טוב בכל הקשור לפיזור משקל. נרתיק שמפזר משקל הכי טוב יהיה עפ שתי נקודות חיבור לחגורה כשהן מרוחקות.

אז מסתבר שנרתיק paddle הוא ממש לא נוח לי ובהמלצת spy קניתי נרתיק עם 2 נק׳ עיגון מרוחקות, הנרתיק עשוי דווקא מבד ולא מעור ומכסה את כל האקדח כך שאין מגע בין העור שלי לאקדח. ההבדל הוא שמים וארץ, האקדח ממש לא מורגש בשום סיטואציה.
תודה לspy על הרעיון המוצלח, הCZ ישאר אצלי!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי spy » 23 ינואר 2020, 20:39

תודה על הפידבק והפירגון.
אני לא יודע איזה נרתיק בדיוק קנית, אני אר מקווה שזה לא אחד מהנרתיקים הרכים האלה שמאבדים את צורתם כשהאקדח יוצא מתוכם (אחרת זאת סכנת נפשות), ושהנרתיק הוא ייעודי לאקדח שלך.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד